• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ ... بفرمائید بنشینید . . .

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
:)

درآمد ماهیانه؟

بیشترین مبلغی که تا حالا توی حساب بانکی داشتی ؟

کی رو تو زندگی بیشتر از همه دوست داری؟

بزرگترین غمی که تو زندگی تحمل کردی؟

فابریک ترین رفیقت رو از 1 تا 20 چه نمره ای بش میدی؟ چرا؟

بزرگترین خلاف ؟ :)

کدوم تفریح رو بیشتر از همه دوست داری؟

تا حالا کدوم استانها رو سفر کردی؟

بهترین شهر واسه زندگی؟

استعداد ***** شده ؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

درآمد ماهیانه؟

بزرگترین خلاف ؟ :)

بهترین شهر واسه زندگی؟

استعداد ***** شده ؟

درود بر آقا مصطفای عزیز! :)

درآمد ماهیانه؟

قبلا جواب دادم! ;) (در بهترین حالت حدود 4 تومن بوده! :))

10 میلیون :rolleyes:

پدرم :heart:

درگذشت مادر همسرم

قطعا 20! :cool: بسیار با مرام، خاکی و افتاده و در عین حال با سواد و با معلومات و ورزشکار و ... با او خیلی خاطره دارم، الان حدود 6 سالی می شه که برای ادامه تحصیل رفته کانادا و خوشبختانه در حال طی مدارج تحصیلی مورد نظرش هست ... :king:

بزرگترین خلاف ؟
smilingsmiley.gif

ای بابا! خلاف آدم ها رو می خواهید چکار؟! ... :D البته آدم خلاف کاری واقعا نیستم خدا رو شکر ولی بازهم خدا از سر تقصیرات مون بگذره! :lol:

اگر فرصت کنم طبعیت گردی رو خیلی دوست دارم، ولی عملا فرصتش خیلی کم پیش میاد؛ تا حدودی هم تماشای فیلم ...

اصفهان/فارس/مازندارن/بندرعباس/هرمزگان/ خراسان/خرم آباد/همدان

بهترین شهر واسه زندگی؟

یک کم سخته جواب سوال چون باید بوده باشم جاهای مختلف تا بتونم بهتر نظر بدهم. ولی به طور کلی جایی که شلوغی کمتر و آب و هوای خوب و نهایتا مردم خون گرمی داشته باشه.

استعداد ***** شده ؟

خوانندگی! (کلا صدای من بد نیست، سابق یک وقت هایی ریش می گذاشتم اون وقت قیافه م خیلی شبیه محمد اصفهانی می شد، بعد همه با تعجب می گفتند: اٍ ...؟!! این خود ممد اصفهانیه!! :eek: بعد کف می کردند وقتی یک خرده می خوندم براشون و این طوری می شدند: :blink: :blink: :blink: در نتیجه الان مدت هاست که ریش نمی گذارم! :lol:

یادش بخیر ... سال 67 وقتی سوم راهنمایی بودم با گروه سرود مدرسه مون در استان تهران مقام نخست استان تهران رو کسب کردیم. همون وقتها خیلی ها بهم گفتند برو تو کار خوانندگی ولی من دنبالش نبودم، بیشتر از اینها نقاشی و خط و هنرهای تجسمی رو دوست داشتم که به اون هم به صورت حرفه ای موفق نشدم بپردازم و بخش عمده ای از استعدادهای هنری ام آکبند مونده همینجور ...

Last edited:

