• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیرینی ها و کیک ها

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 ژانویه 2012
نوشته‌ها
90
لایک‌ها
45
محل سکونت
دانمارك-كپنهاك
من يك نوعه شيريني راحت بهتون ميگم درست كنين بهش ميگن رنگينه ماله كرمانيهاست :)
مواد لازم
خرما هر چند دونه كه مايل بودين
گردو نصفه تعداده خرماها
ارده سفيد 4 تا 5 قاشق غذاخوري
كره يك قالب ومقداري روغن
طرزه تهيه
خرماهارو هسته هاشو در بيارين و گردهارو هم بشكنين و هر گردو رو دو نيمه كنيد هر نيمه گردو رو در داخل خرما قرار بدين و خرمارو ببندين و خرمارو در يك ظرفه خوشگل كناره هم بچينين يك قالبه كره رو در ماهيتابه به همراه روغن آب كنيد وقتي اب شدن شعله رو كم كنيد و آرد رو داخل اينها بريزين و به هم بزنين تا ارد رنگش قهوه اي بشه وقتي رنگه آرد تيره تر شد مايع رو داغ داغ رويه خرماهابريزين و كمي صبر كنين تا سرد بشه
به همين سادگي!!!!!!! اين شيريني ساده رو بايد تو زمستان خورد هم پر انرژيه هم گرما به بدن ميده
:happy:
 

djaliten

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2012
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
823
محل سکونت
خونه
موادلازم:

پودر قند=۳۰۰ گرم
روغن جامد=۱۰۰ گرم
روغن مایع=۵۰ گرم
تخم مرغ=۳عدد
آرد=۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
وانیل=۸/۱ قاشق چایخوری
کشمش=۱۵۰ گرم
آب=۱۰۰گرم
طرز تهیه:
۱٫ پودر قند را با روغن مایع و روغن جامد مخلوط کرده و با همزنآنقدر بزنید تا سفید رنگ شود.
۲٫ تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مرتب همبزنید. همزن را خاموش کرده و آرد،وانیل و کشمش را اضافه کنید.آب را بتدریج اضافهکنید تا خمیر خیلی شل نشود.
۳٫ درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. مواد شیرینیرا داخل قیف ماسوره دار ساده بزرگ بریزید و با فاصله و به اندازه های کوچک در سینیبگذارید.
۴٫ فر از قبل گرم کنید. سپس شیرینی ها را داخل فر با دمای ۱۷۵ درجهسانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد
 

djaliten

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2012
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
823
محل سکونت
خونه
درود
خیلی از اینها هوس کرده بودم در این غربت لعنتی ، ممنونم که آموزش دادین ;)

خواهش میکنم:دی
126fs2276022.gif
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
مواد لازم:

1 عدد تخم مرغ
1 فنجان شیر
1 پیمانه روغن مایع
1 فنجان شکر دانه ریز
آب 1عدد پرتقال و کمی از رنده پوستش
1 ق س بکینگ پودر
1،5 تا 2 فنجان آرد


روش تهیه:

تخم مرغ و شکر رو در یک کاسه حدود 5دقیقه میزنیم تا حجم دوبرابر بشه
شیر، روغن، آب پرتقال رو هم به ترتیب اضافه و بزنید و بعد رنده پوست پرتقال رو بریزین
آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنین و به ترکیب اضافه و مخلوط کنین.

قالب مافین رو چرب کنین و از مواد داخلش بریزین و بذارین تو فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه حدود 20
دقت کنین بسته به قدرت فر و گیرایی آرد زمان پخت میتونه تغییر کنه پس بعد از یه ربع چند بار با خلال دندون کیکتون رو چک کنین


 

فایل های ضمیمه

  • 1.jpg
    1.jpg
    22.8 KB · نمایش ها: 11

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
مواد لازم :


  • 100 گرم شکلات
  • 4 عدد تخم مرغ
  • نصف فنجان شیر
  • یک قاشق چای خوری وانیل
  • نصف فنجان کره
  • یک و نیم فنجان شکر
  • یک قاشق چای خوری بکین پودر
  • یک و نیم فنجان آرد

