• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
فقط برای اونایی که برای گرفتن کارتشون حرکت ناجوانمردانه ای زدن و خودشون رو تافته جدا بافته فرض کردن یه کم خطری می تونه باشه

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
فقط برای اونایی که برای گرفتن کارتشون حرکت ناجوانمردانه ای زدن و خودشون رو تافته جدا بافته فرض کردن یه کم خطری می تونه باشه
یک خبرهایی شده است که:

اطلاعیه وظیفه عمومی: http://nezamvazifeh.com/

http://www.police.ir/portal/home/default.aspx?categoryid=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55

عفو و بخشش کلیه فراریان و غایبان و کلیه کسانی که اضافه خدمت خوردن در صورت معرفی

معافیت تحصیلی برای کلیه کسانی که قصد ادامه تحصیل( بدون کنکور و غیر حضوری دانشگاهها) در :
پودمانی جامع علمی کاربردی و فراگیر پیام نور و بدون کنکور دانشگاه آزاد و موسسات عالی غیر دولتی و کلیه رشته های غیر حضوری دانشگاهها

:lol: :lol: :lol:

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دلمونو ریش نکن حاجی. راس که نمیگی نه!
127fs1004759.gif
kuge3.gif

دروغم چیه؟ :D مشمول شدیم رفت! :(

91212255728375286491.jpg

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
بله عزیز آزمایش گروه خونی و rh هم باید باشه که حدود 6 تومنی میشه. اجباریه.

هر آزمایشگاهی برید انجام میدن، 2 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه... سعی کنید هر جا میرید با پذیرشش هماهنگ کنید که نیم ساعته جواب بدن که بیخودی یه روز دیگه واسه جواب نیای.

هیچ جای فراخوان و بخشنامه ننوشته برای تعویض آزمایش گروه خونی بدید. الکی گفته.نابغه هستن این+۱۰ها
خودم و چند نفر دیگم ندادیم
من۵۰روزه مدارک دادم خبری نیست!

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
یا خداااااااااااا
من دو روز دیگه وقت دارم...
چیا باید ببرم؟
بگید که جور کنم و فردا برم پلیس +10
مرسی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
هیچ جای فراخوان و بخشنامه ننوشته برای تعویض آزمایش گروه خونی بدید. الکی گفته.نابغه هستن این+۱۰ها
خودم و چند نفر دیگم ندادیم
من۵۰روزه مدارک دادم خبری نیست!

اجباری باشه یا نباشه جایی که من و خیلی های دیگه دادیم اجباری بود، دو سه روز بعد هم sms تایید سازمان **** وظیفه برامون اومد! یعنی روال همین بوده و در حال انجامه!

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
اجباری باشه یا نباشه جایی که من و خیلی های دیگه دادیم اجباری بود، دو سه روز بعد هم sms تایید سازمان **** وظیفه برامون اومد! یعنی روال همین بوده و در حال انجامه!

تایید می شود!

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
آقا دعوا نکنین کلآ قاعده و قانون خاصی نداره ! :دی فکر کنم هرکدوم از 10+ ها به سلیقه خودشون عمل میکنن ! lol
مثلآ ما عکس رنگی دادیم و طرف هم هیچی نگفت و رسید داد ولی الآن تازه فهمیدم عکس سیاه و سفید میخواستن !!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقا دعوا نکنین کلآ قاعده و قانون خاصی نداره ! :دی فکر کنم هرکدوم از 10+ ها به سلیقه خودشون عمل میکنن ! lol
مثلآ ما عکس رنگی دادیم و طرف هم هیچی نگفت و رسید داد ولی الآن تازه فهمیدم عکس سیاه و سفید میخواستن !!

کی دعوا کرد شوما به من نیشانش بده! :p

ما + تمام کسانی که میشناسم همه عکس رنگی دادیم! :D عکسمون رو هم درست و درمون روی رسید کارت پرینت کردن. :rolleyes:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آره ببر بده اگر قبلا کارتت مشکلی نداشته و اصل هست هیچ موردی پیش نمیاد!
مدارک هم: 2 قطعه عکس - آخرین مدرک تحصیلی - کارت ملی - فیش واریزی که بچه ها شمارشو گذاشتن - شناسنامه - اصل کارت معافیت + کپی همشون!

!

اصل همه شون رو میخوان؟
پوشه هم میخواد دیگه؟
شماره حسابها فرق ندارن؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نه آقا آزمایش نخواستن فقط باید گروه خونی رو تو فرم نوشت.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کی دعوا کرد شوما به من نیشانش بده! :p

ما + تمام کسانی که میشناسم همه عکس رنگی دادیم! :D عکسمون رو هم درست و درمون روی رسید کارت پرینت کردن. :rolleyes:
من عکس رنگی بود گفت باید سیاه سفید باشه. رفتم عکس سیاه سفید گرفتم. یکی دیگه عکس 2 در 3 آورده بود. بهش گفت باید 3 در 4 باشه. قبلاً اعلام کرده بودن 2x3 مث اینکه

نه آقا آزمایش نخواستن فقط باید گروه خونی رو تو فرم نوشت.
گروه خونی رو همینجوری من در آوردی بنویسیم چیه. نمیدونم a ـه یا o

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
شوما هر اطلاعاتی بنویسی با اطلاعات صدور کارت چک می کنن باید همونی رو بنویسی که موقع صدور کارت گفتی. اون زمان آزمایش میخواستن جزو مدارک..

