gilase_tanha202
Registered User
منم آزمایش گروه خونی دادم، ولی فکر کنم نتیجه رو گم کرده باشم
. تا کی مهلت داره ؟
من بالاخره نفهمیدم این تعویض مال اونهایی است که معاف شدند یا اونهایی که رفتند خدمت؟؟
بله عزیز آزمایش گروه خونی و rh هم باید باشه که حدود 6 تومنی میشه. اجباریه.
هر آزمایشگاهی برید انجام میدن، 2 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه... سعی کنید هر جا میرید با پذیرشش هماهنگ کنید که نیم ساعته جواب بدن که بیخودی یه روز دیگه واسه جواب نیای.
پس اجباریه؟منم آزمایش گروه خونی دادم، ولی فکر کنم نتیجه رو گم کرده باشم. تا کی مهلت داره ؟
دیروز واسه من sms اومد که درخواست تعویض کارت در سازمان **** وظیفه تحت بررسی قرار گرفت. البته عنوانش رو نوشته " مشمول گرامی با سلام" فکر کنم کارم تمومه!![]()
عجیبه من و دوستم اصلآ آزمایش ندادیم و طرف هم چیزی نگفت ! :دیبله عزیز آزمایش گروه خونی و rh هم باید باشه که حدود 6 تومنی میشه. اجباریه.
هر آزمایشگاهی برید انجام میدن، 2 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه... سعی کنید هر جا میرید با پذیرشش هماهنگ کنید که نیم ساعته جواب بدن که بیخودی یه روز دیگه واسه جواب نیای.
lol ! خدا به هممون رحم کنه ! :دیدیروز واسه من sms اومد که درخواست تعویض کارت در سازمان **** وظیفه تحت بررسی قرار گرفت. البته عنوانش رو نوشته " مشمول گرامی با سلام" فکر کنم کارم تمومه!
پس اجباریه؟
برا ازمایش گروه خونی دیگه دکتر که نباید نسخه بنویسه؟ هر درمانگاه که ازمایشاه داره میشه رفت یا انتقال خون چی بریم انجا انجام میده؟دیگه پول ویزیت دکتر ندیم فقط پول ازمایش خون بدیم
درجا میدن؟
فعلا واسه معافی ها هست...
پس اجباریه؟
برا ازمایش گروه خونی دیگه دکتر که نباید نسخه بنویسه؟ هر درمانگاه که ازمایشاه داره میشه رفت یا انتقال خون چی بریم انجا انجام میده؟دیگه پول ویزیت دکتر ندیم فقط پول ازمایش خون بدیم
درجا میدن؟
عجیبه من و دوستم اصلآ آزمایش ندادیم و طرف هم چیزی نگفت ! :دی
جدآ این 10+ شاهکار هستن !
lol ! خدا به هممون رحم کنه ! :دی
ممنون
آخه چندشب پیش تلویزیون استانی تبلیغ زده بود که طرح تعویض کارت های پایان خدمت.
دیروز واسه من sms اومد که درخواست تعویض کارت در سازمان **** وظیفه تحت بررسی قرار گرفت. البته عنوانش رو نوشته " مشمول گرامی با سلام" فکر کنم کارم تمومه!![]()
ما ها که کلا خدمت نرفتیم وقتی رفتیم و جا خالی شد، نوبت افرادی که خدمت رفتن هم میرسه... فعلا اولویت با ماست!![]()
برای کسی اومد؟ چند روز طول کشید؟ نکنه میخوان تا جنگ کشش بدن هیچ کس کارت دستش نباشه همه دستا تو حنا، دختری در مزرعه D: