• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من سال 83 معافی گرفتم هم باید برم تعویض کنم ؟

آخه خط اول اینو نوشته : به آگاهي مي‌رساند طرح تعويض کارت‌هاي معافيت و صدور کارت‌ هوشمند شروع شده است، از اين رو کليه متقاضياني که کارت‌ معافيت آنها غير هوشمند بوده و مربوط به تمامي سال 1388 و نيمه اول سال 1389 مي‌باشد،

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اونایی که سر زمان بندی که گفته شده نرفتن چی کار باید بکنن ؟ من کارتم 89 صادر شده گویا باید ماه پیش میرفتم ، تکلیف من چیه الان ؟
مدارک چیا میخواد ؟؟ پولم میگیرن ؟

مهم نیست
منم 2 هفته دیر رفتم ازم گرفتن

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستانی که با پزشکی معافیت گرفتن مخصوصا بینایی دقت بکنن در صورتیکه گواهینامه رو بدون عینک گرفته باشند (یعنی لیزیک کرده باشند) احتمالش هست که معافیتشون باطل بشه.!

p920

Registered User
لایک‌ها
7
دوستانی که با پزشکی معافیت گرفتن مخصوصا بینایی دقت بکنن در صورتیکه گواهینامه رو بدون عینک گرفته باشند (یعنی لیزیک کرده باشند) احتمالش هست که معافیتشون باطل بشه.!

عزیزم الکی به بچه ها استرس وارد نکن قانون عطف به ماسبق نمیشه یعنی اگه یک بار گفتن معافی دیگه معافی نمیتونن بگن نه الان معاف نیستین!!!

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
سایتش اینقدر در پیت بود برای من باز نشد
من سال 84 معافی گرفتم اگر نریم دنبالش اتفاق خاصی میوفته؟؟؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

یعنی چی. عکسش رو؟
من گواهینامه نگرفتم و نمیگیرم هم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من سال 83 معافی گرفتم هم باید برم تعویض کنم ؟

آخه خط اول اینو نوشته : به آگاهي مي‌رساند طرح تعويض کارت‌هاي معافيت و صدور کارت‌ هوشمند شروع شده است، از اين رو کليه متقاضياني که کارت‌ معافيت آنها غير هوشمند بوده و مربوط به تمامي سال 1388 و نيمه اول سال 1389 مي‌باشد،

باید بری. فردا هم آخرین مهلته
الان نوبت بعد از 80 ـه

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
برو پیش رئیس دفتر از کارمندش شکایت کن. من عکس رنگی دادم، بسیار هم خوب روی برگه رسید به صورت سیاه و سفید پرینت شده. اونی که اینو گفته احتمالا باهاش بد حرف زدی خواسته بپیچونه! حتما برو زیر آبشو بزن! یه سری دختر عقده ای گذاشتن جواب ملتو بدن، همین میشه... باز این دفتری که من رفتم، قیافه دخترا شبیه کارمند بود... یه جا دیگه رفته بودم پارسال برای تمدید پاسم، رسما 4 تا ج*نده آورده بودن نشونده بودن اونجا! آدم نمیتوانست نگاهشون کنه!

متاسفانه همینطوره که میگید. من10و ربع رفتم دختره گفت تا10!!! گفتم کی ساعت گذاشته حالا یه ربع از10 گذشته گفت نمیشه.رفتم یه جایی آقا بود البته خیلی اذیتم کرد ولی انجام داد.2تا رنگی دادم که اسکن سیاه سفید کرد. 2تا عکسو رو فرم و پرونده میزنن مهم نیست رنگی باشه یا نه.همش ایراد الکیه.اصل کارو بچسب که من و خیلیا با گذشت51روز هیچ خبری از کارتمون نیست !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اعلام جدول زمانبندي اجراي طرح تعويض كارت‌هاي قديمي معافيت ازخدمت با كارت هوشمند

گروه ناجا- سازمان وظيفه عمومي ناجا جدول زمانبندي اجراي طرح تعويض كارت‌هاي قديمي معافيت از خدمت با كارت هوشمند را اعلام نمود.

