• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ ... بفرمائید بنشینید . . .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خب .. بریم سر سوالای اصل کاری ..

بگو ببینم ؟ .... خب اگه راس میگی جواب بده :hmm:

مغروری ؟

حاضری چقدر پول بگیری یه انگشتت قطع شه :D

اگه عاشق یه دختری بشی که اون عاشقت نباشه چیکار میکنی ؟

به نظرت عشق قبل ازدواج بهتره یا بعد از ازدواج ؟

خودخواهی؟ :)

اگه یه دختر عاشقت بشه و تو عاشقش نباشی چیکار میکنی باش ؟

حالا چی؟ ... خودخواهی ؟

به نظرت کدومش بهتره ... زندگی ای که در اون زنت عاشقت باشه و اینقدر بت عشق بورزه که تو هم عاشقش بشی ؟ یا زندگی که تو عاشقش باشی و اون عاشقت نباشه و این عشق تو باعث میشه که اون فقط بت وابسته شه ؟ :)

دو دو تا چند تا میشه ؟

به نظرت آخرش چی میشه ... آخرِ آخرش ؟

در آمد ماهیانت چقدره ؟ باورت میشه همین 10 سال پیش بهترین درآمد شرکت نفتی ها شاید نصف درآمد قعلی تو نبوده ؟ اونم فقط در عرض 10 سال ... نظرت چیه؟

بزرگنرین آرزوت چیه ؟ حاضری واسه رسیدن بهش تاوان بدی ؟ مثال بزن !

تصمیم واسه ازدواج داری ؟ اگه ناراحت نمیشی یکم توضیح بده ...

اگه ثروت بیل گیتس رو داشتی چیکار میکردی؟

با خودت حرف هم میزنی ؟ :)

گفتی هیچ وقت نبوده که دوست داشته باشی زمین دهن باز کنه بری توش ... پس بچه مثبت هستی دیگه ؟

واسه برد استقلال توی لیگ حاضری چقدر هزینه کنی ؟ واسه باخت پرسپولیس چقدر؟

رفیق خوب کسی رو داری ؟ خوشبحالت :)

البته ببخشید که یکم شاید تند رفتم ... ببینم جواباتون چیاس؟

ممنون

خب .. بریم سر سوالای اصل کاری ..

بریم :)

بگو ببینم ؟ .... خب اگه راس میگی جواب بده :hmm:

مغروری ؟

نه اصلا مغرور نیستم ! اتفاقا فکر می کنم که بعضی جاها باید مغرور باشم که نمی تونم :)

حاضری چقدر پول بگیری یه انگشتت قطع شه :D

هیچی !!

اگه عاشق یه دختری بشی که اون عاشقت نباشه چیکار میکنی ؟

کاری نمی تونم بکنم ! سعی می کنم که به دستش بیارم ولی این به دست آوردن به زور و خودخواهی نمیشه ! اگه راستش رو بخواهی الان دقیقا همین وضع رو دارم :) ولی من همیشه به این اعتقاد داشتم که دوست داشتن یک شخص این نیست که اون رو با خودخواهی به دست بیاری ! اگه نتونی کسی رو به خاطر خودش از دست بدی ! این دوست داشتن طرف مقابلت نیست ، بلکه خودت رو دوست داری . پس اگه اون نخواد من با خودخواهیم نمی تونم اذیتش کنم ! و این هم البته بر این دلیل نیست که فراموش کنم :)

به نظرت عشق قبل ازدواج بهتره یا بعد از ازدواج ؟

قبل از ازدواج ! اگه واقعا باشند :)

خودخواهی؟ :)

نه !

اگه یه دختر عاشقت بشه و تو عاشقش نباشی چیکار میکنی باش ؟

کار خاصی نمی تونم بکنم :) فقط می تونم ازش دوری کنم تا کمتر عذاب بکشه . چون فکر نمی کنم که بودنمون با هم به نفعش باشه ! چون باهاش باشی و دلت پیش کسی دیگه ظلم به اونه :)

حالا چی؟ ... خودخواهی ؟

نه :)

به نظرت کدومش بهتره ... زندگی ای که در اون زنت عاشقت باشه و اینقدر بت عشق بورزه که تو هم عاشقش بشی ؟ یا زندگی که تو عاشقش باشی و اون عاشقت نباشه و این عشق تو باعث میشه که اون فقط بت وابسته شه ؟ :)

