نقطه ضعفت چیه؟ :-؟
ساده بودن ، زود باور و تنبلی
خب .. بریم سر سوالای اصل کاری ..
بگو ببینم ؟ .... خب اگه راس میگی جواب بده :hmm:
مغروری ؟
حاضری چقدر پول بگیری یه انگشتت قطع شه
اگه عاشق یه دختری بشی که اون عاشقت نباشه چیکار میکنی ؟
به نظرت عشق قبل ازدواج بهتره یا بعد از ازدواج ؟
خودخواهی؟
اگه یه دختر عاشقت بشه و تو عاشقش نباشی چیکار میکنی باش ؟
حالا چی؟ ... خودخواهی ؟
به نظرت کدومش بهتره ... زندگی ای که در اون زنت عاشقت باشه و اینقدر بت عشق بورزه که تو هم عاشقش بشی ؟ یا زندگی که تو عاشقش باشی و اون عاشقت نباشه و این عشق تو باعث میشه که اون فقط بت وابسته شه ؟
دو دو تا چند تا میشه ؟
به نظرت آخرش چی میشه ... آخرِ آخرش ؟
در آمد ماهیانت چقدره ؟ باورت میشه همین 10 سال پیش بهترین درآمد شرکت نفتی ها شاید نصف درآمد قعلی تو نبوده ؟ اونم فقط در عرض 10 سال ... نظرت چیه؟
بزرگنرین آرزوت چیه ؟ حاضری واسه رسیدن بهش تاوان بدی ؟ مثال بزن !
تصمیم واسه ازدواج داری ؟ اگه ناراحت نمیشی یکم توضیح بده ...
اگه ثروت بیل گیتس رو داشتی چیکار میکردی؟
با خودت حرف هم میزنی ؟
گفتی هیچ وقت نبوده که دوست داشته باشی زمین دهن باز کنه بری توش ... پس بچه مثبت هستی دیگه ؟
واسه برد استقلال توی لیگ حاضری چقدر هزینه کنی ؟ واسه باخت پرسپولیس چقدر؟
رفیق خوب کسی رو داری ؟ خوشبحالت
البته ببخشید که یکم شاید تند رفتم ... ببینم جواباتون چیاس؟
ممنون
سلام عزیز
1-فکر میکنی اگه فوتبالیست حرفه ای بودی چه رفتاری که فوتبالیست های ایرانی انجام میدن رو انجام نمیدادی
2- اگه بازیکن استقلال بودی و درامدت زیاد نبود و یهو پدیده لیگ میشدی...بعد یه تیم دیگه به غیر از تیم رقیب در داخل بهت پیشنهاد میداد 2 برابر پولی که در استقلال بهت حاضرن بدن رو بگیری و بری اونجا فکر میکنی می رفتی؟؟ چند درصد احتمال داشت بهش فکر کنی؟
3- اگه فوتبالیست حرفه ای میشدی و یهو با گلزنی در یه تیم معروف مثلا استقلال مشهور میشدی...میومدی در فروم ها مثلا کامنت های هواداران رو بخونی؟؟ ( کاری که فوتبالیست های الان انجام نمیدن) فکر میکنی اصلا کار جالبیه؟ میتونه به بازیکن کمک کنه؟ یا کار مسخره ایه؟
4- اگه فوتبالیست می شدی فوتبالیست قانعی میشدی یا نه اگه یه تیم عربی بهت پیشنهاد میلیاردی میداد می رفتی ؟ در حالی که میدونستی هوادارا ناراحت میشن؟ مثلا امکان داشت پیش خودت بگی کامان!! با 800 میلیون تومن هم میشه زندگی مرفهی داشت! دل هوادارا رو نشکونم!؟
5- کلا حاضر بودی به لیگ های عربی بری؟ یا اینقدر دوس داشتی پیشرفت کنی که بری اروپا؟
6- اگه یه تیم عربی بهت پیشنهاد میلیاردی میداد و فرض رو هم بر این میگیرم که دیگه نمیخواستی ایران فوتبال بازی کنی...از اون طرف یه تیم دسته دو بوندس لیگا بهت پیشنهادی میداد که از نظر مالی چندان چنگی به دل نمیزد کدوم رو انتخاب میکردی؟ صادقانه بگو
7-فکر میکنی چرا فوتبالیست های ایرانی به درآمد های یک میلیاردی راضی نیستن و باز هم با قبول ریسک افت فوتبالی پیشنهاد های دو میلیاردی کشور های عربی رو قبول میکنن؟ مگه با درامد یک میلیاردی نمیشه آینده خوبی برای زن و بچه مهیا کرد؟
