خشنود اصلا تو این رقابت رو درک کردی خیلی سنگینه عاقا خیلی :دی سنگین :دیجوری میگه انگار حالا الان موقع رای گیری داره تریلی از روی گلومون رد میشه نمیتونیم تنفس کنیم! : )))))
به هر حال یکی باید مظلوم واقع بشه و الگو برا دیگران باشه :دیاین تایپیک همینجور پیش بره حکم اعدام استارتر صادر میشه ...دی موضوع سیاسی شده
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
استاد چی داری میگی :دی واقعا فک کردی من دسترسی دارم به این که ببینم کی به کی رای داده به جدمک قسم همچین چیزی نی :دی@miladgraph
رای گیری که تموم شد باید اسامی یوزرهایی که رای دادنو کامل بزاری اینجا
ببینیم کی به کی رای داده
یوزر زیر 50 پست هم رای ـش باطله
اگر رای ها مساوی بشه دو حالت داره :دییه سوال از استارتر :دی
اگه رای همه مساوی بشه اون وقت چه اتفاقی میفته؟ :general707:
7 تا از کارمندای خانم شرکتمون متخصص و برنامه نویسندبیاید با من مصاحبه کنید هم برای شما خوبه یه چیزی یاد میگیرید هم برای من خوبه که صدامو همه میشنون دیگه گیر نمیدن که پسرم انقدرم نمیگن که باورمون نمیشه یه دختر برنامه نویسه
خوب منم یه روزی میرسم به اونجا شروع کردم php یاد بگیرم7 تا از کارمندای خانم شرکتمون متخصص و برنامه نویسند
نگران خانم ها نباشید
به اندازه کافی زرنگند.
بچه ها تعجب میکنند چرا دنبال فیس بوک و یا ... نیستید... :general208:
اصولاً خانم ها دنبال اذیت آقایون و اثبات برتری هستند.
لطفا بحثتون رو تو پ.خ دنبال کنید ...خوب منم یه روزی میرسم به اونجا شروع کردم php یاد بگیرم
بچه ها غلط کردن خوب منم از 13 سالگی فیسبوک و کلوب بودم آخه مگه چی میرسه به آدم اونجا به جز هدر رفتن وقت
خوب اینکه معلومه ما از مردها برتریم مگه شک داری
باشهلطفا بحثتون رو تو پ.خ دنبال کنید ...
بله ولی حالا حالا ها خیر ...باشه
با منم مصاحبه میکنی ؟
چیزی که زیاده دختر برنامه نویس :دی اتفاقا از مردا بهترن هم درست کار میکنن هم قیمت پایین تری پروزه رو تحویل میدنبیاید با من مصاحبه کنید هم برای شما خوبه یه چیزی یاد میگیرید هم برای من خوبه که صدامو همه میشنون دیگه گیر نمیدن که پسرم انقدرم نمیگن که باورمون نمیشه یه دختر برنامه نویسه
متشکرم، افتخار ما شما خواهران زیباروی و جذاب هستین! : ))))گزینه یک:general508:
خوب پارتی بازی کن و منو بنداز جلوبله ولی حالا حالا ها خیر ...
فعلا افراد زیادی تو صف هستند ...
نخیر من بهترمچیزی که زیاده دختر برنامه نویس :دی اتفاقا از مردا بهترن هم درست کار میکنن هم قیمت پایین تری پروزه رو تحویل میدن
متشکرم، افتخار ما شما خواهران زیباروی و جذاب هستین! : ))))
پ.ن: چه خبر داداش خوبی؟
ایشون جیگره:general601::general105:نخیر من بهترم
از چه نظر؟ برنامه نویسی یا زیبارویی؟ : )))نخیر من بهترم
آره داداش حرف شما که ردخور ندارهایشون جیگره:general601::general105:
شما آواتارت رو عوض کنی تمامی مشکلاتت حل میشه :general505:خوب پارتی بازی کن و منو بنداز جلو
بخدا ثواب داره برو تاپیکامو نگاه کن همه میریزن اذیت میکنن بیا یه خوبی کن با من مصاحبه کن بزار دیگه تاپیکای منو بعضی ها خراب نکنن
از چه نظر؟ برنامه نویسی یا زیبارویی؟ : )))
آره داداش حرف شما که ردخور نداره
نه باووو آدمهایشون جیگره:general601::general105:
بمیری :general304:نه باووو آدمه