• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ ... بفرمائید بنشینید . . .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
درود بر آقا مرتضی عزیز

از چند سالگی کار میکنید ؟ کار سخت و یدی هم انجام دادید ؟

بچه که بودیم ازمون میپرسیدن علم بهتر است یا ثروت ؟! الان هر کس یه نظری داره نظر شما چیه ؟ (مبسوط ) :دی

اهل سیاست هم هستید ؟

اگه تو یه اداره رییس بشی فامیلات رو میاری سر کار ؟

حالا اگه تو یه اداره فامیل رییس داشته باشی میخوای پارتی بازی کنه ؟

تا حالا تو زندگیت به کسی آسیب رسوندی ؟ (روحی / جسمی / و ... )

پول حروم ؟ به نظرت تو زندگی تاثیر داره ؟

اگه یه دونه شورلت کامارو بیاد بغلت پشت چراغ قرمز وایسه و بچه هات نگاه کنن اولین چیزی که بهشون میگی چیه ؟

اگر پسر داری فرض کن 18 سالش بشه چجوری راهنماییش میکنی ؟ کار یا عشق و حال ؟

آشپزی بلدی ؟

آخرین کتابی که خوندی ؟

چیشد عضو پی تی شدی ؟

تا حالا تو کارت سوتی وحشتناک و اسف بار غیر قابل جبران داشتی ؟

چند سالگی ازدواج کردی ؟

تو هم مثل خیلیا چیزی تو دلت داری که کسی ندونه ؟

اهل دعوا و درگیری ؟

کلمات زیر و نظر شما

گفتگوی آزاد !

فرهاد مجیدی !

سیگار !

اقتصاد مملکت ؟

عکاسی !

فرزند استقلالی !:D

هادی نوروزی :دی

ممنون ! سوالام رو نتوستم تو یه پست بذارم در نتیجه ادامه دارد ...

چطور بود ؟

استقلال هم که برد و رفت برا ستاره سوم ...

از چند سالگی کار میکنید ؟ کار سخت و یدی هم انجام دادید ؟

تقریبا از 17 سالگی ... با مجله گل آقا شروع کردم به کار مطبوعاتی و کاریکاتور. کار سخت و یدی هم نه، یعنی کارگری و بار خالی کردن و مثل اون تا الان انجام ندادم! زیادی ناز نازی بودم ظاهرا!

بچه که بودیم ازمون میپرسیدن علم بهتر است یا ثروت ؟! الان هر کس یه نظری داره نظر شما چیه ؟ (مبسوط ) :دی

در پست قبلی یک اشاره ای کردم. راستش هم علم خوبه هم ثروت. ولی اگه ثروت هدف شد، خیلی مسایل تحت تاثیرش قرار می گیره و اون وقت هر کاری ممکنه از انسان سر بزنه. این خوب نیست. ما نیومدیم تو این دنیا که چند سالی پول در بیاریم و بعد بخوریم و کیف کنیم و تموم بشه همه چیز! ما اومدیم که آدم بشیم! علم می تونه به آدم شدن مون کمک کنه، البته علمی که معرفت ما رو افزایش بده؛ این علم لزوما فیزیک و هندسه و علوم سلولی مولکولی و ... نیست، ولی اینها هم می تونند معرفت ما رو افزایش بدهند، بله، در این صورت من بهشون می گم علم.

اهل سیاست هم هستید ؟

به هر حال تا حدودی باید مطلع باشید از اوضاع و احوال سیاسی ممکلت و شرایط حال حاضر دنیا و بعد موضع گیری خودتون می شه سیاستی که در پیش می گیرید؛ به این معنا بله، تا حدودی!

اما در شغل فعلی من (مدیریت رستوران و امور بخش غذا و ...) سیاستمدار بودن خیلی مهمه، سعی من به داشتن یک سیاست مناسب در برخورد با نیروهایم و روسا و بقیه عوامل کاری ام است. کلا آدم در یک سری شغل ها نیاز داره که با سیاست بیشتری فکر و عمل کنه از جمله این کار من که ریزه کاری های زیادی داره.

اگه تو یه اداره رییس بشی فامیلات رو میاری سر کار ؟

سوال جالبیه. همه اول می گویند نه! من حتما شایسته سالاری رو مد نظر قرار می دهم و هزار تا طول و تفسیر دیگه در مذمت پارتی بازی. ولی واقعیت اینه که افراد وقتی در پست های ریاست قرار می گیرند ناگزیر هستند که برای پیشبرد بهتر برنامه هاشون از افرادی استفاده کنند که به حرفشون گوش بدهند و باهاشون راحت تر بشه کار کرد، این طبیعی هست از نظر من و چیز غریبی نیست؛ شما خودتون اگه رئیس شدید اگه عاقل باشید نمی رید سراغ کسی که اصلا نمی شناسید و معلوم نیست اینی که امروز بهش اعتماد می کنید فردا پوست خربزه زیر پاتون نندازه. الان مثال فوتبالی هم میشه زد، قلعه نویی در استقلال با مجید صالح راحت تر بوده و اون رو انتخاب کرده و علی دایی هم برادرش رو آورده! یک خرده در نگاه اول عجیب به نظر میاد ولی اون قصدش نتیجه گرفتن هست، پس وقتش رو هدر نمی ده تا یکی بیاد که فردا زیرآبش رو بزنه و همه رشته هاش پنبه بشه. در نتیجه برای من قطعا شایستگی فرد مهمه ولی مهمتر اینه که بتونم باهاش راحت باشم و برنامه هام رو به خوبی پیش ببرم.

حالا اگه تو یه اداره فامیل رییس داشته باشی میخوای پارتی بازی کنه ؟

سعی می کنم که این کار رو نکنم. این با سوال قبل فرق داره. تا حالا که این اتفاق نیفتاده.

تا حالا تو زندگیت به کسی آسیب رسوندی ؟ (روحی / جسمی / و ... )

نه خوشبختانه! آسیب جدی که نه ولی کتک کاری تا حدودی در بچگی داشتیم با داداشم که یه وقت هایی عذاب وجدان می گیرم که اون طفلی رو من اون وقت ها زیاد اذیت کردم! خدا منو ببخشه!

پول حروم ؟ به نظرت تو زندگی تاثیر داره ؟

مسلما تاثیر داره. شک ندارم. خیلی کارها می شه کرد در این روزگار، اتفاقا برای خود من شرایطش خیلی فراهم بوده و هست، ولی زندگی همین 70 سال نیست، ما یک عمر ابدی رو بعد از مرگ زنده هستیم. می ارزه یک خرده اینجا سختی بکشیم ولی عمر بدون انتها رو راحت باشیم. البته واقعا پول کاملا حلال در آوردن در این دوران خیلی سخت شده ...