طرز تهیه :
شکلات را در 5 قاشق سوپ خوری آب جوش حل کنید . کره را هم بزنید تا ******* شکل شود ، زرده تخم مرغ را به آن بیفزایید و هم بزنید . سپس به ترتیب شیر ، شکلات حل شده و آرد را به مخلوط اضافه کرده و هر بار خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شود . پس از آن سفیده های تخم مرغ ، وانیل و در انتها بکین پودر را به مخلوط اضافه کنید . آن را در سینی پخت کیک که از قبل روغنی کرده اید ریخته و به مدت 45 دقیقه آن را بپزید .

chocolate-cake.jpg
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
موادلازم:
كره 100 گرم
شكر 220 گرم ( ا ليوان)
آرد 300 گرم (2 ليوان)
بكينگ پودر 2 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
ماست 200 گرم (1 ليوان)
پودر كاكائو 3 قاشق سوپخوري
شكلات 100 گرم
شكلات رنگي كمي
وانيل 2/1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:

ابتدا فر را با حرارت 370 درجة فارنهايت گرم كنيد.كره و شكر را با وانيل مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا پف كند. بعد تخم مرغ را بيفزاييد و يك دقيقه هم بزنيد. آرد، بكينگ پودر و كاكائو را روي مخلوط كره الك كنيد. بعد ماست را روي آن بريزيد و هم بزنيد تا خمير كيك صاف و يكدست شود.
كف قالب هاي مافين را كاغذ بيندازيد و از خمير كيك داخل آنها بريزيد. مافين ها را در طبقة وسط فر 20 تا 25 دقيقه بپزيد. وقتي كيك ها سرد شد شكلات را كه با حرارت غير مستقيم آب كرده ايد روي كيك بماليد و با دانه هاي شكلات رنگي آن را تزيين كنيد.

نكته: در تهية مافين مي توان مواد خشك را با هم مخلوط كرد و سپس در مركز آن گودي درست كرد و مايعات را به آن افزود و با دور كند همزن مخلوط كرد تا مواد تغيير رنگ دهد و صاف و يكدست شود. سپس مواد را درون قالب آماده ريخت.

%D9%85%D8%A7%D9%81%D9%8A%D9%86-%D8%B4%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%A8%DA%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7---1.jpg
%D9%85%D8%A7%D9%81%D9%8A%D9%86-%D8%B4%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%A8%DA%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7---2.jpg
%D9%85%D8%A7%D9%81%D9%8A%D9%86-%D8%B4%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%A8%DA%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7---3.jpg
%D9%85%D8%A7%D9%81%D9%8A%D9%86-%D8%B4%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%A8%DA%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7---4.jpg
%D9%85%D8%A7%D9%81%D9%8A%D9%86-%D8%B4%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%A8%DA%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7.jpg





 

sara.n

Registered User
تاریخ عضویت
17 فوریه 2010
نوشته‌ها
254
لایک‌ها
629
محل سکونت
تو یخچال!
MiiiSSii

خوب بود...
 

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 می 2012
نوشته‌ها
512
لایک‌ها
508
محل سکونت
in the sea
مرسی الهه جون.خوب بود.
 

KN0WHOW

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آگوست 2012
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
55
محل سکونت
Dec 2002
این که کیک یزدیه :D
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل 1 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق م

برای شربت:

آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 4/1 لیوان
زعفران 1 ق چ (باید هزینه کنید تا کیکتون خوشمزه بشه خوب!)
هل 1 ق چ

برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته


فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید

ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!)

آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)

درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید باید مواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید. به نظر من قالب رولت ابعاد کاملا مناسبی برای این کیک داره. پس یه قالب رولت بخرید که هم به درد این کیک میخوره و هم بعد که میخوایم انواع رولتها رو درست کنیم، بی ابزار نمی مونید) مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.

همینطور که در تمامی عکسها ملاحظه فرمودید مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی داره ( همه عکسها مثل هم شده! یعنی یه کاسه پر از مواد سفید رنگ) اما بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.

از اینجای کار رو حتما مرحله به مرحله ، همینجور که من توضیح میدم درست کنید. در مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید.

حالا سینی رو بچرخونید و مایل برش بزنید.

در مرحله سوم شرنت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.

در مرحله آخر پودر نارگیل و بعد پودر پسته بپاشید و در سینی گرد بچینید.



حالا تجربیات خودم :
من دو بار این کیک رو درست کردم
هر دو دفعه عالی شد
اما دفعه دوم چون خودم کیک رو مرطوب تر دوست داشتم مقدار مواد شربت رو یک و نیم برابر کردم
128fs318181.gif
فقط در مواد شربت که یک و نیم برابر کردم مقدار زعفرون رو ثابت نگه داشتم یعنی همون یک قاشق چایخوری
4chsmu1.gif

این کیک رو وقتی اماده کردید و شربتش رو روش دادید بهتره 5، 6 ساعتی تو یخچال باشه تا شربت حسابی به خوردش بره . در ضمن سردش هم خوشمزه تره
128fs318181.gif

من خودم عاشق این کیکم
14k8gag.gif

هرکسی هم که این کیک رو خورده خیلی دوست داشته
128fs318181.gif
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
99626.jpg



99625.jpg




مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع نصف لیوان یا کمتر

شکر ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

پودر کاکائو ۳ ق غ

پکینگ پودر ۱ ق غ سر خالی

وانیل ۱ ق چ( میتونین از وانیل و پکینگ پودر ترکیه استفاده کنین تو بسته های کوچولو)ارد ۲ لیوان

برای تزیین میتونین از سس شکلاتی یا پودر شکر یا پودر نارگیل استفاده کنین .

طرز تهیه :

ارد- کاکائو و وانیل و پکینگ پودر را با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین .

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه . بعد شیر و رو غن را میریزیم و میزنیم بعد مواد خشکمون رو به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم . سعی کنین هم زدن ها تون در یک جهت باشه .

بعد میریزیم تو فنجان یا ظروف سوفله چرب شده تون . سرشو زیاد پر نمیکنیم چون پف میکنه و میریزه .
بعد تو یک قابلمه یا ماهی تابه این ظروف پر شده رو بچینین و توش اب بریزین مقدار اب باید تا نصفه های فنجان رو بگیره بیشتر از اون نه .بعد در ظرف رو دمکنی بزارین بعد ابتدا با حرارت زیاد پزین تا اب به درجه جوش برسه بعد حرارتش رو کم کنین و تو حرارت ملایم تا ۲۰ -۲۵ دقیقه بپزین بعد کیک ها میپزن در ظرف رو مثل فر تا بیست دقیقه باز نمیکنیم و یکی رو امتحان میکنیم با چنگال اگه به چنگال نچسبید کیک هامون حاضره نوش جان .
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran

مواد لازم:
کیک:
4 قاشق غذاخوری شکز
4 عدد تخم مرغ (زرده و سفیده جدا)
4 قاشق غذا خوری آرد
1 ق س بیکینگ پودر

مواد میانی:
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
4.5 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ
1-2قاشق غذاخوری کاکائو(اختیاری)
1،5 - 2 عدد موز
پودر نارگیل
گردو خرد شده

آماده سازی:
تهیه کیک:

4 زرده تخم مرغ و 4 قاشق غذاخوری شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرمی بشه
در یک ظرف جداگانه 4 قاشق غذاخوری آرد و 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین
4 عدد سفیده تخم مرغ رو در یک کاسه دیگه بزنین تا فومی بشه
سفیده تخم مرغ رو آروم به زرده تخم مرغ اضافه و با لیسک هم بزنین ئ به آرومی آرد رو به همراه بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین بهش اضافه کنین
مواد رو توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختین بذارین و داخل فر با دمای 170 درجه قرار بدین تا روش طلایی بشه
بعد ازاینکه کیک آماده شد بلافاصله همراه با کاغذ روغنی رولش کنین و داخل یه دستمال آشپزخونه مرطوب بپیچین


