• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ ... بفرمائید بنشینید . . .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
امیدوارم سوالم تکراری نباشه!

-چرا با اینکه مدیر بخش هستید اما آواتارتون رو به نحوی انتخاب کردید که ایجاد شائبه کنه :D
اصولا در این مواقع مدیریت سعی میکنه جهت جلوگیری از هر گونه حاشیه خودش رو بی طرف جلوه بده

فیفا یا PES?

کدوم تیم رو برای بازی انتخاب میکنی؟

شده موقع بازی بازیکن ها رو ادیت کنی و به حریفت نگی؟

بارسا یا رئال؟ همراه با دلیل!

چرا پست رو ادیت میکنید؟ چرا پاک نمیکنید؟ و آیا پس از ادیت به شخص اطلاع میدید؟

این ادیت کردن نوعی سانسور نیست؟

اینطور که میگن اهل فیلم هم هستین

امیدوارم فیلم ها رو دیده باشین، فقط بصورت کوتاه یک جمله در مورد هر کدوم بگید

پرواز بر آشیانه ی فاخته(دیوانه از قفس پرید)

هزارتوی پن (pans labyrinth)

Deer Hunter 1978

در پایان هم یک جمله برای کسی که بهترین خاطراتت رو باهاش داشتی بنویس. 1 درصد احتمال بده که پستت رو اینجا بخونه (شرمنده خیلی شخصی شد)

:blush:

-

امیدوارم سوالم تکراری نباشه!
-چرا با اینکه مدیر بخش هستید اما آواتارتون رو به نحوی انتخاب کردید که ایجاد شائبه کنه :D
اصولا در این مواقع مدیریت سعی میکنه جهت جلوگیری از هر گونه حاشیه خودش رو بی طرف جلوه بده

درود بر تو باد ، برو بریم :دی
چه شائبه ای ؟ از نظر من رنگی نبودن ملاک نیست ، رنگی عمل نکردن ملاکه ، که سعی من و تمام دوستان کادر مدیریت هم همین بوده تا الان ، اونجوری میشه نقش بازی کردن که ما ( من و بکس ) اهلش نیستیم

به نقل از :
فیفا یا PES?
کدوم تیم رو برای بازی انتخاب میکنی؟
شده موقع بازی بازیکن ها رو ادیت کنی و به حریفت نگی؟

شک نکن فیفا ! از زمان فیفا 98 من و بکس فیفا باز بودیم و حتی بعد از ازدواج هم ترک فیفا نکردم :دی معمولا تو اوغات بیکاری و تعطیلات کار من و برادر خانومم این بود که یک تیم در پیت برداریم و برای خودمون بازیکن بخریم و منیجر بازی در بیاریم و قهرمانش کنیم ! این روند یهو میدیدی از پنچشنبه بعد از ظهر شروع میشد و تا دمدمهای صبح ادامه میافت !

برادر خانومم همیشه گیر میداد باید " حتما " ورلد کلاس بازی کنیم و منم که عشق زیاد گل زدن بودن بعضی وقتا یواشکی دستکاری میکردم و وقتی دو سه تا گل میزدیم مشکوک میشد میرفت چک میکرد و دست من رو میشد :دی

بارسا یا رئال؟ همراه با دلیل!

در کل خیلی فوتبال باشگاهی خارجی رو وقت نمیکنم کامل دنبال کنم ولی به رئال و چلسی و اینتر بیشتر از تیمهای دیگه علاقه دارم

چرا پست رو ادیت میکنید؟ چرا پاک نمیکنید؟ و آیا پس از ادیت به شخص اطلاع میدید؟
این ادیت کردن نوعی سانسور نیست؟

بعضی وقتها ادیت میکنم ، چون فکر میکنم اون پست ارزش موندن داشته باشه ولی بعضی وقتا حجم پستها زیاده و وقت ادیت مهیا نمیشه و کلا هر پستی که توش مورد باشه رو پاک میکنم

نه ! آزادی هست ، ولی قانون هم هست ، لازمه حفظ نظم تو هر جامعه ای ولو کوچک و مجازی رعایت قوانینشه و وقتی کسی اون قوانین رو زیر پا میذاره یکسری مجازات براش تعریف شده که یکی شون ادیت پست خلاف قانونه .

اینطور که میگن اهل فیلم هم هستین
امیدوارم فیلم ها رو دیده باشین، فقط بصورت کوتاه یک جمله در مورد هر کدوم بگید
پرواز بر آشیانه ی فاخته(دیوانه از قفس پرید)
هزارتوی پن (pans labyrinth)
1978

بهله ! یه تقلا تلاشی میکنم :دی

جک نیکلسون ، جک نیکلسون و جک نیکلسون ..
پایانش هنوز تو مخمه !
خیلی وقت پیش دیدمش ، صحنه های مسابقات رولت روسیش جدا وهم آور بود ، در کل چیزی درحد شاهکار بود

در پایان هم یک جمله برای کسی که بهترین خاطراتت رو باهاش داشتی بنویس. 1 درصد احتمال بده که پستت رو اینجا بخونه (شرمنده خیلی شخصی شد) :blush:

پی تی دوستان خاطره ساز زیادی داشته تا الان ، منم افتخار دوستی با خیلی ها شون رو داشتم ، ولی الان یک جمله اومد تو ذهنم که تکه کلام یکی از استادهای دبیرستانم بود که با خبر شدم هفته ی پیش فوت کرده ،
روحش شاد ، همیشه بهمون میگفت : " جوجه ها ! قدر این لحظاتی که با هم هستید رو بدونید ، سال دیگه میلیارد میلیارد هم خرج کنید نمیتونید کل این کلاس رو اینجا جمع کنید "

پاینده باشی .. :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اول از همه ارادت دارم فرزاد جان
و دوم سوالات
مدیر بودن چه حسی بهت میده ؟
شده کاری بکنی و پشیمون بشی و پشیمونیش هنوز آزارت بده ؟ اگه آره بگو چه کاری :دی
اگه یه روز قرار باشه با یکی از بازکنای استقلال بگذرونی کی رو انتخاب می کنی ؟

اول از همه ارادت دارم فرزاد جان
و دوم سوالات

سلام و درود بر شما دوست گرامی

مدیر بودن چه حسی بهت میده ؟

حس ایجاد نظم و اجرای قوانین

شده کاری بکنی و پشیمون بشی و پشیمونیش هنوز آزارت بده ؟ اگه آره بگو چه کاری :دی

جدیدترینش همون بود که تعریف کردم و از یه راننده وانت خسارت گرفتم :(

اگه یه روز قرار باشه با یکی از بازکنای استقلال بگذرونی کی رو انتخاب می کنی ؟

بگم فرهاد مجیدی خیلی کلیشه ای میشه :دی .. سامی جون :)

سپاس ..