اگه یه دونه شورلت کامارو بیاد بغلت پشت چراغ قرمز وایسه و بچه هات نگاه کنن اولین چیزی که بهشون میگی چیه ؟

می گم چه ماشین قشنگی! ماستمالی که نمی شه کرد!!

اگر پسر داری فرض کن 18 سالش بشه چجوری راهنماییش میکنی ؟ کار یا عشق و حال ؟

پسرم الان 5 سال و نیم سن داره. سعی می کنم راهنمای خوبی براش باشم و با افراد خوبی آشناش کنم. با این حال تلاشم اینه که در نهایت حق انتخاب با خودش باشه.

آشپزی بلدی ؟

تقریبا! :) کارمون ایجاب می کنه که بلد باشیم من هم چیزهای زیادی در این 15-14 سال کارم یاد گرفته م. الان غذاهای فانتزی و فرنگی و برخی ایرانی ها رو خوب بلدم! من تا حالا با آشپزهای زیادی از ایرانی پز حسابی تا فرنگی پز حرفه ای کار کرده م و از اینها نکات زیادی یاد گرفته م واسه همین یه وقت هایی با خانومم بحثم می شه! البته وجدانا و بدون این که بخوام تعریف بی خود بکنم خانومم دستپخت و سلیقه بسیار عالی و خوبی داره ولی گاهی من یک ایرادهای زیر و جزئی ازش می گیرم که کفرش رو در میاره و می گه تو فقط می خوای از من ایراد بگیری و یه چیزی بگی!! :wacko::hmm:

آخرین کتابی که خوندی ؟

حدیث آرزومندی: دکتر فیاض بخش

چیشد عضو پی تی شدی ؟

داستان ساده ای داشت. سال 85 بود. گوشی اول من (همون 6610 نوکیا) دچار مشکل شده و ایراد فنی پیدا کرده بود و خلاصه تصمیم گرفته بودم که عوضش کنم. اون موقع از گوشی سونی اریکسون K750 خوشم اومده بود. این گوشی رو سرچ کردم توی نت تا یک اطلاعاتی در موردش پیدا کنم؛ بعد به طور اتفاقی وارد بخش موبایل پرشین تولز شدم و مدتی هم طول کشید تا تمام 70 و اندی صفحه تاپیک همه چیز درباره کا750 رو بخونم و نهایتا مدتی بعد W800 اومد تو بازار و من با اطلاعات و بحث هایی که اینجا شده بود این گوشی رو خریدم. در واقع اولین پست های من در بخش موبایل بوده و بعدها جاهای دیگه از جمله بخش فرهنگ و ورزش رو دیدم و فعلا هم که تقریبا به طور کامل تو بخش ورزش هستم و بقیه رو بی خیال شده م!

تا حالا تو کارت سوتی وحشتناک و اسف بار غیر قابل جبران داشتی ؟

کار ما پتانسیل سوتی داشتنش زیاد هست! یک بار یک هیاتی به عنوان مهمان VIP داشتیم و من همه هماهنگی ها رو به سرپرست سالن و گارسون ها و سایر عوامل پذیرایی کرده بودم؛ اما یک همکاری هم داشتیم که اون یک مقدار شل و ول تشریف داشت و من که اون موقع کامل نشناخته بودمش بهش اعتماد کردم و زمان ورود هیات مهمان و باز کردن در اصلی رو به اون سپردم؛ در نهایت وقتی مهمانها قصد داشتند وارد رستوران بشن درب رستوران که اتومات بود و ما بسته بودیمش تا از ورود افراد متفرقه جلوگیری بشه هنوز بسته بود و این آقایون مهمان عالیرتبه! دو - سه دقیقه ای پشت در موندن!!! و خلاصه من خیلی ضایع شدم سر اون جریان، چون من مقام ارشد بودم و همه تقصیرها رو مسؤولان بالا دستی انداختند گردن من که این دسته گل رو بنده به آب داده ام!

چند سالگی ازدواج کردی ؟

حدود 23 سالگی (هنوز بچه بودم!)

تو هم مثل خیلیا چیزی تو دلت داری که کسی ندونه ؟

ممکنه. ولی کلا آدم ناجوری نبوده ام و نیستم، سعی کرده م صاف باشم.

اهل دعوا و درگیری ؟

تا بتونم نه! اتفاقا صبرم کم نیست، ولی گاهی هم قاطی می کنم! و اون رگم می زنه بالا!

کلمات زیر و نظر شما

گفتگوی آزاد !

فضایی برای گفتن هر آنچه دل تنگت می خواهد! که البته در این فوروم به دیار باقی شتافته است!

فرهاد مجیدی !

بازیکن فرصت طلب و بسیار خوبی هست. حقش در تیم ملی پایمال شده. البته اون خودش هم در حق خودش جفا کرده، مجیدی بهترین سال های فوتبالیش رو رفته لیگ به درد نخور امارات، در حالی که در ایران و در همین استقلال هم پایگاه محکم تری در تیم ملی پیدا می کرد و هم ترانسفر قوی تری نسبه به راپیدوین اتریش پیدا می کرد. هنوز هم انصافا در این سن و سال طراوت خوبی داره و شاید هم حتی بتونه در جام جهانی به تیم ملی کمک کنه. من اگر سرمربی تیم ملی بودم دعوتش می کردم و مجابش می کردم که به تیم ملی کمک کنه.

سیگار !

نه خوشبختانه اهلش نیستم.

اقتصاد مملکت ؟

در حال حاضر یک ویرانه! باید دید چقدر این دولت و کابینه جدید می تونه ترمیم کنه این آوار و ویرانه رو ...

عکاسی !

دوست دارم. از دید هنری بهش نگاه می کنم، هنر جالب و مهمی هست.

فرزند استقلالی !
biggrinsmiley.gif

درست متوجه نشدم!

اگه منظورت فرزند خودم هست:این فسقلی من که فعلا کوچکه و عقلش به این چیزها نمی رسه! تا ببینیم بعد چی می شه! استقلال هم شد تیم؟!
:D

هادی نوروزی :دی

اینطور که می گن 4 تا به استقلال زده! ;) :lol:

ممنون ! سوالام رو نتوستم تو یه پست بذارم در نتیجه ادامه دارد ...