همیشه عشق ورزیدن یک طرفه مایه عذاب یک نفره !! من دوست دارم دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشند ! ولی اگه نبود تمام سعی رو می کنم که کسی رو که دوست دارم بهش برسم ولی این به این معنی نیست که این رسیدن به هر قیمتی باشه ! و مجبور کردن باشه و از روی ناچاری :)

دو دو تا چند تا میشه ؟

بستگی به نظر آقا داره :lol:

به نظرت آخرش چی میشه ... آخرِ آخرش ؟

آخر چی ؟

در آمد ماهیانت چقدره ؟ باورت میشه همین 10 سال پیش بهترین درآمد شرکت نفتی ها شاید نصف درآمد قعلی تو نبوده ؟ اونم فقط در عرض 10 سال ... نظرت چیه؟

درآمد ماهیانه در نوسانه ! ممکنه ماهیانه فرق کنه :) من تو این سرزمین می تونم همه چی رو باور کنم :)

بزرگنرین آرزوت چیه ؟ حاضری واسه رسیدن بهش تاوان بدی ؟ مثال بزن !

بزرگترین آرزو خوشبختی خانواده ام هست ! 2 تا داداشام :) فعلا برای رسیدن به این آرزو هم تاوانی نمی خواد بدم :)

تصمیم واسه ازدواج داری ؟ اگه ناراحت نمیشی یکم توضیح بده ...

نه فعلا تصمیم به ازدواج ندارم . دلیلش هم اینه نه کسی هست که من دوست داشته باشم و نه هنوز به استقلال مالی رسیدم :)

اگه ثروت بیل گیتس رو داشتی چیکار میکردی؟

زندگی می کردم :)

با خودت حرف هم میزنی ؟ :)

نه زیاد :)

گفتی هیچ وقت نبوده که دوست داشته باشی زمین دهن باز کنه بری توش ... پس بچه مثبت هستی دیگه ؟

آره دقیقا بچه مثبتم :) البته شر بودم ولی اینقدر پررو نبودم که کاری بکنم که لازم باشه این اتفاق بیفته :)

واسه برد استقلال توی لیگ حاضری چقدر هزینه کنی ؟ واسه باخت پرسپولیس چقدر؟

نمی دونم ! من طرفدار استقلال هستم ولی نه به اون 2 آتیشه های که هر کاری بکنم :) اولویت های زندگی من فرق می کنه که ممکنه فوتبال بخشه بزرگش نباشه ! مثال می زنم من اگه بیرون کار داشته باشم یا با دوستان یا برادرام جای باشم اگه بازی استقلال هم باشه اولیت من مطمئنا دیدن بازی استقلال نیست :) البته این بدین معنی نیست که برام مهم نیست ! نه فقط تو اولویت های زندگی ام نیست :) و در مورد استقلال که اینطور هست مطمئنا در مورد پرسپولیس اصلا برام مهم نسیت که چه اتفاقی می افته !

رفیق خوب کسی رو داری ؟ خوشبحالت :)

آره 7 یا 8 تای میشن که صمیمی هستیم :)

البته ببخشید که یکم شاید تند رفتم ... ببینم جواباتون چیاس؟

تند نرفتی . خوبه که می پرسی من هم جواب میدم :)

ممنون

قربونت

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام عزیز

1-فکر میکنی اگه فوتبالیست حرفه ای بودی چه رفتاری که فوتبالیست های ایرانی انجام میدن رو انجام نمیدادی

2- اگه بازیکن استقلال بودی و درامدت زیاد نبود و یهو پدیده لیگ میشدی...بعد یه تیم دیگه به غیر از تیم رقیب در داخل بهت پیشنهاد میداد 2 برابر پولی که در استقلال بهت حاضرن بدن رو بگیری و بری اونجا فکر میکنی می رفتی؟؟ چند درصد احتمال داشت بهش فکر کنی؟

3- اگه فوتبالیست حرفه ای میشدی و یهو با گلزنی در یه تیم معروف مثلا استقلال مشهور میشدی...میومدی در فروم ها مثلا کامنت های هواداران رو بخونی؟؟ ( کاری که فوتبالیست های الان انجام نمیدن) فکر میکنی اصلا کار جالبیه؟ میتونه به بازیکن کمک کنه؟ یا کار مسخره ایه؟

