• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی قالب و سئو و رفع ایراد از قالب شما

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
من از جناب طیاری رضایت کامل دارم ، ایشون زحمات بسیاری برای سایت بنده کشیدن و ساعت ها وقت گذاشتن.
متاسفانه وجود برخی افراد در انجمن های حرفه ای مثل پرشین تولز برای من جای تعجب داره . برخی توقعات حقیقتا زیاده ، در جامعه ای که ادامس 3000 تومن هست افراد توقعات نابه جا دارن .
در هر صورت بنده برای تیم جناب طیاری ارزوی موفقیت میکنم

خواهش می کنم بسیار خوشحالم که راضی هستید

مکس استار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وقتتون بخیر آقای طیاری
لازم دونستم برای زحماتی که برای سایت من کشیدید از شما و همکاراتون تشکر کنم.
ایشون سریعتر از موعد کار رو تحویل دادند و طبق نمونه.هزینه ها هم منصفانه بود.
این سایت من هستش. www.maxstar.ir
ضمنا از دوست خوبم مسعود خسروی برای معرفی ایشون تشکر می کنم.

Last edited:

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
سلام وقتتون بخیر آقای طیاری
لازم دونستم برای زحماتی که برای سایت من کشیدید از شما و همکاراتون تشکر کنم.
ایشون سریعتر از موعد کار رو تحویل دادند و طبق نمونه.هزینه ها هم منصفانه بود.
این سایت من هستش.
www.maxstar.ir
ضمنا از دوست خوبم مسعود خسروی برای معرفی ایشون تشکر می کنم.

سلام ممنون وقت شما هم بخیر
جناب احمدی خواهش می کنم سایت مکس ستار یکی از بهترین پروژه های کاری من بود.

Last edited:

oshtoranhoney

Registered User
لایک‌ها
16
طراحی قالب های وردپرس به صورت کاملا حرفه ای و بروز

طراحی قالب های فروشگاهی پرستا شاپ و ....

وب سایت گرافیک نو

قالب ها به صورت HTML5 و با استایل دهی به وسیله css3 تحویل داده خوهد شد.

برخی از خدمات ما »

*طراحی انواع قالب (وردپرس) شرکتی - تفریحی - فروشگاه - فیلم - دانلود و .....

* طراحی انواع قالب های فروشگاهی , پرستا شاپ و ...

راه های ارتباطی

انجمن پرشین تولز
یاهو ایدی :[email protected]
شماره تماس : 09305426655

پیروز سر بلند باشید.

وب سایت 'graphic9.ir'

,...

سلام دوست عزیز

وقت‌تون بخیر
من مدیر سایت گرافیک نو (Graphic9.ir) و مسئول مستقیم بخش برنامه نویسی و طراحی سایت این وبسایت هستم..

اما متاسفانه تا جایی که خاطرم هست نه یادم میاد که دسترسی به شما توی وب سایت داده ام نه اینکه قالب رو داده باشم به شما برای طراحی یا حتی استاندارد سازی
و اینکه همکاری تا به امروز تو بحث طراحی سایت نداشتیم تا جایی که خاطرم هست!

لطف بفرماید بگید که با چه عنوانی سایت خودتون رو Graphic9.ir معرفی کردین

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوست عزیز

وقت‌تون بخیر
من مدیر سایت گرافیک نو (Graphic9.ir) و مسئول مستقیم بخش برنامه نویسی و طراحی سایت این وبسایت هستم..

اما متاسفانه تا جایی که خاطرم هست نه یادم میاد که دسترسی به شما توی وب سایت داده ام نه اینکه قالب رو داده باشم به شما برای طراحی یا حتی استاندارد سازی
و اینکه همکاری تا به امروز تو بحث طراحی سایت نداشتیم تا جایی که خاطرم هست!

لطف بفرماید بگید که با چه عنوانی سایت خودتون رو Graphic9.ir معرفی کردین

:eek: جانم؟؟؟؟؟

پیام خصوصیتون پر خالی کنید

oshtoranhoney

Registered User
لایک‌ها
16
:eek: جانم؟؟؟؟؟

پیام خصوصیتون پر خالی کنید

نیاز به توضیح بیشتر داره که شما دارید از نام سایت و سابقه من سو استفاده میکنید؟

میتونستید از طریق سایت Graphic9.ir برام پیام بفرستید!

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
نیاز به توضیح بیشتر داره که شما دارید از نام سایت و سابقه من سو استفاده میکنید؟

میتونستید از طریق سایت Graphic9.ir برام پیام بفرستید!