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
با سلام خدمت مرتضی جان .
با کسب اجازه از دوستان ما هم چند تا سوال داشیم :) :
1-چرا اسم کاری خودتون رو mori انتخاب کردید و کامل مرتضی نگذاشتید ؟ ربطی به اون دلیل نداره که همیشه اسم مرتضی در بین دوستان مری نام برده میشه ؟؟ :D
2- چقدر از آزادی بیان تو جامعه یا مخصوصا تو فروم های ایرانی رضایت دارید ؟ به نظرتون کامل رعایت شده یا نه ؟
3- وقتی شنیدید که به عنوان همکار انجمن انتخاب شدید چه حسی پیدا کردید ؟
4- یک خاطره شیرین یا تلخ از کودکی خودتون که براتون جذاب بوده بفرمایید .
5- تو کودکی بالاخره یک دلیل باعث انتخاب تیم استقلال یا پرسپولیس میشه از جمله خانواده یا علاقه به رنگ یا .... دلیل شما برای پرسپولیسی بودن چی بود ؟
6- به نظرتون چه شخصی به غیر از اقوام بیشترین نقش رو تو زندگی شما داشته و بهتون خیلی کمک کرده یا .... ( به غیر از همسر ). می تونم بپرسم دلیلش چی بوده ؟
7- بزرگترین آرزویی که در کودکی داشتید چی بوده ؟ یا سوال همیشگی : دوست داشتید چه شغلی رو انتحاب کنید ؟
8- تا حالا شده پیش خودتون فکر کنید که گاهی اوقات کل جامعه داره تو مسیر اشتباهی پا میزاره و یخواید سعی کنید کل دیدگاه جامعه رو عوض کنید ولی چون امکان این کار رو نداشتید عصبانی شده باشید ؟ به چه دلیل بوده ؟
9- بزرگترین اشتباهی که به نظر خودتون مرتکب شدید چی بوده که مدت طولانی حسرت اون کار رو خوردید ؟ ( پاسخ دادن اختیاری هست )
10 - شده تا حالا تصمیم بگیرید که به دلیلی دیگه به پرشین تولز سر نزنید ؟ دلیلش چی بوده ؟ یا از کسی خیلی دلگیر شده باشید ....
11- نظرتون در مورد باز کردن بخش گفتگوی آزاد چی هست ؟ فارغ از اینکه شما همکار این انجمن هستید میخوام رک و راست نظرتون رو در مورد اشتباه یا درست بودن بسته شدن این بخش بدونم .
12- ورزش مورد علاقه به جز تنیس و فوتبال ، ماشین مورد علاقه خارجی ، باشگاه مورد علاقه اروپایی و تیم ملی مورد علاقه
13- بزرگترین انتقاد و ایراد از مدیر بخش ورزشی ( جناب فرزاد عزیز ) و مدیر کل فروم ( احسان عزیز ) بدون تعارف جواب بدید . اگر اتفاقی افتاد مسئولیتش پای خودم هست :D
14- نظرتون راجع به این پست چیه ؟ اون رو تایید می کنید یا تکذیب ؟ #4

و در آخر هر موقع این کلمات رو می شنوید چه حسی پیدا می کنید یا نظرتون در موردش چی هست :

سرعت اینترنت ایران
روحانی مچکریم !
فیس بوک
فیل ترینگ !
پراید
پرشین تولز
آیت الله جنتی !
یاس ( خواننده )

پ.ن : هیچ لزومی مبنی بر پاسخگویی به تمام سوالات وجود نداره ....
ببشخید که سوالات زیاد شد .
با تشکر

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود خدمت آقا مرتضی ی گرامی

یه راست بریم سر سین جیم :دی

* به پدیده ای بنام دروغ مصلحتی ! اعتقاد داری ؟!

* به نظرت مردم ایران عوض شدن ؟ یا تعاریفی که قبلا از ما میشد بیشتر جنبه تعارفی داشت ؟ مثه مهمان نوازی ، مهربانی ، یا جمله ی سمبلیک بهترین تماشاگران دنیا و نظایر اون ..

*چرا هواداران دو تیم سنتی ایران فکر میکنن استقلالی بودن یعنی ضد پرسپولیس بودن یا برعکس ؟ یا اصلا این اصل درستی یه .. ؟

*بی رودرباستی خسیسی یا نه ؟! :دی

* اگر جوابت " نه " هستش ، کی با اهل بیت بیایم رستوران ؟!! :دی ( شوخی )

* همینک اینجانب رو سهمگین نقد کن :دی

* نظرت راجع به بخش فوتبال پی تی چیه ؟

* بدون تعصب به نظرت تو بخش فوتبال بعنوان یک جامعه کوچک مجازی تونستیم هم قوانین رو پیاده کنیم هم دموکراسی رو ؟

* چه نقطه ضعف و ایراداتی رو در عملکرد من میبینی آیا ؟!

* وقتی از دنیا رفتیم دیکه کلا تموم شده رفته یا چه آیا ؟!

* بهشت و جهنم تو همین دنیاس ... آیا ؟

* سر فوتبال زیر رفاقت میزنی آیا ؟!