4- اگه فوتبالیست می شدی فوتبالیست قانعی میشدی یا نه اگه یه تیم عربی بهت پیشنهاد میلیاردی میداد می رفتی ؟ در حالی که میدونستی هوادارا ناراحت میشن؟ مثلا امکان داشت پیش خودت بگی کامان!! با 800 میلیون تومن هم میشه زندگی مرفهی داشت! دل هوادارا رو نشکونم!؟

5- کلا حاضر بودی به لیگ های عربی بری؟ یا اینقدر دوس داشتی پیشرفت کنی که بری اروپا؟

6- اگه یه تیم عربی بهت پیشنهاد میلیاردی میداد و فرض رو هم بر این میگیرم که دیگه نمیخواستی ایران فوتبال بازی کنی...از اون طرف یه تیم دسته دو بوندس لیگا بهت پیشنهادی میداد که از نظر مالی چندان چنگی به دل نمیزد کدوم رو انتخاب میکردی؟ صادقانه بگو

7-فکر میکنی چرا فوتبالیست های ایرانی به درآمد های یک میلیاردی راضی نیستن و باز هم با قبول ریسک افت فوتبالی پیشنهاد های دو میلیاردی کشور های عربی رو قبول میکنن؟ مگه با درامد یک میلیاردی نمیشه آینده خوبی برای زن و بچه مهیا کرد؟

8- فرض کن یه فوتبالیست خیلی جوون در رده امید یا یه بازیکن شهرستانی هستی که به تازگی استقلال تو رو خریده...تو هم در دوران بچگی در مخیلت نمیگنجید که روزی بری در تیم بزرگسلان استقلال بازی کنی! خلاصه میای و چند بازی گل میزنی و یه نیم فصل میترکونی و یه کم معروف میشی...ولی چشم و دلت بسته س!! تنهایی توی تهران! یهو یه شب یکی از دوستان فوتبالی یا غیر فوتبالی میگه بیا بریم فلان پارتی که پر دختر های سانتی مانتال و فلانه و میدونی اگه بری یه اتفاقایی می افته اونجا :دی! فکر میکنی باید بری؟ یا میتونی بری؟ یا بیخیالش میشی و میگی کامان! باید سالم زندگی کنم؟ وسوسه میشی که بری یا نه؟! :دی

9- فوتبالیست حرفه ای میشدی حاضر بودی 10 شب بخوابی یا بیخیال؟ :دی

مرسی

سلام عزیز

سلام بر Il Capitano عزیز :)

1-فکر میکنی اگه فوتبالیست حرفه ای بودی چه رفتاری که فوتبالیست های ایرانی انجام میدن رو انجام نمیدادی

بازار گرمی نمی کردم و اگه واقعا طرفدار یک تیم بودم سعی می کردم که حتما تو اون تیم بازی کنم . کمتر حرف می زدم و بیشتر فوتبال بازی می کردم :) و دروغ نمی گفتم ! و با هر شرایطی کنار نمی اومدم :)

2- اگه بازیکن استقلال بودی و درامدت زیاد نبود و یهو پدیده لیگ میشدی...بعد یه تیم دیگه به غیر از تیم رقیب در داخل بهت پیشنهاد میداد 2 برابر پولی که در استقلال بهت حاضرن بدن رو بگیری و بری اونجا فکر میکنی می رفتی؟؟ چند درصد احتمال داشت بهش فکر کنی؟

نمی دونم چون آدم تا تو موقعیت گیر نکنه نمی تونه درست جواب بده ! الان احتمالا میگم 100 درصد تو استقلال می موندم و یک چیزی مثل شعار باشه ! ولی احتمالا اون زمان قضیه فرق کنه ! ولی اگه این زمان باشه و این شرایط ، من طبق عقل و جاه طلبی به خاطر تو چشم بودن و رفتن به جام جهانی و لژیونر شدن استقلال رو انتخاب می کردم !

