صادرات فرق میکنه آقا با فروش جزئی جنس به یه خارجی. صادرات اتفاقا پیچیده تر از وارداتهصادرات خیلی ساده هست ،فقط کافیه که یه ترخسصکار داشته باشید
ضمنا در معامله با طزف خارجی هم باید یه اصولی رو رعایت کنید که متضرر نشید
با سلام و احترامدوستان وقتی از موضوعی اطلاعی ندارید برای چی آخه راهنمایی غلط می کنید ؟
کجا با ارز مبادله ای باید پول به کشور وارد شه ؟!!!!!! مگه این دوستمون داره ال سی داخلی باز می کنه ؟
عزیز جان در رابطه با گرفتن پول، شما حساب صراف معتبر معرفی می کنی، پول به حساب صراف ریخته می شه و بعد از اون هر روزی که دوست داشته باشی بر اساس قیمت روز دلار آزاد می تونی دلار و به ریال تبدیل و به حسابت تو ایران انتقال بدی، معمولاً صرافی ها یک مبلغی رو برای انتقال پول می گیرن که اصلاً به چشم نمیاد.
بقیه مراحل بستگی به جنس شما و محصول شما داره، اگه بتونی محصولت رو بگی می تونم بیشتر راهنماییت کنم، کار اصلی خود من صادرات مواد معدنی و مشتقات نفتی که در ماه 4 ، 5 محموله به کشور چین ، مالزی ، امارات و .. صادر می کنیم.
در رابطه با مراحل صادرات و اینکه این درسته که شما به یک شرکت واسطه رجوع کنی که کارت رو انجام بدن اینم باز بر می گرده به اینکه جنس شما چی باشه ! برای مثال شما برای گرفتن گواهی مبدا نیاز به کارت بازرگانی داری ولی از اون طرفم خیلی از دوستان هستن که کارت بازرگانیشون رو در اختیار قرار می دن و در مقابل مبلغی را دریافت می کنند،
قبل از دریافت گواهی مبدا غیر از کارت بازرگانی شما به برگه ی اظهار نامه گمرکی رو نیاز داری که باید شرکت شما و شخص شما کدینگ گمرک بندر ارسالی باشه که اطلاعات بیشترش رو می تونی از اینجا بدست بیاری. ( که البته بازم این مورد دوستانی هستن که به راحتی این مورد رو برای شما انجام می دن )
غیر از این موارد معمولا مشتری چینی از شما درخواست یک گواهی بازرسی از زمان بارگیری می خواد که تو این گزارش کیفیت و کمیت و موارد مورد نیاز کالا ذکر می شه ( معروفترین اونها اس جی اس و سی سی آی سی هست ) هر چند که معمولاً مشتری چینی درصدی را برای بازرسی مجدد در بندر مقصد در نظر می گیرد ( معمولاً 2 تا 5 % ارزش کل کالا و معروفترینش سی آی گیو هستش )
در زمینه حمل و نقل دریایی هم ما به هیچ وجه مشکلی از نظر حمل و نقل به غیر از موارد تحریم شده مثل مشتقات نفتی نداریم ( البته مشتقات نفتی رو با کشتی رانی جمهوری اسلامی به راحتی می برن ! )
جالبه که بدونی هزینه ی حمل و نقل دریایی به صورت کانتینری از ایران به چین خیلی خیلی ارزون تر از چین به ایرانِ ، شما می تونید از کشتی رانی های خارجی و معروف مثل Hanjin ,United Arab , PIL and etc. استفاده کنی
این دوسته عزیزمون که می گه ما بیشتر از 5000 دلار نمی تونیم بفرستیم دقیقا مرجع این حرف شما چیه ؟ و همچنین مرجع دقیقتون در رابطه با اینکه وارد کردن پول که هیچ راهی وجود نداره چیه ؟؟؟؟
متاسفانه دوستان بدون هیچ گونه تجربه و اطلاعی یک سری از راهنمایی های غیر اصولی را تحویل خلق الله قرار می دن !
در زمینه صادرات هر گونه سوالی بود بنده در خدمتم.
