• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ با حضور وبمستران پرشین تولز

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اینطوری فاصله زمانی زیاد میشه!
برای این نظرتون دلیل خاصی دارید؟
به دلیل اینکه یک هفته بازه زمانی کمتری دارد.و خیلی از وبمسترها ممکنه نباشند.
تعداد افراد موثر روی صندلی کم است.
و دوهفته میتونه تجربیات خیلی هارو منعکس کنه

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
چه به کسی بر بخورد و چه نخورد، بعضی ها خیلی جلف بودن. من از جناب @miladgraph تشکر میکنم چون واقعاً زحمات زیادی برای این تاپیک کشیدن به خاطر همین اگر وبمسترها قابل بدونن به پاس زحمات ایشان یک صندلی داغ به نام miladgraph ایجاد شود تا از تجربیات وی بهره‌مند شویم
با سلام و تشکر از شما ...
نسبت به بنده لطف دارید ...
از حمایتتون کمال تشکر رو دارم :X ...
میلاد عزیز
miladgraph
لطفا این کار را هم بکن. الان این تاپیک دیگه رفته تو تاپیک های مهم و اصلا پایین نمی ره.
شما در صفحه ی اول تا لینک تاپیک سوم صندلی داغ را گذاشتی. لطفا از ایران امیر و همچنین حسین انلاین را هم بگذار.
و تا اخرین صندلی داغ ویرایش بکن و لینک ها را بگذار.
چون بعد از مدتی لینک ها به صفحات پایین تر می روند ولی افرادی تازه ای می ایند فقط می ایند صفحه ی اصلی را باز می کنند.
و روی لینک کلیک می کنند و برایشان تاپیک صندلی داغ افراد مورد نظر باز می شود. این کار را حتما بکن.
بعدم یک چیز دیگر اگر بتوانی انجام بدهی عالی می شود. ببین می توانی یک صندلی داغ برای مدیر فروم پرشین تولز احسان
بگذاری . اگر قرار باشه احسان بیا روی صندلی داغ مطمئن باش بچه ها حاضرند بهت کمک بکنند. احسان پر تجربه هست.
ببین می توانی کاری بکنی . مدیر بیایید روی صندلی داغ.
علی جان پست اول ویرایش شد و مشخصات صندلی دو فرد دیگه توش درج شد از توجهتون ممنون و سپاس گذارم ...
با مدیر انجمن هم ایشااله صحبت میکنم و اگه اکی دادن ایشالله صندلی داغشون رو ایجاد میکنیم ...
به دلیل اینکه یک هفته بازه زمانی کمتری دارد.و خیلی از وبمسترها ممکنه نباشند.
تعداد افراد موثر روی صندلی کم است.
و دوهفته میتونه تجربیات خیلی هارو منعکس کنه
با عرض سلام خدمت آقای شریفی عزیز ...
ببین دوست عزیز چون تعداد افرادی که باید رو صندلی بشینند خیلی زیاده و اکثرا وبمستران فعال و فعالان این انجمن حداقل هفته ای یه بار به اینجا سر میزنن و تایپیک ها رو میبینن پس دلیلی نداره که دو هفته بشه علاوه بر این مدت زمان یه هفته زمان کمی نیست و تایپیک تا حد امکان جلو میره ضمنا اگه کسی هم وقت نداشته باشه تو این یه هفته سوالات خودشو مطرح کنه تو پست آخر تایپیک اعلام میکینیم که اگر سوالی داری تو پ.خ مطرح کنه ...

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
با سلامی مجدد خدمت شما دوستان عزیز و گرامی ...
همونطور که میدونید دوره اول این صندلی جمعه این هفته به اتمام میرسه ...
برا همین میخوام نظر شما رو بدونم که برا دوره دوم چه کسایی رو دعوت کنیم ... تا براشون نظر سنجی تشکیل بدیم و ایشالله به ترتیب تایپک هاشون رو ایجاد کنیم ...

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
با سلامی مجدد خدمت شما دوستان عزیز و گرامی ...
همونطور که میدونید دوره اول این صندلی جمعه این هفته به اتمام میرسه ...
برا همین میخوام نظر شما رو بدونم که برا دوره دوم چه کسایی رو دعوت کنیم ... تا براشون نظر سنجی تشکیل بدیم و ایشالله به ترتیب تایپک هاشون رو ایجاد کنیم ...
این دفعه باید خودت رو بشونیم رو صندلی
شک نکن:general601:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
علیرضا گاگا پور (یوزرشو یادم نی فقط میدونم عکس ی زن رو اواتارش بود)رو بیار رو صندلی:general707:
بعدش خودت:general703:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
من یکی رو تو همین پی تی میشناسم ماهی 20 تومان در میاره ولی هیشکی اسمی ازش نبرده.اگه صندلی داغ ادامه داشته باشه اسمشو میگم
شما میتونید یا همینجا معرفیش کنید یا به من و یا @miladgraph پ.خ بدید حتما صحبت میشه . . . احتمالا صندلی داغ جالبی بشه :)

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
با سلام و عرض پوزش یادم رفت بنظر بنده یکی از دوستانی که اسم شریفشون از قلم افتاد نقاش و تئوریسین انجمن آقای
iranamir

هستن . بزن به افتخارشون کف قشنگه رو

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
شما میتونید یا همینجا معرفیش کنید یا به من و یا @miladgraph پ.خ بدید حتما صحبت میشه . . . احتمالا صندلی داغ جالبی بشه :)
باهاش صحبت می کنم قبول کنه اسمشو میزارم خودتون باهاش صحبت کنید.
خیلی آدم محتاط و مرموزیه:دی

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
راستی میلاد جان من می خواستم اگر امکان داره از این دوستمون هم دعوت کنیم ooghry تنها پاپ آپ سالمی که از اون اول یه سیستم سالم رو بالا آوردن و درست کردن و تا اونجا که بنده فکر می کنم آدم سالم و خوبی می باشند که زیاد تو انجمن ازشون بحثی نیست ولی باید باهاش بیشتر آشنا بشیم در زمینه کد نویسی هم مهارت های خاص خودشون رو دارند من فکر می کنم از ایشون هم باید دعوت شه

http://forum.persiantools.com/members/ooghry.17728/

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان برا دوره دوم صندلی داغ کسایی رو مد نظر دارید ؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
hjPc.jpg

با سلام خدمت تمامی دوستان و سروران گرامی
همونطور که در جریان هستید دوره اول صندلی داغ با همه حواشیش به اتمام رسید ...
همینجا تشکر میکنم از دوستان عزیز و گرامی آقایان محسن شهبازی @mohsenshahbazi , امین خشنود @Web-Master , سید محمد موسوی @hitup , حسین صدوق @hossein_online و آقای امیر حسین شریفی @iranamir از تک تکشون تشکر میکنم که وقت گذاشتن و به تک تک سوالات پاسخ دادن ...
از اون هایی که به نحوی دلخورشون کردم معذرت خواهی میکنم ( از آقای فرجاد عزیز @MihanV ) و امیدوارم معذرت خواهی بنده رو پذیرا باشند همنیجا هم میگم اشتباه از بنده بوده و منظورشون رو بد متوجه شدم امیدوارم که به بزرگواری خودشون ببخشن ما رو ...
تایپیک های صندلی داغ تایپیک هایی بسیار جالب و دیدنی هست به شرطی که دوستان مشارکت کنن تو تایپیک صندلی داغ آقای حسین صدوق ما مشارکتی از شما عزیزان ندیدیم :دی
سعی کنید تایپیک ها رو بالا نگه دارید تا به بهترین نحو ممکن ادامه پیدا کنه ... و بتونیم وارد زندگی رمز آلود وبمستری دوستان بشیم ...
خوب میریم به سراغ اصل مطلب
تو دوره دوم میشه گفت از هر جنس کاربری دعوت کردیم
کاربرایی که تو دوره دوم ازشون دعوت کردیم آقایان
@ebi-narin , @aalireza439 , @Javacl , @ParsPatogh , @سيد عليرضا ..
امیدوارم که با این کاربرا حال کنید :دی اکثرا هم افراد باسابقه و با تجربه هستند ...
خوب دوستان این سری نظر سنجی هم نمیزاریم دوستان اعلام کنند با کدوم کاربر شروع کنیم هر کاربری تو یه پست فردی که دوست داره با اون تایپیک استارت دور دوم رو بزنیم تو همین تایپیک معرفی کنه... از من میشونید به آقای جواد ورزیده ( @Javacl ) رای بدید چون 1 تیر اعزام هستن به خدمت مقدس :دی پس نزارید خدمت با صندلی داغ ایشون تداخل داشته باشه ...
در آخر هم امیدوارم که سرتون رو درد نیاورده باشم ...
ممنون که وقت گذاشتید و این پست رو مطالعه کردید ...

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
به به اسم منم هست : ))
من که وبمستر نیستم :دی وبمسترا رو دوس دارم :دی

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
hjPc.jpg

با سلام خدمت تمامی دوستان و سروران گرامی
همونطور که در جریان هستید دوره اول صندلی داغ با همه حواشیش به اتمام رسید ...
همینجا تشکر میکنم از دوستان عزیز و گرامی آقایان محسن شهبازی @mohsenshahbazi , امین خشنود @Web-Master , سید محمد موسوی @hitup , حسین صدوق @hossein_online و آقای امیر حسین شریفی @iranamir از تک تکشون تشکر میکنم که وقت گذاشتن و به تک تک سوالات پاسخ دادن ...
از اون هایی که به نحوی دلخورشون کردم معذرت خواهی میکنم ( از آقای فرجاد عزیز @MihanV ) و امیدوارم معذرت خواهی بنده رو پذیرا باشند همنیجا هم میگم اشتباه از بنده بوده و منظورشون رو بد متوجه شدم امیدوارم که به بزرگواری خودشون ببخشن ما رو ...
تایپیک های صندلی داغ تایپیک هایی بسیار جالب و دیدنی هست به شرطی که دوستان مشارکت کنن تو تایپیک صندلی داغ آقای حسین صدوق ما مشارکتی از شما عزیزان ندیدیم :دی
سعی کنید تایپیک ها رو بالا نگه دارید تا به بهترین نحو ممکن ادامه پیدا کنه ... و بتونیم وارد زندگی رمز آلود وبمستری دوستان بشیم ...
خوب میریم به سراغ اصل مطلب
تو دوره دوم میشه گفت از هر جنس کاربری دعوت کردیم
کاربرایی که تو دوره دوم ازشون دعوت کردیم آقایان
@ebi-narin , @aalireza439 , @Javacl , @ParsPatogh , @سيد عليرضا ..
امیدوارم که با این کاربرا حال کنید :دی اکثرا هم افراد باسابقه و با تجربه هستند ...
خوب دوستان این سری نظر سنجی هم نمیزاریم دوستان اعلام کنند با کدوم کاربر شروع کنیم هر کاربری تو یه پست فردی که دوست داره با اون تایپیک استارت دور دوم رو بزنیم تو همین تایپیک معرفی کنه... از من میشونید به آقای جواد ورزیده ( @Javacl ) رای بدید چون 1 تیر اعزام هستن به خدمت مقدس :دی پس نزارید خدمت با صندلی داغ ایشون تداخل داشته باشه ...
در آخر هم امیدوارم که سرتون رو درد نیاورده باشم ...
ممنون که وقت گذاشتید و این پست رو مطالعه کردید ...
ممنون میلاد جان تاپیک های پرباری بودن...
منم جا داره اینجا از @k-boy و @MihanV کامران و فرجاد عزیز بابت اون تاپیک دلخور شده بودن معذرت خواهی کنم خودشون هم میدونن بنده هیچ قصد و نیتی نداشتم ولی اسباب (asbab)نارحتی شون شدم و معذرت میخوام . . .
امیدوارم هر دوشون هرجا که هستن موفق و موید باشن...
کوچیک شما علی احمری
من دوست دارم علیرضا لیدی گاگا بشینه رو صندلی :oops:

ارسال شده از GT-S6102 با استفاده از تپاتالک 2

بالا