• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ با حضور وبمستران پرشین تولز

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان با سلام
پایان رای گیری روز جمعه هست ...
اول میخواستم یه هفته کنم یه اشتباهی تایپی شد زدم 4 روز :دی
اگه به نظرتون یه هفته بهتره بگید تا اکی کنم ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
آقايون من و @k-boy و @hitup ائتلاف كرديم و من نماينده ائتلاف شدم :دي
يعني راي هاي من كه 8 تاس + 12 راي دو نماينده ائتلاف ميشه 20 راي , پس من با اختلاف فاحشي از ساير رقبا اولم :general707:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
آقايون من و @k-boy و @hitup ائتلاف كرديم و من نماينده ائتلاف شدم :دي
يعني راي هاي من كه 8 تاس + 12 راي دو نماينده ائتلاف ميشه 20 راي , پس من با اختلاف فاحشي از ساير رقبا اولم :general707:
فک کردی هر کی هر کیه :دی
این تایپیک قوانین خاص خودشو داره تا یه دست خط + امضا + اثر انگشت از اون دو تا نبینیم قبول نی :دی

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
چرا من از گردونه رقابت خارج شدم
11.gif

بايد يكم فعاليت انتخاباتي كنم , وبمستر ها امشب همه تشريف بياريد ستاد , شام در خدمت باشيم
140.gif
خشنود وعده پکیج داده با شام نمیتونی ملت رو قول مالیده کنی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اگر این جوریه. منم خشنود و شهبازی را با هم یکی می کنیم. و می شوند 32 رای و شما با اختلاف فاحش تری دوم هستید.
بعدم وقتی اول شدند. اول شهبازی و بعد خشنود می ایند برای صندلی داغ و بعد باید شما بین خودتان و دو دوست عزیز
ببینید کدامتان به تربیت می ایید. چون بالاخره باید هر پنج نفر بیاییند روی صندلی داغ . و اون داغی را احساس بکنند.
اصل کار اون جاس

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خشنود وعده پکیج داده با شام نمیتونی ملت رو قول مالیده کنی
بابا ایول. این خبرا چرا این قدر زود پخش می شوند.
شام که من می روم . که همشهری هستیم.
حالا دوستان پکیج را در یابند. قیمت پکیج فضایی شده است.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اگر این جوریه. منم خشنود و شهبازی را با هم یکی می کنیم. و می شوند 32 رای و شما با اختلاف فاحش تری دوم هستید.
بعدم وقتی اول شدند. اول شهبازی و بعد خشنود می ایند برای صندلی داغ و بعد باید شما بین خودتان و دو دوست عزیز
ببینید کدامتان به تربیت می ایید. چون بالاخره باید هر پنج نفر بیاییند روی صندلی داغ . و اون داغی را احساس بکنند.
اصل کار اون جاس
اون که میگه میکشه بالا ... اینم که میخواد من رو با این کاندیدای معلوم الحال تو هم بکنه !!!

فارغ از نتیجه انتخابات .. این بازی هم مثل همه بازی های دیگه 3 امتیاز داره : ))

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
شهبازی جان این بازی اصلا امتیاز نداره. یعنی برای هیچ کس نداره. امتیاز اصلی برای کسی ست که در صندلی داغ رتبه خوبی را بیاورد
و به سوالات با صداقت کامل جواب بدهد.

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
چقدر باحالین شما :))

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
@Web-Master بیا به نفع @mohsenshahbazi بکش کنار :general711:
من برای حفظ عارمان ها تا آخرین قطره خونم خواهم ماند، مگر این آقای شهبازی در دوره "اصلاحات پی تی" چه گلی به سر ما زد که حالا کنار بکشیم؟ مگر در دوره "سازندگی پی تی" ایشالان با آن اقا احسان خوشگله دستشان در یک کاسه نبود؟ چی شد اون پول نفت هایی که از جنوب انجمن پی تی در اورد؟ کجا خرج کرد؟ اصن مدارکش هم موجوده نشون بدم؟؟؟؟؟ :general707::general707::general707:
جعفر برو اون واکمن منو بیار صداهای ضبط شده جلسات خصوصی و خانه های تیمی آقایان شهبازی و احسون رو بزارم :general707::general707::general707:
پ.ن: یا همتون به من رای میدین یا میگن بروبچ عرزشی بریزن حساب همتون رو برسن :general707::general707::general707::general707::general707:
چرا من از گردونه رقابت خارج شدم
11.gif

بايد يكم فعاليت انتخاباتي كنم , وبمستر ها امشب همه تشريف بياريد ستاد , شام در خدمت باشيم
140.gif
شام جواب نمیده، باید دامین هات رو خیرات کنی : )))
بچه ها خبر دادن که طرفداران یک آقای خاص که اسمش رو نمیبرم به ستادهای ما حمله کردن ... من برای رفع همین بازی های پشت صحنه , به صحنه آمده ام :D
کدام حمله؟ :eek:کدام تقلب؟ :eek:چرا شایعه میکنید؟ :eek: بر و بچه های ما اومده بودن یه چایی تو ستاد خبریتون بخورن حواسشون نبود سینی چایی افتاد 45 نفر کشته شدن و 95 نفر هم زخمی و 20 نفر هم مفقود شدن :general707:اصلا مگه این چیزا مهمه؟:general106::general304::general707:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
من فرصت میخوام از رسانه پی تی بتونم به این اظهارات جناحی پاسخ بدم ..طبق قانون من 3 خط باید اجازه پاسخگویی داشته باشم
من برای رفع این این تهمت ها به صحنه آمدم : ))

مرد حسابی من اصلا مگه کشیده بودم پایین که حالا بکشم بالا !؟ :D
ببین جنگ قدرت چیکار میکنه با بعضی کاندیداهای معلوم الحال ... افراد ستادشون ببین میان چه چیزایی میگن !
: ))))
امان از فکر منحرف امااان :D شوما خودت کشیدی پایین مگه از امین پایین تر نبودی؟ من با یوزر دومم اومدم رای دادم و شوما کشیدی بالا :دی البته فکر ها منحرف نشه منظورم امارش بود ک کشید پایین و بالا :D : )))

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
از الان تا زمان پایان انتخابات هرکسی به من رای بده بهش یک دستگاه کامل پکیج ایران رادیاتور، یک فروند هواپیمای خصوصی و یک تانکر شونصد گالنی ساندیس میدم، و اون قدر نفت میارم سر سفره هاشون که یک دونه سفره تمیز هم تو خونشون نمونه و همش نفتی باشه :general707::general707::general707::general707:
%D9%BE%DA%A9%D9%8A%D8%AC-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%8A%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C.jpg

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اين همه تكاپو كردم راي از 8 تكون نخورد
283.gif

اصلا انتخابات رو تحريم ميكنم :دي منتظر من در دور بعدي انتخابات باشيد (م رضايي :دي)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
چرا سایت شما نباید الکسای 1 داشته باشه ؟ حق همه ایرانی هاست که سایتشون الکسای 1 داشته باشه !
با ما باشید در آلکسای 1 ایران ... با رای به من ... سایت شما به صورت اتوماتیک به رده اول صعود خواهد کرد !

به این پکیج های دیواری هم اطمینان نکنین همه اشون مخزنشون سوراخه !

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
منم رای دادم (پنهانی :دی)

سوال پرسیدن از کی از کی شروع میشه ؟؟

یه لیست 200 تایی اماده کردم هی دارم آپدیتش می کنم :دی
از مشارکت شما بابت رای دادن کمال تشکر رو داریم :دی
سوال پرسیدن ایشالله اگه رای گیره 4 روزه باشه جمعه تمومه و ساعت 24 بامداد روز شنبه آغاز میشه :دی

من تقریبا تو جمعتون غریبم (خیلی وقت نیست عضو شدم)
واسه همین کسی رو نمیشناختم که بهش رای بدم
سعی میکنم سکوت کنم و از فضای پُر بار تاپیک استفاده کنم
;)
خوش اومدی ایشالله به زودی با همه آشنا میشه عجله نکن همه یه روزی New user بودن ... :دی

اقا اون یه نفری که به من رای داده کیه؟ آخه من سوال دارم؟ :دی
نمیشه اون یدونرم بدیم به محسن شهبازی؟ :دی
شکست نفسی میکنی کامران جان :دی شما الان حدود چند عدد رای هستی و تو این زمینه برا خودت صاحب سبک و نظر هستی :دی
برا این که رای رو هم بدی به آقای شهبازی دست خط + امضا + اثر انگشت باید تو معرض دید عمومی قرار بگیره :دی

آقا سوالات فقط باس تخصصی باشه؟
من یه سری 200 تایی دارم ولی زیاد تخصصی نیست و سوالات شخصی هم توش هست.
اگه اینا قبول نیست برم تخصصی هارو آماده کنم رمز موفقیت رو از کسی که انتخاب میشه استخراج کنیم:دی
خیر سوالات میتونه از هر نوعی باشه ... تخصصی + عمومی + تستی و ... :دی

شایعه شده که بیرون دم در رای خرید و فروش میکنن اره؟
---
رای گیری تا کی ادامه داره؟
تا روز جمعه ساعت 23:59 ساعت 24 صندلی داغ ایجاد میشه ... :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اين همه تكاپو كردم راي از 8 تكون نخورد
283.gif

اصلا انتخابات رو تحريم ميكنم :دي منتظر من در دور بعدي انتخابات باشيد (م رضايي :دي)
من موندم حالا جریان چیه اول یکی رای به آقا محسن میده، سریع یکی دیگه رای به من میده = )))) رقابتی کاملا پایاپای داشتیم تا اینجا؛ البته ما خودمون رو اماده کردیم برای آخر شب که در حوزه های رای گیری رو ببندیم و مشغول نوشتن رای هامون بشیم : )))))
چرا سایت شما نباید الکسای 1 داشته باشه ؟ حق همه ایرانی هاست که سایتشون الکسای 1 داشته باشه !
با ما باشید در آلکسای 1 ایران ... با رای به من ... سایت شما به صورت اتوماتیک به رده اول صعود خواهد کرد !

به این پکیج های دیواری هم اطمینان نکنین همه اشون مخزنشون سوراخه !
ما پکیج میسازیم، ما مخزن پکیج هایمان را از طلا میسازیم، ما به پشتوانه این ملت پکیج میسازیم! :general707: پکیج هایی میسازیم که هم آب میوه میگیرند و هم سبزی خورد میکنند و هم سوراخ دارند :general707: (سوراخ ورود و خروج آب سرد و گرم منظورمه :|:general208::general607:)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
چرا این رای ها دقیقا با هم پیش میرن ... ؟ من به این صحنه آرایی خطرناک مشکوکم !

من از الان بگم با این شخصیت معلوم الحال مجهول الهویه احاله فرهنگی شده دست نشانده غرب مارکسیست رو یه صندلی نمیشینم !

بالا