• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که کارتشون اومد مبارکه. خیالتون راحت شد:D

Last edited:

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
یه نکته
یه دوستی از پستچی تو خیابونشون گرفته .پرس و جو کرده پستچی گفته۲بار اومدم نبودی.گفته چرا یادداشت ننداختی گفت دیگه نمیندازیم! حواستون باشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
برای کسایی که کارت پایان خدمتون مال 1390 هست هم باید تعویض شه ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
کارت شما باید از این هوشمندا باشه .

ولی تعویض مال این کارتا هستش

سلام
کارت ماله من نیست
اما توی 1390 گرفته ( سرباز بوده و خدمتشو توی 90 تموم کرده )
و کارتش هم از نوع دومیه که هوشمند نیست

باید بره تعویض ؟
کجا ؟
تا کی وقت داره ؟

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
سلام
کارت ماله من نیست
اما توی 1390 گرفته ( سرباز بوده و خدمتشو توی 90 تموم کرده )
و کارتش هم از نوع دومیه که هوشمند نیست

باید بره تعویض ؟
کجا ؟
تا کی وقت داره ؟

سلام

اگه کارتش از نوع دومی هستش آره باید تعویض بشه .

پلیس +10

تا خرداد وقت داره اما بعد عید حتما اقدام کنید برای تعویض.
----------------------

ولی دوستای من که سال 90 خدمتشون رو تموم کردن به همشون همون اول کارت هوشمند دادن .

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
هشدار درباره عدم‌تعویض کارت ‌معافیت
رییس سازمان وظیفه عمومی از باطل شدن کارت‌های معافیت قدیمی پس از پایان مهلت مقرر برای تعویض با کارت‌های هوشمند خبر داد و گفت: دارندگان کارت‌های معافیت باید به موقع برای تعویض اقدام کنند.

سردار سید حمید صدرالسادات با اشاره به ابطال کارت‌های قدیمی معافیت پس از پایان مهلت مقرر برای تعویض، گفت: هم اکنون کار تعویض کارت‌های معافی با کارت‌های هوشمند، بر اساس برنامه اعلام شده انجام می‌شود و استقبال از این کار نیز مطلوب است.

وی با بیان اینکه پس از مهلت مقرر که برای تعویض کارت‌های معافیت اعلام شده است، کارت‌های قدیمی از درجه اعتبار ساقط می‌شود، گفت: دارندگان این کارت‌ها برای اینکه با مشکلی مواجه نشوند باید در مهلت مقرر برای انجام کارهای اداری این کار، به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه کنند.

رییس سازمان وظیفه عمومی تنها مشکل انجام این کار را رعایت نکردن زمانبندی اعلام شده از سوی مردم دانست و خاطر نشان کرد: این موضوع باعث کندی کار می‌شود زیرا برنامه‌ریزی‌ها را تغییر می‌دهد.

وی درباره کارت‌های صادره شده نیز گفت: تا کنون دو سری از کارت‌های معافیت هوشمند صادر و از طریق پست برای متقاضیان ارسال شده است.
صدرالسادات تاکید کرد روند کار شکل گرفته و با هماهنگی‌های انجام شده پس از تعطیلات نوروز ۹۱، تعویض کارت‌ها با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

رییس سازمان وظیفه عمومی از تعویض کارت‌های پایان خدمت با کارت های هوشمند جدید از اردیبهشت یا نهایتا خردادماه سال ۹۱ خبر داد، گفت: زمانبندی انجام این کار بزودی اعلام خواهد شد.

وی تاکید کرد در مجموع ظرف دو سال، تمام کارت‌های معافیت و پایان خدمت باید تعویض شوند و سازمان وظیفه عمومی نیز آمادگی کامل برای انجام این کار را در مهلت مقرر دارد.

گفتنی است بر اساس زمانبندی سازمان وظیفه عمومی ناجا دارندگان کارت‌های قدیمی معافیت از دهم دی ماه سال ۹۰ تا دهم اردیبهشت ماه سال ۹۱ فرصت دارند برای تعویض کارت خود با کارت هوشمند به دفاتر پلیس به اضافه ۱۰ مراجعه کنند.

جدول زمانبندی مهلت باقی مانده این طرح بر اساس تاریخ صدور کارت به قرار زیر است:

- از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۹ از دهم اسفندماه تا دهم فروردین ماه ۱۳۹۱

- از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۹ از دهم فروردین ماه سال ۹۱ تا دهم اردیبهشت ماه

بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی این زمانبندی قابل تمدید نیست و پس از انقضای مهلت فوق کارت‌های قدیمی از درجه اعتبار ساقط خواهند شد.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام....

اين پول 8200 رو به چه بانكي بايد بريزيم؟ فقط شماره حساب داده و اسم بانك رو نگفته....

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10

با تشكر...

سلام...

