اقای محترم حرفی که می زنید رو بدونید چی دارید میگید یک بار گفتم در پیام خصوصی بنده شما رو نمیشناسم پیام خصوصی شما پر شده
مشکلی هست شماره تماس بنده 09305426655
دوست عزیز من خوب میدونم دارم چی میگم ولی انگار که شما استفاده از نام سایت اشخاص دیگه بدون حتی اجازه شفاهی براتون اینقدر عادی هست که فک میکنم طلب کار هم هستین!
مساله دقیقا همینجاست.. که من شمارو نمیشناسم
شما اگه مطرح میکردید که میخواید وارد تیم بشید نهایتش از شما تست گرفته میشد و نمونه کارهاتون بررسی میشد.. اینطور خیلی بهتر از این بود که بدون هیچ هماهنگی از اسم یه سایت سو استفاده کنید... و از این طریق جذب کار کنید..
محض اطلاعتون و یادآوری (اگه یادتون رفته که گرافیک نو مطعلق به شما نیست!!! چون ظاهرا این حس بهتون دست داده که...!) شماره بنده "رضائی" در صفحه سفارش این سایت موجوده میتونید تماس بگیرید!
تماس گرفتن من با شما منفعتی برام نداره اما این اتفاق تجربه ای شده که زودتر بخش های ناکامل سایت رو که بخاطر کمبود وقت تکمیل نشده زودتر کامل کنیم.. مثل بخش درباره ما و معرفی مدیران اصلی و اشخاصی که بازدید کنندگان فقط با اونها تماس باید داشته باشند که مشکل نه برای ما و نه برای اونها ایجاد نشه و مسئولیتی هم از این مسائل به ما قابل نصبت نباشه و جلوی سو استفاده های بیشتر گرفته بشه...!
شما اگه اسم این کار یعنی استفاده از نام یک گروه به عنوان گروه خودتون (معرفی یک تیم به عنوان تیم خودتون) رو سو استفاده نمیدونید پس چی بهش میگید