*عصبی هم فوتبال نگاه میکنی یا هر نتیجه بدی هم بوجود بیاد خونسردی ؟

بخشید دیگه برادر ، سلکشن پرسیدم متنوع باشه :دی

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با سلام خدمت مرتضی جان .
با کسب اجازه از دوستان ما هم چند تا سوال داشیم :) :
1-چرا اسم کاری خودتون رو mori انتخاب کردید و کامل مرتضی نگذاشتید ؟ ربطی به اون دلیل نداره که همیشه اسم مرتضی در بین دوستان مری نام برده میشه ؟؟ :D
2- چقدر از آزادی بیان تو جامعه یا مخصوصا تو فروم های ایرانی رضایت دارید ؟ به نظرتون کامل رعایت شده یا نه ؟
5- تو کودکی بالاخره یک دلیل باعث انتخاب تیم استقلال یا پرسپولیس میشه از جمله خانواده یا علاقه به رنگ یا .... دلیل شما برای پرسپولیسی بودن چی بود ؟
6- به نظرتون چه شخصی به غیر از اقوام بیشترین نقش رو تو زندگی شما داشته و بهتون خیلی کمک کرده یا .... ( به غیر از همسر ). می تونم بپرسم دلیلش چی بوده ؟
7- بزرگترین آرزویی که در کودکی داشتید چی بوده ؟ یا سوال همیشگی : دوست داشتید چه شغلی رو انتحاب کنید ؟
8- تا حالا شده پیش خودتون فکر کنید که گاهی اوقات کل جامعه داره تو مسیر اشتباهی پا میزاره و یخواید سعی کنید کل دیدگاه جامعه رو عوض کنید ولی چون امکان این کار رو نداشتید عصبانی شده باشید ؟ به چه دلیل بوده ؟
9- بزرگترین اشتباهی که به نظر خودتون مرتکب شدید چی بوده که مدت طولانی حسرت اون کار رو خوردید ؟ ( پاسخ دادن اختیاری هست )
10 - شده تا حالا تصمیم بگیرید که به دلیلی دیگه به پرشین تولز سر نزنید ؟ دلیلش چی بوده ؟ یا از کسی خیلی دلگیر شده باشید ....
11- نظرتون در مورد باز کردن بخش گفتگوی آزاد چی هست ؟ فارغ از اینکه شما همکار این انجمن هستید میخوام رک و راست نظرتون رو در مورد اشتباه یا درست بودن بسته شدن این بخش بدونم .
12- ورزش مورد علاقه به جز تنیس و فوتبال ، ماشین مورد علاقه خارجی ، باشگاه مورد علاقه اروپایی و تیم ملی مورد علاقه
13- بزرگترین انتقاد و ایراد از مدیر بخش ورزشی ( جناب فرزاد عزیز ) و مدیر کل فروم ( احسان عزیز ) بدون تعارف جواب بدید . اگر اتفاقی افتاد مسئولیتش پای خودم هست :D

و در آخر هر موقع این کلمات رو می شنوید چه حسی پیدا می کنید یا نظرتون در موردش چی هست :

سرعت اینترنت ایران
روحانی مچکریم !
فیس بوک
فیل ترینگ !
پراید
پرشین تولز
آیت الله جنتی !
یاس ( خواننده )

با تشکر

با سلام خدمت مرتضی جان .

سلام برادر!
smilingsmiley.gif

با کسب اجازه از دوستان ما هم چند تا سوال داشیم
smilingsmiley.gif
:

درخدمتم!

1-چرا اسم کاری خودتون رو mori انتخاب کردید و کامل مرتضی نگذاشتید ؟ ربطی به اون دلیل نداره که همیشه اسم مرتضی در بین دوستان مری نام برده میشه ؟؟
biggrinsmiley.gif

راستش اول قصد داشتم بگذارم mrtz که این هم حروف اصلی مرتضی بود، بعد فکر کردم بهتره بگذارم mori تا حس خودمونی تری داشته باشه، اما این اسم قبلا توسط یکی از کاربرهای فعال بخش موبایل (پسر خیلی خوب و کاردرستی هم بود) استفاده شده بود، برای همین بناچار سال تولدم رو بهش اضافه کردم.

در مورد این که بین دوستان و آشنایان من رو چی صدا می زنند، اینطوریه که همسرم اغلب صدا می زنه مرتضی یا آقا مرتضی و یک وقت هایی که چیزی ازم می خواد! می گه: مری!!
laughingsmiley.gif
آشناها که همه مرتضی صدا می زنند و دوستانم تقریبا اکثر قریب به اتفاق شون صدا می زنند: سید!
smilingsmiley.gif

به هر حال یک سری محدودیت هایی وجود داره در رسانه های مختلف، اعم از مجاری، نوشتاری و تصویری و ... نه، کاملا رضایت ندارم از برخی از محدودیت ها ولی با این حال فکر می کنم قوانینی باید باشند برای اظهار نظر و چه بخواهیم چه تخواهیم یک سری خطوط قرمز وجود دارند. الان همین فروم بدون قوانین کارش پیش نمی ره، و ادمین های تمام فوروم ها ناگزیر به تدوین و وضع یک سری مقررات و قوانین هستند تا بشه این جامعه رو مدیریت کرد. در خصوص فروم و رعایت آزادی بیان، وضع قانون یک طرف قضیه هست و تعیین مصادیق بحثی دیگر، ضمن این که معمولا قوانین خوب هستند و مشکلی ندارند، ولی چیزی که پدر قانون را در می آورد تبصره هاست که منجر به دور زدن های قانون می شه!! (البته مصداق این نکته رو در ابعاد مختلف جامعه امروز می شه مشاهده کرد!)