تهیه خامه:
3 قاشق غذاخوری آرد، 4.5 قاشق غذاخوری از شکر دانه ریز، 2 عدد تخم مرغ رو داخل یک قابلمه کوچک ترکیب کنین و اگه میخواین کرمتون کاکائویی باشه 1-2 قاشق غذاخوری کاکائو هم اضافه کنین
شیر سرد رو به آرومی اضافه کنین و هم بزنین تا مواد توش حل بشه و روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین تا جوش بیاد
وقتی قوام اومد بذارین کنار تا به دمای محیط برسه

وقتی کرم به دمای محیط رسید رول رو باز کنین و کرم رو روش پخش کنین و موز رو وسطش بذارین و رول کنین و کاغذ روغنی رو همینطور که رول میکنین ازش جدا کنین
به دلخواه روشو با اضافی کرم و پودر نارگیل،گردو و پسته تزیین کنین و بذارین تو یخچال تا حسابی خنک بشه بعد سرو کنین

 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
مواد لازم

▪ نصف پیمانه گردوی تفت داده و خرد شده

▪ ۲۲۵ گرم خرمای بدون هسته و خرد شده
▪ کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ یک پیمانه آب جوش
▪ ۲ پیمانه آرد کیک
▪ نصف پیمانه شکر
▪ یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق چای خوری نمک
▪ نصف قاشق چای خوری پودردارچین
▪ ۱۱۵ گرم کره
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق چای خوری اسانس وانیل

طرز تهیه

۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.
۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغو وانیل را با هم بزنید.
۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.
 

alarm

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2009
نوشته‌ها
2,189
لایک‌ها
105
دستتون درد نکنه
شما خودتون اين کيک ها رو درست کردين يا فقط طريقه پخت هست ؟
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
مواد لازم برای ۶ نفر:

• مغز بادام ۵۰۰ گرم
• شکر ۲۵۰ گرم
• پودر هل یک قاشق پر
• زرده تخم مرغ ۲ عدد
• شیر نصف فنجان
• روغن ۲ قاشق پر
• آرد ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
• بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
• گلاب نصف فنجان
• قالب های کوچک فلزی

روش تهیه :

شیر، بیکینگ پودر، روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه خمیرشده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند وهل کوبیده را مخلوط می کنیم
آنگاه روی میز را کمی آرد می پاشیم در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدیکه ممکن است باز می کنیم ودقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی روی لواش را پاک می نماییم جعبه را روی لواش قرار می دهیم لواش را بحدیکه تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه می اندازیم و بهمین طریق داخل جعبه را می توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت بعد جعبه را با مایه بادام وقند آماده شده پر می کنیم وبا پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم ودو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می اندازیم وباقلوا را با کارد بصورت لوزی یا چهار گوش می بریم بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده را داغ می کنیم. و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم وسینی را روی پنجره اول فر بطرف پاﺌﻳﻦ با حرارت ۳۰۰ درجه می گذاریم تا یک ربع بماند وروی باقلوا کمی طلایی رنگ شود سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را به تناسب از شربت آماده شده می ریزیم.

 

فایل های ضمیمه

  • 11.jpg
    11.jpg
    53.9 KB · نمایش ها: 11

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
کره 150 گرم

تخم مرغ 4 عدد

شکر یک لیوان

روغن مایع نصف لیوان

آرد 2 لیوان سر خالی

بیکینگ پودر 1 ق چ

وانیل نصف ق چ


شکلات رنده شده یک سوم لیوان





کره نرم شده و روغن مایع و شکر رو با همزن بزنید تا کرمی بشه.

تخم مرغها رو یکی یکی اضافه و بزنید تا یکدست بشه.

آرد و بیکنگ پودر و وانیل رو الک کنید و به مواد اضافه وهم بزنید.

آخر هم شکلات رنده شده رو اضافه و با لیسک کمی مخلوط کنید.