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام...
1.چجوری میشه آدم 8300 تا پست بزنه؟
2.کدومیکی رو بیشتر میپسندی:الف:افتادگی آموز اگر طالب فیضی،هرگز نخورد آب زمینی که بلند است...ب:من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی،ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
3.حست وقتی که داری به یکی اخطار میدی؟
4.نظرت درباره این کلمات:اینترنت؟
5.صبحانه؟
6.ریبری؟
7.کاسیاس؟
8.لئوناردو پیمنتا؟
9.فرهاد مجیدی
10.وازه"افغانی"

موفق باشید

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
چقدر واسه گرفتن حقت پافشاری می کنی ؟
خفن ترین کاری که تو زندگیت کردی چی بوده ؟
چقدر میگیری پرسپولیسی بشی ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام اقا فرزاد
خوبی شما
مارو میشناسی که ؟یا نه
چرا حی پستهای مارو ادیت میکنی ؟
چند سالتونه؟
چندومین فرزندی تو خانواده؟
چند تا بچه داری؟
تا حالا شده واسه باخت تیمت گریه کنی؟!
نکونام بیشتر دوست داری یا فرهاد؟
حالا چرا نکونام رو دوست داری ؟ و دوست نداری کسی از ش انتقاد کنه؟ مخصوصا" من

در مورد این اسمها چی به ذهنت میاد؟میرسه؟
طالب لو
یداالله اکبری
علیرضا اکبرپور
سیاوش اکبرپور
سیروس دین محمدی
خرمگاه
فکری
گیلائوری
روانخواه
یرکویچ
مرحوم ناصر خان حجازی
مظلومی
رحمتی
کیا نوش رحمتی
بارسا
کاتالان
الکلاسیکو
پویول
و پستهای من:)
فعلا همینا
موفق باشی

سلام اقا فرزاد
خوبی شما
مارو میشناسی که ؟یا نه

سلام و درود
خوبم ، امیدوارم شما نیز اینگونه باشید.
بیش و کم

چرا حی پستهای مارو ادیت میکنی ؟

من پست " اشخاص " رو ادیت یا دلیت نمیکنم ، ولی پستهای خلاف قوانین بخش رو آری

چند سالتونه؟
چندومین فرزندی تو خانواده؟
چند تا بچه داری؟

سی و هفت
سومین و آخرین
صفر تا !

تا حالا شده واسه باخت تیمت گریه کنی؟!

بله ، مثلا برای بازی استقلال و جوبیلو فینال باشگاههای آسیا

نکونام بیشتر دوست داری یا فرهاد؟

قطعا شیرفرهاد

حالا چرا نکونام رو دوست داری ؟ و دوست نداری کسی از ش انتقاد کنه؟ مخصوصا" من

جواد بازیکن بزرگ و با شخصیتی یه ، به نظرم بهترین هافبک تخریبی ایرانه

قبول ندارم ! تو خیلی بازیها جواد تو اوج نبوده کلی هم ازش انتقاده شده ، بیاد ندارم تا حالا جلوی انتقاد از بازیکن خاصی رو گرفته باشم یا پستهای بر علیه بازیکن خاص یا مربوط به شخص خاصی رو عمدا پاک کرده باشم .

در مورد این اسمها چی به ذهنت میاد؟میرسه؟
طالب لو
یداالله اکبری
علیرضا اکبرپور
سیاوش اکبرپور
سیروس دین محمدی
خرمگاه
فکری
گیلائوری
روانخواه
یرکویچ
مرحوم ناصر خان حجازی
مظلومی
رحمتی
کیا نوش رحمتی
بارسا
کاتالان
الکلاسیکو
پویول
و پستهای من:)

طالب لو :
دروازه بان فنی و متعصب استقلالی

یدا.. اکبری :
هافبک توانمند سالهای نه چندار دور اس اس

علیرضا اکبرپور :
فوروارد سرعتی و چهارچوب شناس

سیاوش اکبرپور :
ازش دلگیر بودم ! داره دوباره داداش سیا میشه ..

سیروس دین محمدی :
هافبک ریزنقش و چالاک و خوش خنده

خرمگاه:
دفاع مطمئن و مستحکمی بود

فکری :
اسطوره غیرت ، شوت چهل متری :دی

گیلائوری :
از بهترین بازیکنان خارجی استقلال

روانخواه :
امید رفت و برگشت بدجور تو دام مصدومیت موند و البته خوب هم باهاش تا نکردن

یرکویچ :
گوران مو قشنگ و دوست داشتنی ! بد هم گل نزد برامون ..

ناصرخان حجازی :
عقابی که از شهر کلاغ ها پرید

مظلومی :
استادر داربی !

رحمتی :
عقاب کنونی ی آسیا

بارسا
کاتالان :
رقیب قدرتمند و قابل احترام

الکلاسیکو :
در کل حالا مادرید :دی

پویول :
دفاع متعصب و توانمند

و پستهای من :
ذهنیت منفی ای نسبت بهش ندارم

فعلا همینا
موفق باشی

درود و سپاس

پاینده باشی ..

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
سلام و درود

دوران کودکی چطور گذشت ؟ دوست داری برگردی ؟

جوانی چطور ؟ ( به شخصه دوست دارم برگردم به دوران دبیرستان شما چی ) ؟

حالا چطور ؟

تا حالا شده با دوستان درباره پی تی صحبت کنی ؟ دوستی خارج از پی تی داشتید که بعدا عضو پی تی بشه ؟

من خودم تو زندگیم اتفاقات عجیب زیاد برام اتفاق افتاده که یهو منو از این رو به اون رو کرده برای شما چی ؟ خوب بوده یا بد ؟

زندگی زود گذشت ؟

چطور شد عضو پی تی شدی ؟

اون اوایل از مدیران هم اخطار گرفتی ؟ بن ؟

یه سوال میپرسم بعید میدونم جوابش رو بدونی ! اسم یوزر قبلی منو میدونی چیه ؟ :cool:

از جنگ چه چیزایی بیاد داری ؟ خاطره خاص ؟

زمان گفتگو آزاد یادته ؟ شرکت میکردی ؟ یهو بستنش مث کل کل !:دی

شده کسی رو بن کنی و پشیمون شی ؟ البته منظورم دائم هست ( الان اون کاربر یوزرش تو فکرمه که این سوال رو پرسیدم )

گاهی اوقات که شما مدیران رو به رنگی بودن متهم میکنن یا ازتون انتقادات بی جا میکنن شده عصبانی بشی و صفحه رو ببندی و بگی دیگه نمیام ؟

اختلاف طبقاتی پول بدتره یا فرهنگ ؟

کانون خانواده یا پول ؟ ( حاضری به خاطر رفاه خانواده انقدر کار کنی که ازشون دور بشی مثل خیلیا ؟

به نظرت نسبت به دنیا عقبیم ؟ جلوییم ؟ چند سال ؟ ملاک یا معیار خاص ؟

زبان انگلیسی بلدی ؟

تا حالا شده یه پست تو تاپیک کل کل بخونی بخوای جواب بدی ؟ یا بخندونتت ؟

از 0 تا 20 به کاربرای زیر نمره بده : نظری هم داری بگو

aghamostafa

mori.54

navid 69

amir110011

hdavoodh

wise

ali softcenter

javad19

.:smr:.

groundrocket

esmighele

Grafx

j_2006_n

behnambehdadian

fritz

koonkooa ! ( فک نکنم یادت بیاد )

jvd

ARMF

و باقی دوستان عزیز :happy:

نمیخواد نام ببری ! به پست های شخص خاصی تو تاپیک های فوتبال علاقه داری ؟

چیزی رو دوست داشتی بخری و نتوستی بخری ؟

جمع کردن کلکسیون رو دوست داری ؟

من هنوز ازواج نکردم ! یه توصیه ؟ !

خوبه آدم پشتوانه مالی خوبی داشته باشه ؟ مثلا پدر ؟

به نظرت پول حروم چقدر تو زندگی تاثیر داره ؟ ( این سوال من از همه کاربراست )

حال ندارم تایپ کنم :D وگرنه کلی سوال دارم

موفق باشی ...

پ.ن: سعی نکردم سوال عامیانه بپرسم آوردم تو شخصیت خودم و نوشتم ( عمرا کسی بفهمه چی گفتم )

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود کاپیتان...

