tissit
Registered User
تاپیک بسیار خوبی.انشالله که دوستان با سوالات تخصصی موجب پیشرفت و یادگیری وب مستران شوند.
امین جان با افتخار یک رای برای شما.
به به . ببین کی را می بینیم. اقای پژوهشکده . خیلی وقت بود . نبودید. اقای پژوهشکده یک چیز نه در ذهن بنده بلکه در ذهن خیلیتاپیک بسیار خوبی.انشالله که دوستان با سوالات تخصصی موجب پیشرفت و یادگیری وب مستران شوند.
بله فردا ساعت 3:26 دقیقه نظر سجی بسته میشه ...این طرح شناسایی "مولتی یوزرای پی تی" فردا تموم می شه!؟
امین خشنودو ندیدی پس! شاعر میگه : اوناکه امینو دیدن همه دستا رو بریدن... :دی
چرا بابا تو پ.خ دهنمو آسفالت کرده (امین خشنودو ندیدی پس! شاعر میگه : اوناکه امینو دیدن همه دستا رو بریدن... :دی
امین جان ببین این اقا چی میگه؟ دارن پای صندوقای رای پشت سرت صفحه میزارن. :دیچرا بابا تو پ.خ دهنمو آسفالت کرده (
مهم نیست زیر سن قانونیهامین جان ببین این اقا چی میگه؟ دارن پای صندوقای رای پشت سرت صفحه میزارن. :دی
@Web-Masterچرا بابا تو پ.خ دهنمو آسفالت کرده (
به هیچ وجه امکانش نیست :دیبابا نظرسنجی داره داغ میشه لطفا تمدیدش کنید
نه عزیز نظر سنجی رو چون 4 روز قبل و ساعت 3:26 دقیقه گذاشته بودم برا همین الان بسته شد ...مگر تا ساعت 24 امشب نبود. چه طور شد 5 دقیقه دیگر
اگر در صفحات اول تاپیک نگاه کرده باشید. گفتم چون به شهبازی رای دادم. اون اول می شود.نه عزیز نظر سنجی رو چون 4 روز قبل و ساعت 3:26 دقیقه گذاشته بودم برا همین الان بسته شد ...
تبریک @mohsenshahbazi1 ...
ایشالله امشب تایپیکشون رو برقرار میکنیم ...
اقا چرا بحث رو به چالش میکشیتقلب
تقلب
تقلب
تقلب
همین الان از ستاد دکتر خشنود تماس گرفتناقا چرا بحث رو به چالش میکشی
همونطوری که قبلا نیز گفتم تمامی رای ها دارای اثر انگشت + امضا هست و هر نفر فقط و فقط 1 رای داده اینم مدارک مستحکم :دی