حس یک تحربه جدید!
smilingsmiley.gif

در تاپیک خاطرات چیزهایی قبلا نوشته ام. یکی از اونها رو عینا براتون نقل می کنم:

یادمه که حدودا 5 یا 6 ساله بودم و عاشق یک سری اسباب بازی های باغ وحشی کوچولو کوچولو بودم که از جنس پلاستیک فشرده بود و حیوانات مختلف داشت. اونی که من داشتم خارجی بود و جنسش خیلی عالی بود (بعدها خیلی سعی کردند مشابه ایرانی ش رو درست کنند ولی هیچ کدوم کیفیت باغ وحش های من رو نداشتند)

من و داداشم که دو سال از من کوچکتره ساعت ها با این باغ وحش ها سرگرم بودیم.

فقط من نمی دونم چه مرضی داشتم که یک بار اومدم با قیچی دست و پاها و یک سری اعضا و جوارح! تعدادی از این حیوانات باغ وحشی رو چیدم!!!
ph34r-smiley.gif
آخه با یک نرمی خاصی مثلا دستشون از تن جدا می شد و کلی حال می داد!!!
biggrinsmiley.gif
tonguesmiley.gif

لینک صفحه تاپیک

پدر و برادر بزرگم که اصلا فوتبالی نیستند. دلایلش یک مقدار مبهمه ولی سعی می کنم ریشه یابی کنم این قضیه رو! :دی

آها! چیزهایی یادم اومد! ...
biggrinsmiley.gif
یادمه اول دبستان بودم، پدرم یک دوستی داشت که منزلشون تقریبا نزدیک ما بود ولی پسرشون از من 4 سال بزرگتر بود، اون موقع کلاس پنجم بود. یک سری کارت های بازی اون موقع باب شده بود که حاوی اطلاعات فوتبالی تیم های ملی کشورها بود و آمارهاش بر اساس جام جهانی و تا جام جهانی 82 ایتالیا تنظیم شده بود. با این پسر دوست بابام یعنی علی یکی دو باری کارت بازی کردیم و من طفلک که بچه بودم و حریفش نمی شدم رو برد نا جنس و هیچ آوانسی هم نداد!

بعد از اون یادمه کلاس سوم بودم که یک روز مریض شدم و نتونستم برم مدرسه و مادرم هم کار داشت و بناچار من رو گذاشت منزل همسایه طبقه بالایی. این همسایه دو تا پسر دبیرستانی داشت که عاشق فوتبال و مجلات ورزشی بودند. خانم همسایه دید مه حوصله م سر رفته ولی صدام هم در نمیاد رفت و یک دسته مجله دنیای ورزش مال پسرهاش رو گذاشت جلوم!!! فکر کرد منم از این چیزها خوشم میاد!! ولی جالب بود تا ظهر با این مجله ها سرگرم شده بودم و عکس های فوتبالی شون رو می دیدم. همون وقت ها احتمالا به دلیل این که پرسپولیس بیشتر تو بورس بود و پیروزی های بیشتری کسب کرده بود عکس های پرسپولیسی هایی مثل پروین و درخشان و ناصر محمد خانی بیشتر در معرض دید بود و کلا به پرسپولیس بیشتر پرداخته شده بود و من هم خوشم اومده بود از اینها. همون وقت ها یادمه تیم ملی در بازی های جام ملت های 1984 بازی های خوبی انجام داده بود و من که اسم پرسپولیسی هاشون رو تازه یاد گرفته بودم با اشتیاق خاصی تماشا می کردم بازی هاشون رو.

بهر حال ریشه خیلی درست و درمونی نداره، بیشتر حسی بوده پرسپولیسی شدن من ... از دیدن تصاویر فوتبالی تیم ملی اون موقع ها و جام جهانی 1978 که پروین کاپیتان تیم ملی بود و می شنیدم که می گفتند علی پروین از بهترین بازیکنهای ایران هست خیلی خوشم اومده بود و به این ترتیب رنگ قرمز رو انتخاب کردیم!