مواد رو داخل قالب چرب شده ریخته در فر به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
پای سیب

مواد لازم:

ـ ۳۰۰ گرم آرد سفید
ـ ۲۰۰ گرم کره گیاهی
ـ ۲۰۰ گرم شکر یا خاکه قند
ـ ۲ عدد تخم‌مرغ
ـ ۴ عدد سیب رنده‌شده
ـ نوک قاشق چای‌خوری، وانیل
ـ یک قاشق سوپ‌خوری، پودر دارچین

طرز تهیه:

ابتدا در یک ظرف پیرکس، آرد و کره را با همزن مخلوط کنید تا به صورت گلوله‌های ریز دربیاید؛ سپس مخلوط حاصل را در دمای محیط قرار دهید و با دست آن را ورز دهید. حالا خاکه قند یا شکر را روی آن بریزید و بعد از آن نیز وانیل و یکی از تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته: می‌توانید خمیر به دست آمده را به جای یخچال، به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه بالای فریزر قرار دهید.
بعد از اینکه خمیر را از یخچال خارج کردید، روی سطحی صاف کمی آرد بریزید. خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کرده و نیمی از آن را به صورت گلوله‌ای درآورده و به وسیله وردنه روی سطح آردی باز کنید. سعی کنید لبه‌های خمیرتان نازک باشد.
نکته: خمیر باید طوری باشد که ضخامت یکسان داشته باشد و خیلی نازک نباشد تا هنگام استفاده پاره نشود.
بعد از اینکه خمیر را به صورت نان لواش گرد باز کردید، در قالب مخصوص پای، پهن کنید و لبه‌های قالب را توسط خمیر بپوشانید و سپس قالب را کنار بگذارید. حالا در ظرف پیرکس دیگری سیب‌ها را رنده کنید، سپس دارچین را روی آن ریخته و به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری شکر به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه این مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، آن را روی خمیر بریزید و توسط پشت قاشق، آن را به طور یکنواخت پخش کنید؛ سپس نیم دیگری از خمیر را که کنار گذاشته بودید، مانند قبل روی سطح آغشته به آرد باز کنید و پس از اینکه به صورت یکنواخت و گرد درآمد، روی مخلوط سیب و دارچین قرار دهید.
در پایان در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ باقیمانده را شکسته و توسط چنگال هم بزنید، سپس توسط قلم مو آن را روی سطح خمیر بمالید. بعد از آن توسط چنگال روی خمیر سوراخ‌هایی ایجاد کنید. حالا قالب حاوی مواد رابه مدت ۴۵دقیقه داخل فر ـ که از پیش با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است ـ قرار دهید.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
تارت سیب

موادلازم برای خمیر تارت :

کره نرم شده در دمای اتاق ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

اب سرد ۲ ق غ

ارد به اندازه کافی

پکینگ پودر ۱ ق چ

پودر شکر ۱ لیوان

مواد میانی تارت :

سیب ۵ - ۶ عدد

کره ۵۰ گرم

شکر ۱ فنجان

دارچین ۱ ق م

کشکش ۱ فنجان

گردو خرد شده ۱ فنجان

طرز تهیه :

تمام مواد خمیر به جز ارد را با هم مخلوط کرده و بعد کم کم ارد را اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست اید

زیاد با ارد سفتش نمیکنیم و اضافی چسبندگیشو با ورز دادن میگیریم .

به مدت نیم ساعت میزاریم توی یخچال تا استراحت کنه .

کمی از خمیر تقریبا به اندازه پرتقال کوچک برمیداریم و کنار میزاریم .

قالب کمربندی یا قالب تارت را چرب کرده و خمیر را توش باز میکنیم و سطح خمیر را هم صاف میکنیم .

کناره های خمیر باید بلندتر از وسطش باشه .

سیب را ریز خرد میکنیم و همراه شکر و کره میزاریم روی حرارت و تفت میدهیم وقتی سیب کمی نرم شد

دارچین را هم اضافه میکنیم .

کمی تفت میدیم و کشمش و گردو را هم اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم .

مواد میانی تارت را روی خمیر ریخته و سطحش را صاف میکنیم .

اون خمیر را کنار گذاشته بودیم برداشته و با رنده درشت روی مواد میانی رنده میکنیم .

و در فر با ۱۶۰ درجه تا زمانیکه روش طلایی بشه میپزیم .
 
بالا