خواهش دارم عزیزم؛ در خدمتم، فقط ایزاد من اینه که قدری کند هستم در پاسخ دادن!
:)

چطور بود ؟

خیلی خوب. سوال های خوبی پرسیدی.

استقلال هم که برد و رفت برا ستاره سوم ...

تبریک می کم بهتون، بازی مهمی رو بردید. من ابدا ناراحت نمی شم از این که افتخارات استقلال بیشتر بشه، استقلال یکی از باشگاه های پرطرفدار ماست و قابل احترامه.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
سلام آقا مرتضی خسته نباشی

1-از سال2006تا الان تو پرشین تولز هستی چرا تعداد پست هات کمه ؟

2-تو پرشین تولز از کی خوش ت میاد از کی بدت میاد ؟

3-یه خاطره از زمان سربازی بگو ؟

4-تا حالا اتفاق افتاده کسی رو نشناسی بهش کمک کنی (تعریف کن)؟

5-غرور چیز خوبیه یا نه ؟

6-عشق چی؟

7-از این تیم پرسپولیس از کی بدت میاد از استقلال چی؟

8-از این تیم پرسپولیس از کی خوش ت میاد از استقلال چی ؟
9-وقتی استقلال پرسپولیس رو تو جام حذفی 3 بر 0 برد چه حالی بهت دست داد؟:p

10-کدام بازیگر ایرانی رو دوست داری زن مرد ؟

11-سوالات خوب بودن یا نه؟

خسته نباشی

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
سلام
منم چند تا سوال دارم که از اقا مرتضی میپرسم
1- اگه 100 میلیون بهتون بدن بگن از امروز باید طرفدار استقلال باشید قبول میکنید ؟
2- اگه یه نفر حق داشته باشید انتخاب کنید کدومو انتخاب میکنید و دلیل انتخابتون ( علی دایی - علی کریمی) ؟
3 - شما عکس با شورت ورزشی دارید ؟ تا حالا لگد به گربه زدین ؟
4 - از فامیلایه درجه یکتون کیا ابی هستن ؟ درگیری و کل کل داشتین ؟
5 - خودتون ورزش حرفه ای انجام دادین ؟ اگه جواب بله هستش رشته و عناوین قهرمانی ؟
6 - اگه مایل هستین میتونین درامد ماهیانه خودتونو بگین ؟
7 - اخرین خلافی که انجام دادین یا به نظر خودتون خلاف بود ؟
تک جمله ای ها
عشق

ثروت

پرسپولیس

استقلال

شیث رضایی

دربی سال 79

گل شیفته فراهانی

جیمز کامرون

پرویز مظلومی

f@rzad

armf

سوالات چالش برانگیز بود یا نه ؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

5-غرور چیز خوبیه یا نه ؟

6-عشق چی؟

9-وقتی استقلال پرسپولیس رو تو جام حذفی 3 بر 0 برد چه حالی بهت دست داد؟
tonguesmiley.gif

خسته نباشی

سلام داداشم، قربانت!

راستش یک سری از پستهای من مربوط به تالار فرهنگ بود که کلا به دیار باقی شتافت! هر چند اونها هم نهایتا حدود 400 پست بیشتر نبود...

دلایلی البته داره: یک مقداریش بر می گرده به کم حوصله گی من، یک مقدار گرفتاری های شغلی و زندگی متاهلی و غیره و ذلک! ، یک مقدار این که بیشتر خواننده صحبت های دوستان هستم و خودم کمتر وارد بحث ها می شم اونهم به ضرورت!؛ و نهایتا یک مقداری هم بر می گرده به این که لابد حرفی برای گفتن ندارم!
winksmiley02.gif

دوستان خوبی اینجا پیدا کردم، تعدادی شون البته دیگه مدت هاست پی تی رو ترک کرده اند؛ از بین اونهایی که هنوز هستند و در بخش ورزش و فوتبال می توانم فرزاد، علی (ARMF)، و مهرداد 201 رو نام ببرم. از دوستانی که مدت زمانی است که دیگه حضور ندارند یوسف، JVD، جری، لیوفوروات و از قدیمی تر های بخش ورزش: سهیل استار، حامد پی تی، مهدی دی جی ...

از کی بدم میاد؟ راستش مشکل خاصی با کسی نداشته م در این مدت ولی یادمه چند بار با یک کاربر با لوگوی فعال که اغلب لحن تندی داشت بحث داشتم (هم در بخش ورزش = تاپیک جام جهانی 2006؛ هم بخش فرهنگ و گفتگوی آزاد و ...! بماند حالا کی بود!
biggrinsmiley.gif
ولی ازش بدم نمی اومد، اتفاقا بچه بدی نبود، بحث داشتیم فقط!!
wacsmiley.gif
)

سربازی من مصادف بود با اواسط ازدواج من ... سال 78 بود: افتاده بودم مرزن آباد چالوس، جای خوبی بود. روزی که اعزام شده بودیم برای معرفی به پادگان شهید ادیبی، یادمه 27 شهریور بود، قرار گذاشته بودم با باجناقم که ویلایی تو کلاردشت داشت که بیاد دنبالم و شب پهلوشون باشم و صبح روز بعدش ایشون زحمت بکشه من رو تا پادگان مرزن آباد بیاره تا 8 صبح پادگان باشم. اما چشم تون روز بد نبینه! ما ساعت 2 بعد از ظهر از تهران حرکت کردیم و ساعت حدود 12 شب رسیدیم به مرزن آباد!!!! :eek: از بعد هزارچم به چنان ترافیکی برخورد کردیم که به عمرم ندیده بودم و معلوم هم نیست دیگه ببینم! :wacko:، اون موقع هم که هنوز موبایل دست ملت نبود که بتونم با باجناقم صحبت کنم، در نتیجه اون بنده خدا بعد از کلی علافی به ناچار برگشته بود کلاردشت و من هم همراه با یک عده سرباز آش خور دیگه مثل خودم! رف تیم تو مسجد اون نزدیکی (جایی دیگه ای نداشتیم که بریم؟!) و بعد عینهو جنازه دراز به دراز افتادیم این طرف و اون طرف مسجد و خوابیدیم تا صبح ... مصیبتی بود! یادش بخیر ...