كسي هست كه معافيت كفالت داشته باشه و كارتش رو تحويل داده باشه و منتظر رسيدن كارت هوشمند باشه؟ منظورم اينه كه هنوز رسيد دستش باشه؟

با تشكر

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
با تشكر...

سلام...

كسي هست كه معافيت كفالت داشته باشه و كارتش رو تحويل داده باشه و منتظر رسيدن كارت هوشمند باشه؟ منظورم اينه كه هنوز رسيد دستش باشه؟

با تشكر

من 15 بهمن مدارکمو دادم هنوز کارتم نیومده

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من 15 بهمن مدارکمو دادم هنوز کارتم نیومده

با تشكر از شما دوست عزيز....

توي اون برگه رسيد كه به شما دادند در قسمت مشخصات كارت جلوي نوع كفالت و عنوان ثبت شده روي كارت و امضا كننده كارت چي نوشته؟

من همه اينا رو دستي نوشتم ولي رو اين برگه چيزي چاپ نشده و جلوش خالي هست..پرسيدم گفت لازم نيست...همچنين جلوي سال اخذ مردك و نام دانشگاه و رشته تحصيلي هم خالي هست و فقط نوشته ليسانس غير پزشكي پيوسته...

مال شما هم همينطوره؟ البته من 2-3 بار پرسيدم گفت لازم نيست...اطلاعات شما روي همون برگه دست نويس هست...درسته؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
آقا یک سوال مهم

من دانشجوی لیسانس هستم الان و دانشگاه اصل مدرک فوق دیپلم ام رو گرفته - چی باید ببرم براشون ؟!! کارت دانشجوییم رو ؟!

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
lمن امروز رفتم کارهاشو انجام دادم - یک فیش 8200 تومنی + 6500 تومن هم توی پلیس +10 ازم گرفتن
یک دونه عکس رنگی هم دادم ! اثر انگشت گرفتن و آزمایش خون هم نخواستن ازم
فکر کنم چون تو عیده سرشون خلوت شده و با مردم راه میان

فقط یک مطلب بود که در بدو ورود کارت معافیت ام رو که دید گفت این اصل نیست و کپیه !! برو اصلش رو بیار !!!!!!!! تقریبا هنگ کردم که من الان چه جوری بهشون ثابت کنم بابا خودتون اینو بهم دادین
بهشون گفتم مگه دیوانه ام بیام تو اداره پلیس کارت کپی اونم معافیت بیارم بگم اصله !! طرف رفت اون پشت با دستگاه چک کرد و عذرخواهی کرد !!!
تنش نداشت ما بقی ماجرا فقط از همون اول اصل موضوع رفت زیر سوال !!!!!!! :D

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
آقا همین الان یک سوال مهم برام پیش اومد :

رو پاکت ای که پست براتون کارت هوشمند رو فرستاده ، مشخصات تحصیلی یا شماره موبایل رو میزنه ؟ یا فقط اسم و فامیل رو زده با آدرس و کد پستی ؟؟

گفتم ممکنه یک درصد شیرین کاری کنن برخی مشخصات شخصی رو هم رو پاکت بزنن و ماشالا به همسایه های فضول !

ali.mohajerat

Registered User
لایک‌ها
0
اونایی که کارت هوشمند معافیت گرفتن واسه همشون پیامک اومده که کارتشون صادره شده یا نه؟ میخواستم بدونم که پیامکها واسه همه میاد یا به صورت رندوم میاد؟

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37

توي اون برگه رسيد كه به شما دادند در قسمت مشخصات كارت جلوي نوع كفالت و عنوان ثبت شده روي كارت و امضا كننده كارت چي نوشته؟

من همه اينا رو دستي نوشتم ولي رو اين برگه چيزي چاپ نشده و جلوش خالي هست..پرسيدم گفت لازم نيست...همچنين جلوي سال اخذ مردك و نام دانشگاه و رشته تحصيلي هم خالي هست و فقط نوشته ليسانس غير پزشكي پيوسته...

مال شما هم همينطوره؟ البته من 2-3 بار پرسيدم گفت لازم نيست...اطلاعات شما روي همون برگه دست نويس هست...درسته؟

توی رسید من همه اینا رو نوشته و چیزی خالی نداره
اینا رو باید متصدی پلیس + 10 پر میکرد

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

برای منم فقط مدرک و رشته رو زده. کارو وقتی به دختر جماعت بدن همین میشه دیگه... پس فردا کارتمون هم میاد می بینیم عکس زیزیگولو روش چاپ شده! :wacko:

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
کسی کارت هوشمند جدید براش رسیده؟ این برگه رسید توش نوشته یک ماه معتبر است اما حالا شده 2ماه چیزی نرسیده

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
کسی کارت هوشمند جدید براش رسیده؟ این برگه رسید توش نوشته یک ماه معتبر است اما حالا شده 2ماه چیزی نرسیده

مال منم هنوز نرسیده
اگه تا شنبه نرسید میرم پلیس+10 پیگیری میکنم چون این برگه دیگه اعتباری نداره

بالا