امیدوارم سوالم تکراری نباشه!
-چرا با اینکه مدیر بخش هستید اما آواتارتون رو به نحوی انتخاب کردید که ایجاد شائبه کنه
اصولا در این مواقع مدیریت سعی میکنه جهت جلوگیری از هر گونه حاشیه خودش رو بی طرف جلوه بده
فیفا یا PES?
کدوم تیم رو برای بازی انتخاب میکنی؟
شده موقع بازی بازیکن ها رو ادیت کنی و به حریفت نگی؟
بارسا یا رئال؟ همراه با دلیل!
چرا پست رو ادیت میکنید؟ چرا پاک نمیکنید؟ و آیا پس از ادیت به شخص اطلاع میدید؟
این ادیت کردن نوعی سانسور نیست؟
اینطور که میگن اهل فیلم هم هستین
امیدوارم فیلم ها رو دیده باشین، فقط بصورت کوتاه یک جمله در مورد هر کدوم بگید
پرواز بر آشیانه ی فاخته(دیوانه از قفس پرید)
هزارتوی پن (pans labyrinth)
Deer Hunter 1978
در پایان هم یک جمله برای کسی که بهترین خاطراتت رو باهاش داشتی بنویس. 1 درصد احتمال بده که پستت رو اینجا بخونه (شرمنده خیلی شخصی شد)
:blush:
-
امیدوارم سوالم تکراری نباشه!
-چرا با اینکه مدیر بخش هستید اما آواتارتون رو به نحوی انتخاب کردید که ایجاد شائبه کنه
اصولا در این مواقع مدیریت سعی میکنه جهت جلوگیری از هر گونه حاشیه خودش رو بی طرف جلوه بده
درود بر تو باد ، برو بریم :دی
چه شائبه ای ؟ از نظر من رنگی نبودن ملاک نیست ، رنگی عمل نکردن ملاکه ، که سعی من و تمام دوستان کادر مدیریت هم همین بوده تا الان ، اونجوری میشه نقش بازی کردن که ما ( من و بکس ) اهلش نیستیم
به نقل از :فیفا یا PES?
کدوم تیم رو برای بازی انتخاب میکنی؟
شده موقع بازی بازیکن ها رو ادیت کنی و به حریفت نگی؟
شک نکن فیفا ! از زمان فیفا 98 من و بکس فیفا باز بودیم و حتی بعد از ازدواج هم ترک فیفا نکردم :دی معمولا تو اوغات بیکاری و تعطیلات کار من و برادر خانومم این بود که یک تیم در پیت برداریم و برای خودمون بازیکن بخریم و منیجر بازی در بیاریم و قهرمانش کنیم ! این روند یهو میدیدی از پنچشنبه بعد از ظهر شروع میشد و تا دمدمهای صبح ادامه میافت !
برادر خانومم همیشه گیر میداد باید " حتما " ورلد کلاس بازی کنیم و منم که عشق زیاد گل زدن بودن بعضی وقتا یواشکی دستکاری میکردم و وقتی دو سه تا گل میزدیم مشکوک میشد میرفت چک میکرد و دست من رو میشد :دی
بارسا یا رئال؟ همراه با دلیل!
در کل خیلی فوتبال باشگاهی خارجی رو وقت نمیکنم کامل دنبال کنم ولی به رئال و چلسی و اینتر بیشتر از تیمهای دیگه علاقه دارم
چرا پست رو ادیت میکنید؟ چرا پاک نمیکنید؟ و آیا پس از ادیت به شخص اطلاع میدید؟
این ادیت کردن نوعی سانسور نیست؟
بعضی وقتها ادیت میکنم ، چون فکر میکنم اون پست ارزش موندن داشته باشه ولی بعضی وقتا حجم پستها زیاده و وقت ادیت مهیا نمیشه و کلا هر پستی که توش مورد باشه رو پاک میکنم
نه ! آزادی هست ، ولی قانون هم هست ، لازمه حفظ نظم تو هر جامعه ای ولو کوچک و مجازی رعایت قوانینشه و وقتی کسی اون قوانین رو زیر پا میذاره یکسری مجازات براش تعریف شده که یکی شون ادیت پست خلاف قانونه .
اینطور که میگن اهل فیلم هم هستین
امیدوارم فیلم ها رو دیده باشین، فقط بصورت کوتاه یک جمله در مورد هر کدوم بگید
پرواز بر آشیانه ی فاخته(دیوانه از قفس پرید)
هزارتوی پن (pans labyrinth)
1978
بهله ! یه تقلا تلاشی میکنم :دی
جک نیکلسون ، جک نیکلسون و جک نیکلسون ..
پایانش هنوز تو مخمه !
خیلی وقت پیش دیدمش ، صحنه های مسابقات رولت روسیش جدا وهم آور بود ، در کل چیزی درحد شاهکار بود
در پایان هم یک جمله برای کسی که بهترین خاطراتت رو باهاش داشتی بنویس. 1 درصد احتمال بده که پستت رو اینجا بخونه (شرمنده خیلی شخصی شد) :blush:
پی تی دوستان خاطره ساز زیادی داشته تا الان ، منم افتخار دوستی با خیلی ها شون رو داشتم ، ولی الان یک جمله اومد تو ذهنم که تکه کلام یکی از استادهای دبیرستانم بود که با خبر شدم هفته ی پیش فوت کرده ،
روحش شاد ، همیشه بهمون میگفت : " جوجه ها ! قدر این لحظاتی که با هم هستید رو بدونید ، سال دیگه میلیارد میلیارد هم خرج کنید نمیتونید کل این کلاس رو اینجا جمع کنید "
پاینده باشی ..