سربازی من تو اون دوره خاطره زیاد داشت ولی همینقدر بسه، دیگه بیشتر از این روده درازی می شه!
winksmiley02.gif

مورد قابل ذکر و به خصوصی یادم نیامد ... آدم بی خودی ام نه؟! :D

5-غرور چیز خوبیه یا نه ؟

غرور و کبر چیز خوبی نیست، انسان موجود قدرتمندی نیست که بخواد غرور داشته باشه، این پول و مقام قدرت واقعی نیستند، با یک سرماخوردگی خیلی راحت از پا در میاییم، پس جایی برای غرور و فخر فروختن نیست؛ ولی فقط یک نکته وجود داره که بهش عقیده دارم:

اگر با کسانی برخورد کردی که خیلی متکبرانه و با غرور با تو رفتار کردند اگر نتونستی تغییری در اونها ایجاد کنی، مثل خودشون رفتار کن! اینها شایسته فروتنی نیستند!

6-عشق چی؟
سوال های سخت سخت می پرسی؟! :D یادمه یک معلم ادبیات داشتیم تو دبیرستان می گفت عشق یعنی: "عین و شین و قاف!" بیشتر از این بیلمیرم! :lol:

راستش اصلا با حمید علی عسکر حال نمی کنم! توی استقلال ... دلیلش رو درست نمی دونم ولی زیاد از حنیف عمران زاده خوشم نمیاد. شایدهم بر می گرده این حس من به چند تا مصاحبه ای که ازش دیدم تو برنامه نود (به ویژه اظهار نظر در مورد کمک داور جام جهانی گذشته ... اسمش چی بود خدایا؟! لان هر چی فکر می کنم یادم نمیاد!!! :wacko:)

پرپسپولیس امسال تا حدودی پیام صادقیان بازیکن مثبت و فعالی نشون داده؛ از استقلال سید مهدی رحمتی.

9-وقتی استقلال پرسپولیس رو تو جام حذفی 3 بر 0 برد چه حالی بهت دست داد؟
tonguesmiley.gif

راستش اون بازی رو ندیدم! یادم نیست که چه گرفتاری کاری برام پیش آمده بود ولی خب هر چه بود سعادت دیدن این باخت زیبا! :D رو نداشتم! البته بعدا که شنیدم کلی حالم گرفته شد، چون با یکی دو تا استقلالی تو محل کار کری داشتیم و کلا ما رو برد تو آمپاس!! :lol:

از بازیگرهای ایرانی:

مرد: عرت اله انتظامی/ پرویز پرستویی/ رضا کیانیان/ اکبر عبدی/ داریوش ارجمند/ شهاب حسینی

زن: فاطمه معتمد آریا/ لیلا حاتمی/ لاله اسکندری

آره خوب بود عزیز جون! ممنون :cool:

خسته نباشی

زنده باشی :)

پ.ن: باز هم از کند بودنم در پاسخ دادن به عزیزان عذرخواهی می کنم ولی قول می دهم که تک تک سوالان رو جواب بدهم!

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان همه میتونن سوال کنن یا افراد به خصوص ؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
باشه
عزیز چند تا سوال برای شروع در این تایپیک
1. عکس شما منظورم آواتار شما مفهومش چیه ؟
2. اگه دوست داشتی شهره دیگه ای توی ایران زندگی کنی کدوم رو انتخاب میکردی چرا ؟
3. اگه ایرانی نبودی دوست داشتی کجایی بودی ؟
4.شما از قدیمی ها هستید کدوم سال پی تی بهترین بود همه باهم جور بودن ؟
5.هدف شما آخرین هدف شما اونی که از همه بالاتره چیه ؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام
1- اگه 100 میلیون بهتون بدن بگن از امروز باید طرفدار استقلال باشید قبول میکنید ؟
2- اگه یه نفر حق داشته باشید انتخاب کنید کدومو انتخاب میکنید و دلیل انتخابتون ( علی دایی - علی کریمی) ؟
تک جمله ای ها
عشق

ثروت

پرسپولیس

استقلال

شیث رضایی

دربی سال 79

گل شیفته فراهانی

جیمز کامرون

پرویز مظلومی

f@rzad

armf

سلام

سلام! در خدمتم

پول کمی نیست در این دوره وانفسا! بعید نیست که بپذیرم!! :p

به لحاظ فنی علی دایی یک استثنا بود در فوتبال ما، هر چند پستش با علی کریمی متفاوت هست و قیاس فنی این دو هم زیاد درست نیست، اما به لحاظ شخصیتی من علی کریمی رو ترجیح می دهم چون مردمی تر بوده غرور کمتری داره نسبت به علی دایی.

بله دارم! :cool:

لگد به گربه چیه؟!!
:blink:

البته در بچگی یه چند باری مرغ آزاری کرده ام!!!
:blush:

بله چند سالی هست که دو فروند! داریم: شوهرخواهرم و برادرش که هر دو استقلالی تیر! هستند و ما هم ناچاریم گاهگداری باهاشون کل بندازیم ... !! :whistle:

حرفه ای نه به اون معنا ولی تا حدودی نیمه حرفه ای بله؛ رشته تحصصی ورزشی من تنیس روی میز هست.

بهترین مقام: اول تیمی با تیم ستاد مرکزی شرکت خودمون (یکی از شرکت های تابعه نفت) در سال 80 و سوم تیمی در یک تیم دیگه در سال 87

اوکی ... به دلار! می گم: حدود 1000 تا! :cool:

به این می گن سوال صندلی داغ کن!!! :stun: بگذریم ... بریم سوال بعدی! :worried:

تک جمله ای ها

عشق

این رو عزیز قبلی هم پرسیده بودند ... با این حال: عشق یعنی: "تجمع احساس مهر در سلول به سلول کالبد آدم"

ثروت

قناعت

پرسپولیس

هنوز پرطرفدارترین باشگاه ایران ...

استقلال

پر افتخارترین باشگاه ایران

شیث رضایی

جوانک بی جنبه

دربی سال 79

کدام بود؟! ... :questionm

(الان ناچار شدم برم سرچ کنم که کدوم بازی بود!)

آها ...!
:happy:

بله بازی خیلی خوبی بود: همونی که با نتیجه 2-2 تمام شد؛ بسیار هیجان انگیز بود اون بازی، اواخرش هم که یک سری درگیری پیش آمد و اون مشت کذایی پرویز برومند به صورت پایان رافت (بهش می گفتیم: اندِ مهربانی!) بازی رو به تشنج کشید، ولی در کل بازی خوبی بود ...

گل شیفته فراهانی

هنرپیشه بسیار جسور و بی پروا

جیمز کامرون

با فیلمهای علمی تخیلی اش خاطره دارم؛ فیلم های جنگ ستارگان (چه عشقی می کردیم اون موقع با این فیلم!) رمبو، ترمیناتور دو مربوط به دوره نوجوانی من هست ... بعد هم که تایتانیک و این اواخر آواتار فیلم های ناب و درجه اول او بوده اند؛ در واقع یکی از نوابغ فیلمسازی هالیوود بوده کامرون.