8- فرض کن یه فوتبالیست خیلی جوون در رده امید یا یه بازیکن شهرستانی هستی که به تازگی استقلال تو رو خریده...تو هم در دوران بچگی در مخیلت نمیگنجید که روزی بری در تیم بزرگسلان استقلال بازی کنی! خلاصه میای و چند بازی گل میزنی و یه نیم فصل میترکونی و یه کم معروف میشی...ولی چشم و دلت بسته س!! تنهایی توی تهران! یهو یه شب یکی از دوستان فوتبالی یا غیر فوتبالی میگه بیا بریم فلان پارتی که پر دختر های سانتی مانتال و فلانه و میدونی اگه بری یه اتفاقایی می افته اونجا :دی! فکر میکنی باید بری؟ یا میتونی بری؟ یا بیخیالش میشی و میگی کامان! باید سالم زندگی کنم؟ وسوسه میشی که بری یا نه؟! :دی
9- فوتبالیست حرفه ای میشدی حاضر بودی 10 شب بخوابی یا بیخیال؟ :دی
مرسی
داداش این عکسی که گذاشتی اصلا به قبرستون نمیخوره امکانش هست محل سکونتتو عوضش کنی؟
1 - تاحالا ادم کشتی ؟
2 - شده با کسی دعوا کنی فحش بدی در بری ؟
3 - ورزش می کنی ؟
4 - میدونستی قرمز رنگه عشقه ؟
5 - اخرین باری که جو گیر شدی ضایع شدی کی بود ؟
6 - چرا استقلالیا انقد رو شش حساس هستن این همه سال توفکر ساختن عدد بودن ؟
7 - گربه یـــا ســگ ؟
داداش مصطفی منو هم بزار تو لیست هر وقت نوبتم شد پیغام خصوصی کن
مصطفی جان ! این امیر رو هم بذار تو لیست من کلی سوال دارم ! میخوام ببینم چی شد تروریست شد ؟ در آمدش مگه خوبه ؟
سلام داداش فرامرز من هم کلی فکر کردم تا چند سوال به ذهنم برسه
تا حالا شده بخوای پرسپولیسی بشی ؟ حتی یه لحظه ؟ اگه آره چرا ؟ چرا نشدی ?
خیلی تو زندگیت رنگ آبی و قرمز رو تاثیر میدی ؟
از پرسپولیسی ها بدت میاد ؟ ( ما که از استقلالی ها خوشمون میاد )
قبول داری هیچ جای فوتبال ایران درست نیست حتی مظلوم ترین هاشون هم ریگی تو کفششونه ؟
برد تیمت رو به هر روشی دوست داری ؟ ( با ضد فوتبال و کارهای غیر اخلاقی )
حاظری تیمت به هر روشی ببره ؟ (همون روش های بالا )
بعد از باخت تیمت خیلی ناراحتی ؟ عصبی میشی ؟
وقتی تیمت گل میزنه داد میزنی ؟
تا حالا شده قهر کنی ؟
مسئله هست که خیلی وقت پیش توی زندگیت انجام داده باشی یا نداده باشی و حصرتش رو بخوری ؟
اینترنتت سرعتش چنده ؟ چند گرفتی ؟
انتخابات به کی رای دادی ?
بابت کمیت و کیفیت سوال ها دیگه ببخشید
آقا فرامرز یه سوال میکنم
زمانی که دربی معروف 10-10-3 رو دیدی چه حسی داشتی؟ . راستشو بگو
چرا تاجی شدی ؟
سلام و درود بر فرامرز عزیز
1- کلا خاطره شیرین و تلخی از فعالیتت تو پی تی داری که جالب باشه تعریف کنی ؟ ( هر دو رو بگو ! هم شیرینه هم تلخه )
2- دوستی از دنیای مجازی داری که به دنیای اصلیت هم وارد شده باشه ؟
3- نظرت راجع به بخش فوتبال پیتی چیه ؟
4- چه انتقاداتی از عملکرد اجرائی بخش داری ؟
5- لذتی که در عفو هست در انتقام نیست رو قبول داری ؟!
6- راجع به کلمات یا افراد زیر اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه ؟! :
استقلال - پرسپولیس - f@rzad - قلعه نویی - سپاهان - فرهاد مجیدی - مجتبی جباری
7 - به نظرت ستاره سوم حصول میشه ؟
8- نظرت راجع به قلعه نویی و استقلال چیه ؟ به نظرت اون بهترین فرد برای سرمربی گری در استقلال هست یا که آیا ؟
9- از من شدید انتقاد کن :دی ..
10- استقلال اول بشی آخر بشی دوستت داریم .... چرا ؟!
11- به نظرت چرا پرسپولیس فصل قبل موفق نبود ؟
12- تو جریان فتح الله زاده و جباری هرکدوم رو چند درصد مقصر میدونی ؟
درهم سوال کردم متنوع بشه :دی
درود و سپاس و خسته نباشی ..