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
شوما هر اطلاعاتی بنویسی با اطلاعات صدور کارت چک می کنن باید همونی رو بنویسی که موقع صدور کارت گفتی. اون زمان آزمایش میخواستن جزو مدارک..

اتفاقا اون زمان من آزمایش ندادم! :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من عکس رنگی بود گفت باید سیاه سفید باشه. رفتم عکس سیاه سفید گرفتم. یکی دیگه عکس 2 در 3 آورده بود. بهش گفت باید 3 در 4 باشه. قبلاً اعلام کرده بودن 2x3 مث اینکه

گروه خونی رو همینجوری من در آوردی بنویسیم چیه. نمیدونم a ـه یا o

برو پیش رئیس دفتر از کارمندش شکایت کن. من عکس رنگی دادم، بسیار هم خوب روی برگه رسید به صورت سیاه و سفید پرینت شده. اونی که اینو گفته احتمالا باهاش بد حرف زدی خواسته بپیچونه! حتما برو زیر آبشو بزن! یه سری دختر عقده ای گذاشتن جواب ملتو بدن، همین میشه... باز این دفتری که من رفتم، قیافه دخترا شبیه کارمند بود... یه جا دیگه رفته بودم پارسال برای تمدید پاسم، رسما 4 تا ج*نده آورده بودن نشونده بودن اونجا! آدم نمیتوانست نگاهشون کنه!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برو پیش رئیس دفتر از کارمندش شکایت کن. من عکس رنگی دادم، بسیار هم خوب روی برگه رسید به صورت سیاه و سفید پرینت شده. اونی که اینو گفته احتمالا باهاش بد حرف زدی خواسته بپیچونه! حتما برو زیر آبشو بزن! یه سری دختر عقده ای گذاشتن جواب ملتو بدن، همین میشه... باز این دفتری که من رفتم، قیافه دخترا شبیه کارمند بود... یه جا دیگه رفته بودم پارسال برای تمدید پاسم، رسما 4 تا ج*نده آورده بودن نشونده بودن اونجا! آدم نمیتوانست نگاهشون کنه!

دختر نبود، یه آقا بود. فکر کنم خودش مدیریت دفتر بود. کاغذی که بهم دادن روش نوشته بود عکس سیاه سفید با زمینه سفید.
اتفاقاً رفتارش هم خوب بود.

من چه میدونم 8 سال پیش چی نوشتم. یادم نمیاد آزمایش دادم یا نه. برم آزماش گروه خون بدم
مهارت و تخصص رو چیزی ننویسیم اشکالی نداره؟ شغل رو هم بیکار میزنم :دی

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

اعصاب نذاشتن امروز رفتم گیر داد میگه عکس رنگی نمیشه میگم مرض دارید پس ان پشت زدید عکس رنگی یا سیاه و سفید
بازم افتاد فردا
رفیقم رفت یک پلیس +10 دیگه عکس رنگی داد گیر ندادند و ازمایش هم نداده واقعا حال ادم بهم میزنند
حالا شما میگه چند تا دختر ... بدبختی اینی که اینجا بود چادری هم بود واقعا ادم حالش بهم میخوره از ادمی که دوست داره مردم سرکار بذاره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اعصاب نذاشتن امروز رفتم گیر داد میگه عکس رنگی نمیشه میگم مرض دارید پس ان پشت زدید عکس رنگی یا سیاه و سفید
بازم افتاد فردا
رفیقم رفت یک پلیس +10 دیگه عکس رنگی داد گیر ندادند و ازمایش هم نداده واقعا حال ادم بهم میزنند
حالا شما میگه چند تا دختر ... بدبختی اینی که اینجا بود چادری هم بود واقعا ادم حالش بهم میخوره از ادمی که دوست داره مردم سرکار بذاره

اون به کنار
یک ساعت بیشتر وایسادم تو صف بانک
از سازمان سنجش یاد بگیرن همه چیزشون اینترنتیه. از کارت ثبت نام تا فرم و عکس و...
قرن بیست و یکه مثلاً، مثل عصر حجر عمل میکنن. اونم واسه کارت هوشمند. هه

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
اونایی که سر زمان بندی که گفته شده نرفتن چی کار باید بکنن ؟ من کارتم 89 صادر شده گویا باید ماه پیش میرفتم ، تکلیف من چیه الان ؟
مدارک چیا میخواد ؟؟ پولم میگیرن ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
مدارک:
http://epolice.ir/page.php?36
1- اصل و تصوير پشت و رو كارت ملي.
2- اصل شناسنامه عکسدار به همراه تصویر تمام صفحات و صفحه توضيحات.
3- دو (2) قطعه عكس 4×3 سياه و سفيد با زمينه روشن و تمام رخ، مطابق با شئونات اسلامي فاقد زيور آلات، کراوات يا هرگونه آرايش سر و صورت.
4- اصل و تصوير آخرين مدرک تحصيلي يا گواهي مربوطه.
5- اصل کارت معافیت قبلي که داراي مهر طلاکوب بوده، شماره سريال آن مشخص و با اطلاعات ارائه شده از سوي متقاضي مطابقت داشته باشد.
6- فيش واريزي به مبلغ 82000 ريال (هشت هزار و دويست تومان) به شماره حساب 0106374479003 به نام شرکت پژوهش و توسعه ناجي(بابت صدور کارت هوشمند)

عکس 3 تا میخواد

-------------------------
اصل مدرک تحصیلی و شناسنامه رو هم میبرن یا بهمون پس میدن؟

بالا