پرویز مظلومی

مربی خوبی هست در مجموع ولی آبادانی هست و لاف زن، کاریش هم نمی شه کرد!

f@rzad

مدیر دوست داشتنی بخش که بهش ارادت دارم!

armf

دوست ارزشمند و مورد احترام خودم. پست های ایشون در تاپیک پرسپولیس بخشی از تاریخچه مهم پی تی در تالار ورزش و فوتبال هست. :)

بله در یکی دو مورد که داشتیم روی این صندلی سوزانیده می شدیم! :lol:

آفرین! در کل خیلی خوب بود، ممنون!
:cool:

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
یه سوال هر کی میتونه راهنمایی کنه ؟
برای بار دوم میشه سوال پرسید یا فقط یک بار مجاز به سوال پرسیدن هستیم ؟

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
سلام آقا مرتضی

اجازه هست ماهم چندتا سوال بپرسیم؟

چقدر به جمله "پرسپولیس سرور استقلاله" اعتقاد دارید؟

به نظرتون زنبور میتونه تو ۱۰ دقیقه سه تا گل بخوره؟

حاضرید با فرهاد مجیدی شام بخورید؟

از دیدگاه شما بهترین مربی حال حاضر ایران کیه؟

بهترین بازیکن؟

کدوم گزارشگر رو بیشتر قبول دارید؟

بازی جوانمردانه مهمتره یا نتیجه گرایی؟

بعد از زدن گل سوم به استقلال توسط ایمون زائد چه حسی داشتید؟

به نظرتون مهم ترین عاملی که باعث فاصله گرفتن پرسپولیس از روزهای اوجش هست چیه؟

در حق شیث و محمد نصرتی جفا نشد؟

بازیکن های ایرانی ارزش پولی که میگیرند رو دارن؟

بزرگترین بازیکن تاریخ ایران رو چه کسی میدونید؟

مارادونا یا مسی؟

برنامه ۹۰ رو تماشا میکنید؟ نظرتون چیه؟

پول در زندگی شما چه جایگاهی داره؟

ماشین دارید؟ چیه؟

سرعت اینترنتتون چنده؟

به نظر شما هدف وسیله رو توجیه میکنه؟

اگه از بانک ۲۰۶ برنده بشید چه حسی پیدا میکنید؟

کسی هست که دوست داشته باشید با کله برید تو صورتش؟

رتبه کنکورتون چند بوده؟

به کسی بدهکار هستید؟

دوست دارید به ۲۰ سال پیش برگردید و دوباره یه جوون ۱۸ ساله بشید؟

شاگرد تنبل کلاس بودید یا شاگرد زرنگ؟

پرشین تولز ۲۰۰۶ با ۲۰۱۳ چه فرقی کرده؟

بهترین لحظه زندگیتون چه موقعی بود؟

موسیقی سنتی یا مدرن؟

حاضرید بخاطر کم کردن روی کسی سرتون رو با تیغ بتراشید؟

اهل مطالعه تاریخ ایران هستید؟

اگه یه بلیط مجانی برای گردش ۱۰ روزه بدن ، کدوم کشور رو انتخاب میکنید؟

اگه بدونید که ۲۴ ساعت بیشتر زنده نیستید چیکار میکنید؟

مرجع تقلید دارید؟ کیه؟

بزرگترین درد جامعه امروز چبه؟

اگه جنگ بشه حاضرید بخاطر کشور از جون بگذرید؟

اگه رئیس جمهور میشدید ، اولین اقدامتون چی بود؟

چپ یا راست؟;)

کلمات:

پرشین تولز

جواد یزدانی

حسین کعبی

فیگو

رئیس علی دلواری

امیر قلعه نویی

سمندون

علی پروین

محمود

پدر ( هر چند توی جمله نمیگنجه! )

فرشاد پیوس

دی کارمو

ایمون زائد

روحانی

خداداد عزیزی

استقلالی

میدونستی خیلی آقایی؟ :)

پ.ن: هر کدوم از سوالات رو که صلاح ندونستید پاسخ ندید :)

شرمنده سوال ها زیاد شد!

موفق باشید

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

اگر سوال میپرسید مسئله نداره فقط سوالاتون بهتره تو یه پست طبقه بندی شده باشه

الان اگه میپرسید به همین صورت باشه بهتره تا تک سوال

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
باشه

چند سال پیش برای یک پروژه طراحی پوستر نیاز به طرح هایی از اسب داشتم، این عکس رو در سرچ گوگل پیدا کردم و جزء یافته هام و فایل های عکس های شخصی م نگهش داشتم. بعد از مدتی وقتی با پرشین تولز آشنا شدم تصمیم گرفتم از این نصویر استفاده کنم. حالت قشنگی داشت از نظرم: "اسب حیوان نجیبی است" (فیلمی از عبدالرضا کاهانی!) از این نجابت که تا حدودی با کاراکتر خودم هم تشابهاتی داره خوشم اومد و به نظرم اومد این شکل رو برای آواتارم انتخاب کنم و در این 7 سال که اینجا عضو هستم جز چند روزی که جری (مرجان) در خواست کرده بود از بچه های تاپیک پرسپولیس که عکس علی کریمی رو به عنوان آواتار انتخاب کنند و من هم به احترامش این کار رو کردم، دیگه تا حالا تغییرش نداده م و بعید هم هست دست بهش بزنم.

شهرهای خوش آب و هوا. تهران دیگه واقعا جای زندگی کردن نیست هم به لحاظ آلودگی های هوا و آلاینده ها و ذرات معلق، هم گرانی سرسام آور مسکن و هزینه های زندگی در کلان شهر تهران و ترافیک اعصاب خورد کن و عمر تلف کن و ...

ترجیح می دادم بروم یک شهر کوچک و دنج و ساکت ولی آسمون آبی بالای سرم ببینم... به هر حال فعلا که به این تهران وامانده عادت کرده ایم و ترکش تقریبا غیر ممکن شده برای من و خانواده ام ...

تا حالا بهش فکر نکرده بودم ... (خیلی مکث کردم ...) دوست ندارم اهل جای دیگری غیر از ایران باشم.

همون یکی دو سال اول سال 85- 86 و تا 87 خیلی خوب بود ... بعد به تدریج نزول داشت و خیلی ها از اینجا کوچ کردند و رفتند ...

