...
رسما له له شدم !!
ای داد بی داد!!!!! :wacko: من درست دقت نکردم! شرمنده برادر!! :blush:
...
رسما له له شدم !!
مرتضی جان خیلی ممنون که با صبر و حوصله به سوالات پاسخ دادید
رسما له له شدم !!
:lol:یعنی چسبیدم lcd رو گاز گرفتم:lol:ای داد بی داد!!!!! :wacko: من درست دقت نکردم! شرمنده برادر!! :blush:
درآمد ماهیانه؟
بیشترین مبلغی که تا حالا توی حساب بانکی داشتی ؟
کی رو تو زندگی بیشتر از همه دوست داری؟
بزرگترین غمی که تو زندگی تحمل کردی؟
فابریک ترین رفیقت رو از 1 تا 20 چه نمره ای بش میدی؟ چرا؟
بزرگترین خلاف ؟
کدوم تفریح رو بیشتر از همه دوست داری؟
تا حالا کدوم استانها رو سفر کردی؟
بهترین شهر واسه زندگی؟
استعداد ***** شده ؟
با سلام خدمت مرتضی جان .
با کسب اجازه از دوستان ما هم چند تا سوال داشیم :
1-چرا اسم کاری خودتون رو mori انتخاب کردید و کامل مرتضی نگذاشتید ؟ ربطی به اون دلیل نداره که همیشه اسم مرتضی در بین دوستان مری نام برده میشه ؟؟
2- چقدر از آزادی بیان تو جامعه یا مخصوصا تو فروم های ایرانی رضایت دارید ؟ به نظرتون کامل رعایت شده یا نه ؟
3- وقتی شنیدید که به عنوان همکار انجمن انتخاب شدید چه حسی پیدا کردید ؟
4- یک خاطره شیرین یا تلخ از کودکی خودتون که براتون جذاب بوده بفرمایید .
5- تو کودکی بالاخره یک دلیل باعث انتخاب تیم استقلال یا پرسپولیس میشه از جمله خانواده یا علاقه به رنگ یا .... دلیل شما برای پرسپولیسی بودن چی بود ؟
6- به نظرتون چه شخصی به غیر از اقوام بیشترین نقش رو تو زندگی شما داشته و بهتون خیلی کمک کرده یا .... ( به غیر از همسر ). می تونم بپرسم دلیلش چی بوده ؟
7- بزرگترین آرزویی که در کودکی داشتید چی بوده ؟ یا سوال همیشگی : دوست داشتید چه شغلی رو انتحاب کنید ؟
8- تا حالا شده پیش خودتون فکر کنید که گاهی اوقات کل جامعه داره تو مسیر اشتباهی پا میزاره و یخواید سعی کنید کل دیدگاه جامعه رو عوض کنید ولی چون امکان این کار رو نداشتید عصبانی شده باشید ؟ به چه دلیل بوده ؟
9- بزرگترین اشتباهی که به نظر خودتون مرتکب شدید چی بوده که مدت طولانی حسرت اون کار رو خوردید ؟ ( پاسخ دادن اختیاری هست )
10 - شده تا حالا تصمیم بگیرید که به دلیلی دیگه به پرشین تولز سر نزنید ؟ دلیلش چی بوده ؟ یا از کسی خیلی دلگیر شده باشید ....
11- نظرتون در مورد باز کردن بخش گفتگوی آزاد چی هست ؟ فارغ از اینکه شما همکار این انجمن هستید میخوام رک و راست نظرتون رو در مورد اشتباه یا درست بودن بسته شدن این بخش بدونم .
12- ورزش مورد علاقه به جز تنیس و فوتبال ، ماشین مورد علاقه خارجی ، باشگاه مورد علاقه اروپایی و تیم ملی مورد علاقه
13- بزرگترین انتقاد و ایراد از مدیر بخش ورزشی ( جناب فرزاد عزیز ) و مدیر کل فروم ( احسان عزیز ) بدون تعارف جواب بدید . اگر اتفاقی افتاد مسئولیتش پای خودم هست
14- نظرتون راجع به این پست چیه ؟ اون رو تایید می کنید یا تکذیب ؟ #4
و در آخر هر موقع این کلمات رو می شنوید چه حسی پیدا می کنید یا نظرتون در موردش چی هست :
سرعت اینترنت ایران
روحانی مچکریم !