3- اگه فوتبالیست حرفه ای میشدی و یهو با گلزنی در یه تیم معروف مثلا استقلال مشهور میشدی...میومدی در فروم ها مثلا کامنت های هواداران رو بخونی؟؟ ( کاری که فوتبالیست های الان انجام نمیدن) فکر میکنی اصلا کار جالبیه؟ میتونه به بازیکن کمک کنه؟ یا کار مسخره ایه؟

من فکر می کنم اشکالی نداره و شاید در بعضی وقت ها مثمر ثمر باشه :)

4- اگه فوتبالیست می شدی فوتبالیست قانعی میشدی یا نه اگه یه تیم عربی بهت پیشنهاد میلیاردی میداد می رفتی ؟ در حالی که میدونستی هوادارا ناراحت میشن؟ مثلا امکان داشت پیش خودت بگی کامان!! با 800 میلیون تومن هم میشه زندگی مرفهی داشت! دل هوادارا رو نشکونم!؟

اگه فوتبالیست میشدم با تیم های عربی قانع نمیشدم ! نه به خاطر اینکه هوادار خوشش نمیاد یا پول رو دوست نداشتم ! به خاطر اینکه خودم دوست دارم تو تیم های بهتری بازی کنم و من طبق شواهد حس می کنم ایران بازی کردن بهتر هست :)

5- کلا حاضر بودی به لیگ های عربی بری؟ یا اینقدر دوس داشتی پیشرفت کنی که بری اروپا؟

دوست داشتم پیشرفت کنم برم اروپا .

6- اگه یه تیم عربی بهت پیشنهاد میلیاردی میداد و فرض رو هم بر این میگیرم که دیگه نمیخواستی ایران فوتبال بازی کنی...از اون طرف یه تیم دسته دو بوندس لیگا بهت پیشنهادی میداد که از نظر مالی چندان چنگی به دل نمیزد کدوم رو انتخاب میکردی؟ صادقانه بگو

تیم دسته دوم بوندسلیگا . و بازم میگم نه به خاطر نفرت از عربها :)

7-فکر میکنی چرا فوتبالیست های ایرانی به درآمد های یک میلیاردی راضی نیستن و باز هم با قبول ریسک افت فوتبالی پیشنهاد های دو میلیاردی کشور های عربی رو قبول میکنن؟ مگه با درامد یک میلیاردی نمیشه آینده خوبی برای زن و بچه مهیا کرد؟

به نظر من آدم هر چقدر داشته باشه بازم حریصتر میشه ! داستانی هست : کسانی رو که از یکجایی تاریک می بردند و زیر پاشون سنگ بوده بعد که روشن میشه می بینند سنگ نبوده الماس بوده ! عده بر داشته بودند و عده دیگه بر نداشته بودند . کسانی که برنداشته بودند حسرت می خوردند که چرا برنداشتند و کسانی که بر داشته بودند حسرت این رو می خوردند که چرا بیشتر برنداشته بودند ! آدم ها همیشه در حال حسرت خوردنند !

8- فرض کن یه فوتبالیست خیلی جوون در رده امید یا یه بازیکن شهرستانی هستی که به تازگی استقلال تو رو خریده...تو هم در دوران بچگی در مخیلت نمیگنجید که روزی بری در تیم بزرگسلان استقلال بازی کنی! خلاصه میای و چند بازی گل میزنی و یه نیم فصل میترکونی و یه کم معروف میشی...ولی چشم و دلت بسته س!! تنهایی توی تهران! یهو یه شب یکی از دوستان فوتبالی یا غیر فوتبالی میگه بیا بریم فلان پارتی که پر دختر های سانتی مانتال و فلانه و میدونی اگه بری یه اتفاقایی می افته اونجا :دی! فکر میکنی باید بری؟ یا میتونی بری؟ یا بیخیالش میشی و میگی کامان! باید سالم زندگی کنم؟ وسوسه میشی که بری یا نه؟! :دی

به نظر من رفتن به پارتی و افتادن اتفاق زیاد مهم نیست ! مهم ظرفیت که آدم داره !! آدم اگه ظرفیت رو نداشته باشه با نرفتن به پارتی هم نمی تونه سالم زندگی کنه :)

9- فوتبالیست حرفه ای میشدی حاضر بودی 10 شب بخوابی یا بیخیال؟ :دی

حاضر بودم :)

مرسی

قربونت :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
داداش این عکسی که گذاشتی اصلا به قبرستون نمیخوره:D امکانش هست محل سکونتتو عوضش کنی؟:)

این بروجرد هست . یک کوه هست که ما بهش میگیم چوقا :) البته من بروجرد زندگی نمی کنم :)

باشه عوضش می کنم :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
1 - تاحالا ادم کشتی ؟

2 - شده با کسی دعوا کنی فحش بدی در بری ؟

3 - ورزش می کنی ؟

4 - میدونستی قرمز رنگه عشقه ؟

5 - اخرین باری که جو گیر شدی ضایع شدی کی بود ؟

6 - چرا استقلالیا انقد رو شش حساس هستن این همه سال توفکر ساختن عدد بودن ؟

7 - گربه یـــا ســگ ؟

1 - تاحالا ادم کشتی ؟

نه !