معرفت و رضایت حق تعالی.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

اگر سوال میپرسید مسئله نداره فقط سوالاتون بهتره تو یه پست طبقه بندی شده باشه

الان اگه میپرسید به همین صورت باشه بهتره تا تک سوال

همین که جناب smr فرموند! ;)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
به به چه عزیزی رو صندلی نشسته ، حیف که الان وقت ندارم .

اگه بخت یار بود و شما هنوز رو صندلی بودی بعدا مزاحم میشم ...

.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام آقا مرتضی

سلام عزیز دل برادر (به سبک شیخ فیلم مارمولک!)، بپرس در خدمتم!

اگر فوتبالی و واقع بینانه بخواهیم صحبت کنیم، این روزها و بهتر بگم این چند سال استقلال بهتر بوده از پرسپولیس ... ولی به لحاظ سابقه و افتخارات مختلف فردی و گروهی این باشگاه هنوز پرسپولیس رو بهتر می دونم.

بهترین بازیکن؟

مارادونا یا مسی؟

ماشین دارید؟ چیه؟

سرعت اینترنتتون چنده؟

رتبه کنکورتون چند بوده؟

به کسی بدهکار هستید؟

موسیقی سنتی یا مدرن؟

مرجع تقلید دارید؟ کیه؟

چپ یا راست؟
winksmiley02.gif

کلمات:

پرشین تولز

جواد یزدانی

حسین کعبی

فیگو

رئیس علی دلواری

امیر قلعه نویی

سمندون

علی پروین

محمود

فرشاد پیوس

دی کارمو

ایمون زائد

روحانی

خداداد عزیزی

استقلالی

میدونستی خیلی آقایی؟
smilingsmiley.gif

پ.ن: هر کدوم از سوالات رو که صلاح ندونستید پاسخ ندید
smilingsmiley.gif

شرمنده سوال ها زیاد شد!

موفق باشید

سلام آقا مرتضی

سلام عزیز دل برادر! (به سبک شیخ فیلم مارمولک!) بله چرا نه! :)

پرسپولیس از نظر سابقه فوتبالی و کیفیت فوتبالی که از آغاز ارایه کرده و همچنین فوتبالیست هایی که معرفی کرده و یک سری افتخارات فردی و تیمی بر اساس شواهدی که موجود هم هست، برتری هایی داره به استقلال؛ به عنوان مثال شماری از بهترین فوتبالیست های تاریخ فوتبال باشگاهی و ملی ایران عضویت پرسپولیس رو داشته اند: امثال حسین کلانی، صفر ایران پاک، همایون بهزادی و علی پروین از قدما و از دهه ها و سال های اخیر (بعد از انقلاب) ناصر محمدخانی، فرشاد پیوس، احمدرضا عابدزاده، مهدی مهدوی کیا، کریم باقری و علی دایی ...

اما این یک واقعیت هست که استقلال اولا دو قهرمانی در جام باشگاه های آسیا کسب کرده که به هر حال پرافتخارترین مقام کسب شده هست و پرسپولیس بنا به هر دلیلی ( قطعا لیاقتش رو در دهه های 50، 60 و حتی 70 داشته) اما هنوز متاسفانه موفق نشده این جام رو بدست بیاره (فقط یک قهرمانی جام در جام در سال 70 داره) و درثانی استقلال در سال های اخیر انصافا بهتر از پرسپولیس کار کرده.

نهایتا اگه بخوام فوتبالی جواب بدهم استقلال این سال ها بهتر بوده ولی اگه بخوام کری بخونم خیر! همون پرسپولیس سرور استقلاله!

با نیش بهنوش بختیاری: نه نمی تونه ولی استقلال می تونه!! :lol:

اشکالی در این کار نمی بینم! او در زمره خوب های فوتبال ایرانه و مورد احترام هست. (کاری به این ندارم که 4 تا به پرسپولیس زده، خب زده باشه! مهمه مگه؟!
biggrinsmiley.gif
صفر ایران پاک هم 7 گل و حسین کلانی 6 گل به استقلال زده اند و در فهرست گلزنان دربی بالاتر از شیر فرهاد آبی های عزیز هستند!
laughingsmiley.gif
/ این هم یک نیمچه کری خودمونی!
winksmiley02.gif
)

در حال حاضر بدون شک امیر قلعه نویی

بهترین بازیکن؟

سید مهدی رحمتی / اشکان دژاگه

فردوسی پور

جوانمردانه و فوتبال نه ضد فوتبال!

(اگر چه چیزی که در تاریخ ثبت می شه فقط نتایج هست و مدتی بعد هیچ کس یادش نمیاد که در دربی مثلا چند فصل پیش گل صحیح پرسپولیس افساید گرفته شد و حق پرسپولیس باخت نبود ... با این حال باز هم می گم بازی جوانمردانه و فوتبالی مهمتر هست! در واقع: Honesty is the best policy!
winksmiley02.gif
)

سوال تکراریه داداش! ...
smilingsmiley.gif

دلایل زیادی داره ... قبلا و به دفعات در تاپیک پرسپولیس در موردش صحبت کرده م.

به طور خلاصه:

- عدم ثبات مدیریت و به تبع اون تغییرات زیاد کادر فنی و باز هم تغییرات زیاد بازیکنان و نداشتن بازیکن های جوان از نسل پایه باشگاه و همچنین دخالت های نابجای گاه و بیگاه پیشکسوتان باشگاه و سهم خواهی آنها و دولتی بودن باشگاه و دخالت های مکرر در مکرر سیاسیون و ...

چرا تا حدودی هم اجحاف شد؛ در واقع زیادی شلوغش کردند. اول از همه دوربین شبکه خبر بود که در زمان پخش اخبار به این موضوع اشاره کرد در غیر این صورت به اون شکل کسی متوجه نمی شد و این موضوع این اندازه جنبه عمومی پیدا نمی کرد، بعد برنامه فردوسی پور خیلی آب و تاب به این موضوع داده شد و این بدبخت ها رو تا حد مجرم های ... (جا خالی!) بالا بردند! بعد دیدند خیلی تند رفتن خواستند ماله کشی کنند و کمی فضا رو آرام کنند ولی دیگه عملا کار از کار گذشته بود ... به هر حال من عقیده م این هست که اشاعه یک خطا خطای بزرگتری است و نباید این کار رو کرد و بعد هم نباید آبرو و حیثیت یک انسان رو بی محابا مورد تهاجم قرار داد. البته شیث نیاز به تنبیه شدن داشت چون سابقه دار بود ولی نصرتی تا حدوی مظلوم واقع شد ... به هر ترتیب گذشت و لابد دیگه درس عبرت شده برای بقیه که دیگه چنین شادی های بعد از گلی نداشته باشند!

