armin_
Registered User
اصلا كاراشون تائيد نميشه
این کار شما اصلا تایید نمیشه
مشکل چی بوده ؟؟ با خودم در میون می ذاشتید بهتر بود و زودتر به جواب می رسیدید
اصلا كاراشون تائيد نميشه
سلام
بله ايشون ما رو هم سركار گذاشتن
سايت بهشون داديم چك كنن يه بار هم پي ام داديم چي شد گفت سئو كار نيومده هنوز
بعده چند روز ديگه اصلا پي ام ندادن
ملت فکر کنم گرونی شده زده به سرشون اقای عزیز بنده از شما پولی گرفتم که کاری برای شما بکنم یک بار گفتید بیا سایت رو چک کنم برای چک کردن سایت هنوز هیچ کاری نکنی ها فقط چک کنی که فلان جاش مورد داره
هزینه می گیرن بنده هزینه ای نگرفتم چک کردم چند راهنمایی کردم اینم جای دستت درد نکنه است.بعد هم گفتید سئو گفتم سئو کار فعلا مرخصی هست نیست هر موقعه امد می گم باتون در ارتباط باشه
نمی دونم به خدا مردم چه انتظار های از ادم دارن اینا همش از بی کاریه ها
بازم اگر حس می کنید حقی از شما خورده شده لطفا در قسمت شکایت ها اعلام کنید خیلی ممنون میشم
یک بار دیگه این عملتون تکرار بشه قید بک منفی و گذارش میشه
کاربر downloadifa هم که صبحت از نارضایتی زدن هم همین طور اگر واقعا حس می کنند حقی از شون خورده شده من می خوام که با دلیل و منطق در قسمت شکایت ها تایپیک بزنند
ایشون هم همین طور یک بار دیگه این عمل تکرار بشه فید بک منفی و گذارش داده میشه
مشاهده پیوست 389958
سلام
انگار شما دروغ هم خوب میگید
این متن کامل چت که شما گفتید سئو کارمون بیاد
حتی من یبار خودم پی ام دادم ولی خبری دیگه ازتون نشد
میشه بگید کدوم راهنمایی ؟
در ضمن این نشون از فرهنگ و ادبتون هست که چیزی نمیدونید توهین میکنید ؟
من نمی دونم چه بحثی با شما باید بکنم اقا گفتید سئو گفتم سئو کار نیست من طراح قالبم حالا مشکل چیه این میان؟؟خسارت میخواید که سئو کار ما نیست.لطفا
صحبت های بعدی یا در پیام خصوصی یا در قسمت شکایت یا در یاهو یا شماره بنده هست تماس بگیرید.
سلام
منم بحثی با شما نداشتم
فقط میشه بگید کدوم راهنمایی که من بدونم و نوشتید جای دستت درد نکنه هست که به شما بگم دستت درد نکنه ؟
سايت بهشون داديم چك كنن يه بار هم پي ام داديم چي شد گفت سئو كار نيومده هنوز
بعده چند روز ديگه اصلا پي ام ندادن
آقا الان شما مشکلت با ایشون چی هست؟سلام
منم بحثی با شما نداشتم
فقط میشه بگید کدوم راهنمایی که من بدونم و نوشتید جای دستت درد نکنه هست که به شما بگم دستت درد نکنه ؟
معانی پیام خصوصی رو دوستان بیشتر بررسی کنن بهتره
آقا الان شما مشکلت با ایشون چی هست؟
پول دادی برای سئو سایت یا برای چیزی دیگه پولتو خورده کار انجام نداده
اصلا ایشون مگه وظیفه داره سایت شما رو تمام و کمال چک کنه و مشکلات رو بدون هیچ چیزی به شما بگه
این حرف شما واقعا زور داره
چه پولی!!!
ایشون امدن گفتن سایت من سئو میخواد گفتم سئو کارمون فعلا نیست امد باهاتون تماس می گیره چون باهاشون تماس نگرفته ایشون اینجوری می کنند
بنده اطلاع دادم و فید بک منفی هم بهشون دادم انشاالله که دست از این کارشون بر می دارند
آقا ایشون اصلا برای شما هیچ کاری نکردن راهنماییتون هم نکردنسلام
ظاهرا ایشون خوب بقیه ادام ها رو بیکار معرفی میکنن
شما هم خوب ببین چی نوشتم نوشتم که پولی نگرفتن
در ضمن من مشکلم اینه که ایشون میگن بهم راهنمایی کردن میخوام ببینم چه راهنمایی کردن
بایت بقیه چیزا اگه من درست نگفتم معذرت میخوام
ولی این یه موردو توضیح بدهند و الکی مردم رو بیکار و ... توضیف نکنند
ایشون میفرمایند بهم راهنمایی کردن من میخوام راهنمایی ایشونو بدونم که ازشون تشکر کنم کدوم راهنمایی ؟
آقا ایشون اصلا برای شما هیچ کاری نکردن راهنماییتون هم نکردن
شما هم که هیچ هزینه ای ندادید برای چی انقدر جوش میزنی؟
خوب الان دیگه مشکل چیه؟
آقا ایشون اصلا برای شما هیچ کاری نکردن راهنماییتون هم نکردن
شما هم که هیچ هزینه ای ندادید برای چی انقدر جوش میزنی؟
خوب الان دیگه مشکل چیه؟
داداش رایگانه؟