• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صداي w550 يا nokia 3250 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
بله
ولی موضوع هنگ کردن گوشی های سیمبین نوکیا تاریخیه
اونوقت شما هی موضوع گه گاه هنگ کردن اینو پیش می کشین!
زحمت کشیدن روی یه 6680 (اگر!) اول یکم تست انجام دادن بعد فرستادنش تو بازار!

اصلا اینطور نیست! موضوع اینه که اونهایی که 3 سال پیش یک گوشی سیمبینی خریدند و نتونستند با اون کار کنند و ویروسی شدند و گوشی هنگ میکرده و غیر میان در مورد سیمبین 8 و 9 نظر میدن! و شدند دشمن سیمبین

گوشیهای جدید اصلا هنگ نمیکنه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اصلا هنگ نمیکنه.....10 دفعه اش رو خودم توی 6681 و N70 رفیقام دیدم

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنگ کردن جزو جدایی ناپذیره گوشی های سیمبینه، جدید و قدیم هم نداره چونکه همیشه ناسازگاری نرم افزاری و مشکل برنامه های کرک شده وجود داشته و خواهد داشت.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا ویندوز موبایل با اون همه اهن و تلپ یه موقع هایی....خیلی خیلی کم هنگ میکنه....سیمبین میخوای هنگ نکنه؟؟

یه چیزی بگین که بشه باور کرد....نه دیگه انقدر خالی بندی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :

به عنوان کسی که 6681 داره میگم که هنگ کردن 6681 فقط یک دروغ بیشرمانه است!

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه 6681 چقدر با 6630 و N70 فرق می کنه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Nilda :

آخه میدونی 6681 از نوع سیستم عامل فوق پیشرفته بهره میبره که اون رو مصون از هر نوع هنگ و reset شدن میکنه...
:D :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Nilda :

N70 هم گوشی علیرضاست که طبق گفته ایشون هنگ نمیکنه من هم ندیدم.
اما 6681 با n70 فرق میکنه! ولی هیچکدوم هنگ نمیکنند! شما اطلاعاتتون یا قدیمیه یا من در آوردی!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

اقا کسی مسوول نیس هر فایلی از هرجایی ندیده نشناخته میگیره گوشیشو ویروسی میکنه بعد که به مشکل خورد شما میبینی میگی هنگ میکنه!! من که تو این مدت هیچ مشکلی با گوشیم نداشتم. یه بار هم هنگ نکرده.. سرعتش هم از چیزی که میگفتن پایینه خیلی بهتره .. زوره!؟ حالا بیا بگو 2 ماه و خورده ای کمه واسه هنگ! ان 70 از ماه چهارم به بعد هنگش شروع میشه!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چرخش برات بچرخه.....ولی مساله اینه که وقتی گفته میشه اصلا هنگ نمیکنه حرف بی خودیه....

ویندوز Xp اش تا حالا دیدم هنگ کنه با اینکه واقعا خیلی پایداره و واقعا ویندوز 98 رو دور زدن و یه جور دیگه روش کار کردن

به هر حال هنگ کردن هر چه قدر هم کم باشه نمیتونید منکر نبودنش بشید

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
N70 هم گوشی علیرضاست که طبق گفته ایشون هنگ نمیکنه من هم ندیدم.
اما 6681 با n70 فرق میکنه! ولی هیچکدوم هنگ نمیکنند! شما اطلاعاتتون یا قدیمیه یا من در آوردی!!
مورد قدیمی بودن اطلاعاتم احتمالش قوی تره، آخه می دونین چیه؟ از اون موقعی که من 6630 داشتم نزدیک یک سال و نیم ماه می گذره، در ثانی، از آخرین باری که یه N70 توی دست خودم هنگ کرد (در حالی که صاحبش ادعا می کرد که گوشیش اصلا هنگ نمی کنه!) بیش از دو هفته گذشته، به دور از انصافه که بخوام اطلاعاتم رو به روز بدونم. توی این مدت خیلی چیزا می تونه عوض شده باشه.
حالا که این طور شد بقیه اش رو هم خودم میگم که زحمتی به گردن دوستان نباشه، از چند خط بالا کاملا مشخصه که تنها ایراد ممکن از من بوده، بالاخره کاربر باید خودش بفهمه که چه طور با یه گوشی هوشمند برخورد کنه تا هنگ نکنه.

یه چیز دیگم الان یادم اومد، فکر می کنم تو هندسۀ اول دبیرستان بود که به ماها یاد میدادن که برای زیر سئوال بردن یه حکم کلی میشه از مثال نقض استفاده کرد، و بعدش به عنوان اصل کلی یاد گرفتیم که چیزی که یه بار اتفاق بیفته ممکنه دوباره اتفاق نیفته، اما اگه چیزی دوبار اتفاق افتاد قطعا بازم اتفاق میفته.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرخش برات بچرخه.....ولی مساله اینه که وقتی گفته میشه اصلا هنگ نمیکنه حرف بی خودیه....

ویندوز Xp اش تا حالا دیدم هنگ کنه با اینکه واقعا خیلی پایداره و واقعا ویندوز 98 رو دور زدن و یه جور دیگه روش کار کردن

به هر حال هنگ کردن هر چه قدر هم کم باشه نمیتونید منکر نبودنش بشید

مساله اصلا و اینا نیست .. مساله اینه که شما به استناد چیزایی که دیدید حکم کلی میدید .. جالب میدونی چیه؟ بعد ما هم که میایم میگیم انتن سونی با نوکیا یکی نیست چون دیدیم این موضوع رو میاید میگید قدیمیه ماله فلان سال پیشه الان یکیه .. خب وقتی شما هم اینجوری حکم میدی منم میگم مال قدیمه .. اون موقعا که ملت نمیدونستن ممکنه گوشیشون به راحتی هم ویروسی بشه و هر چیزی رو اکسپت میکردن و بعد به مشکل میخوردن .. بحث یه بار هنگ کردن یا نکردن نیس بحث احتمالات هم نیس که بگیم احتمال هنگ گوشی ان 70 صفره بعد من با شما چونه بزنم که هست یا نیست .. من میگم مشکلی نداشتم تا حالا ولی اگه فردا گوشیم هنگ کنه بهش نمیگن گوشی ای که مشکل هنگ داره! شما وقتی ویندوز اکس پیت! هنگ میکنه میگی ویندوزت مشکداره؟ بالاخره ممکنه پیش بیاد ولی تا حرف میشه و یکی میاد یه چیزی میگه زود اینو به عنوان یه مشکل مطرح میکنید در حالیکه مساله ای که هر چند ماه یه بار ممکنه پیش بیاد و اگه از گوشی درست استفاده بشه ممکنه پیش هم نیاد چیزی نیست که هی تو بوق میکنید به عنوان مشکل گوشیای سیمبین .. در جواب جمله اخرت هم میتونم این مثالو بزنم هرچقدر هم که بگید سونی به خوبی نوکیا انتن میده ولی بازم نمیتونید مدعی بشید که دقیقا انتنش مثله نوکیاست چون نیست!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Nilda :
مورد قدیمی بودن اطلاعاتم احتمالش قوی تره، آخه می دونین چیه؟ از اون موقعی که من 6630 داشتم نزدیک یک سال و نیم ماه می گذره، در ثانی، از آخرین باری که یه N70 توی دست خودم هنگ کرد (در حالی که صاحبش ادعا می کرد که گوشیش اصلا هنگ نمی کنه!) بیش از دو هفته گذشته، به دور از انصافه که بخوام اطلاعاتم رو به روز بدونم. توی این مدت خیلی چیزا می تونه عوض شده باشه.
حالا که این طور شد بقیه اش رو هم خودم میگم که زحمتی به گردن دوستان نباشه، از چند خط بالا کاملا مشخصه که تنها ایراد ممکن از من بوده، بالاخره کاربر باید خودش بفهمه که چه طور با یه گوشی هوشمند برخورد کنه تا هنگ نکنه.

یه چیز دیگم الان یادم اومد، فکر می کنم تو هندسۀ اول دبیرستان بود که به ماها یاد میدادن که برای زیر سئوال بردن یه حکم کلی میشه از مثال نقض استفاده کرد، و بعدش به عنوان اصل کلی یاد گرفتیم که چیزی که یه بار اتفاق بیفته ممکنه دوباره اتفاق نیفته، اما اگه چیزی دوبار اتفاق افتاد قطعا بازم اتفاق میفته.

این اشکال هنگ کردن الان رفع شده فقط مشکلی که هست اینه که یکی میاد مثلا برنامه سیمبین 6 رو روی سیمبین 8 نصب میکنه بعد از هنگ شدن گوشیش شاکی میشه!! استفاده ناشیانه دلیل هنگ کردنه نه سیستم عامل

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این اشکال هنگ کردن الان رفع شده

این یه حرف کلی و بدون ارزشه....باید دقیق تر بحث بشه وقتی گفته میشه این اشکال رفع شده....یعنی چی؟ سیمبین قدیم مشکل داشته؟ برنامه ها مشکل داشتن؟ برنامه های SDK که استفاده میشده مشکل داشته؟ درایورها مشکل داشتن؟ سخت افزار مشکل داشته؟

خب چی بوده مشکل که رفع شده؟؟ بهتره جزییات رو بگید اگه انقدر میدونید...دقیقا بگید مشکل هنگ کردن چی بوده که رفع شده؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این یه حرف کلی و بدون ارزشه....باید دقیق تر بحث بشه وقتی گفته میشه این اشکال رفع شده....یعنی چی؟ سیمبین قدیم مشکل داشته؟ برنامه ها مشکل داشتن؟ برنامه های SDK که استفاده میشده مشکل داشته؟ درایورها مشکل داشتن؟ سخت افزار مشکل داشته؟

خب چی بوده مشکل که رفع شده؟؟ بهتره جزییات رو بگید اگه انقدر میدونید...دقیقا بگید مشکل هنگ کردن چی بوده که رفع شده؟؟

یکسری دروغ ردیف شده جدیدا توی فروم موبایل مثل هنگ کردن 6681 و N70 اصل ماجرا دروغه. موضوع اینه که این هنگ کردن رو توی 6600 میشه دید ولی نه دیگه توی 6681. هیچ ریووای هم ندیدم گفته باشه سیمبین هنگ میکنه این حرفها هدفش چیز دیگه است که مشخصه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
واقعا جواب به جا و خیلی مربوط به موضوع بود....خیلی مربوط بود!!!

بالا