به ضرس قاطع! : هرگز! :hmm: یکی از دردهای بی درمام فوتبال ما همین دادن پول های بی حساب و کتاب به فوتبالیست هاست ... اینها بعضی هاشون مثلا تا هفته قبل دارند تو خاک و خل ها! قلت می زنند، بعد یکهو یک میلیارد بهوشن می دهند، طرف خودشو گم می کنه فکر می کنه واقعا کسی شده واسه خودش در حالی که هنوز حتی حرف زدن معمولی هم بلد نیست و ... این قصه سر دراز داره و حکایتش حکایت مثنوی و هفتاد من کاغذ هست برادر!

بازیکن خوب زیاد بوده اند، با این حال پرافتخارترین شون بدون هر گونه شک و تردید علی دایی هست با 149 بازی ملی و 105 گل زده (اگر تعداد گل زده رو درست گفته باشم) دو بار حضور در جام جهانی و ... غیر از دایی، علی پروین هم افتخارات فردی و مربی گری بالایی داره و بعید هست که کسی حالا حالاها به اون برسه.

مارادونا یا مسی؟

قطعا مارادونا! گل دوم مارادونا به انگلیس در جام جهانی 86 مکزیک که با دریبل 7 یار انگلیسی وارد دروازه کرد از خاطرها نخواهد رفت؛ بدون اغراق این شاید استثنایی ترین گل تمام ادوار جام جهانی باشه.

البته مسی هم به افتخارات فوق العاده و قابل توجهی در عرصه باشگاهی دست پیدا کرده، ولی در رده ملی هنوز فاصله زیادی با ماردونا داره.

بله نود رو می بینم، مدتی است افت کرده. با این وجود لازم هست که چنین برنامه با رویکرد انتقادی دست به چالش کشیدن اتفاقات و حواشی فوتبال باشگاهی و ملی و رده های مختلفش بزنه و در تمام این سال هایی که از تولدش می گذره برآیند فعالیتش واقعا مثبت هست. اما من هم انتقاداتی به این برنامه و خود فردوسی پور دارم و فکر می کم یعضی وقت ها زیاد شلوغ می کنه یا کشدار می کنه بحثی رو یا گاهی صحبت هایی رو که نباید بکنه انجام می ده ...

به هر حال پول نقش مهمی در زندگی های این روزهای مردم پیدا کرده و غیر قابل کتمان هست؛ اما قبلا هم اشاره کردم که برای من پول همه چیز نبوده و نیست و به خاطرش حاضر نیستم هر کاری بکنم.

ماشین دارید؟ چیه؟

بله. پراید. قصد دارم عوضش کنم، فعلا گرفتاری مالی زیاد دارم و نشده هنوز ...

سرعت اینترنتتون چنده؟

512

خیر. بحث مفصل داره ولی به هر حال تلاشم بر این هست که بهر وسیله ای به اهدافم نرسم! (مثلا با زیرآب زنی جایگاه شغلی بهتری برای خودم دست و پا کنم، هرگز! من اجبازتر از اونی هستم که چنین کارهایی بکنم!)

طبیعتا خیلی خوشحال می شم! :cool:

گاهی کسانی بوده اند که خیلی عصبانی ام کرده اند ولی سعی کرده ام خودم رو کنترل کنم و تا این حد که با کله برم تو صورتشون پیش نرم!

رتبه کنکورتون چند بوده؟

رتبه خیلی بالایی نداشتم، دلیلش این بود که علاقه اصلی من به نقاشی و هنر و این داستان ها بود در نتیجه حوصله اون طور خر خوانی های برای رتبه زیر 1000 رو نداشتم!

به کسی بدهکار هستید؟

بله. در این روزگار که گرفتاری مالی مردم زیاد شده من هم بدهی هایی دارم و امیدوارم آن قدر زنده باشم که تمام بدهی ام (البته در مجموع رقم خیلی زیادی نیست) رو به اونهایی که بدهی دارم صاف کنم و بدون بدهی بمیرم.

آره! به احتمال خیلی زیاد کارهای دیگه ای انجام می دادم، قبلا هم به این سوال جواب داده بودم؛ مهمترین نکته در این بوده که گرایش اصلی من به کارهای هنری و ظریف بوده و متاسفانه در سال های اخیر تا حد زیادی با کارهای مورد علاقه ام فاصله پیدا کرده ام؛ هر چند هنوز به صورت پاره وقت و در وقت های آزاد سفارشات هنری هم قبول می کنم، ولی در حدی که خودم دوست داشتم و پتانسیلش رو داشتم نیست ...

تقریبا همیشه چه در مدرسه و چه در دانشگاه متوسط رو به بالا بودم، زیادی به خودم زحمت نمی دادم! ولی شاید افتخارم این بوده که در تمام دوران مدرسه نمره انضباطم 20 بوده!

اون وقت ها کابرهایی اینجا بودند که خیلی بیشتر از حالا آدم از همکلام شدن باهاشون چیز یاد می گرفت یا احساس مثبتی پیدا می کرد، تعداد زیادی از اونها در این چند سال اخیر فوروم رو ترک کرده اند. البته الان هم کاربرهای خوب کم نیستند با این وجود هنوز دوست دارم با قدیمی های هم نسل خودم در پی تی باز هم گپ و گفتگو داشته باشیم.

تولد فرزند اولم. اون لحظه داشتم از شدت هیجان و خوشحالی بال در می آوردم و پرواز می کردم، حس عجیبی بود ...

همسرم متاسفانه مادرش رو در اثنای بارداری از دست داد و ضربه سختی خورد و به همین دلیل بچه خوب رشد نمی کرد و عملا دکترش ناچار شد زودتر از موعد و با عمل سزارین بچه رو به دنیا بیاره. یادمه بیمارستانی که رفته بودم حوالی ساعت 3 بعد از ظهر نیم ساعتی رفتم بیرون برای خرید دسته گل که در همین مدت بچه ما بدنیا آمده بود. بعد رفتم سراغ نرس بخش و گفتم می خوام بچه م رو ببینم. اون هم نمی دونم چطور شد که از من خوشش اومد و دستم رو گرفت و گفت بیا ببرمت تو بخش نوزادان و بچه ت رو ببین! رفتیم تو اتاق نوزادان و از بین بچه ها گفت ایناها بچه ت اینه! اون لحظه ... همون لحظه ای بود که روح از تنم می خواست پرواز کنه، خیلی قشنگ بود، فقط یادمه که خواب بود و دست های بسیار کوچولوش از کنار روانداز و پتوی روش بیرون بود، به پرستار گفتم خانوم این که خیلی کوچولو هست؟! (وزن تولدش به دلیلی که گفتم بیشتر از 2.200 نبود، در واقع نوزاد نارس محسوب می شد) گفت: برو خدا پدرت رو بیامرزه، ما اینجا نوزاد 800 گرمی هم داریم!!! بعد من رو برد نشونم داد، نوزادی که ازش حرف زد اندازه یک موز یه خرده درشت بود و تو انکوباتور نگهدارییش می کردند! گفت، بچه تو در مقابل این خیلی پهلوونه ...