به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،از آنجا كه طرح تعويض كارت‌هاي معافيت و پايان خدمت قديمي با كارت هوشمند از تاريخ دهم دي ماه سال جاري با تعويض كارت‌هاي قديمي معافيت از خدمت آغاز گرديده، سازمان وظيفه عمومي ناجا به منظور رفاه حال متقاضيان و تسريع در رسيدگي به درخواست‌هاي آنان براي اجراي اين طرح اولويت‌بندي بر اساس سال اخذ كارت قديمي معافيت و پايان خدمت در نظر گرفته است كه دارندگان كارت‌هاي معافيت قديمي طبق زمانبندي ذيل فرصت داشته تا به منظور اخذ كارت هوشمند خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.
از سال 1388 به بعد از تاريخ 10/10/1390 تا 10/11/1390
از سال 1380 تا 1387 از تاريخ 10/11/1390 تا 10/12/1390
از سال 1370 تا 1379 از تاريخ 10/12/1390 تا 10/1/1391
از سال 1360 تا 1369 از تاريخ 10/1/1391 تا 10/2/1391

لازم به ذكر است: تاريخ مذكور قابل تمديد نبوده و پس از انقضاي مهلت فوق كارت‌هاي قديمي از اعتبار ساقط خواهند شد
MHCIP Portal - اخبار

یکی این پست رو انتقال بده پست اول

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
من رفتم امرو مدارکو ز تحویل دادم رسید گرفتم یارو گفت کمه کم 2 ماه طول می کشه حالا یه چند تا سوال 1- من کارتمو 84 گرفته بودم حالا که این قانون معافیت پدر بالای 59 سالو انگار ورداشتن جریان چی می شه ؟:(

2- من مدرک جدیدم حاضر نیست همون دیپلم اون موقع روزدم تاریخشم احتمال زیاد اشتباس مشکلی نداره گو اینکه تو رسیده اصلا تاریخ گرفتن مدرک نزده ؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تکلیف اونهایی که سال78 و 79 و 80 سربازی را خریدن چی میشه؟ تو کارت دقیقا زده: بند (ط) تبصره (9) قانون بودجه سال 78
اینم معافی محسوب میشه؟ از دوستانی کسی اون موقع سربازی رو خریده؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
من رفتم امرو مدارکو ز تحویل دادم رسید گرفتم یارو گفت کمه کم 2 ماه طول می کشه حالا یه چند تا سوال 1- من کارتمو 84 گرفته بودم حالا که این قانون معافیت پدر بالای 59 سالو انگار ورداشتن جریان چی می شه ؟
همون طور که دوستان گفتن ، شرایط موقع معاف شدن مهم هست و بعدش هر فرقی بکنه دیگه مشکلی پیش نمیاد ! مثلآ یکی اون موقع داداشش 16 سالش بوده و تونسته معافیت کفالت بگیره ، وقتی داداشش 18 سالش شد معافیتش سرجاش هست و از بین نمیره ! :دی

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان الکی جو سازی نکنید! هر کسی کارت معافیت اصل از خود **** وظیفه دریافت کرده چه پزشکی چه کفالت یا حتی کسایی که قانونی خریده باشن هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد! خیالتون راحت!

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
همون طور که دوستان گفتن ، شرایط موقع معاف شدن مهم هست و بعدش هر فرقی بکنه دیگه مشکلی پیش نمیاد ! مثلآ یکی اون موقع داداشش 16 سالش بوده و تونسته معافیت کفالت بگیره ، وقتی داداشش 18 سالش شد معافیتش سرجاش هست و از بین نمیره ! :دی

[
کد:
دوستان الکی جو سازی نکنید! هر کسی کارت معافیت اصل از خود **** وظیفه دریافت کرده چه پزشکی چه کفالت یا حتی کسایی که قانونی خریده باشن هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد! خیالتون راحت!
دمتون گرم ولی استرسم حالی میده :D

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
آره مشکوک میزنن!!!!

