• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ با حضور وبمستران پرشین تولز

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
بنظر بنده اول باید یه برنامه تو تلوزیون بزاریم تا کاندیدامون با هم مناظره کنن ،
اینجا ایرانه
22.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من انصراف دادم از نشستم بر روي صندلي , گفتم اينجا هم بگم كه نفر بعدي من نيستم و k-boy عزيز هستن

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من انصراف دادم از نشستم بر روي صندلي , گفتم اينجا هم بگم كه نفر بعدي من نيستم و k-boy عزيز هستن
اقا اگه راه فراری وجود داشت که من زودتر در رفته بودم :دی
اگه آقا فرجاد انصراف بده دیگه وارد دور بعدی انتخابات میشیم ;)

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان به دلیل انصراف آقای فرجاد و k-boy عزیز صندلی داغ رو فعلا نداریم ...

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیزی که نمی خواستند در صندلی داغ باشند. از همان اول می گفتند . تا قرعه کشی بین کسان دیگری انجام شود.
نه اینکه افراد بیاییند و بهشان رای بدهند و در اخرم صندلی داغ را ترک بکنند.
به همین علت دیگه بنده هم که می خواستم تیر ماه بیایم روی صندلی داغ و اطلاعات خوبی به بچه ها بدهم. می روم.
خدا حافظ از صندلی داغ.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
شما نسبت به کسانی که به خود علاقه مند کرده اید مسئولید ، ( خسرو شکیبایی)

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
دوستان خواهشا انصراف ندید واقعا صندلی داغ اطلاعات پر ثمری در اختیار وبمسترها قرار میده ، مخصوصا حضور داغ اقای شهبازی که ترکوند :))

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بنده خاطر دوست عزیز
Others70
بازم اعلام می کنم . که تیر ماه می توانید. صندلی داغ بنده را برگزار بکنید. به خصوص عکس سلمان خان را نیز گذاشتید.
واقعا بازیگر بسیار خوبی هست.
ولی دو دوست عزیز این رسمش نیست. که بیایید و اعلام بکنید. و بروید.
فوقش دوستان سوال می پرسند. شما اون هایی را که نمی خواهید جواب ندهید. نه اینکه کلا بروید.
چون این خود به نوعی توهین به بزرگانی هست که روی صندلی داغ امده اند و نشسته اند و جواب دادن هست.
ان ها هم می توانستند بگویند ما نمی اییم.
و اسم ما را خط بزنید.
ولی اقا فرجاد و کی بوی عزیز افراد بسیار خوبی هستند. اگر علتش را بگویند. که چرا نمی خواهند بیاییند. ما خوشحال می شویم
علتش را بدانیم.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
@ali-ahmari
جا داره از دوستانی که کم لطفی کردن تشکر کنیم @k-boy و @MihanV که از صندلی داغ انصراف دادن
علی جان ایده رو یه نفر دیگه داده یکی دیگم انصراف داده شما کاره نیستی که دخالت کنی و تو پست اول تاپیک یکی دیگه اطلاعیه بزنی : فلانی انصراف داده و ازش تشکر میکنیم!
من انصراف دادم دلیلشم خصوصی با میلاد در میون گذاشتم (این پیشنهادم دادم که کس دیگه ای انتخاب کن تا این روال صندلی داغ قطع نشه) تو همین تاپیکم اعلام کردم (بنا شد حاشیه های صندلی داغ اینجا باشه) دیگه بنا نیست موضوع تو جاهای کش پیدا کنه!

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
@ali-ahmari

علی جان ایده رو یه نفر دیگه داده یکی دیگم انصراف داده شما کاره نیستی که دخالت کنی و تو پست اول تاپیک یکی دیگه اطلاعیه بزنی : فلانی انصراف داده و ازش تشکر میکنیم!
من انصراف دادم دلیلشم خصوصی با میلاد در میون گذاشتم (این پیشنهادم دادم که کس دیگه ای انتخاب کن تا این روال صندلی داغ قطع نشه) تو همین تاپیکم اعلام کردم (بنا شد حاشیه های صندلی داغ اینجا باشه) دیگه بنا نیست موضوع تو جاهای کش پیدا کنه!
علیک سلام کامران جان
بله ایده رو یک نفر دیگه داده و یکی دیگه که شما باشی انصراف دادی و منم که کاره ای نیستم. ولی به نظر شما من بدون اجازه از کسی که ایده رو داده(میلاد) تاپیک از خودم میزنم؟ متن اینطوری مینویسم؟ همونطوری که شما با میلاد هماهنگ کردید منم باهاش هماهنگ کردم و قبل از ایجاد تاپیک متن رو به میلاد دادم و برسی کرد و اتفاقا گفت خیلی هم خوبه .

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
امیر رفته گل بچینه
کجایی امیر جان بیا :)

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
یه سئوال ذهنم رو درگیر کرده خارجی ها که صلوات ندارن چطوری دعواشون رو تموم می کنن :D:D:D:D

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
میلاد عزیز
miladgraph
لطفا این کار را هم بکن. الان این تاپیک دیگه رفته تو تاپیک های مهم و اصلا پایین نمی ره.
شما در صفحه ی اول تا لینک تاپیک سوم صندلی داغ را گذاشتی. لطفا از ایران امیر و همچنین حسین انلاین را هم بگذار.
و تا اخرین صندلی داغ ویرایش بکن و لینک ها را بگذار.
چون بعد از مدتی لینک ها به صفحات پایین تر می روند ولی افرادی تازه ای می ایند فقط می ایند صفحه ی اصلی را باز می کنند.
و روی لینک کلیک می کنند و برایشان تاپیک صندلی داغ افراد مورد نظر باز می شود. این کار را حتما بکن.
بعدم یک چیز دیگر اگر بتوانی انجام بدهی عالی می شود. ببین می توانی یک صندلی داغ برای مدیر فروم پرشین تولز احسان
بگذاری . اگر قرار باشه احسان بیا روی صندلی داغ مطمئن باش بچه ها حاضرند بهت کمک بکنند. احسان پر تجربه هست.
ببین می توانی کاری بکنی . مدیر بیایید روی صندلی داغ.

بالا