به دلیل اینکه یک هفته بازه زمانی کمتری دارد.و خیلی از وبمسترها ممکنه نباشند.اینطوری فاصله زمانی زیاد میشه!
برای این نظرتون دلیل خاصی دارید؟
تعداد افراد موثر روی صندلی کم است.
و دوهفته میتونه تجربیات خیلی هارو منعکس کنه
به دلیل اینکه یک هفته بازه زمانی کمتری دارد.و خیلی از وبمسترها ممکنه نباشند.اینطوری فاصله زمانی زیاد میشه!
برای این نظرتون دلیل خاصی دارید؟
با سلام و تشکر از شما ...چه به کسی بر بخورد و چه نخورد، بعضی ها خیلی جلف بودن. من از جناب @miladgraph تشکر میکنم چون واقعاً زحمات زیادی برای این تاپیک کشیدن به خاطر همین اگر وبمسترها قابل بدونن به پاس زحمات ایشان یک صندلی داغ به نام miladgraph ایجاد شود تا از تجربیات وی بهرهمند شویم
علی جان پست اول ویرایش شد و مشخصات صندلی دو فرد دیگه توش درج شد از توجهتون ممنون و سپاس گذارم ...میلاد عزیز
miladgraph
لطفا این کار را هم بکن. الان این تاپیک دیگه رفته تو تاپیک های مهم و اصلا پایین نمی ره.
شما در صفحه ی اول تا لینک تاپیک سوم صندلی داغ را گذاشتی. لطفا از ایران امیر و همچنین حسین انلاین را هم بگذار.
و تا اخرین صندلی داغ ویرایش بکن و لینک ها را بگذار.
چون بعد از مدتی لینک ها به صفحات پایین تر می روند ولی افرادی تازه ای می ایند فقط می ایند صفحه ی اصلی را باز می کنند.
و روی لینک کلیک می کنند و برایشان تاپیک صندلی داغ افراد مورد نظر باز می شود. این کار را حتما بکن.
بعدم یک چیز دیگر اگر بتوانی انجام بدهی عالی می شود. ببین می توانی یک صندلی داغ برای مدیر فروم پرشین تولز احسان
بگذاری . اگر قرار باشه احسان بیا روی صندلی داغ مطمئن باش بچه ها حاضرند بهت کمک بکنند. احسان پر تجربه هست.
ببین می توانی کاری بکنی . مدیر بیایید روی صندلی داغ.
با عرض سلام خدمت آقای شریفی عزیز ...به دلیل اینکه یک هفته بازه زمانی کمتری دارد.و خیلی از وبمسترها ممکنه نباشند.
تعداد افراد موثر روی صندلی کم است.
و دوهفته میتونه تجربیات خیلی هارو منعکس کنه
این دفعه باید خودت رو بشونیم رو صندلیبا سلامی مجدد خدمت شما دوستان عزیز و گرامی ...
همونطور که میدونید دوره اول این صندلی جمعه این هفته به اتمام میرسه ...
برا همین میخوام نظر شما رو بدونم که برا دوره دوم چه کسایی رو دعوت کنیم ... تا براشون نظر سنجی تشکیل بدیم و ایشالله به ترتیب تایپک هاشون رو ایجاد کنیم ...
فعلا زوده عزیز ...این دفعه باید خودت رو بشونیم رو صندلی
شک نکن:general601:
:general710::general504:فعلا زوده عزیز ...
بزار صندلی داغ بقیه رو تشکیل بدیم ایشالله خودمون هم میایم رو صندلی :X
شما میتونید یا همینجا معرفیش کنید یا به من و یا @miladgraph پ.خ بدید حتما صحبت میشه . . . احتمالا صندلی داغ جالبی بشهمن یکی رو تو همین پی تی میشناسم ماهی 20 تومان در میاره ولی هیشکی اسمی ازش نبرده.اگه صندلی داغ ادامه داشته باشه اسمشو میگم
باهاش صحبت می کنم قبول کنه اسمشو میزارم خودتون باهاش صحبت کنید.شما میتونید یا همینجا معرفیش کنید یا به من و یا @miladgraph پ.خ بدید حتما صحبت میشه . . . احتمالا صندلی داغ جالبی بشه
باشه دستت درد نکنهباهاش صحبت می کنم قبول کنه اسمشو میزارم خودتون باهاش صحبت کنید.
خیلی آدم محتاط و مرموزیه:دی
ممنون میلاد جان تاپیک های پرباری بودن...
با سلام خدمت تمامی دوستان و سروران گرامی
همونطور که در جریان هستید دوره اول صندلی داغ با همه حواشیش به اتمام رسید ...
همینجا تشکر میکنم از دوستان عزیز و گرامی آقایان محسن شهبازی @mohsenshahbazi , امین خشنود @Web-Master , سید محمد موسوی @hitup , حسین صدوق @hossein_online و آقای امیر حسین شریفی @iranamir از تک تکشون تشکر میکنم که وقت گذاشتن و به تک تک سوالات پاسخ دادن ...
از اون هایی که به نحوی دلخورشون کردم معذرت خواهی میکنم ( از آقای فرجاد عزیز @MihanV ) و امیدوارم معذرت خواهی بنده رو پذیرا باشند همنیجا هم میگم اشتباه از بنده بوده و منظورشون رو بد متوجه شدم امیدوارم که به بزرگواری خودشون ببخشن ما رو ...
تایپیک های صندلی داغ تایپیک هایی بسیار جالب و دیدنی هست به شرطی که دوستان مشارکت کنن تو تایپیک صندلی داغ آقای حسین صدوق ما مشارکتی از شما عزیزان ندیدیم :دی
سعی کنید تایپیک ها رو بالا نگه دارید تا به بهترین نحو ممکن ادامه پیدا کنه ... و بتونیم وارد زندگی رمز آلود وبمستری دوستان بشیم ...
خوب میریم به سراغ اصل مطلب
تو دوره دوم میشه گفت از هر جنس کاربری دعوت کردیم
کاربرایی که تو دوره دوم ازشون دعوت کردیم آقایان
@ebi-narin , @aalireza439 , @Javacl , @ParsPatogh , @سيد عليرضا ..
امیدوارم که با این کاربرا حال کنید :دی اکثرا هم افراد باسابقه و با تجربه هستند ...
خوب دوستان این سری نظر سنجی هم نمیزاریم دوستان اعلام کنند با کدوم کاربر شروع کنیم هر کاربری تو یه پست فردی که دوست داره با اون تایپیک استارت دور دوم رو بزنیم تو همین تایپیک معرفی کنه... از من میشونید به آقای جواد ورزیده ( @Javacl ) رای بدید چون 1 تیر اعزام هستن به خدمت مقدس :دی پس نزارید خدمت با صندلی داغ ایشون تداخل داشته باشه ...
در آخر هم امیدوارم که سرتون رو درد نیاورده باشم ...
ممنون که وقت گذاشتید و این پست رو مطالعه کردید ...