آقا ما یه چیز بپرسیم؟ گفتی رشت رو دوست داری... چرا؟ :دی

پ ن : ما چقدر به هم نزدیکیم... چه تاریخ تولد چه شماره پا... :lol:

ارادت

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به به خدمت آقا فرزاد گل هستیم ! :D
حالا نمیدونم این سوالات یا انتقادات یا این مسائلی که مطرح می کنم چه ربطی به اینجا داره ولی به هر صورت سوء استفاده از موقعیت هست :)
1- برادر من ، تو رو خدا یه فکر به این :دی بکن !! به جان خودم همچین اسمایلی با این کد تو پرشین تولز وجود نداره ! میدونم منظورتون کدوم هست اما تنها چیزی که میشه اینجا جایگزینش کرد : D هست !
موندم چرا تو این مدت با اینکه این اسمایل نمایش داده نمیشه از این کد استفاده می کنید :D
2- میدونم که اصولا تو مدیریت شما رنگ دخیل نیست و سعی می کنید همیشه با خوش رویی برخورد کنید ؛ اما میخوام بدونم تا حالا شده شخصی رو از روی عصبانیت یا ..... بن کرده باشین ؟؟ ( با اینکه اون شخص خلاف قوانین برخورد نکرده بود !! )
3- چرا این آواتار شما همیشه در حال چرخش هست ؟ :D
4- بزرگترین ایراد و مشکل خودتون رو تو چی می بینید ؟؟
5- تا حالا شده سر کل کل با دوستان پرسپولیسی کارتون به درگیری فیزیکی بکشه ؟ :eek:
6- از چه سالی وارد دنیای پر پیچ و خم مجازی شدید و تو کدوم سال کامپیوتر خریدید ؟! :D
7- اگر پیشرفت های این چند سال اخیر تو فضای مجازی رو فاکتور بگیریم ، قبول دارین که مثلا 9-10 سال پیش معرفت و جو دوستانه تری تو فضای مجازی حاکم بود ؟ دلیلش رو تقریبا می دونم اما میخوام نظر شما رو هم بدونم که چرا الان وضع این طوری شده ! :confused:
8- چرا اسم جواد و کامبیز گاهی اوقات تو جامعه برای بیان کردن موضوعات دیگه ای استفاده میشه !!
9- به نظرتون چرا آقای رویانیان 2 فصل پیش به بازیکنان پورشه دادن و این مسئله رو تکذیب کردن ؟!؟!
10- نظرتون در مورد آقای شیرینی والا مقام چی هست ؟! یکی از دوستان عنوان کرده بود که می شد تفاوت شخصیتی 2 تا سرپرست ( ماجدی و شیرینی ) رو تو نحوه صحبت کردن این دو شخص گرام تو برنامه هفته پیش 90 متوجه شد ! به نظرم یه خورده ایشون ..... :D
11- تو صندلی داغ این هفته خودتون خواستید شرکت کنید یا خواسته مصطفی خان بود ؟
12 - تو دوران شیرین کودکی شده بود شخصی از فامیل به شما بگه که اگر بزرگ شدی دوماد ( داماد ) خودمون میشی اما بعد از بزرگ شدن ، اون اشخاص ناپدید بشن و به توعی تو افق محو بشن و هیج خبری ازشون نشه ؟!! :D
13- یه خاطره از تلویزیون های سیاه و سفید دهه 60 ، چراغ های نفتی اون زمان که الان تبدیل به نوستالژی شده و جنگ تحمیلی 8 ساله که تقریبا با دوره ابتدایی شما مصادف شده بود !!
14- در حال حاضر ماشین شما چی هست ، تو کدوم محله زندگی رو سر می کنید و در کل زندگی رو شل می گیرید یا سفت ؟!!
15 - شانس رو قبول دارین یا قسمت ؟!
16 - اینجا یوزر دوم دارید یا نه ؟! :D
17- نظرتون در مورد اینکه سالانه حدود 20 میلیارد در زمینه شیلترینگ هزینه میشه و ما با 2 تومن همه اون هزینه ها رو به باد میدیم چی هست ! واقعا این کار ها و فرار از واقعیات به جای کنار اومدن با درست هست یا نه ؟؟
18 - تو دوران مدرسه بهترین و بدترین ( درست نیست بگیم بدترین اما خب وجود داشتن دیگه :p ) معلم شما کی بود ؟ کدوم سال و چرا ؟ معدل پیش دانشگاهی یا چهارم یا به قول خودمون همون دوازدهم شما چند بود ؟! بهترین دوست 12 سال تحصیلی شما کی بود که باهاش خاطرات زیادی داشتید ؟ ازتون میخوام که از همین تریبون یادی ازش بکنید :D
19 - ترکیب منتخب 11 نفره فوتبال ایران و جهان رو بفرمایید
20 - دوستان تقاضای عکس نکردن ، با اجازه ما این تقاضا رو داریم :D
21 - بنده ی حقیر رو نقد بفرمایید :rolleyes:

سوالات که زیاد بود ، الانش هم زیاد شده !
پس سخن کوتاه کنیم !
سعی هم کردم که حرارتش رو زیاد نکنم وگرنه .... :cool:
با تشکر

به به خدمت آقا فرزاد گل هستیم ! :D
حالا نمیدونم این سوالات یا انتقادات یا این مسائلی که مطرح می کنم چه ربطی به اینجا داره ولی به هر صورت سوء استفاده از موقعیت هست :)

سلام و درود بر شما باد
کی به کیه ! برو بریم ! :happy:

1- برادر من ، تو رو خدا یه فکر به این :دی بکن !! به جان خودم همچین اسمایلی با این کد تو پرشین تولز وجود نداره ! میدونم منظورتون کدوم هست اما تنها چیزی که میشه اینجا جایگزینش کرد : D هست !
موندم چرا تو این مدت با اینکه این اسمایل نمایش داده نمیشه از این کد استفاده می کنید :D

برای راحتی و سرعت در تایپ ! معنی رو هم که میرسونه ! پس تیک ایت ایزی برو .. :happy: یعنی جدا فقط منم که ااز این فیس کدیک استفاده میکنم ؟! تا حالا دقت نکرده بودم !

2- میدونم که اصولا تو مدیریت شما رنگ دخیل نیست و سعی می کنید همیشه با خوش رویی برخورد کنید ؛ اما میخوام بدونم تا حالا شده شخصی رو از روی عصبانیت یا ..... بن کرده باشین ؟؟ ( با اینکه اون شخص خلاف قوانین برخورد نکرده بود !! )

فکر نمیکنم ، یکبار یکی توهین ناجوری تو پابلیک بهم کرد و بنش کردم ولی این توهین رو به هر شخص دیگه ای هم کرده بود همین کار رو میکردم

3- چرا این آواتار شما همیشه در حال چرخش هست ؟ :D

در کل انسان تنوع طلبی هستم و سکون حوصله م رو سر میبره !

4- بزرگترین ایراد و مشکل خودتون رو تو چی می بینید ؟؟

معمولا کارهام رو میندازم لحظه آخر و در کل تنبل بازی زیاد در میارم :دی

5- تا حالا شده سر کل کل با دوستان پرسپولیسی کارتون به درگیری فیزیکی بکشه ؟ :eek:

فیزیکی نه ! ولی جوونیا ! مشاجره و بگو مگو و قهر آری !

6- از چه سالی وارد دنیای پر پیچ و خم مجازی شدید و تو کدوم سال کامپیوتر خریدید ؟! :D
سال 76 یه پنتیوم وان بود فکر کنم که برای کار کپی سی دی و اینها گرفته بودم یکی دو سال بعد همون رو آوردم خونه و نت رو هم افتتاح کردم !

