• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صداي w550 يا nokia 3250 ٠

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من بين خريد دو گوشي سوني اريكسون w550 و نوكيا 3250 دو دل شدم
بيشترين چيزي كه برام اهميت داره موسيقي و كيفيت صداي اون هستش .
مي خوام راهنماييم كنين كه كيفيت صداي كودوم بهتره ؟ و آيا همه w550 ها مشكل هنگ دارن ؟ و چه مواقعي هنگ مي كنن ؟
و اگه كسي از قيمت فعلي اين دو گوشي توي بازار خبر داره لطفا اينجا قيمتا رو بگيد . ممنون مي شم .

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوب چقد پول دارین؟برای موسیقی دبلیو 800 خیلی از این دو تا بهتره.هم از نظر کیفیت هد فون و هم کیفیت عکس و هم اندازه و دیزاین و طراحی

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pegah_1982 :
سلام دوستان
مي خوام راهنماييم كنين كه كيفيت صداي كودوم بهتره ؟ و آيا همه w550 ها مشكل هنگ دارن ؟ و چه مواقعي هنگ مي كنن ؟
و اگه كسي از قيمت فعلي اين دو گوشي توي بازار خبر داره لطفا اينجا قيمتا رو بگيد . ممنون مي شم .

اگه فقط روی موسیقی تکیه دارید برید سراغ se
صدای اسپیکر w550 سه بعدی هست و بسیار بلند. همینطور صدای موسیقی از هدفون اون خیلی عالی هست.
( سری واکمن سونی همشون کیفیت عالی دارن)
ولی در عوض 3250 دوربین 2 مگاپیکسلی داره و سیمبین هم هست. w550 دوربینش 1.3 مگاپیکسل هست. ضمن اینکه فقط 256 mg رم داره و قابل افزایش هم نیست.
ضمنا فکر کنم w550 با 3250 خیلی اختلاف قیمت داشته باشه ( 3250 خیلی گرونتر از اون باید باشه ) چرا نمیرید سراغ w800 یا w810 ? ;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
نویزی یه نیم نگاهم به پست بقیه داری؟!
tooth.gif

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dead_chatter :
tooth.gif
ممنون هم از نوبزي و هم از شما من 330 تومن در حال حاضر بودجه دارم واسه اين كار ولي چون شنيدم اختلاف قيمت اين دو تا 100 تومن هست يه جورايي دل نمياد :D همه بودجه رو بزارم واسه چيزي كه كيفيت صداش كمتره .
ولي مي خوام بدونم حالا همه اين w550 ها هنگ ميكنه ؟ خيلي مشكل جدييه ؟
مرسي

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dead_chatter :
tooth.gif

مگه چیز بدی گفتم؟
من همون موقع که مینوشتم شما پست زدی!:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pegah_1982 :
ممنون هم از نوبزي و هم از شما من 330 تومن در حال حاضر بودجه دارم واسه اين كار ولي چون شنيدم اختلاف قيمت اين دو تا 100 تومن هست يه جورايي دل نمياد :D همه بودجه رو بزارم واسه چيزي كه كيفيت صداش كمتره .
ولي مي خوام بدونم حالا همه اين w550 ها هنگ ميكنه ؟ خيلي مشكل جدييه ؟
مرسي

من قیمتها رو الان ندارم ولی فکر میکنم w800 بگیرید بهتر باشه. قبلا که قیمتش حدود 320-30 بود;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
من قیمتها رو الان ندارم ولی فکر میکنم w800 بگیرید بهتر باشه. قبلا که قیمتش حدود 320-30 بود;)

چون اولویت اول ایشون موسیقی هست و بودجه هم 300 تومن اینبار رو استثنا باهات موافقم نویزی! البته 3250 هم یه موزیک فون هست من نمیدونم چرا اصرار دارید اینقدر در مقابل سری واکمن سونی بیاریدش پایین!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
چون اولویت اول ایشون موسیقی هست و بودجه هم 300 تومن اینبار رو استثنا باهات موافقم نویزی! البته 3250 هم یه موزیک فون هست من نمیدونم چرا اصرار دارید اینقدر در مقابل سری واکمن سونی بیاریدش پایین!