شوهر خواهرم. آدم فرهیخته و صاحب فکری هست و اخلاق و منشش روی من اثرات زیادی گذاشت. علاوه بر این که ایشون بسیار هم شوخ و پرظرفیت هست ولی دیدگاه های تربیتی و انسانی اش برای من خیلی درس آموز بود.

دوست داشتم پرواز کنم!

چرا گاهی این حس پیش میاد ولی بدون شک تغییر دیدگاه کل جامعه کار یک شخص نیست. چیزی که مهم هست "دانستن" است، ما خیلی از ضربه ها رو از روی نا آگاهی خورده ایم و می خوریم! ولی روی این عقیده اصرار دارم که هر کسی می تواند با رفتار و عملکرد درست خودش در درست شدن جامعه کمک کنه، این به خودی خود هیچ ربطی به مسؤولان و دولتمردان نداره، نباید منتظر باشیم که همه چیز رو برامون درست کنند و اگر نشد بگیم دیگه کاری از دست ما ساخته نیست، انسان موجود عجیبی است، کارهای نشدنی زیادی می تونه انجام بده و کسانی بوده اند که این به زعم ما نشدنی ها رو شدنی کرده اند. باید همت کرد و عمل کرد، اگر ما به دانسته های خودمون و چیزهایی که ایمان و باور داریم درست هستند، عمل کنیم، بسیاری از معضلات جامعه حل می شد ...

قبلا هم این رو عرض کردم: علاقه اصلی من به رشته هنر و نقاشی و گرافیک و اینجور داستان ها بوده و هنوز که هنوزه وقتی تابلوی نقاشی رنگ و روغن یا آبرنگ و غیره می بینم داغ دلم تازه می شه! البته این رو بگم که همین الان هم تا حد نسبتا قابل قبولی توانای طراحی دارم ولی متاسفانه فرصت و مجال پرداختن حرفه ای و تخصصی به این امور رو - اون هم بعد از ازدواج و بعد رفتن با بازار کار و بچه دار شدن و ...- دیگه پیدا نکردم ... افسوس به استعدادهایی که خشکید ...

بله، اتفاق افتاده! البته دلیلش دلخوری نبود از کاربر یا کاربرهایی نبود ... من 2006 ثبت نام کردم و دو -سه سالی تقریبا فعال بودم تا این که احساس کردم دیگه حوصله اومدن به اینجا رو ندارم و حدود یکی دو سال هم تقریبا مراجعه نداشتم، بعد از این مدت یک روز به تاپیک تیم ملی مراجعه کردم و پستی گذاشتم و ساسان عزیز از من دعوت کرد که بار هم سر بزنم و دوباره بیام و از اون وقت (2010) تا حالا حضورم بیشتر بوده. اتفاقا یکی از دوستان پرسید که چرا تعداد پست های من کم هست یک دلیلش هم همین وقفه ای بود که عرض کردم.

به نظرم بخش خیلی خوبی بود، اتفاقا خودم هم اونجا رو می دیدم و گاهی هم در بعضی تاپیکهاش می نوشتم. در کل حیف شد که بخش آزاد بسته شد ... گاهی آدم نیاز داده که گپ و گفت راحت تر و خودمونی تری در مورد چیزهای مختلف داشته باشه و اونجا بهترین محل برای تخلیه این احساس بود.

ورزش مورد علاقه: بدمینتون

ماشین خارجی: تا چه سقف قیمت می تونم بگم؟! پورشه!!!
laughingsmiley.gif

باشگاه مورد علاقه اروپایی: این رو هم قبلا گفتم! بیشتر از همه بارسلونا/ بعد هم میلان آث و منچستر و بایرن مونیخ

تیم ملی: برزیل/آلمان/هلند/آرژانیتن

13- بزرگترین انتقاد و ایراد از مدیر بخش ورزشی ( جناب فرزاد عزیز ) و مدیر کل فروم ( احسان عزیز ) بدون تعارف جواب بدید . اگر اتفاقی افتاد مسئولیتش پای خودم هست
biggrinsmiley.gif

در مورد فرزاد: زیادی خوبه!!

احسان: پاک شدن تالارهای مهمی مثل فرهنگ و همین گفتگوی آزادی که اشاره کردید نقطه منفی بود در کارنامه این سایت، البته احسان رویکرد اقتصادی داشته به این داستان در نتیجه سعی کرد از پتانسیل این همه کاربری که در سایتش عضو هستند بیشترین استفاده رو ببره و الان هم می بینیم که بخش بازاچه چقدر فعال شده و تعداد لینگ های پربازدید و به اصطلاح منتخب بازاچه بیش از 80 شده و از بالای پیج تا وسطهای اون رو اشغال کرده ... به هر حال زندگی سخته و پول در آوردن اولویت شده ...
mellowsmiley.gif

نه موافق نیستم! خلیج فارس باید خلیج فارس باشه و به همین نام باقی بمونه.