2 - شده با کسی دعوا کنی فحش بدی در بری ؟

نه !

3 - ورزش می کنی ؟

آره فوتبال بازی می کنم هرز چند گاهی :)

4 - میدونستی قرمز رنگه عشقه ؟

نه من شنیدم آبی رنگ عشقه :)

5 - اخرین باری که جو گیر شدی ضایع شدی کی بود ؟

یادم نمیاد کی بوده :)

6 - چرا استقلالیا انقد رو شش حساس هستن این همه سال توفکر ساختن عدد بودن ؟

استقلالی ها حساس نیستند :) پرسپولیسی ها حساس شدند به عدد 4 :)

7 - گربه یـــا ســگ ؟

سگ :)

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سلام داداش فرامرز من هم کلی فکر کردم تا چند سوال به ذهنم برسه :D

تا حالا شده بخوای پرسپولیسی بشی ؟ حتی یه لحظه ؟ اگه آره چرا ؟ چرا نشدی :D ?

خیلی تو زندگیت رنگ آبی و قرمز رو تاثیر میدی ؟

از پرسپولیسی ها بدت میاد ؟ ( ما که از استقلالی ها خوشمون میاد )

قبول داری هیچ جای فوتبال ایران درست نیست حتی مظلوم ترین هاشون هم ریگی تو کفششونه ؟

برد تیمت رو به هر روشی دوست داری ؟ ( با ضد فوتبال و کارهای غیر اخلاقی )

حاظری تیمت به هر روشی ببره ؟ (همون روش های بالا )

بعد از باخت تیمت خیلی ناراحتی ؟ عصبی میشی ؟

وقتی تیمت گل میزنه داد میزنی ؟ :D

تا حالا شده قهر کنی ؟

مسئله هست که خیلی وقت پیش توی زندگیت انجام داده باشی یا نداده باشی و حصرتش رو بخوری ؟

اینترنتت سرعتش چنده ؟ چند گرفتی ؟ :D

انتخابات به کی رای دادی ? :D

بابت کمیت و کیفیت سوال ها دیگه ببخشید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داداش مصطفی منو هم بزار تو لیست هر وقت نوبتم شد پیغام خصوصی کن

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
داداش مصطفی منو هم بزار تو لیست هر وقت نوبتم شد پیغام خصوصی کن

مصطفی جان ! این امیر رو هم بذار تو لیست من کلی سوال دارم ! میخوام ببینم چی شد تروریست شد ؟ در آمدش مگه خوبه ؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
مصطفی جان ! این امیر رو هم بذار تو لیست من کلی سوال دارم ! میخوام ببینم چی شد تروریست شد ؟ در آمدش مگه خوبه ؟

وقتی بفهمی 2 ساعت میخندی صبر کن نویتم بشه :D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

قبول داری هیچ جای فوتبال ایران درست نیست حتی مظلوم ترین هاشون هم ریگی تو کفششونه ؟

تا حالا شده قهر کنی ؟

مسئله هست که خیلی وقت پیش توی زندگیت انجام داده باشی یا نداده باشی و حصرتش رو بخوری ؟

سلام امیر جان :)

نه اصلا حتی به فکرم هم نرسیده :happy:

نه برام رنگ ها مهم نیست :)

نه از پرسپولیس بدم نمیاد من خانواده ام همه پرسپولیسی هستند :)

کلیت فوتبال ایران درست نیست ولی توش تک و توکی آدم درست پیدا میشه :)

نه

نه !

ناراحت میشم ولی عصبی نه :)

آره. اما نه داد بلند .

تا حالا شده قهر کنی ؟

آره ولی ماله خیلی قدیمه :)

آره بوده . مثلا باید زودتر می رفتم کلاس زبان و زبان یاد می گرفتم .

128 نامحدود : 30000

روحانی

قربونت :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آقا فرامرز یه سوال میکنم

زمانی که دربی معروف 10-10-3 رو دیدی چه حسی داشتی؟ . راستشو بگو

قبلا جوابش رو دادم :)

حس عصبانی بودن از دست بازیکن های استقلال ، چون اون بازی ما برده بودیم ولی بچه ها به خاطر مغرور شدن واینکه فکر می کردند پرسپولیس ضعیفه ، پرسپولیس رو دست کم گرفتن و بازی رو ول کردن که باعث شد ببازیم :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
چرا تاجی شدی ؟

جواب این رو هم قبلا دادم :)

تو 9 یا 10 سالگی همه خونواده ما پرسپولیسی بودند و من به خاطر اینکه فرق داشته باشم استقلالی و طرفدار رنگ آبی شدم و بعد کم کم خوشم اومد از استقلال ، حتی اون زمانی که بیشتر بازیکن های ملی پوش مثل دایی و مهدوی کیا .... پرسپولیسی بودند باز من بازیکن های استقلال رو بیشتر دوست داشتم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود بر فرامرز عزیز

1- کلا خاطره شیرین و تلخی از فعالیتت تو پی تی داری که جالب باشه تعریف کنی ؟ ( هر دو رو بگو ! هم شیرینه هم تلخه )

2- دوستی از دنیای مجازی داری که به دنیای اصلیت هم وارد شده باشه ؟

3- نظرت راجع به بخش فوتبال پیتی چیه ؟

4- چه انتقاداتی از عملکرد اجرائی بخش داری ؟

5- لذتی که در عفو هست در انتقام نیست رو قبول داری ؟!

6- راجع به کلمات یا افراد زیر اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه ؟! :

استقلال - پرسپولیس - f@rzad - قلعه نویی - سپاهان - فرهاد مجیدی - مجتبی جباری

7 - به نظرت ستاره سوم حصول میشه ؟

8- نظرت راجع به قلعه نویی و استقلال چیه ؟ به نظرت اون بهترین فرد برای سرمربی گری در استقلال هست یا که آیا ؟

9- از من شدید انتقاد کن :دی ..

10- استقلال اول بشی آخر بشی دوستت داریم .... چرا ؟!

11- به نظرت چرا پرسپولیس فصل قبل موفق نبود ؟

12- تو جریان فتح الله زاده و جباری هرکدوم رو چند درصد مقصر میدونی ؟

درهم سوال کردم متنوع بشه :دی

درود و سپاس و خسته نباشی ..

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
شنیدم باخودت حرف میزنی؟؟
حالا درمورد چی؟؟
(منم باخودم حرف میزنماااا)
ولی نظرت در این مورد که دیوانه باخودش حرف میزنه درسته؟چرا؟
:(

از کدوم شکلک توی سایت بیشتر خوشت میاد؟

مارک مورد علاقه؟

تو ذهن شمام ابوریحان بیرونی و بوعلی سینا و سعدی و

زکریای رازی و خیام و باباطاهر قیافه هاشون یکیه؟!چرا؟

قهوه خونه ها همه چی دارن جز قهوه ... .. . ؟

اینو حتما جواب بده

:p
خنده دار ترین سوتی که تو " نت " دادی چی بوده ؟
کلا خنده دارترین سوتی چی بود تو زندگیت؟

ازچه تریپ ادمی خوشت میاد؟؟اصلا خودت چه جور ادمی هستی؟

اینو خواستی جواب بده//:blink:
چند بار پیش اومده ب دختری شماره بدی و باهات تماس نگرفت؟

بچه بودی عاشق شدی؟کی بوده چطوری؟:rolleyes:

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
سلام خسته نباشید

1-شده در مورد فرهاد مجیدی با یکی دعوا کنی یا اگه پیش بیاد دعوا میکنی؟

2-دوست داشتی فرهاد مجیدی غیر استقلال کجا بازی کنه؟

3-تا حالا فرهاد مجیدی رو از نزدیک دیدی؟

4-اگه فرهاد مجیدی نبود عاشق کدوم بازیکن میشدی؟

5-نظرت در مورد دو سال پیش که فرهاد مجیدی نیم فصل از استقلال رفت چیه؟

با تشکر

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

1- کلا خاطره شیرین و تلخی از فعالیتت تو پی تی داری که جالب باشه تعریف کنی ؟ ( هر دو رو بگو ! هم شیرینه هم تلخه )