موزیک فون نوکیا N91 هست که قیمتش خیلی بالاست و همینطور خیلی هم سنگین هست.
اگه کسی موسیقی بخواد خوب میره مثلا w800 میگیره که هم دوربین خوبی داره و هم کیفیت موسیقی خوب ولی در عوض 3250 سیمبین هست . اما این رو هم در نظر بگیرید که الان 3250 جا داره که قیمتش بیاد پایین و همینطور برنامه های سری 9 هنوز زیاد نشدن. شاید یه 5-6 ماهی طول بکشه. خب اگه کسی هم براش سیمبین بودن مهم باشه میره 6680 یا n70 و ... میگیره و الان دلیلی نداره گوشی بگیره که چند ماه دیگه قیمتش اومد پایین تازه برنامه هاش زیاد بشه و بشه استفاده کرد.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
موزیک فون نوکیا N91 هست که قیمتش خیلی بالاست و همینطور خیلی هم سنگین هست.
اگه کسی موسیقی بخواد خوب میره مثلا w800 میگیره که هم دوربین خوبی داره و هم کیفیت موسیقی خوب ولی در عوض 3250 سیمبین هست . اما این رو هم در نظر بگیرید که الان 3250 جا داره که قیمتش بیاد پایین و همینطور برنامه های سری 9 هنوز زیاد نشدن. شاید یه 5-6 ماهی طول بکشه. خب اگه کسی هم براش سیمبین بودن مهم باشه میره 6680 یا n70 و ... میگیره و الان دلیلی نداره گوشی بگیره که چند ماه دیگه قیمتش اومد پایین تازه برنامه هاش زیاد بشه و بشه استفاده کرد.

بابا انصافتو شکر! اخه مهندس عمران عزیز من دیگه 3250 چقد ارزون بشه تا بگی جا نداره .. به خدا 330 تومن(الان قیمت جدیدو ندارم) برای یه گوشی با امکانات 3250 خیلی هم مناسبه! سیمبین و دوربین 2(حتی اگه از سایر دوربینهای 2 پایینتر باشه) و صدای خیلی خوب و جنس بدنه و دیزاین خوب و 512 مگ حافظه مینی همراهش فک نمیکنم 330 تومن براش زیاد باشه .. ضمن اینکه کی میگه 3250 موزیک فون نیست؟ فک میکنم با همین لقب وارد بازار شد اصلن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از pegah_1982 :
سلام دوستان

w550 گوشی خوبی در این زمان نیست. عصر این گوشی گذشته با ریسک خودتو.ن این گوشی رو بخرید.
w800 و k750 بهترند چون حداقل مموری کارت میخورند.

3250 موزیک فون هست ولی مهمتر از اون اسمارت فونه یعنی نقطه قوتش در ایننه که میتونید روش برنامه بریزید. همینطور 3250 ساخت آلمان است و کیفیت ساخت خیلی خوبی داره در حالیکه w800 و k750 ساخت کشورهایی مثل چین و مالزی هستند در آنتن دهی هم مثل بقیه گوشیهای نوکیا هست.
صدای اسپیکر 3250 هم بلندتر از گوشیهای ذکر شده است.
توصیه من 3250 و یک کارت حافظه 1 گیگ است در صورتیکه قیمتش برای شما مناسب است

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
بابا انصافتو شکر! اخه مهندس عمران عزیز من دیگه 3250 چقد ارزون بشه تا بگی جا نداره .. به خدا 330 تومن(الان قیمت جدیدو ندارم) برای یه گوشی با امکانات 3250 خیلی هم مناسبه! سیمبین و دوربین 2(حتی اگه از سایر دوربینهای 2 پایینتر باشه) و صدای خیلی خوب و جنس بدنه و دیزاین خوب و 512 مگ حافظه مینی همراهش فک نمیکنم 330 تومن براش زیاد باشه .. ضمن اینکه کی میگه 3250 موزیک فون نیست؟ فک میکنم با همین لقب وارد بازار شد اصلن

اگه قیمتش این باشه خب خوبه ولی فکر کنم گرونتر باشه ها!
من نمیگم موزیک فون نیست ولی کیفیتش از w800 کمتره.
من خودم مثلا الان بخوام سیمبین بگیرم گوشی میگیرم که الان هم بشه باهاش کار کرد ( برنامه هاش باشه ) نه اینکه چند ماه دیگه که اگه خواستم عوضش کنم تازه برنامه هاش بیاد:wacko:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
اگه قیمتش این باشه خب خوبه ولی فکر کنم گرونتر باشه ها!
من نمیگم موزیک فون نیست ولی کیفیتش از w800 کمتره.
من خودم مثلا الان بخوام سیمبین بگیرم گوشی میگیرم که الان هم بشه باهاش کار کرد ( برنامه هاش باشه ) نه اینکه چند ماه دیگه که اگه خواستم عوضش کنم تازه برنامه هاش بیاد:wacko:

تا قبل از قضیه تعرفه ها حتی با گارانتی های معمولی به 325 هم رسیده بود ..
در مورد برنامه موافقم ولی فکر نمیکنم خیلی دیگه طول بکشه که سیمبین 9 هم برنامه هاش فراگیر بشه البته من خودم این صبر و تحمل رو نداشتم چون واقعا دیگه به حالت زار بودم از اون سامسونگ خدانیامرزیده وگرنه گوشیای خیلی خوبی از نوکیا تو راه هستند که واقعا تحریک کننده!!;) هستن ..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بابا! یه بار هدفون یه w800 رو بزارید تو گشتون یه آهنگ گوش کنید! بعد همون آهنگو با 3250 گوش کنید! بحثی شده ها!!!
162.gif
فقط اسم میوزیک فون که کافی نیستش

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من قبلا هم گفته بودم سیمبین یه مزیت هست اما نه برای همه.3250 امکان داره با برنامه و هدفوی به پای دبلیو 800 برسه اما دوربینش چی؟دبلیو 800 دا توجه به قیمتش بهترین دوربین و موزیک رو داره به همراه اتو فوکوس و ماکرو.اما دوربین 3250 اگه کیفیتش بالا بره اتو فوکوس نمیتوننه داشته باشه و همینطور ماکرو.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
من قبلا هم گفته بودم سیمبین یه مزیت هست اما نه برای همه.3250 امکان داره با برنامه و هدفوی به پای دبلیو 800 برسه اما دوربینش چی؟دبلیو 800 دا توجه به قیمتش بهترین دوربین و موزیک رو داره به همراه اتو فوکوس و ماکرو.اما دوربین 3250 اگه کیفیتش بالا بره اتو فوکوس نمیتوننه داشته باشه و همینطور ماکرو.

حاجی دد چتر عزیز! یه محبتی کن اولین پست تاپیک رو بخون اول بعد از مزایای دوربین دبلیو 800 و ماکرو اتوفکوسش بگو! ایشون گفته که موسیقی براش مهمه و حداقل اسمی از دوربین نیاورده .. خوبه خودت هم در زمینه موسیقی میگی که 3250 با کارهای نه چندان شاقی(هدفن یا برنامه پخش) امکان رقابت تو زمینه موسیقی رو هم در عین سیمبین بودن داره!

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب بحثي :D
ولي يه سوال ديگه با اين w550 ميشه از رو كامپيوتر روش موسيقي mp3 ريخت ؟ ( البته با كابل نه با بلوتوسش )
هر چي شماها بگين اين w550 بده ها من از ديزاينش خيلي خوشم اومده چه كنم ...
حالا ميشه جواب سوالمو بديد ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pegah_1982 :
عجب بحثي :D
ولي يه سوال ديگه با اين w550 ميشه از رو كامپيوتر روش موسيقي mp3 ريخت ؟ ( البته با كابل نه با بلوتوسش )
هر چي شماها بگين اين w550 بده ها من از ديزاينش خيلي خوشم اومده چه كنم ...
حالا ميشه جواب سوالمو بديد ؟

:wacko:
خب معلومه که میشه از کامپیوتر mp3 ریخت. هم با کابل هم با بلوتوث.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بعدم کجاش بده گوشی قمبلی به این نازی
45.gif

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
:wacko:
خب معلومه که میشه از کامپیوتر mp3 ریخت. هم با کابل هم با بلوتوث.
چـــــــــــــــــــــــه خـــــــــــــــــوب :rolleyes:
حالا اينم بگين ببينم ، اين آخريشه ديگه ، سوالام تموم ميشه و بعد پيش به سوي ----------------------> w550
حالا اين مشكل هنگ كردنش خيلي جديه ؟ شنيدم وقتي حافظش زياد پر شه هنگ ميكنه آره ؟ همه w550 ها اين مشكل رو دارن؟

بالا