سرعت اینترنت ایران

عالی و فوق تصور!!!!
wacsmiley.gif

روحانی مچکریم !

تزریق روح امید به جامعه. امیدواریم 4 سال بعد هم همین حس رو داشته باشیم.

فیس بوک

یک اختراع بسیار ارزشمند عصر رایانه و اینرنت ... من بسیاری از دوستان دوره دانشگاه و دبیرستانم رو از این طرق پیدا کردم و با خیلی از دوست ها و آشناها که الان ایران نیستند، در ارتباطم و از این طریق از احوالشون مطلع می شم.

فیل ترینگ !

الان که مردم دارند فیلترها رو دور می زنند و عملا فایده زیادی نداشته این فیلتر کردن ... فقط شاید حجم دسترسی به سایت های مورد دار کاهش پیدا کرده باشه ولی در کل کسانی که دنبال موضوع خاصی باشند به هر ترتیب می توانند به اون دسترسی پیدا کنند.

پراید

پیکان اکابر رفته!
coolsmiley02.gif

پرشین تولز

جامعه مجازی با دوستان مجازی زیاد و خاطراتی که در این محیط ثبت شد و خیلی هاش هم متاسفانه از دست رفت ...

آیت الله جنتی !

حضرت نمیرالمومنین! (شوخی بود البته!
laughingsmiley.gif
)

یاس ( خواننده )

نمی شناسم.

خواهش می کنم عزیز، سوالات شما هم خوب و (منهای چند تا تکراری!) نسبتا متنوع بود.
smilingsmiley.gif

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود مرتضی جان

من تا اینجای کار فهمیدم شما بسیار انسان دقیق و پر حوصله ای هستید کاش منم انجوری بودم

تصور میکنم هر کدوم از دوستان که سوال میپرسن ابتدا روی سوال ها فکر میکنید بعدا دوباره میخونید و جواب میدید

خیلی خوبه !

فک کنم همینجوری تو کارتون هم دقیق هستید

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

* به نظرت مردم ایران عوض شدن ؟ یا تعاریفی که قبلا از ما میشد بیشتر جنبه تعارفی داشت ؟ مثه مهمان نوازی ، مهربانی ، یا جمله ی سمبلیک بهترین تماشاگران دنیا و نظایر اون ..

*چرا هواداران دو تیم سنتی ایران فکر میکنن استقلالی بودن یعنی ضد پرسپولیس بودن یا برعکس ؟ یا اصلا این اصل درستی یه .. ؟

* بدون تعصب به نظرت تو بخش فوتبال بعنوان یک جامعه کوچک مجازی تونستیم هم قوانین رو پیاده کنیم هم دموکراسی رو ؟

سلام و ارادت بیکران خدمت فرزاد خان! :)

زیاد اذیت مون نکنی! :D

بله! گاهی پیش میاد! پدیده عجیب غریبی هست در کل!

بله، ما در تاریخ خصلت های دیگه ای داشتیم و در طول زمان تغییراتی داشته ایم. تعاریف گذشته تبلیغاتی نبوده ولی این روزها از اون تعاریف مثبت و رویایی به نظرم فاصله گرفته ایم. بهترین تماشاگرهای دنیا خیلی تعارف هست و با واقعیت دنیا نمی خونه! شما بازی های یورو و جام باشگاه های اروپا و جام جهانی و ... رو ببینید، آیا اونها وقتی نتیجه نمی گیرند اقدام به فخاشی می کنند یا برعکس با تشویق های زیبا به حریف هم احترام می گذارند؟

الان مهمان نوازی ها و مهربانی ها و ... هم متاسفانه یک مقدار نسبت به قدیم و آنچه که بزرگترهای ما تعریف می کنند و یادشان هست، رنگ باخته. دلایلش مفصل هست البته ...

نه نظریه درستی نیست. من که این طور فکر نمی کنم. استقلال و پرسپولیس دو باشگاه پرطرفدار و "رقیب" هستند ولی این وسط یک سری تعصبات شدید بعضی از هوادارها تا حد دشمنی هم جلو رفته که به عقیده من اصلا درست نیست.

