یک خبرهایی شده است که:فقط برای اونایی که برای گرفتن کارتشون حرکت ناجوانمردانه ای زدن و خودشون رو تافته جدا بافته فرض کردن یه کم خطری می تونه باشه
دلمونو ریش نکن حاجی. راس که نمیگی نه!
بله عزیز آزمایش گروه خونی و rh هم باید باشه که حدود 6 تومنی میشه. اجباریه.
هر آزمایشگاهی برید انجام میدن، 2 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه... سعی کنید هر جا میرید با پذیرشش هماهنگ کنید که نیم ساعته جواب بدن که بیخودی یه روز دیگه واسه جواب نیای.
هیچ جای فراخوان و بخشنامه ننوشته برای تعویض آزمایش گروه خونی بدید. الکی گفته.نابغه هستن این+۱۰ها
خودم و چند نفر دیگم ندادیم
من۵۰روزه مدارک دادم خبری نیست!
اجباری باشه یا نباشه جایی که من و خیلی های دیگه دادیم اجباری بود، دو سه روز بعد هم sms تایید سازمان **** وظیفه برامون اومد! یعنی روال همین بوده و در حال انجامه!
آقا دعوا نکنین کلآ قاعده و قانون خاصی نداره ! :دی فکر کنم هرکدوم از 10+ ها به سلیقه خودشون عمل میکنن ! lol
مثلآ ما عکس رنگی دادیم و طرف هم هیچی نگفت و رسید داد ولی الآن تازه فهمیدم عکس سیاه و سفید میخواستن !!
آره ببر بده اگر قبلا کارتت مشکلی نداشته و اصل هست هیچ موردی پیش نمیاد!
مدارک هم: 2 قطعه عکس - آخرین مدرک تحصیلی - کارت ملی - فیش واریزی که بچه ها شمارشو گذاشتن - شناسنامه - اصل کارت معافیت + کپی همشون!
!
من عکس رنگی بود گفت باید سیاه سفید باشه. رفتم عکس سیاه سفید گرفتم. یکی دیگه عکس 2 در 3 آورده بود. بهش گفت باید 3 در 4 باشه. قبلاً اعلام کرده بودن 2x3 مث اینکهکی دعوا کرد شوما به من نیشانش بده!
ما + تمام کسانی که میشناسم همه عکس رنگی دادیم! عکسمون رو هم درست و درمون روی رسید کارت پرینت کردن.
گروه خونی رو همینجوری من در آوردی بنویسیم چیه. نمیدونم a ـه یا oنه آقا آزمایش نخواستن فقط باید گروه خونی رو تو فرم نوشت.
شوما هر اطلاعاتی بنویسی با اطلاعات صدور کارت چک می کنن باید همونی رو بنویسی که موقع صدور کارت گفتی. اون زمان آزمایش میخواستن جزو مدارک..
من عکس رنگی بود گفت باید سیاه سفید باشه. رفتم عکس سیاه سفید گرفتم. یکی دیگه عکس 2 در 3 آورده بود. بهش گفت باید 3 در 4 باشه. قبلاً اعلام کرده بودن 2x3 مث اینکه
گروه خونی رو همینجوری من در آوردی بنویسیم چیه. نمیدونم a ـه یا o
برو پیش رئیس دفتر از کارمندش شکایت کن. من عکس رنگی دادم، بسیار هم خوب روی برگه رسید به صورت سیاه و سفید پرینت شده. اونی که اینو گفته احتمالا باهاش بد حرف زدی خواسته بپیچونه! حتما برو زیر آبشو بزن! یه سری دختر عقده ای گذاشتن جواب ملتو بدن، همین میشه... باز این دفتری که من رفتم، قیافه دخترا شبیه کارمند بود... یه جا دیگه رفته بودم پارسال برای تمدید پاسم، رسما 4 تا ج*نده آورده بودن نشونده بودن اونجا! آدم نمیتوانست نگاهشون کنه!
من چه میدونم 8 سال پیش چی نوشتم. یادم نمیاد آزمایش دادم یا نه. برم آزماش گروه خون بدمشوما هر اطلاعاتی بنویسی با اطلاعات صدور کارت چک می کنن باید همونی رو بنویسی که موقع صدور کارت گفتی. اون زمان آزمایش میخواستن جزو مدارک..
برو پیش رئیس دفتر از کارمندش شکایت کن. من عکس رنگی دادم، بسیار هم خوب روی برگه رسید به صورت سیاه و سفید پرینت شده. اونی که اینو گفته احتمالا باهاش بد حرف زدی خواسته بپیچونه! حتما برو زیر آبشو بزن! یه سری دختر عقده ای گذاشتن جواب ملتو بدن، همین میشه... باز این دفتری که من رفتم، قیافه دخترا شبیه کارمند بود... یه جا دیگه رفته بودم پارسال برای تمدید پاسم، رسما 4 تا ج*نده آورده بودن نشونده بودن اونجا! آدم نمیتوانست نگاهشون کنه!
اعصاب نذاشتن امروز رفتم گیر داد میگه عکس رنگی نمیشه میگم مرض دارید پس ان پشت زدید عکس رنگی یا سیاه و سفید
بازم افتاد فردا
رفیقم رفت یک پلیس +10 دیگه عکس رنگی داد گیر ندادند و ازمایش هم نداده واقعا حال ادم بهم میزنند
حالا شما میگه چند تا دختر ... بدبختی اینی که اینجا بود چادری هم بود واقعا ادم حالش بهم میخوره از ادمی که دوست داره مردم سرکار بذاره