فیس بوک
فیل ترینگ !
پراید
پرشین تولز
آیت الله جنتی !
یاس ( خواننده )
پ.ن : هیچ لزومی مبنی بر پاسخگویی به تمام سوالات وجود نداره ....
ببشخید که سوالات زیاد شد .
با تشکر
یادمه که حدودا 5 یا 6 ساله بودم و عاشق یک سری اسباب بازی های باغ وحشی کوچولو کوچولو بودم که از جنس پلاستیک فشرده بود و حیوانات مختلف داشت. اونی که من داشتم خارجی بود و جنسش خیلی عالی بود (بعدها خیلی سعی کردند مشابه ایرانی ش رو درست کنند ولی هیچ کدوم کیفیت باغ وحش های من رو نداشتند)
من و داداشم که دو سال از من کوچکتره ساعت ها با این باغ وحش ها سرگرم بودیم.
فقط من نمی دونم چه مرضی داشتم که یک بار اومدم با قیچی دست و پاها و یک سری اعضا و جوارح! تعدادی از این حیوانات باغ وحشی رو چیدم!!!آخه با یک نرمی خاصی مثلا دستشون از تن جدا می شد و کلی حال می داد!!!
لینک صفحه تاپیک
سلام و درود خدمت آقا مرتضی ی گرامی
یه راست بریم سر سین جیم :دی
* به پدیده ای بنام دروغ مصلحتی ! اعتقاد داری ؟!
* به نظرت مردم ایران عوض شدن ؟ یا تعاریفی که قبلا از ما میشد بیشتر جنبه تعارفی داشت ؟ مثه مهمان نوازی ، مهربانی ، یا جمله ی سمبلیک بهترین تماشاگران دنیا و نظایر اون ..
*چرا هواداران دو تیم سنتی ایران فکر میکنن استقلالی بودن یعنی ضد پرسپولیس بودن یا برعکس ؟ یا اصلا این اصل درستی یه .. ؟
*بی رودرباستی خسیسی یا نه ؟! :دی
* اگر جوابت " نه " هستش ، کی با اهل بیت بیایم رستوران ؟!! :دی ( شوخی )
* همینک اینجانب رو سهمگین نقد کن :دی
* نظرت راجع به بخش فوتبال پی تی چیه ؟
* بدون تعصب به نظرت تو بخش فوتبال بعنوان یک جامعه کوچک مجازی تونستیم هم قوانین رو پیاده کنیم هم دموکراسی رو ؟
* چه نقطه ضعف و ایراداتی رو در عملکرد من میبینی آیا ؟!
* وقتی از دنیا رفتیم دیکه کلا تموم شده رفته یا چه آیا ؟!
* بهشت و جهنم تو همین دنیاس ... آیا ؟
* سر فوتبال زیر رفاقت میزنی آیا ؟!
*عصبی هم فوتبال نگاه میکنی یا هر نتیجه بدی هم بوجود بیاد خونسردی ؟
بخشید دیگه برادر ، سلکشن پرسیدم متنوع باشه :دی
درود مرتضی جان
من تا اینجای کار فهمیدم شما بسیار انسان دقیق و پر حوصله ای هستید کاش منم انجوری بودم
تصور میکنم هر کدوم از دوستان که سوال میپرسن ابتدا روی سوال ها فکر میکنید بعدا دوباره میخونید و جواب میدید
خیلی خوبه !
فک کنم همینجوری تو کارتون هم دقیق هستید
خب ..با تشکر از آقا مرتضی عزیز که با صبر و حوصله ی فراوان پاسخگوی سوالای ملت بودن لینک شروع برنامه ی ایشون در پست اول قرار گرفت و همینجا وقت دوستان برای پرسش هاشون از ایشون به اتمام رسید