نه واقعا نیستم. اتفاقا این برچسب اصلا به من نمی چسبه! البته با توجه به موجودی جیب و امکانات موجود! ;) :cool:

در اولین فرصت! تو اوکی بده هماهنگیش با من! :lol:

این دیگه اسمش صندلی داغ من نمی شه که اگر سهمگین نقدت کنم! :D

حالا اگه اصرار داری: تو مگه زندگی نداری که 24 ساعت آنلاینی پسر ؟! ولی کل ادبیات فورومی ات رو از قدیم الایام خیلی می پسندم؛ بعد هم انقدر سر به سر بر و بچه های پرسپولیسی نذار!
:lol: (این هم یک شوخی خودمونی ;))

تنوع و کیفیت خوبی داره در مجموع. اخیرا هم که چند تا تاپیک خوب تاریخچه باشگاهی و ملی افتتاح شده و این قبیل کارها به غنای بیشتر تولید محتوای فارسی ورزشی و فوتبالی اینترنت کمک می کنه. ضمن این که کارهای مربوط به انتخاب کاربر برتر ماه و مثل اون هم که شما و ساسان عزیز استارتر اون بوده اید هم خیلی به پویایی بهش کمک کرده و در مجموع راضی کننده هست. همین جا هم بد نیست یاد و خطره همه کاربرهای خوب قدیمی بخش که تعدادشون زیاده و دیگه الان بین مون نیستند رو گرامی بداریم. :)

بله، در مجموع انصافا برآیند کار مثبت هست.

گاهی بعضی پاک کردن های پست ها می تونه به ترتیب دیگه ای باشه و به جای پاک کردن کامل حتی المقدور پست کاربر ادیت بشه تا این که کلا حذف بشه. ولی باز هم بدون تعصب و به دور از بحث های رفاقتی، واقعا شرایط کلی مدیریت شما و این که هم اطلاعات فوتبالی خوبی داری و هم عمدتا به سیاست تساهل و نسامح عمل می کنی، خوب هست.

نه تموم نمی شه! دوباره شروع می شه، البته با شرایطی دیگه که الان هیچ تصور درستی ازش نداریم.

بله، تو همین دنیا هم هست. یک جمله حکیمانه هست که می گه: "اگر خواسته نداشته باشی، همین دنیا برات می شه بهشت ...!" البته فهم و درک این نکته عمیق، خیلی مهم هست.

نه. فکر نمی کنم!

چرا! عصبی هم می شم! تازگی ها البته سعی می کنم خودم رو بیشتر کنترل کنم ولی به هر حال هنوز استرس و تالاپ تالاپ زدن قلب رو در بازی های حساس - به خصوص بازی های ملی- دارم! :happy:

مخلصیم داداش! وری گود! :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
درود مرتضی جان

من تا اینجای کار فهمیدم شما بسیار انسان دقیق و پر حوصله ای هستید کاش منم انجوری بودم

تصور میکنم هر کدوم از دوستان که سوال میپرسن ابتدا روی سوال ها فکر میکنید بعدا دوباره میخونید و جواب میدید

خیلی خوبه !

فک کنم همینجوری تو کارتون هم دقیق هستید

ممنون داداش! لطف داری!

smilingsmiley.gif

آره تقریبا همین طور هست. منظورم جواب دادن به سوالات دوستان هست، اول یک دور کامل می خونم، بعد شروع می کنم به جواب دادن و جواب رو هم یکی دو بار چک می کنم. البته باز هم علیرغم دقتی که کردم چند مورد غلط های تایپی داشتم که دیگه بزرگواری خودتون ببخشید.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب ..با تشکر از آقا مرتضی عزیز که با صبر و حوصله ی فراوان پاسخگوی سوالای ملت بودن :) لینک شروع برنامه ی ایشون در پست اول قرار گرفت و همینجا وقت دوستان برای پرسش هاشون از ایشون به اتمام رسید :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خب ..با تشکر از آقا مرتضی عزیز که با صبر و حوصله ی فراوان پاسخگوی سوالای ملت بودن :) لینک شروع برنامه ی ایشون در پست اول قرار گرفت و همینجا وقت دوستان برای پرسش هاشون از ایشون به اتمام رسید :)

با تشکر از توجه همه دوستان و همینطور آقا مصطفای عزیز که این فرصت رو در اختیار بنده گذاشتند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ظاهرا پروسه انتخاب نفر بعدی صندلی داغ خیلی زمان بر هست ...!