اقای محترم حرفی که می زنید رو بدونید چی دارید میگید یک بار گفتم در پیام خصوصی بنده شما رو نمیشناسم پیام خصوصی شما پر شده

مشکلی هست شماره تماس بنده 09305426655

oshtoranhoney

Registered User
لایک‌ها
16
اقای محترم حرفی که می زنید رو بدونید چی دارید میگید یک بار گفتم در پیام خصوصی بنده شما رو نمیشناسم پیام خصوصی شما پر شده

مشکلی هست شماره تماس بنده 09305426655

دوست عزیز من خوب میدونم دارم چی میگم ولی انگار که شما استفاده از نام سایت اشخاص دیگه بدون حتی اجازه شفاهی براتون اینقدر عادی هست که فک میکنم طلب کار هم هستین!
مساله دقیقا همینجاست.. که من شمارو نمیشناسم

شما اگه مطرح میکردید که میخواید وارد تیم بشید نهایتش از شما تست گرفته میشد و نمونه کارهاتون بررسی میشد.. اینطور خیلی بهتر از این بود که بدون هیچ هماهنگی از اسم یه سایت سو استفاده کنید... و از این طریق جذب کار کنید..

محض اطلاعتون و یادآوری (اگه یادتون رفته که گرافیک نو مطعلق به شما نیست!!! چون ظاهرا این حس بهتون دست داده که...!) شماره بنده "رضائی" در صفحه سفارش این سایت موجوده میتونید تماس بگیرید!

تماس گرفتن من با شما منفعتی برام نداره اما این اتفاق تجربه ای شده که زودتر بخش های ناکامل سایت رو که بخاطر کمبود وقت تکمیل نشده زودتر کامل کنیم.. مثل بخش درباره ما و معرفی مدیران اصلی و اشخاصی که بازدید کنندگان فقط با اونها تماس باید داشته باشند که مشکل نه برای ما و نه برای اونها ایجاد نشه و مسئولیتی هم از این مسائل به ما قابل نصبت نباشه و جلوی سو استفاده های بیشتر گرفته بشه...!

شما اگه اسم این کار یعنی استفاده از نام یک گروه به عنوان گروه خودتون (معرفی یک تیم به عنوان تیم خودتون) رو سو استفاده نمیدونید پس چی بهش میگید

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
دوست عزیز من خوب میدونم دارم چی میگم ولی انگار که شما استفاده از نام سایت اشخاص دیگه بدون حتی اجازه شفاهی براتون اینقدر عادی هست که فک میکنم طلب کار هم هستین!
مساله دقیقا همینجاست.. که من شمارو نمیشناسم

شما اگه مطرح میکردید که میخواید وارد تیم بشید نهایتش از شما تست گرفته میشد و نمونه کارهاتون بررسی میشد.. اینطور خیلی بهتر از این بود که بدون هیچ هماهنگی از اسم یه سایت سو استفاده کنید... و از این طریق جذب کار کنید..

محض اطلاعتون و یادآوری (اگه یادتون رفته که گرافیک نو مطعلق به شما نیست!!! چون ظاهرا این حس بهتون دست داده که...!) شماره بنده "رضائی" در صفحه سفارش این سایت موجوده میتونید تماس بگیرید!

تماس گرفتن من با شما منفعتی برام نداره اما این اتفاق تجربه ای شده که زودتر بخش های ناکامل سایت رو که بخاطر کمبود وقت تکمیل نشده زودتر کامل کنیم.. مثل بخش درباره ما و معرفی مدیران اصلی و اشخاصی که بازدید کنندگان فقط با اونها تماس باید داشته باشند که مشکل نه برای ما و نه برای اونها ایجاد نشه و مسئولیتی هم از این مسائل به ما قابل نصبت نباشه و جلوی سو استفاده های بیشتر گرفته بشه...!

شما اگه اسم این کار یعنی استفاده از نام یک گروه به عنوان گروه خودتون (معرفی یک تیم به عنوان تیم خودتون) رو سو استفاده نمیدونید پس چی بهش میگید

اقای عزیز شماره بنده 09305426655

مشکلی هست با من در تماس باشید بنده کاری رو از روی نادانی انجام ندارم که بخوام به شما جواب گو باشم

شما گویا از اون دسته از افراد هستید که پولی میگیرید و سعی در برهم زدن نظم و اعتبار افراد رو دارید

شماره تماس من رو دارید مشکلی هست تماس بگیرید یا اگر خیلی مشتاق هستید هزینه با من یکی از تایپیک های اختصاصی پرشین تولز رو برای شما بگیرم اونجا اعلام کنید

یک حرف رو که ده بار نمی گن شماره تماس بنده مشکلی هست با من در تماس باشید یک بار دیگه اینجا چیزی رو اعلام کنید با شما برخورد میشه

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
سلام
یه قالب رایگان رو بخوای کداش رو درست کنی( ویلد کنی) چقدر در میاد؟ قالب روی سایت تو امضام هستش
+
سئوش چند تومن میشه؟
قیمتا رو جداگونه برام پ.خ کن

بالا