7- اگر پیشرفت های این چند سال اخیر تو فضای مجازی رو فاکتور بگیریم ، قبول دارین که مثلا 9-10 سال پیش معرفت و جو دوستانه تری تو فضای مجازی حاکم بود ؟ دلیلش رو تقریبا می دونم اما میخوام نظر شما رو هم بدونم که چرا الان وضع این طوری شده ! :confused:

قبول دارم ! شاید یکنواخت و روزمره شدنش و پایین اومدن سنن فرومی تو یکی دو سال اخیر توش بی اثر نبوده باشه

8- چرا اسم جواد و کامبیز گاهی اوقات تو جامعه برای بیان کردن موضوعات دیگه ای استفاده میشه !!

اصلاح سازی ظاهرا جزو موارد دوست داشتنی مردم ایران هستش ، کما اینکه مد شده تو هر سریال چند تکه کلام رو هی تکرار کنن تا بین مردم عنوان شه .

9- به نظرتون چرا آقای رویانیان 2 فصل پیش به بازیکنان پورشه دادن و این مسئله رو تکذیب کردن ؟!؟!

قدر مسلم اینه که هر دو رقیب از تمام امکانات و رانت و هنری که بلد باشن برای موفقیت خودشون و تخریب همدیگه استفاده میکنن

10- نظرتون در مورد آقای شیرینی والا مقام چی هست ؟! یکی از دوستان عنوان کرده بود که می شد تفاوت شخصیتی 2 تا سرپرست ( ماجدی و شیرینی ) رو تو نحوه صحبت کردن این دو شخص گرام تو برنامه هفته پیش 90 متوجه شد ! به نظرم یه خورده ایشون ..... :D

قطعا افراد لایق تری برای مقام سرپرستی باشگاه پرسپولیس میتونن باشن ولی الان ایشون این مقام رو بعهده دارن و به احترام هواداران پرسپولیس باید احترامش حفظ شه .

11- تو صندلی داغ این هفته خودتون خواستید شرکت کنید یا خواسته مصطفی خان بود ؟

مصطفی ی عزیز دعوت کرد و منم لبیک گفتم :دی

12 - تو دوران شیرین کودکی شده بود شخصی از فامیل به شما بگه که اگر بزرگ شدی دوماد ( داماد ) خودمون میشی اما بعد از بزرگ شدن ، اون اشخاص ناپدید بشن و به توعی تو افق محو بشن و هیج خبری ازشون نشه ؟!! :D

نه ! من از این داستانا نداشتم :دی

13- یه خاطره از تلویزیون های سیاه و سفید دهه 60 ، چراغ های نفتی اون زمان که الان تبدیل به نوستالژی شده و جنگ تحمیلی 8 ساله که تقریبا با دوره ابتدایی شما مصادف شده بود !!

درسته ! دبستان که بودم تلوزیون سیاه و سفید داشتیم ، ساعت چهار برنامه های تلوزیون شروع میشد اول پخش اسلاید و موزیک بود ، بعد تصویر افراد گم شده ! و ساعت پنج هم برنامه کودک ! خاطره خاصی ازش ندارم فقط فوتبال دیدن توش خیلی سخت بود ! و گزارشگر که معمولا بهرام شفیع خودمون بود یه نشون خاصی رو برای تیمها باید عنوان میکرد ، مثلا تیم ایتالیا با پراهن تیره و شورت ورزشی و جوراب سفید از سمت راست مقابل فرانسه که سر تا پا سفید پوشیده بازی میکنه ! اشتباه نکنم اصلا تیمها باید جوری لباس میپوشیدن که تو تلوزیون قابل تمایز باشه

14- در حال حاضر ماشین شما چی هست ، تو کدوم محله زندگی رو سر می کنید و در کل زندگی رو شل می گیرید یا سفت ؟!!

یه فروند پراید دارم با نام هنری ی میگ میگ ! ساکن کنونی خیابان شریعتی حدودای سینما ایران ، من از خدامه شل بگیرم ولی خیلی سفته لعنتی !

15 - شانس رو قبول دارین یا قسمت ؟!

شانس رو آری قسمت را خیر !

16 - اینجا یوزر دوم دارید یا نه ؟! :D

نه !

17- نظرتون در مورد اینکه سالانه حدود 20 میلیارد در زمینه شیلترینگ هزینه میشه و ما با 2 تومن همه اون هزینه ها رو به باد میدیم چی هست ! واقعا این کار ها و فرار از واقعیات به جای کنار اومدن با درست هست یا نه ؟؟

به این راحتی ها هم نیست داستان ، در ضمن خیلی ها هم به این چیزهائی که گفتی دسترسی ندارن ولی در نهایت جلوی پیشرفت تکنولوژی رو نمیشه گرفت !

18 - تو دوران مدرسه بهترین و بدترین ( درست نیست بگیم بدترین اما خب وجود داشتن دیگه :p ) معلم شما کی بود ؟ کدوم سال و چرا ؟ معدل پیش دانشگاهی یا چهارم یا به قول خودمون همون دوازدهم شما چند بود ؟! بهترین دوست 12 سال تحصیلی شما کی بود که باهاش خاطرات زیادی داشتید ؟ ازتون میخوام که از همین تریبون یادی ازش بکنید :D

بدترین معلمم که همیشه و همه جا هم ازش به بدی یاد میکنم معلم ریاضی دوره راهمنائی مه که در مهمترین دوره دوران تحصیلیم اصلا من و از درس و ریاضی زده کرد بماند ! دلیلش هم این بود که یکبار که میان ترم نمره بالائی گرفتم کلی بهم بدو بیراه گفت که حتما تقلب کردم و نمره ی کلاسیم رو بهم نداد و باعث شد اولین تجدید عمرم رو با نمره 9 سال دوم راهنمائی دشت کنم :(
معدلم سال آخرم چهارده و هفتاد هشتاد شد !
ما شیش هفت تا دوست بودیم که هنوز رابطه مون رو با هم حفظ کردیم و شده هر چند روز تلفنی و وایبری از حال هم با خبریم حتی با وجود اینکه الان دو تا شون اونور دنیان !

19 - ترکیب منتخب 11 نفره فوتبال ایران و جهان رو بفرمایید

متی رحمتی - سید جلال-پژمان منتظری -بیک زاده - خسرو حیدری -آندرانیک - نکونام - جباری -صادقیان -دژاگه - قوچان نژاد
حاج صفی -ماهینی - حدادی فر -خلعتبری-نزهتی

کاسياس-دني آلوز- پيکه-راموس-فالکائو- مارسلو -ژاوي -اينيستا-مسي و رونالدو

20 - دوستان تقاضای عکس نکردن ، با اجازه ما این تقاضا رو داریم :D

عکس از کجا بیارم آخر شبی ؟!