یادش بخیر ... الان دخترم 12 سالشه و تقریبا برای خودش خانومی شده!

موسیقی سنتی یا مدرن؟

خیلی اهل موسیقی نیستم، ولی ترکیبی از هر دو! هر کدوم کارکرد خودش رو داره.

نه! این چه کاریه!
:blink:

خیلی دوست دارم ولی فرصتم کم هست ... مطالعه تاریخ چه معصر و چه قدیمی ضروری هست و باید از گذشته ها آدم مطلع باشه، چون تاریخ معلم بسیار خوبیه.

سوییس - ژنو / یا فرانسه: پاریس

این مدت، فرصت خیلی خوبی هست برای نوشتن وصیت نامه با حوصله و دقیق (البته چیزهایی نوشته ام، ولی باید اون موقع آپدیتش کنم!) و طلب بخشش از اونهایی که حقی به گردنم دارند و تعیین تکلیف اوضاع مالی ام، باید اینها رو در این فرصت مشخص و به روز کنم. ای کاش چنین اتفاقی برای آدم بیفته که فرصت داشته باشه؛ البته اونی واقعا کارش درسته که همیشه آماده باشه و نکرانی نداشته باشه ولی برای من مهمترین دغدغه همین بدهی ها و احیانا حق الناس هست ... همین جا از خدای بزرگ طلب بخشش می کنم اگر فرصت پیدا نکردم که وضعیتم رو صاف و صوف کنم ...

مرجع تقلید دارید؟ کیه؟

بله دارم! بماند ... :)

رخوت و سستی مردم! به اضافه نا آگاهی و نداشتن همتی برای تغییر وضعیت موجود. نباید دنبال مقصر بگردیم، خودمون اولین مقصر هستیم، از خانواده خودمون باید شروع کنیم و تلاش کنیم خوب رفتار کنیم، دولت و دولتمردان هم سر جای خودش. هر کس باید در موقعیتی که هست سالم و درست رفتار کنه. این مهمترین اشکال ماست و تا زمانی که تقصیرها رو گردن بقیه می اندازیم، اوضاع مون از اینی که هست بهتر نمی شه.

بله، حاضرم.

دیپلماسی صحیح و بهبود روابط بین المللی!

چپ یا راست؟
winksmiley02.gif

هیچ کدوم!

کلمات:

پرشین تولز

جامعه مجازی که بهش اعتیاد پیدا کرده م! بعد از اینجا در فوروم های دیگه ای هم عضو شدم ولی تو هیچکدوم تعداد پست هایی که زدم از 5 تجاوز نکرد!

جواد یزدانی

حضور ذهن ندارم که کی هستند.

حسین کعبی

ازش زیاد خوشم نمیاد.

فیگو

از بهترین های فوتبال ملی پرتقال.

رئیس علی دلواری

شناخت ندارم متاسفانه.

امیر قلعه نویی

بهترین و با کارنامه ترین مربی ایرانی حال حاضر فوتبال ایران.

سمندون

وات ایز دیس؟! :lol:

علی پروین

سلطان! (خیلی دوست دارم دوستانی که گاهی انتقاداتی به پروین می کنند چه پرسپولیسی و چه استقلالی، لااقل یک بار توی گوگل سرچ کنند و افتحارات فوتبالی ایشون رو چک کنند، همین ویکی پدیا رو یه نگاهی بهش بندازن بد نیست!)

محمود

اگه بخوام چیزی بگم که حق مطلب ادا بشه، خلاف مقررات فوروم می شه، پس صرف نظر می کنم!
;)

افتخار زندگی ام. به پدرم عشق می ورزم و بهش می بالم ... پدرم زمانی در این مملکت مهندس شده که حداکثر تحصیلات عمده مردم دیپلم بوده، او در سال 1340 از دانشکده فنی تهران با درجه فوق لیسانس مهندسی عمران فارغ التحصیل شده و بیش از نیم قرن هست که مهندس این مملکته. از اینها مهمتر صفای ذاتی و اخلاقی پدرم هست ... البته چند بار در کودکی از دست همین پدرم کتک خورده ام، که الان برای من "اهلی من العسل" هست، یک تار موی گندیده پدرم رو با میلیاردها ثروت در این دنیا عوض نمی کنم ...

فرشاد پیوس

گلزن ترین بازیکن تمام تاریخ پرسپولیس و لیگ ایران و آقای گل چندین دوره لیگ (مجموعا 153 گل زده)

دی کارمو

جنس خارجی بنجل!

ایمون زائد

فرشته نجات!

روحانی

تدبیر و امید ...

خداداد عزیزی

غزال تیزپای فوتبال ایران! بازیکن خوبی بود، ولی قدر خودش رو ندونست ...

استقلالی

دوستان خوب فوتبالی که کری زیادی می خونند!

میدونستی خیلی آقایی؟
smilingsmiley.gif

لطف داری عزیزم! :)

پ.ن: هر کدوم از سوالات رو که صلاح ندونستید پاسخ ندید
smilingsmiley.gif

تقریبا به همه پاسخ دادم، یک جاهایی هم روده درازی کردم طبق معمول! ولی سعی کردم به دقت بنویسم تا چیزی از قلم نیفته.

شرمنده سوال ها زیاد شد!

اشکالی نداره داداش، ببخشید اگه دیر جواب دادم.
;)
موفق باشید

شما هم همین طور.

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به به چه عزیزی رو صندلی نشسته ، حیف که الان وقت ندارم .

اگه بخت یار بود و شما هنوز رو صندلی بودی بعدا مزاحم میشم ...

.

سلام محسن جان :)

خیلی لطف داری برادر. خوشحال می شم در خدمتت باشم؛ حتما بیا!

بالا