• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صداي w550 يا nokia 3250 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از pegah_1982 :
چـــــــــــــــــــــــه خـــــــــــــــــوب :rolleyes:
حالا اينم بگين ببينم ، اين آخريشه ديگه ، سوالام تموم ميشه و بعد پيش به سوي ----------------------> w550
حالا اين مشكل هنگ كردنش خيلي جديه ؟ شنيدم وقتي حافظش زياد پر شه هنگ ميكنه آره ؟ همه w550 ها اين مشكل رو دارن؟

مشکلش جدی نیست!

ولی جدی بین 3250 و w550 مونده بودی!
:)

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
مشکلش جدی نیست!

ولی جدی بین 3250 و w550 مونده بودی!
:)

به خاطر كيفيت صدا بله مونده بودم ... من كاري به سيمبين سيمچين يا يه چيزايي مث اين ندارم آخه ! :D مي واستم بدونم كيفيت موسيقي كودوم بهتره :happy:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کلامی از مادر عروس
39.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اقا ما یک دونه از این گوشی رو داریم.از نظر کیفیت صدا و بلندی واقعا خوبه.
از نظر هنگ کردن هم تا حالا پییش نیومده ولی اینکه کمی سرعتش کم شه طبیعی هست مثل کامپیوتر.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
راستی.همراش 2 تا کابل هست که یکیش واسه وصل کردنش به ضبط هست یکی واسه اتصال به کامپیوتر.
وقتی هم که به کامپیوتر وصل می شه تبدیل به یک فلش میشه و راحت به تمام قسمتها دسترسی داری.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از pegah_1982 :
به خاطر كيفيت صدا بله مونده بودم ... من كاري به سيمبين سيمچين يا يه چيزايي مث اين ندارم آخه ! :D مي واستم بدونم كيفيت موسيقي كودوم بهتره :happy:

سیمچین!!:D :D ایول واقعا همون سیمچین خوبه....

شما شک نکن همون w550 یا K750 براتون مناسبه....بقیه حرفهای مادر عروس و....رو هم بی خیال شو

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من بازم میگم پول داری دبلیو 800 بهتره ها!سونی اریکسون شمام یه چی بگو!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
حاجی دد چتر عزیز! یه محبتی کن اولین پست تاپیک رو بخون اول بعد از مزایای دوربین دبلیو 800 و ماکرو اتوفکوسش بگو! ایشون گفته که موسیقی براش مهمه و حداقل اسمی از دوربین نیاورده .. خوبه خودت هم در زمینه موسیقی میگی که 3250 با کارهای نه چندان شاقی(هدفن یا برنامه پخش) امکان رقابت تو زمینه موسیقی رو هم در عین سیمبین بودن داره!
علیرضا من میدونم که گفته موزیک اما میگم با این پول بهترین دوربینو داره آخه پول زبون بسته رو بدیم پای 3250 بعد کلی پول بدیم هدفون بهتر بگیریم بعد چند ماه صبر کنیم برنامه موزیک پلیر بیاد ... بعد واسه دوربینش یه برنامه ساخته شه!خوب شما بگو عاقلامه است؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از dead_chatter :
من بازم میگم پول داری دبلیو 800 بهتره ها!سونی اریکسون شمام یه چی بگو!

به نظر من K750 بهتر هست حالا اگه پول داره که خب چه بهتر میتونه اصلا همون w800 رو بگیره که هم هدفونش همون 3250 رو میزاره تو جیبش هم دوربینش

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
به نظر من K750 بهتر هست حالا اگه پول داره که خب چه بهتر میتونه اصلا همون w800 رو بگیره که هم هدفونش همون 3250 رو میزاره تو جیبش هم دوربینش

نظر جالبیه ! میتونی نظرتو توی رکوردهاس گینس ثبت کنی !(البته به عنوان * ترین نظر تاپیک)

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اندازه اون بودجه دارم ولي اصلا از ديزاين k750 و w800 يا w810 خوشم نمي ياد و همونطوري هم كه شنيدم صداي اسپيكر هيچ كودوم
به پاي w550 نمي رسه :specool:
و چون معيار اصلي من همين كيفيت موسيقي هست ( البته بعد از معيار پاسخ گويي به پشت خطي ها :shades2: ) پس به نظر من همين w550 خوبه ديگه ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از fuhnen :
نظر جالبیه ! میتونی نظرتو توی رکوردهاس گینس ثبت کنی !(البته به عنوان * ترین نظر تاپیک)