21 - بنده ی حقیر رو نقد بفرمایید :rolleyes:

فکر کنم کمی زود هیجان زده و عصبی میشه ، در کل اوکی ای ! :دی

سوالات که زیاد بود ، الانش هم زیاد شده !
پس سخن کوتاه کنیم !
سعی هم کردم که حرارتش رو زیاد نکنم وگرنه .... :cool:
با تشکر

نه ! خوب بود ! پاینده باشی .. :happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود
cowboypistol.gif

اول از همه امیدوارم سوال هام تکراری نباشه :دی

1. چرا استقلالی شدی؟؟

2. چرا پرسپولیسی نشدی؟ :دی

3. اگر تیمت بره دست 2 بازم دوسش داری و طرفداری شو میکنی؟ جون من راست بگو
4fvfcja.gif

4. بعضی از جواب هات رو خوندم اما متوجه نشدم که مجردی یا متاهل ، قاعدتا باید متاهل باشی... اگر اینطوره چجوری وقت میکنی بیای تو این بخش و با بر و بکس سر و کله بزنی :دی ، زن و بچه فکر آدم رو مشغول نمیکنه؟؟

5. نظرت در مورد فجر سپاسی چیه؟ :دی

6. نظرت در مورد شاغلام؟؟

7. به نظرت اشکالی نداره یه اصفهانی اصیل وقتی تیمش بار ها قهرمان شده و تو آسیا حتی مقام داره بیاد طرفدار قرمز و آبی باشه؟؟

8. به نظرت الان وقتش نرسیده که مردم تیم شهر خودشون رو ساپورت کنند و قرمز و آبی رو بذارن واسه تهرونی ها؟
4fvgdaq_th.gif
مثل این میمونه که یه نفر تو میلان طرفدار تیم آس رم باشه ...

9. به نظرت تیم استقلال تو ایران چند میلیون طرفدار واقعی داره ، طرفداری که فوتبال رو بفهمه و بازی ها رو دنبال کنه؟؟

10. من یه آدمی میشناسم اگه به ناموسش حرف بد بزنی چیزی نمیگه و میخنده اما اگه بگی پرسپولیس @$@$@ :دی عصبانی میشه :| نظرت چیه؟؟

11. من شیرازی هستم ، تا حالا شیراز اومدی؟؟ نظرت در مورد شیرازی ها چیه؟؟ راست بگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگو

12. ساسان خان کجاست این روزا؟ :دی

شرمنده اگر سوال های چرت و پرتی پرسیدم.. انشالله که موفق و موید باشی
bb4.gif

سلام و درود
cowboypistol.gif

اول از همه امیدوارم سوال هام تکراری نباشه :دی

سلام و درود بی پایان
میریم که داشته باشیم :happy:

1. چرا استقلالی شدی؟؟
2. چرا پرسپولیسی نشدی؟ :دی
3. اگر تیمت بره دست 2 بازم دوسش داری و طرفداری شو میکنی؟ جون من راست بگو

بخاطر علاقه ی شدید به رنگ آبی ، از همون اول هرچی تیم آبی پوش بود واسه خودم گذاشتم کنار :دی از اس اس خودمون بگیر تا ایتالیا و آرژانتین و اینتر و ...
تو آسیا قهرمان شدیم استقلالی بودم ، دسته دو که سهله ! دسته سه هم رفتیم استقلالی بودم ، اونجا هم تولی پرس قزوین رو زدیم و قهرمان شدیم !

4. بعضی از جواب هات رو خوندم اما متوجه نشدم که مجردی یا متاهل ، قاعدتا باید متاهل باشی... اگر اینطوره چجوری وقت میکنی بیای تو این بخش و با بر و بکس سر و کله بزنی :دی ، زن و بچه فکر آدم رو مشغول نمیکنه؟؟

متأهل هستم ، فرزند ندارم ... دیگه بلاخره یه جوری هر دو ور آبروداری میکنم :دی

5. نظرت در مورد فجر سپاسی چیه؟ :دی
6. نظرت در مورد شاغلام؟؟

لازم و ملزوم همن و صد البته بسیار ریشه دار و دوست داشتنی و بازیکن پرآتیه ساز

7. به نظرت اشکالی نداره یه اصفهانی اصیل وقتی تیمش بار ها قهرمان شده و تو آسیا حتی مقام داره بیاد طرفدار قرمز و آبی باشه؟؟
8. به نظرت الان وقتش نرسیده که مردم تیم شهر خودشون رو ساپورت کنند و قرمز و آبی رو بذارن واسه تهرونی ها؟ مثل این میمونه که یه نفر تو میلان طرفدار تیم آس رم باشه ...

این دو تیم یه جورائی فراتهرانی محسوب میشن ولی الان با وجود ظهور تیمهای شهرستانی پر امکانات اون حاشیه امنیت طرفداری این دو تیم خیلی کمتر شده و در دیدارهای مقابل خیلی ها طرفداری تیم شهر خودشون رو میکنن.

9. به نظرت تیم استقلال تو ایران چند میلیون طرفدار واقعی داره ، طرفداری که فوتبال رو بفهمه و بازی ها رو دنبال کنه؟؟

چند ده ملیونی باید باشیم :happy:

10. من یه آدمی میشناسم اگه به ناموسش حرف بد بزنی چیزی نمیگه و میخنده اما اگه بگی پرسپولیس @$@$@ :دی عصبانی میشه :| نظرت چیه؟؟

فوتبال برای خیلی ها حکم تابو رو داره و مقابل کوچکترین صحبتی شدید جبهه گیری میکنن ، درست یا غلط تو کل دنیا این داستان هست و بوده و خواهد بود .

11. من شیرازی هستم ، تا حالا شیراز اومدی؟؟ نظرت در مورد شیرازی ها چیه؟؟ راست بگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگو

دوسال پیش اردیبهشت اومدم شیراز و بسی بسیار حال مبسوط بردم ، بسیار مردم شاد و مهربان و مکانهای زیبائی داره ،

12. ساسان خان کجاست این روزا؟ :دی

درگیر کار و زندگانی ، در محل کار جدیدش ظاهرا دسترسی به نت نداره

شرمنده اگر سوال های چرت و پرتی پرسیدم.. انشالله که موفق و موید باشی

نه برادر ، اختیار داری ، بسی خوشحال شدم

پاینده باشی ..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام آقا فرزاد گل . حالتون خوبه ؟ :happy: با کلی سوال در خدمتتون هستم . (سوالاتی که تکراری هستن رو جواب ندید )

