masoudrejae
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 191
من معافیت کفالت گرفتم سال 88
نکنه برم بعد بگن باید بری سربازی ؟
من نمیرم...
میریم بعد میگن گو خوردی معافی بیا برو یون بده سرباز شو آمریکا میخواد حمله کنه...
میتونن :
بر اساس مقررات سازمان وظیفهعمومی ناجا، خدمت در جمهوری اسلامی ایران 30 سال است.
براساس ماده چهار قانون خدمت وظیفه عمومی، خدمت وظیفه عمومی 30 سال است و مراحل آن برای کلیه مشمولان به شرح ذیل است:
الف) دوره ضرورت 2 سال و در صورتی که مشمولان مازاد بر نیاز باشند، شورای عالی دفاع میتواند این مدت را تا 18 ماه تقلیل دهد.
ب)دوره احتیاط 8 سال
ج)دوره ذخیره اول 10 سال
د)دوره ذخیره دوم 10 سال
توضیح 1: برابر مصوبه شورای هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح و تصویب مقام معظم فرماندهی کل قوا (مدظلهالعالی) مدت خدمت ضرورت از تاریخ 30/8/87 ، 18 ماه تعیین شد که این مدت در مناطق محروم و بد آب و هوا 17ماه و در مناطق عملیاتی 16ماه خواهد بود و مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور در مراکز دولتی در هر حال 18 ماه است.
من نمی دونم چرا کارتم بعد هنوز یه ماهو نیم نیمده :|
دیر شده:پس شیر تو پونشون با این قوانین شخمی! میدونستم که کارمندان نهادهای نظامی 30 سال باید خدمت کرده و یون بدن ولی نمیدونستم این قانون رو تو یون همه ملت فرو بردن...
سریعتر برم پاسپورت بگیرم، پس فردا اعلام کردن که طبق جمله پشت کارتتون که میگه "این کارت فقط در زمان صلح قبوله" بیاین یون بدین کارتاتون باطله، در اندک ثانیه ای در برم... :|
دیر شده:
برای گرفتن پاسپورت کارت( پایان خدمت یا معافعیت دائم) هوشمند می خواهد
و تازه خود پاسپورتها نیز جدیدا به کارت هوشمند تبدیل شده اند( و دارن پاسپورتهای قدیمی رو با کارت هوشمند جدید پاسپورت تعویض می کنند)
=========
بهترین کار این است به خود نارنجک ببندید و به زیر تانک بروید ؛شاید که رهایی یابید
:lol: :lol: :lol:
سلاممن معافیت کفالت گرفتم سال 88
من اقدام کردم 6000 تومن بابت هزینه پستی گرفت ولی الان که توی خونه مدارکو نگاه کردم انگار همشو بهم پس داده
هم کارت رو هم کپیا هم فرم و کپیش!
اشتباه کرده یا از رو اطلاعات سیستم کارت رو صادر میکنن ؟
کسی اقدام کرده ؟
مدارک چی خواستن؟
اصل کارت قدیمی هم پس دادن؟ :blink:اون متصدی پلیس + 10 غیر 6 تومن همه رو بهم پس داده. یعنی اشتباه کرده ؟
مدرک تحصیلی :آموزش و پروش:blink: مدرک تحصیلی؟ برای صد سال پیش الان از کجا پیدا کنیم!
/
اصل کارت قدیمی هم پس دادن؟ :blink:
اعلام جدول زمانبندي اجراي طرح تعويض كارتهاي قديمي معافيت ازخدمت با كارت هوشمند
گروه ناجا- سازمان وظيفه عمومي ناجا جدول زمانبندي اجراي طرح تعويض كارتهاي قديمي معافيت از خدمت با كارت هوشمند را اعلام نمود.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،از آنجا كه طرح تعويض كارتهاي معافيت و پايان خدمت قديمي با كارت هوشمند از تاريخ دهم دي ماه سال جاري با تعويض كارتهاي قديمي معافيت از خدمت آغاز گرديده، سازمان وظيفه عمومي ناجا به منظور رفاه حال متقاضيان و تسريع در رسيدگي به درخواستهاي آنان براي اجراي اين طرح اولويتبندي بر اساس سال اخذ كارت قديمي معافيت و پايان خدمت در نظر گرفته است كه دارندگان كارتهاي معافيت قديمي طبق زمانبندي ذيل فرصت داشته تا به منظور اخذ كارت هوشمند خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.
از سال 1388 به بعد از تاريخ 10/10/1390 تا 10/11/1390
از سال 1380 تا 1387 از تاريخ 10/11/1390 تا 10/12/1390
از سال 1370 تا 1379 از تاريخ 10/12/1390 تا 10/1/1391
از سال 1360 تا 1369 از تاريخ 10/1/1391 تا 10/2/1391
لازم به ذكر است: تاريخ مذكور قابل تمديد نبوده و پس از انقضاي مهلت فوق كارتهاي قديمي از اعتبار ساقط خواهند شد
MHCIP Portal - اخبار