گروه بازرگانی- کارگروه ساماندهی نرخ ارز، توافق صادرکنندگان با دولت بر سر نحوه فروش ارز صادراتی در مرکز معاملات ارزی را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه اظهارنامه گمرکی مبنای محاسبه میزان تعهدات صادرکنندگان خواهد بود. همچنین با توجه به اینکه قیمت صادراتی کالاها نسبت به گذشته تفاوت داشته است، کمیته قیمتگذاری کالاهای صادراتی که در سازمان توسعه تجارت ایران مستقر است، مکلف شده است قیمت جدید کالاهای صادراتی را ارزیابی کرده و قیمتهای جدید را پس از ابلاغ مصوبه، اعلام کند تا صادرکنندگان دچار مشکل نشوند. به گفته کیومرث فتحاله کرمانشاهی، معاون کل سازمان توسعه تجارت کارگروه ساماندهی نرخ ارز در دولت، توافق میان صادرکنندگان و سازمان توسعه تجارت ایران را برای چگونگی عرضه ارز در اتاق مبادلات ارزی تصویب کرده است و به زودی این مقررات ابلاغ خواهد شد. به اعتقاد کرمانشاهی، نحوه تخصیص ارز باید به گونهای باشد که صادرکنندگان با ارز حاصل از صادرات خود بتوانند واردات کالاهای مجاز و خدمات تجاری را انجام دهند؛ ضمن اینکه صادرکنندگان میتوانند ارز حاصل از صادرات را به واردکنندگان به نرخ توافقی اختصاص دهند. او در توضیح بیشتر در مورد سازوکار مبادله ارز صادراتی در مرکز مبادلات ارزی به «مهر» گفت: اگر صادرکنندهای به **** بانکی بدهی ارزی داشته باشد، میتواند این بدهی را با ارز حاصل از صادرات تسویه کند، این در شرایطی است که تمام اولویتهای دهگانه کالایی اجازه خواهند داشت که از ارز حاصل از صادرات برای واردات استفاده کنند. معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه با توجه به اینکه کالاهای مختلف، شرایط مختلفی را دارند، دوره زمانی بازگشت ارز متفاوت خواهد بود؛ تصریح کرد: همچنین تخلفات ناشی از این مصوبه برای صادرکنندگان و واردکنندگان مدنظر قرار خواهد گرفت. تعیین ساز و کار توزیع ارز حاصل از صادرات پس از آن صورت میگیرد که هفته گذشته صادرکنندگان و دولت به درخواست معاون اول ريیسجمهوری بر سر برگزاری مذاکرهای پیرامون چگونگی عرضه ارز حاصل از صادرات در اتاق مبادلات ارزی به توافق رسیدند. بالاخره با برگزاری چندین جلسه، توافقاتی میان دو گروه حاصل شد که در نتیجه آن، یک پیشنهاد 6 بندی عازم کارگروه ساماندهی نرخ ارز شد. حال نیز این کارگروه، این توافقات را که میان صادرکنندگان و سازمان توسعه تجارت ایران به نمایندگی از دولت صورت گرفته، را تصویب کرده است و به زودی برای اجرا، ابلاغ خواهد شد.دوستان وقتی از موضوعی اطلاعی ندارید برای چی آخه راهنمایی غلط می کنید ؟
.
AMiR MASouD
ممنون بابت توضیحات مفیدتون .
یه سوالی داشتم که چطور میشه بازار مقصد رو شناسایی کرد ؟ برای مثال توی چه کشوری چه چیزی نیاز هست ؟
من خودم به شخصه چین و تایلند و چند تا کشور دیگه برای خرید رفتم ، منتها اکثر به صورت مستقیم بوده و نیت واردات بوده . و من به عنوان مشتری خودم رفتم دنبال کالای مورد نظزم . منتهای می خواستم بدونم از توی ایران چطور میشه برای محصول مورد نظرمون مشتری و بازار اون محصول و پیدا کنیم ؟
فرضا من می دونم توی دبی بازار میوه نسبتا خوب هست و با توجه به قیمت ارز مقرون به صرفه ، منتها چجوری مشتری مورد نظرم رو ( ترجیحا بدون مسافرت و از طرق نت) پیدا کنم ؟
ورمی کوپویت ابا؟خیلی ممنون دوست عزیز مزاحمتون میشم .
من خودم بیشتر توی کار پوشاک و میوه هستم . البته در حجم کم .
تا چند وقت دیگه اگه جور بشه شاید نمایندگی نوعی کود رو بگیرم که ببینم اگه شد برای صادراتش حتما مزاحمتون میشم .