1. بهترین تفریحت در زندگی؟

2. اگه بتونی به گذشته برگردی چه اشتباهی رو دیگه تکرار نمی کنی ؟

3. چقدر از خودت راضی هستی ؟

4. رمان میخونی ؟

5. نظرت در مورد پرشین تولز ؟

6. بهترین دوستت در پرشین تولز ؟

7. شاعر مورد علاقت ؟

8. خواننده مورد علاقت ؟

9. مدل گوشی ؟

10. تحصیلات ؟

11. یه خاطره خنده دار از خودت تعریف کن ؟

12. نظرت در مورد صندلی داغ ؟

13. پایین ترین معدلت در دوران تحصیل ؟

14. بزرگترین ترس در زندگی ؟

15. چقدر اهل برنامه ریزی هستی ؟

16. سیگار میکشی ؟

17. عجیب ترین چیزی که دیدی و به چشمات شک کردی ؟

18. اگه کنکور دادی رتبت چند شد ؟

19. بزرگترین نعمتی که خدا بهت داده ؟

20. خونه ویلایی دوس داری یا اپارتمان؟

21. از چه سازی خوشت میاد؟

22. بهترین فیلمی که دیدی ؟

22. کدوم شکلکو خیلی دوست داری ؟

23. چرا بعضی وقتا یه دفعه غیبت میزنه ؟ :دی

24. در روز چقدر با گوشیت صحبت میکنی؟

25. نظرت راجع به مسافرت ؟

26. دوران سربازی چگونه گذشت ؟

27. حدس میزنی نفر بعدی که قرار بره صندلی داغ کیه؟

28. درون گرا هستی یا برون گرا؟

29. مرگ رو تو یه جمله تعریف کن؟

30. شبا تا کی بیداری ؟

31. چه کارایی معمولا تو اینترنت میکنی ؟

32. تا حالا به چند درصد ارزوهات رسیدی؟

33. بزرگترین دسته گلی که به اب دادی چی بوده؟

34. از آمپول میترسی؟

35. بهترین کادو که گرفتی ؟

36. از ارتفاع میترسی؟

37. کارتونی که خیلی دوست داشتی ؟

38. فرق تعصب با غیرت؟

39. شهرت یا ثروت ؟

40. سینمای ایرانو تو یه جمله توصیف کن ؟

41. چقدر تو مخفی کردن احساست موفقی؟

42. زود به دیگران اعتماد میکنی یا نه؟

43. از 100 درصد زندگیت چند درصدش اشتباه بوده؟

44. وضعیت زبان انگلیسیت چطوره ؟

45. اخرین باری که دعوا کردی کی بود؟ چرا؟

46. تو تنهاییات به چه چیزی فکر میکنی؟

47. چطوری با پرشین تولز آشنا شدی ؟

48. کله پاچه دوست داری؟

49. بزرگترین دروغی که گفتی چی بود ؟

50. چرا بیشتر آدما غروب جمعه دلاشون میگیره ؟

موفق باشی
160416_vd1o44.gif

سلام آقا فرزاد گل . حالتون خوبه ؟ :happy: با کلی سوال در خدمتتون هستم . (سوالاتی که تکراری هستن رو جواب ندید )

سلام و درود ، به خوبی ی شما ، خدمت از ماست ..

1. بهترین تفریحت در زندگی؟

سفر یا دیدن یک فیلم یا سریال خوب یا رفتن به یک رستوران دلچسب !

2. اگه بتونی به گذشته برگردی چه اشتباهی رو دیگه تکرار نمی کنی ؟

قطعا کنکور هنر میدم و در رشته هنرهای نمایشی ادامه تحصیل میدم

3. چقدر از خودت راضی هستی ؟

50/50

4. رمان میخونی ؟

اگه وقت کنم که معمولا وقت نمیکنم ! آخرینش هم کتاب کد داوینچی ی دن براون بود

5. نظرت در مورد پرشین تولز ؟

نظر خاصی ندارم ،ولی مدت زیادی از عمر اینترنتیم رو شامل میشه

6. بهترین دوستت در پرشین تولز ؟

زیادن ! نمیتونم یکی دو نفر رو نام ببرم

7. شاعر مورد علاقت ؟
خیام

این کوزه چو من عاشق زاری بودست ... در بند سر و زلف نگاری بودست
این دست که بر گردن او میبینی ... دستیست که بر گردن یاری بودست

8. خواننده مورد علاقت ؟

آدل - شادمهر - رستاک - مهستی و ... :دی

سامسونگ گالکسی مینی

فوق دیپلم حسابداری

11. یه خاطره خنده دار از خودت تعریف کن ؟

5 ، 6 سالم که بود دیوار خونه مون کاغذدیواری بود ، ما هم یکسری کارد میوه خوری داشتیم که یه گوشش خیلی نوک تیز بود ، یکی از بزرگترین تفریحات من هم وقتی خونه تنها بودم این بود که با فاصله از دیوار وایسم و چاقو ها رو به سمت دیوار پرتاب کنم و وقتی چاقو تو دیوار میرفت و زمین نمیفتاد امتیاز من محسوب میشد !!
cigar.gif

بعد ها وقتی میخواستیم خونه رو نقاشی کنیم جناب نقاش وقت بتونه گفت : این دیواره چرا انقدر سوراخ سوراخه ؟! و هیچکس هیچ توضیح علمی واسش نداشت !!

12. نظرت در مورد صندلی داغ ؟

فعلا که ولرم بوده :دی

13. پایین ترین معدلت در دوران تحصیل ؟

تو دبیرستان بین 14 تا شونزه بودم معمولا .

14. بزرگترین ترس در زندگی ؟

بیماری و مرگ

15. چقدر اهل برنامه ریزی هستی ؟

زیاد !

16. سیگار میکشی ؟

سیگاری نیستم ولی بعضی اوقات تفریحی میکشم

17. عجیب ترین چیزی که دیدی و به چشمات شک کردی ؟

قیمت پسته شب عید که تعداد قابل ملاحظه ای صفر جلوش بود !

18. اگه کنکور دادی رتبت چند شد ؟

مربوط به عهد پارینه سنگی میشه یادم نمیاد !

19. بزرگترین نعمتی که خدا بهت داده ؟

قطعا سلامتی

20. خونه ویلایی دوس داری یا اپارتمان؟

هر دو !

21. از چه سازی خوشت میاد؟

ویولون

22. بهترین فیلمی که دیدی ؟

چه کسی از ویرجینیا ولف میترسه ؟!

22. کدوم شکلکو خیلی دوست داری ؟

:cool: و :cap:

23. چرا بعضی وقتا یه دفعه غیبت میزنه ؟ :دی

معمولا که هستم در خدمت اسلام و مسلمین :happy:

24. در روز چقدر با گوشیت صحبت میکنی؟

خیلی کم ، چون بیشتر پشت میزم و دم تلفن

25. نظرت راجع به مسافرت ؟

مورد علاقه ترین چیز تو زندگیم

26. دوران سربازی چگونه گذشت ؟

خوب و پرخاطره

27. حدس میزنی نفر بعدی که قرار بره صندلی داغ کیه؟

باید از مصطفی تقلب بگیرم ! :دی

28. درون گرا هستی یا برون گرا؟

درون گرا

29. مرگ رو تو یه جمله تعریف کن؟

پایان تمام امید و آرزوهای دنیوی

30. شبا تا کی بیداری ؟

دو تا سه !

31. چه کارایی معمولا تو اینترنت میکنی ؟

پی تی و فیس بوق و وایبر و اینستاگرام چک ایمیل و اغلب سایتهای خبری ورزشی و imdb

32. تا حالا به چند درصد ارزوهات رسیدی؟

آرزوهای آدم تا وقتی زنده هست تمومی نداره .. !

33. بزرگترین دسته گلی که به اب دادی چی بوده؟

روی نوار مستر یه تأتر که دوستم از عواملش بود به اشتباه برنامه ی ماهواره ای ضبط کردم ! الانم که فکرش رو میکنم مغزم تیر میکشه !!

34. از آمپول میترسی؟

نه ! ولی از سوسک میترسم ! :دی

35. بهترین کادو که گرفتی ؟

الان چیز خاصی به ذهنم نمیاد

36. از ارتفاع میترسی؟

بهله !

37. کارتونی که خیلی دوست داشتی ؟

پلنگ صورتی

38. فرق تعصب با غیرت؟

با استفاده از چاشنی عقل میشه هر دو رو منطقی داشت !

39. شهرت یا ثروت ؟

من ثروت رو ترجیح میدم !

40. سینمای ایرانو تو یه جمله توصیف کن ؟

سینمائی با هزار صاحب پرمدعا و کج اندیش !

41. چقدر تو مخفی کردن احساست موفقی؟

فراوان ! اصلا شگردمه !

42. زود به دیگران اعتماد میکنی یا نه؟

قبلا خیلی زود ! ولی انقدر چوب از این قضیه خوردم که دیگه الان اصلا !

43. از 100 درصد زندگیت چند درصدش اشتباه بوده؟

اونهائیش رو که تا الان فهمیدم شاید حدود چهل درصد .. زیاده ؟! :دی

44. وضعیت زبان انگلیسیت چطوره ؟

خیلی خوب نیست ! ولی با پر روئی هی خودمو میندازم جلو و واسه خودم دری وری میبافم و تا حدودی منظورم رو میرسونم :دی

45. اخرین باری که دعوا کردی کی بود؟ چرا؟

خیلی دعوائی نیستم ! چیز خاصی یادم نمیاد

46. تو تنهاییات به چه چیزی فکر میکنی؟

معمولا زیاد تو این شرایط قرار نمیگیرم !