من تازه امروز رفتم انجام دادم ! یعنی چهارشنبه رفتم و طرف گفت کارت و مدارک رو بذار و فردا بیاد رسید بگیر. گفتم همون فردا بیام و کارت رو بدم میشه ؟ گفت آره ! پنجشنبه رفتم و دوباره گفت بذار و یکشنبه بیا ! منم دیگه حوصله نداشتم هر روز برم و کارت و مدارک رو گذاشتم و امروز رفتم و خوشبختانه دیگه خبری از اون عزیز تنبل نبود و به جاش یکی دیگه کارم رو سریع راه انداخت و رسید داد.
دوستان نگران نباشین چیزی نمیشه ! این همه آدم رو که یه جا نمیگن معافیتتون کنسل شده و برین سربازی !! فقط چون تعداد زیاده احتمالآ طول میکشه ولی آخرش کارت ها رو میدن !

والا اینجا هیچی بعید نیست! اما دعا می کنیم برای یک نفر هم این اتفاق نیفته:ph34r2:

من رفتم مدارک دادم. گفت فقط برای کارت ها ی معافیته! نکنه نقشه ای دارن ا؟!

دیروز واسه من sms اومد که درخواست تعویض کارت در سازمان **** وظیفه تحت بررسی قرار گرفت. البته عنوانش رو نوشته " مشمول گرامی با سلام" فکر کنم کارم تمومه! :(

برای کسی اومد؟ چند روز طول کشید؟ نکنه میخوان تا جنگ کشش بدن هیچ کس کارت دستش نباشه همه دستا تو حنا، دختری در مزرعه D:

[
کد:
دمتون گرم ولی استرسم حالی میده :D

دوستان کل قضیه از اینجا شروع شد:
کارت پایان خدمت جعلی یکی از مقامات دولتی

17842_223.jpg

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من فردا عازم پلیس +10 هستم .:(

امروز پسر خالم گفت ( جو الکی داد ) اگه فلان حالت رو داشته باشی دوباره میفرستن کمیسیون و . . . شایدم معافیت رو باطل کنن . البته زیاد نترسیدم ، ترس اصلیم از رفیقایی بود که واسه سربازی رفتن کلی اذیتشون کرده بودم . خلاصه باباهه زنگ زد یه سرهنگی که در پلیس +10 کار میکنه ، اونم همه ی این حرفارو تکذیب کرد و گفت اینا همش چرنیات هستش . شما فکر کن یکی معافی گرفته ، رفته ازدواج کرده ، 9 سال سابقه استخدامی داره یهو بهش بگن حالا باید بری سربازی ، مگه میشه ؟ ( میدونم کار نشد نداره ولی احتمالش خیلی کمه )

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من هم مجبورم برم .. چون Passport ام تاریخ اش گذشت و حالا به این کارت گیر میدن حتما برای تمدید پاسپورت

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بازم میگم میخوان الک کنن کارتای تقلبی از توش در بیاد

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
کارت منم نیومده هنوز من 26 دی مدارکو دادم عکس سیاه سفید وازمایش خونم چرته از منم نخواستن فقط میخوان ملتو بدونن بعضی از این زنای پلیس +10 قیافشون شبیهه بد کاره های شهر نو سابقه نمیدونم اینا پیش خودشون فکر کردن که بخوان یه ادم مرتب بذارن حتما باید هفت من بزک کرده باشه یه کارمند مانتویی بدون ارایش میذاشتن که بهتره.حالم ازین مملکت بهم میخوره.اقا مگه کشکه دوباره ببرن خدمت من خودم معافیت برا چشم گرفتم اون موقع با دیپلم گرفتم الان لیسانس دارم باسه دیپلم 8 به بالا معاف بود برای لیسانس 10 به بالا ولی مطمینا دوباره منو خدمت نمیبرن.لطفا شایع سازی نکنین در ضمن اقا بیان به من بگن تو برو دوباره خدمت مگه من میرم!!!بیان ببرنم اگر میتونن من حین خدمت معافی گرفتم همون موقع پدر فرمانده گروهانو در اورده بودم هر روز میرفتم بازرسی زیر ابشو میزدم به بچه ها تو میگفت میرفتم میگفتم به همه سپرده بود به من کاری نداشته باشن

Last edited:
بالا