آقا مصطفا؟ کجایی پس عزیز ؟! :eek:

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
صندلی دماش رسید زیر 0 کلا - شد
من هم در چند صفحه پیش گفتم اگه آقا مصطفی مشکلی دارن حداقل اطلاع بدن تا جایگزن پیدا بشه واقعا تاپیک حیف شده 1 ماهه فقط دو تا مهمون داشته

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب دوستان ... مهمان بعدی صندلی داغ همینک رونمایی میشن : F@rzad

مدیر محترم تالار ورزش و دوست بسیار بزرگوار :)

ایشون رو دریابید ... مو رو از ماست بکشید ... سوال ناگفته نمونه :)

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
سامولیکم آقا فرزاد عزیز

خوبی خوشی سماوری؟

ماهی چقد هزینه نت میدی؟

به نظرت تو این چندساله چقد هزینه نت دادی؟

آیا میدانستی اینترنت درایران 20برابر قیمت جهانی و متوسطه به فروش میرسد؟!

تاج قشنگتره یا استقلال؟

کادیلاک یا شورولت؟

چند مرتبه استادیوم رفتی؟

چیرا وقطی نشون میداد درصدو عاقای فیدوسی پور میخند؟

خدمد رفتی؟

ایران Vs آمریکا؟

نظرت درمورد این آدمایی که 20خط سئوال میپرسن و تو مخ ن؟

:lol: Vs :D .?

:blush: Vs :happy: ?

:rolleyes: Vs :blink: ?

:( Vs :) ?

:hmm: Vs :hmm: ?

خدافظ؟

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
خوب اول بنده
با سلام خدمت آقا فرازد.
اول از همه از کی استقلالی شدید؟
نظرتون در مورد دربی 10-10-3 چیست؟ چه حسی داشتید در اون لحظه؟
تمام خانوادتون استقلالی هستن؟
آیا ازدواج کردید ؟
به جانوران فضای اعتقاد دارید؟(این از اون سوالا بود:D)
ورزش هم میکنید؟
دوست دارم منو ببری زیر تیغ انتقاد:D؟
چرا پستای پرسپولیسیا رو همش حذف میکنید؟:D
نظرتون در مورد خلعتبری بری چیه؟
چرا مسولان باشگاهتون بخصوص ماجدی و فتح الله زاده از اینکه خلعت اومده تیمممون حسادتشون میشه؟
و در نظرتون در مورد کلمات:
قرمز
آبی
زرد
ایمون زاید
فرهاد
سید جلال
دایی
صادقیان
رویانیان
6:Dه

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
اقا فرزاد حال شما؟
رابطه تحصیلات با شعور انسان؟؟ایا اعتقاد بر این دارید که تحصیلات بالا شعور انسان را به حد اعلا میبرد؟(توضیح بدهید)
فلسفه پشه موقع استراحت و یا موقعی که بد موقع مزاحم میشوند؟:lol:
آیا سن 25 سالگی سنی ایده ال برای ازدواج میباشد؟
آزادی اندیشه و مذهبی برای شما تا کجا برای شما خط قرمز میشود؟
حکومت اینده سوریه را چگونه میبینید؟
گرایش مذهبی شما تا چقدر روی شخصیت و کردار شما تاثیر گذاشته؟
اگه قرار باشه تو اتاقت 1 عکس باشه عکس کی رو میزاری ؟؟

سپاس

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

اگه با خودت بود نتیجه ی بازی فردا رو چند چند میکردی ؟ :)

فرهاد ، منصوریان ... کدومش؟ چرا؟

قلعه نویی ، حجازی ... کدومش ؟ چرا؟

میدونم که اهل فیلم هستی ... تاپ تن لطفا

خودت چه ورزشایی رو انجام میدی؟

غیر از فوتبال کدوم مسابقات ورزشی رو نگاه میکنی ؟

نظرت راجع به رشد منفی اقتصاد ایران ؟

آمریکا بزنه سوریه رو یا نه ؟ :D

چقدر حقوق ماهیانه واسه ی یه زندگی مطلوب کافیه ؟ خودت چقدر درآمد داری؟

سریالای مضخرف ترکی ماهواره رو دنبال میکنی ؟ کدومش؟

بحث سریال شد ... به نظرت بهترین سریال ها خارجی کدومان ؟

یه سوال از فرامرز پرسیدم منظورمو نگرفت ... سوال اینه ... به نظرت ته تهش چی میشه ؟!

نظرت رو در مورد موارد زیر بگو :

با جناق
مادر
مادر زن

جوادترین آهنگ ؟ جواد ترین تکیه کلام؟

اصلا چرا اسم جواد رو روش گذاشتن ؟

سوالات بعدی در ادامه ... :)

بالا