47. چطوری با پرشین تولز آشنا شدی ؟

توسط یکی از دوستان و برای شرکت تو مسابقه ی پیش بینی نتایج

48. کله پاچه دوست داری؟

ذوستش دارم ولی عاشقش نیستم !

49. بزرگترین دروغی که گفتی چی بود ؟

زیاد بلد نیستم دروغ بگم و اغلب داستان رو لو میدم ! آهان ! یه بار به دروغ گفتم جمعه کلاس فوق العاده داریم و تنهائی رفتم بازی استقلال پرسپولیس ! نگو ماردم هم شک کرده بود و زنگ زده بود مدرسه و دیده بود خبری نیست ! هیچی ! بازی مساوی شد آبروی منم رفت !!

50. چرا بیشتر آدما غروب جمعه دلاشون میگیره ؟

چون فرداش باز باید برن سر کار و زندگانی :(

درود بر شما

پیروز و پاینده باشی ..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با سلام و خسته نباشید
نظرتون در مورد تیم های زیر چیه
بایرن مونیخ
بورسیا دورتموند
تیم ملی آلمان
آیا بازیکن با مربی یا تیمی در آلمان که مورد علاقتون باشه دارید؟

سلام و درود

کلا فوتبال آلمان بسیار متکی بر نظم و دیسیپلین و سخت کوشی یه و تا آخرین ثانیه ها آدم میتونه انتظار تغییر نتیجه بازی رو داشته باشه
مربی اتو ری هاگل که یونان رو تو سال 2004 ( فکر کنم ) قهرمان اروپا کرد ، بازیکن هم مسود اوزیل و خدیرا

پاینده باشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر فرزاد جان مرد نازنين ورزش

متولد چه سالي هستي ؟
بهترين بازيكن استقلال به نظرت تو ؟
امسال قهرمان ميشم ؟ (نگو نميشيم كه ناراحت ميشم )
طرفدار كدوم تيم خارجي ؟
شغل ؟

سلام و درود فراوان
18 بهمن سال 54
شک نکن .. !
اینتر ، چلسی و رئال .. ملی ایتالیا
حسابدار یک شرکت کامپیوتری

پیروز و پاینده باشی ..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان سوالات خصوصی از زندگی شخصی افراد نپرسید :f34r:

شاید دوست نداشته باشن جواب بدن ...

.

درود بر شما

فعلا که بخیر گذشته :دی .. تا ببینیم بعد چی میشه :happy:

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
ادامه سوالات(پیشاپیش معذرت بعضی سوالا شاید یکم +18 و... باشه هر کدومو نخواستید جواب ندید:D)
1- با پای راست وارد مستراب میشید یا چپ؟:lol:
2-دقت کردین ظراحی قلیون شباهت بسیار زیادی به آفتابه داره :D
3-به نظرتون اول تخم مرغ بوده یا مرغ؟:blink:
4-به نظرتون اول آفتابه اختراع شده یا قلیون؟:p
5-وقتی کسی بهتون عد 6 رو نشون بده چه واکنشی از خودتون نشون میدید؟:D
6-الان چرا دارید به سوالاتم میخندین؟:blush:
7-تصور کنید درون یک مستراب قرار دارین و30 نفرم پشتتون صف ایستاده باشن:blink:
8-آدم شوخ طبعی هستید ؟:rolleyes:
9-میشه بگید چطوری خواستگاری کردین؟:D(از قبل اشنایی داشتید؟ در کل برخورد اولتون کجا بود:))
10-الان نرفتید تو آمپاس؟;)
11-چرا اسب حیوان نجیبیست؟چرا خر نجیب نباشه؟:blink:
12-چرا ما ایرانیا روی مبل چهار زانو میشینیم:blink:
13-اگر گوشیتون بیوفته تو چاه فاضلاب حاظرید برش دارید؟:D
14-حاظرید با خرس توی غار زندگی کنید؟(اینو خدایی خودمم نفهمیدم چی بود پرسیدم):D
15-تا حالا شکار رفتید؟:rolleyes:
186- بسه دیگه بازم بپرسم :)آقا فرزاد صندلی داغ شده یا نه
سوالم فعلا تمومه من تا صندلی آقا فرزادو آتیش نکشم بیخیال نمیشم:D
ارادت

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
اقا فرزاد درود:)
ایا میدونستی تو خیلی چیز ها باهم اشتراک سلیقه ونظر داریم؟:)
تا حالا شده از مدیر بودنت پشیمون شی وتا سرحد انصراف بری؟مثلا وقتی که سرت شلوغ باشه یا با کسی سر پاک شدن پست بحثت بشه
میشه یه عکس از خودت بزاری؟
بچه کجا هستی؟
فعلا...
اگه سوال دیگهای بود دوباره میپرسم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
درود بر فرزاد خان

داداش تا حالا همه دوستان یه عکس گذاشتن از خودشون ....شما هم مرحمت فرما ...(بازم بگم اختیاریه):)
راستی گفتی طرفدار چلسی و رئال هم هستین ولی چرا در کلوب این دو تیم ما رو از پست هاتون بی بهره کردین....؟؟(البته فکر کنم به خاطر کمبود وقت باشه :دی خودم جواب خودمو دادم :دی )
به طور متوسط چقدر در روز در دنیای مجازی هستی ؟؟؟
اگه دست خودت بود که کشوری که درونش متولد میشی و سالی که متولد میشی رو خودت انتخاب کنی چی انتخاب میکردی ؟؟
اگه بخوای فوتبال ببینی و اهل منزل بخوان برنامه دیگه ای ببینن چکار میکنی ؟؟ تا حالا پیش اومده ؟؟(البته اگه فقط یک فروند تی وی دارین )
اگه 50 میلیون قلپی :D از جایی برنده بشی با هاش چکار میکنی ؟
از چه جانوری خوشت میاد ؟
.
دیگه نمیدونم چی بپرسم دوستان اکثر سوالات رو پرسیدن...
خسته نباشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام...
2.کدومیکی رو بیشتر میپسندی:الف:افتادگی آموز اگر طالب فیضی،هرگز نخورد آب زمینی که بلند است...ب:من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی،ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
5.صبحانه؟
6.ریبری؟
7.کاسیاس؟
8.لئوناردو پیمنتا؟
9.فرهاد مجیدی
10.وازه"افغانی"

موفق باشید

سلام...

سلام و درود
تازه کجای کاری که هزار و خورده ای هم پست تو بخش فیلم و سریال خارجی و فرهنگ داشتم که به لطف عزیزان دود شد و رفت هوا !

ب !

اینکه دوستان با وجود دانستن قوانین کم لطفی میکنن بعضا عصبانیم میکنه

عضو لاینفک زندگی کنونی

معمولا برای من محدود میشه به چای یا شیر با کیکی بیسکویتی چیزی !

خوش تکنیک و عصبی !

سرپنجه و قابل احترام

8.لئوناردو پیمنتا؟

فکر کنم مهاجم تراکتور بود فکر کنم ، الان نمیدونم کجا بازی میکنه :دی

9.فرهاد مجیدی

خورشید بی غروب آسمان آبی ..

10.وازه"افغانی"

آی هو نو آیدیا ! :happy:

پیروز و پاینده باشی :)

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چقدر واسه گرفتن حقت پافشاری می کنی ؟
خفن ترین کاری که تو زندگیت کردی چی بوده ؟
چقدر میگیری پرسپولیسی بشی ؟

درود بر شما
معمولا نسبت به داستان حق و ناحق خیلی حساسیت دارم
من معمولا آدم محافظه کاری هستم و زیاد اهل کارهای خفن نیستم !
این سوال دامنه وسیعی داره ! مثلا آیا امکان داره به یک فرد هرچند استقلالی و پرسپولیسی متعصب بگن دویست میلیون بهت میدیم تغییر رنگ بده و بگه نه ؟؟! و اصلا چرا باید کسی همچین کاری بکنه ؟!
من به شخصه از گذشته دور استقلالی بودم و شاید دید متعصبی هم به تیمم داشته باشم بحدی که حتی ممکنه یکروز حین دیدن بازی استقلال سکته کنم و بمیرم ! ولی اگه یه جوونمرد ! پیدا شه صد ملیون بهم مده اصلا فوتبال رو میشورم میذارم کنار :دی

پاینده باشی :happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

سلام و درود بی پایان

دوران کودکی چطور گذشت ؟ دوست داری برگردی ؟

بدی نبود ! ولی دوست هم ندارم برگردم !

جوانی چطور ؟ ( به شخصه دوست دارم برگردم به دوران دبیرستان شما چی ) ؟

دقیقا ! منم خیلی دوز دارم دوباره به زمان دبیرستان برگردم :rolleyes:

حالا هم خوبه در کل !

تا حالا شده با دوستان درباره پی تی صحبت کنی ؟ دوستی خارج از پی تی داشتید که بعدا عضو پی تی بشه ؟

زیاد ! نه از دوستانم کسی عضو پی تی نشده

من خودم تو زندگیم اتفاقات عجیب زیاد برام اتفاق افتاده که یهو منو از این رو به اون رو کرده برای شما چی ؟ خوب بوده یا بد ؟

نه ! من تا الانش که زندگی به نسبت ساکن و بی جنجالی داشتم .

زندگی زود گذشت ؟

این قافله عمر عجب میگذرد .. دریاب دمی که با طرب میگذرد :happy:

چطور شد عضو پی تی شدی ؟

به هوای تاپیک پیش بینی نتایج فوتبال توسط یکی از دوستان به عقد و ازدواج پی تی در اومدم :دی

اون اوایل از مدیران هم اخطار گرفتی ؟ بن ؟

یه بار بن شدم ! همون اوایل چون خودم فعالیت زیادی نداشتم و فقط پیش بینی بود و بس اینجور تصور شد که من یوزر دوم یکی از دوستان دیگه هستم ! بعد توضیح دادم و رفع ابهام شد !

یه سوال میپرسم بعید میدونم جوابش رو بدونی ! اسم یوزر قبلی منو میدونی چیه ؟

نه متاسفانه

از جنگ چه چیزایی بیاد داری ؟ خاطره خاص ؟

خیلی چیزا ! مثلا روز آزادسازی خرمشهر رو درست یادمه ، موشک بارانها ، انواع و اقسام محدودیتها ،لباسهای تیره و ...

زمان گفتگو آزاد یادته ؟ شرکت میکردی ؟ یهو بستنش مث کل کل !:دی

فعالیت خاصی تو اون قسمت نداشتم .

شده کسی رو بن کنی و پشیمون شی ؟ البته منظورم دائم هست ( الان اون کاربر یوزرش تو فکرمه که این سوال رو پرسیدم )

نه ! چون به شخصه هیچ کسی رو بدون ادله کافی بن دائم نکردم . یوزری که تو فکرشی هم میدونم کیه تازه !

گاهی اوقات که شما مدیران رو به رنگی بودن متهم میکنن یا ازتون انتقادات بی جا میکنن شده عصبانی بشی و صفحه رو ببندی و بگی دیگه نمیام ؟

بهله ! ساسان که رفت و حتی یکبار همین اواخر منم تصمیم ترک دیار داشتم اتفاقا ! ولی آخرش این شد که دوباره برای مدتی ماندگار شدم !

اختلاف طبقاتی پول بدتره یا فرهنگ ؟

هر دو ! 50/50 البته شاید فرهنگی بدتر باشه !

کانون خانواده یا پول ؟ ( حاضری به خاطر رفاه خانواده انقدر کار کنی که ازشون دور بشی مثل خیلیا ؟

قطعا خانواده ! اصلا !

به نظرت نسبت به دنیا عقبیم ؟ جلوییم ؟ چند سال ؟ ملاک یا معیار خاص ؟

عقبیم برادر ! خیلی عقبیم ! دستکم پنجاه سال !

زبان انگلیسی بلدی ؟

ا لیتل !

تا حالا شده یه پست تو تاپیک کل کل بخونی بخوای جواب بدی ؟ یا بخندونتت ؟

این اواخر خیر ! یه زمان خودم تو اون تاپیک خیلی فعالیت داشتم ، ولی دوستان به جائی رسوندنش که فقط با گرفتن بدریپورت و مجبوری به اونجا میرفتم ،

از 0 تا 20 به کاربرای زیر نمره بده : نظری هم داری بگو

aghamostafa :
اس اسی با معرفت

mori.54 :
گرامی و محترم

navid 69 :
از دوستان خوب اس اسی

amir110011 :
ته دلش چیزی نیست ولی حاشیه رو دوز داره

hdavoodh :
منطقی و بی حاشیه

wise :
حیف شد که دیگه پی تی نیومد

ali softcenter :
خیلی زود احساساتی میشد و عصبی برخورد میکرد

javad19
شناخت زیادی ازشون ندارم

.:smr:. :
منطقی

groundrocket :
پرکار و بی حاشیه

esmighele
از دوستان خوب پی تی

Grafx
از دوستان خوب اس اسی

j_2006_n
دوست گل و عزیز

behnambehdadian
این اواخر فکر کنم حضور زیادی نداشته

fritz
از دوستان خوب اس اسی

koonkooa ! ( فک نکنم یادت بیاد )
حاشیه و دردسر !

jvd
کاش بود ! از دوستان منحصر به فرد

ARMF
دوست و همکار گرامی و عزیز

و باقی دوستان عزیز
در کل همه جزو دوستان خوب محسوب میشن ولی بعضی ها کمی تا قسمتی کم لطف هستن

نمیخواد نام ببری ! به پست های شخص خاصی تو تاپیک های فوتبال علاقه داری ؟

بهله !

چیزی رو دوست داشتی بخری و نتوستی بخری ؟

بهله !

جمع کردن کلکسیون رو دوست داری ؟

بدم هم نمیاد ! ولی تا الان همچین کاری نکردم

من هنوز ازواج نکردم ! یه توصیه ؟ !

حتما با خودت به این نتیجه برس که هدفت از زندگی چیه و براش بهتره چکار بکنی

خوبه آدم پشتوانه مالی خوبی داشته باشه ؟ مثلا پدر ؟

چرا که نه !

به نظرت پول حروم چقدر تو زندگی تاثیر داره ؟ ( این سوال من از همه کاربراست )

به شخصه به حق و ناحق و پول حلال و حرام خیلی اعتقاد دارم

حال ندارم تایپ کنم وگرنه کلی سوال دارم

آقا دمت گرم ! انگشتام کلی قلنج شکوندن :دی

موفق باشی ...

پ.ن: سعی نکردم سوال عامیانه بپرسم آوردم تو شخصیت خودم و نوشتم ( عمرا کسی بفهمه چی گفتم )

درود بر تو باد

درود و سپاس .

بالا