استقلال - پرسپولیس - f@rzad - قلعه نویی - سپاهان - فرهاد مجیدی - مجتبی جباری

8- نظرت راجع به قلعه نویی و استقلال چیه ؟ به نظرت اون بهترین فرد برای سرمربی گری در استقلال هست یا که آیا ؟

سلام فرزاد عزیز :)

یک تاپیکی بود تو گفتگو آزاد به اسم فکر و بکر !! بعد از یک مدت قرار شد که هر که ببره نفر قبلش جایزه بده ! بازیش هم این بود یکی یک کلمه تو ذهنش نگه می داشت و ما باید حدس می زدیم و اون می گفت چند تا حرفش درسته تا کلمه پیدا میشد . بعد یک بار فکر کنم کاربر Sara_joon قرار بود جایزه بده و من بردم . و این گذشت و یک بار دیگه باز قرار شد دوباره ایشون جایزه بده و باز من بردم . و دفعه 3 هم باز من بردم و این همش پشت سرهم بود و دیگه قرار شد من دیگه بازی نکنم هروقت ایشون می خواد جایزه بده :lol:

خاطره تلخ ندارم :)

نه من همه دوستام تو دنیای مجازی رو قبلش باهام دوست بودند به جز چند تا معدودی که با اونها هم تو دنیایی اصلی مراوده نداریم :)

بخش پر جنب و جوشی هست و بچه ها هم بیشترشون با هم دوستند :) قوانین خاص خودش رو داره و تا اونجا که من حس می کنم سعی میشه مراعات کاربران بشه :)

عملکرد اجرائی تا اونجا که من می دونم خوبه شاید چون من زیاد نمیام نتونم درست انتقاد کنم . آها یک انتقاد البته به شما نیست فکر کنم .

مدیری که از یک بخش دیگه میاد به این بخش نباید حق داشته باشه به کسی کارت بده چون ایشون فضای اینجا رو نمیشناسه و ایشون من فکر می کنم سلیقه ای اعمال نظر کرد . و اگه هم فکر می کنه مستحق این کارت یک کاربر هست باید به مدیر بخش ورزش بگه :)

من شاید از دست کسی عصبانی بشم ولی همیشه بخشیدمش :) قبول دارم :)

استقلال : ایران :)

پرسپولیس : پروین

f@rzad : استقلال- مدیر :)

قلعه نویی : قهرمانی

سپاهان : نویدکیا

فرهاد مجیدی : عشق :)

مجتبی جباری: اعتراض :)

آره :)

قلعه نویی سرمربی خوبی هست و الان هم به پختگی رسیده من به اخلاقش خورده داشتم ولی هر چه جلوتر میریم بهتر شده و من فکر می کنم تنها مربی ایرانی لایقی که می تونه تیم ملی رو اگه مربی خارجی نباشه هدایت کنه :)

استقلال : تیمی هست که من نه بخاطر ستاره هاش طرفدارش شدم طرفدارش شدم چون بازیکناش برام دوست داشتنی بودند و ستاره من بودند :)

انتقاد به این صورت ندارم ولی فکر می کنم یکم زود جبهه می گیری ! شاید این هم به خاطر مدیریت باشه که می دونم تا سفت نگیری همه چی خراب میشه :)

چون استقلاله دیگه :) چون ما تیم رو دوست داریم و همیشه هم نمیشه که رو اوج بود :)

به نظر من بخاطر این هست که پرسپولیس نتیجه نمی گیره که پیشکسوت هاش دلشون کمتر می سوزه برای تیمشون !! شما نگاه کنید که چند تا بازیکن این چند ساله از پرسپولیس از آکادمی خودشون بوده !! چند تا مربی تو سطح لیگ داشتند که تونستند دستشون رو بگیره ! ولی استقلال خوشبختانه از این لحاظ جلوتر از پرسپولیس بوده و تونسته بهتر نتیجه بگیره :)

به نظر من هر دو مقصرن . ولی اینکه هر کدوم چقدر مقصرن من نمی تونم 100 % بگم . چون اطلاعات ما ناقصه :)

:)

مخلصیم فرزاد جان :)

بالا