جنابعالی نمیخواد راجع به نظر من نظر بدی....راجع به عنوان تاپیک حرفی داری میتونی بزنی....اگه هم حرفی نداری مجبور نیستی خودت رو قاطی هر آشی بکنی و هر جا میرسی در افشانی کنی. تو هر تاپیکی میرسی باید یه نظری بدی حتما؟ حتی اگه ندونی راجع به چی داره بحث میشه یا بلد نباشی نه؟؟

راه خوبی برای بالابردن تعداد پستهات انتخاب نکردی:p :p

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pegah_1982 :
اندازه اون بودجه دارم ولي اصلا از ديزاين k750 و w800 يا w810 خوشم نمي ياد و همونطوري هم كه شنيدم صداي اسپيكر هيچ كودوم
به پاي w550 نمي رسه :specool:
و چون معيار اصلي من همين كيفيت موسيقي هست ( البته بعد از معيار پاسخ گويي به پشت خطي ها :shades2: ) پس به نظر من همين w550 خوبه ديگه ...

اگه معیار کیفیت براتون فقط اسپیکر گوشی هست آره . ولی کیفیت هدفون w800 در همون حد و شاید هم بهتر باشه;) ضمن این که w800 یک کارت 512 هم روش داره ولی w550 فقط 256 مگ هست.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جنابعالی نمیخواد راجع به نظر من نظر بدی....راجع به عنوان تاپیک حرفی داری میتونی بزنی....اگه هم حرفی نداری مجبور نیستی خودت رو قاطی هر آشی بکنی و هر جا میرسی در افشانی کنی. تو هر تاپیکی میرسی باید یه نظری بدی حتما؟ حتی اگه ندونی راجع به چی داره بحث میشه یا بلد نباشی نه؟؟

راه خوبی برای بالابردن تعداد پستهات انتخاب نکردی:p :p

البته حق با شماست! ولی جالبه وقتی یادت میوفته که به خودت گیر بدن! متاسفانه حجم زیادی از پاسخهای شما رو همین نوع پستهایی شامل میشه که ازش شاکی هستی!
وقتی نظر غیر منطقی میدی و میگی هدفن w800 ئ 3250 رو میگذاره تو جیبش!(حالا کدوم جیبش بماند!) انتظار داری چه جوابی دریافت کنی. w800 یک اپسیلون ولومش بالاتر از 3250 است اونوقت شما میای از عبارتهایی مثل توی جیب گذاشتن استفاده میکنی!!؟
به نظرم بهترین جواب برای افرادی مثل شما همین بود که دریافت کردید یعنی همون جوابهایی که ماههاست اینجا به دیگران میدی !. چیزی که عوض دارد گله ندارد!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
علیرضا من میدونم که گفته موزیک اما میگم با این پول بهترین دوربینو داره آخه پول زبون بسته رو بدیم پای 3250 بعد کلی پول بدیم هدفون بهتر بگیریم بعد چند ماه صبر کنیم برنامه موزیک پلیر بیاد ... بعد واسه دوربینش یه برنامه ساخته شه!خوب شما بگو عاقلامه است؟

بدون هدفن و موزیک پلیر 3250 زیاد تفاوتی با w800 نداره. چند ماه بعد 3250 هم خیلی بهتر از چند ماه بعد w800 است هم از نظر نو ماندن گوشی هم از نظر برنامه و امکانات اضافه شده. اسپیکر 3250 هم خیلی بهتره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
میدونم xplod به نفع سونی اریکسونیها وارد میدان خواهد شد. فقط جناب xplod دقت کنید مادر عروس و تو جیب گذاشتن و سیمچین و و این جور ادبیات رو کی شروع کرده!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا دعوا کار زشتی هست! تازه ایشون که گوشیش رو انتخاب کرد و رفت!!

این که کیفیت w800 بهتر از 3250 هست فقط در بلندی صدا نیست! ضمن اینکه من فکر میکردم 3250 بلندتر هم باشه!!
از نظر کیفیت هم بخواهیم بررسی کنیم: همین پدر بزرگوار 3250 یعنی 3230 که آلمانی هم هست!! و زود خراب میشه و رنگ و روش میری رو همه یادشون هست! تو همین فروم بگردید میبینید که همین چند نفری هم که 3250 آلمانی! گرفتن یکیشون مشکل lcd یکیش مشکل آنتن دهی یکیش ... داشت!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
میدونم xplod به نفع سونی اریکسونیها وارد میدان خواهد شد. فقط جناب xplod دقت کنید مادر عروس و تو جیب گذاشتن و سیمچین و و این جور ادبیات رو کی شروع کرده!

چرا داغ میکنی آقا؟
مگه سمیچین و توجیب گذاشتن!! توهین هست؟

بالا