اگه به من رای بدین قول میدم یارانه هاتون رو 2 برابر کنم
عزیز سبد کالا هم میدی ؟ سهام عدالت
اگه به من رای بدین قول میدم یارانه هاتون رو 2 برابر کنم
نه دیگه اینقدرا پول نداریم . همین یارانه رو هم اگه انصراف بدین کمک کردین ! : ))عزیز سبد کالا هم میدی ؟ سهام عدالت
اصن هرکی ب خشنود رای بده با ما طرفه : )))هر کس به شهبازی رای بدهد. مطمئن باشد. شهبازی راه های رسیدن به درامد دلاری را خواهد گفت.
و رازهای سال های کسب درامدش را رو خواهد کرد.
بشتابید. کمیته حمایت از مهندس شهبازی.
شهبازی. شهبازی. حمایتت می کنیم.
شهبازی اب زیرکاهه هیچی ازش معلوم نیس:general710:هر کس به شهبازی رای بدهد. مطمئن باشد. شهبازی راه های رسیدن به درامد دلاری را خواهد گفت.
و رازهای سال های کسب درامدش را رو خواهد کرد.
بشتابید. کمیته حمایت از مهندس شهبازی.
شهبازی. شهبازی. حمایتت می کنیم.
رفیق. من با داش امین همشهری هستم. و با داش امین شوخی داریم.شهبازی اب زیرکاهه هیچی ازش معلوم نیس:general710:
ولی خشنود همه چیش مشخصه :general703:
تازه گفته اگه رای بیاره به هواداراش میخواد یک پکیج سئوی رایگان بده ازونایی که نتیجه ی اول گوگل میشی:general707::general707:
من فرصت میخوام از رسانه پی تی بتونم به این اظهارات جناحی پاسخ بدم ..طبق قانون من 3 خط باید اجازه پاسخگویی داشته باشمشهبازی اب زیرکاهه هیچی ازش معلوم نیس:general710:
ولی خشنود همه چیش مشخصه :general703:
تازه گفته اگه رای بیاره به هواداراش میخواد یک پکیج سئوی رایگان بده ازونایی که نتیجه ی اول گوگل میشی:general707::general707:
مرد حسابی من اصلا مگه کشیده بودم پایین که حالا بکشم بالا !؟من برم با اون یکی یوزر هام بیام و رای بدم الان شهبازی میکشه بالا :دی
مگه من گفتم دشمنین؟رفیق. من با داش امین همشهری هستم. و با داش امین شوخی داریم.
و گرنه چه شهبازی. چه خشنود. چه فرجاد. و چه کی بوی. و چه هیت هاپ همه از دوستان بنده هستند.
و با همه شان حرف زدیم.
داریم یک ذره محیط را دوستانه تر می کنیم. تا دوستانی که در این زمینه وارد نیستند. بفهمنند. چگونه سوال بپرسند.
انشالله دیگر باید منتظر سوالات ما باشند.
رفیق فدایی داری. شوخی کردم. به دل نگیر.مگه من گفتم دشمنین؟
بیا بزن دیگه:general503: