• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
افرادی مثل من که 83 کارت گرفتن هم باید مدارک بدن؟

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
یعنی بعد از این مدت زمان هرکی کارتش رو تعویض نکنه باید دوباره بره خدمت :D

کمبود نیرو دارن، مجبورن
tease.gif

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
ظاهرا که دارم بیسکوییت میدم :(

یا سنتون قانونی نیست ؛نرفته اید و کارت ندارید
یا فراری هستید
====================
خیلی ها کارت جعل کرده اند؛ اونا مشخص میشن ؛جریمه و اضافه خدمت و ...
مثل اینکه به بانکها اعلام کردند برای باز کردن حساب باید (کارت پایان خدمت و یا معافیت ) از افراد بخواهند
حتما اعلام میکنند برای هر کار( از سر کار رفتن و زدن سند ماشین و خونه و ...) گرفتن پاسپورت و یا تعویض و ...
دوبار افراد باید کارت هوشمند ارایه کنند ؛ در غیر این صورت اخراج از کار ؛ ابطال سند و .... مواجه میشن
================
البته این طرح قرار بود دوساله اجراء بشه و لی حالا 4 ماهه و سریع
حتما خبر هایی است که ما بی خبرانیم !
:lol: :lol: :lol:

code8

Registered User
لایک‌ها
8
عمو جون اگه بیسکویت ساده دوز نداری بیار لاش برات یه جور کرم مخصوص بریزم بشه بیسکویت کرمدار بخور حالشو ببر :D

داشتیم , دمت گرم , ادبم خوب چیزیه به خدا

پ ن : بنده نظرم به اینکه بعد طی کردن مراحل مربوطه بیسکوییت رو خود میل نمایید نزدیک تر است

code8

Registered User
لایک‌ها
8
یا سنتون قانونی نیست ؛نرفته اید و کارت ندارید
یا فراری هستید
====================
خیلی ها کارت جعل کرده اند؛ اونا مشخص میشن ؛جریمه و اضافه خدمت و ...
مثل اینکه به بانکها اعلام کردند برای باز کردن حساب باید (کارت پایان خدمت و یا معافیت ) از افراد بخواهند
حتما اعلام میکنند برای هر کار( از سر کار رفتن و زدن سند ماشین و خونه و ...) گرفتن پاسپورت و یا تعویض و ...
دوبار افراد باید کارت هوشمند ارایه کنند ؛ در غیر این صورت اخراج از کار ؛ ابطال سند و .... مواجه میشن
================
البته این طرح قرار بود دوساله اجراء بشه و لی حالا 4 ماهه و سریع
حتما خبر هایی است که ما بی خبرانیم !
:lol: :lol: :lol:

نظر بنده به اینکه خبرهایی هست نزدیک تره

راستش ترجیح دادم نرم , اونم واسه اینا :puke:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
داشتیم , دمت گرم , ادبم خوب چیزیه به خدا

پ ن : بنده نظرم به اینکه بعد طی کردن مراحل مربوطه بیسکوییت رو خود میل نمایید نزدیک تر است

داداش به موت قسم من اصلا اهلش نیستم :D منظورمو بد گرفتی... اصلا من الان میرم خودمو تنبیه بدنی میکنم
tantrumsmiley.gif

code8

Registered User
لایک‌ها
8

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
داداش به موت قسم من اصلا اهلش نیستم :D منظورمو بد گرفتی... اصلا من الان میرم خودمو تنبیه بدنی میکنم
tantrumsmiley.gif

سیناترا از افراد انقلابی و مورد تأیید بنده می باشد؛ لکن نگذارید این مسئله باعث تفرقه بین شما بشود. همگی به ریسمان الهی چنگ بزنید و لا تفرقو . البته یکی یکی چنگ بزنید و آویزون شید که ریسمان پاره نشه
150fs218633.gif

code8

Registered User
لایک‌ها
8
سیناترا از افراد انقلابی و مورد تأیید بنده می باشد؛ لکن نگذارید این مسئله باعث تفرقه بین شما بشود. همگی به ریسمان الهی چنگ بزنید و لا تفرقو . البته یکی یکی چنگ بزنید و آویزون شید که ریسمان پاره نشه
150fs218633.gif

تکبیر .

البته نظر بنده به اینکه بنده با جتی , آسانسوری چیزی بیام نزدیک تر است .

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
من اقدام کردم 6000 تومن بابت هزینه پستی گرفت ولی الان که توی خونه مدارکو نگاه کردم انگار همشو بهم پس داده
هم کارت رو هم کپیا هم فرم و کپیش!
اشتباه کرده یا از رو اطلاعات سیستم کارت رو صادر میکنن ؟
کسی اقدام کرده ؟
دوست عزیز سریع پیگیری کن. همه مدارک باید همزمان با درخواست پست شه ناجا. مخصوصا کارت قدیمیت
من نمیدونم این پ+۱۰ چرا اینجورین؟ برای من بند بیماری رو یه چیز شبیه زده تو سیستم اما اشتباهه و گفت کلی هست و همین رو داره فقط! ولی داشته و نگفته بود!
من بیش از۳هفته هست دادم مدارکو اما خبری نیست هنوز
لطفا هر اقدامی کردید،تماسی باهاتون گرفتن و... تا آخرش مارو در جریان بذارید.همه دوستان لطفا

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یادشون نره رسید با مهر پ+۱۰ بگیرن

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
دوست عزیز سریع پیگیری کن. همه مدارک باید همزمان با درخواست پست شه ناجا. مخصوصا کارت قدیمیت
من نمیدونم این پ+۱۰ چرا اینجورین؟ برای من بند بیماری رو یه چیز شبیه زده تو سیستم اما اشتباهه و گفت کلی هست و همین رو داره فقط! ولی داشته و نگفته بود!
من بیش از۳هفته هست دادم مدارکو اما خبری نیست هنوز
لطفا هر اقدامی کردید،تماسی باهاتون گرفتن و... تا آخرش مارو در جریان بذارید.همه دوستان لطفا

خودم باید پست کنم؟!
دقیقا به کجا؟ اونا که چیزی به من نگفتن. مدارکو دادن و گفتن تمام!
حتی ازش پرسیدم چرا عکس نگرفتین گفتن از تو پروندت برمیداریم

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
خودم باید پست کنم؟!
دقیقا به کجا؟ اونا که چیزی به من نگفتن. مدارکو دادن و گفتن تمام!
حتی ازش پرسیدم چرا عکس نگرفتین گفتن از تو پروندت برمیداریم
دوست عزیز کدوم پرونده؟!بعدش کارت قدیمیتم تو پرونده هست؟!
در خبرها که نمیگن برادر،کلی میگن.هرچند در سایت epolice.irنوشته که باید بدی. درضمن در خبرها هم خود سردار **** وظیفه گفته در قبال ارایه کارت قدیمی رسید بگیرید و این رسید به منزله کارتتون هست تا هوشمند بیاد. اگر کارتو نمی گیرن پس رسید چرا جای کارت هست؟رسید داد اصلاً؟! متاسفانه همینه،کاملا+۱۰ ها گیج هستند.من تازه حواسم جمع بود باز اشتباه زد بیماریو. شما برو بگو اشتباه کرده اگر قبول نکرد برو یه +۱۰ دیگه لا اقل مطمئن بشی حرفم درسته.بعد زنگ بزن **** وظیفه بگو چه کنم؟! اصولیش اینه که به موبایلی که دادی پیامک میدن که مدارک ناقص هست اما یهو می بینی نمیدن تا خودت پیگیر شی.درضمن عکس باید جدید باشه و۳در۴.شما چه سالی معاف شده بودی؟۸۸که عکسا۲در۳بود! بابا اینا پرتن اصلا.من۳تا+۱۰رفتم تو تهران،یکی گفت۷تا۱۰ یکی گفت۱۰تا۱۲ یکی گفت۱.بعد ساعت ۱ داشت می پیچوند بره گیر دادم بهش.قبول نمی کرد! بعدشم وسط کار من دائم آواز میخوند!
از هر مدرکی گفته از روی اصل کپی برابر اصل می کنه و اونم۲سری کپی و یکسری نگه می داره یک سری میده ناجا. عکس هم با اینکه همونجا برام اسکن کرد تو سیستم باز عکس گرفت ازم۲تا.یکی رو میچسبونه رو فرم درخواستت همون لحظه.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بلاخره کارت قبلی رو تحویل میگرن یا نه؟

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
دوست عزیز کدوم پرونده؟!بعدش کارت قدیمیتم تو پرونده هست؟!
در خبرها که نمیگن برادر،کلی میگن.هرچند در سایت epolice.irنوشته که باید بدی. درضمن در خبرها هم خود سردار **** وظیفه گفته در قبال ارایه کارت قدیمی رسید بگیرید و این رسید به منزله کارتتون هست تا هوشمند بیاد. اگر کارتو نمی گیرن پس رسید چرا جای کارت هست؟رسید داد اصلاً؟! متاسفانه همینه،کاملا+۱۰ ها گیج هستند.من تازه حواسم جمع بود باز اشتباه زد بیماریو. شما برو بگو اشتباه کرده اگر قبول نکرد برو یه +۱۰ دیگه لا اقل مطمئن بشی حرفم درسته.بعد زنگ بزن **** وظیفه بگو چه کنم؟! اصولیش اینه که به موبایلی که دادی پیامک میدن که مدارک ناقص هست اما یهو می بینی نمیدن تا خودت پیگیر شی.درضمن عکس باید جدید باشه و۳در۴.شما چه سالی معاف شده بودی؟۸۸که عکسا۲در۳بود! بابا اینا پرتن اصلا.من۳تا+۱۰رفتم تو تهران،یکی گفت۷تا۱۰ یکی گفت۱۰تا۱۲ یکی گفت۱.بعد ساعت ۱ داشت می پیچوند بره گیر دادم بهش.قبول نمی کرد! بعدشم وسط کار من دائم آواز میخوند!
از هر مدرکی گفته از روی اصل کپی برابر اصل می کنه و اونم۲سری کپی و یکسری نگه می داره یک سری میده ناجا. عکس هم با اینکه همونجا برام اسکن کرد تو سیستم باز عکس گرفت ازم۲تا.یکی رو میچسبونه رو فرم درخواستت همون لحظه.

امروز صبح رفتم پلیس+10 گفتم چرا پریروز همه مدارک رو به خودم پس دادین و هیچی نگرفتین؟ گفت سیستم قطع بود ! در حالی که به من گفتم تموم شد برو !
دیوانن اینا. امروزم گفت سیستم قطعه برو فردا بیا که اگه ثبت شد رسیدشو بدیم
حالا که اومدم خونه زنگ زدن گفتم فردا نیا ، شنبه ساعت 11 بیا!

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
امروز صبح رفتم پلیس+10 گفتم چرا پریروز همه مدارک رو به خودم پس دادین و هیچی نگرفتین؟ گفت سیستم قطع بود ! در حالی که به من گفتم تموم شد برو !
دیوانن اینا. امروزم گفت سیستم قطعه برو فردا بیا که اگه ثبت شد رسیدشو بدیم
حالا که اومدم خونه زنگ زدن گفتم فردا نیا ، شنبه ساعت 11 بیا!
دیدی دوست عزیز؟! اندکی هم انصاف ندارن.وجدان تعطیل!اصلاً مهم نیست با زندگی یه جوون بازی شه!واقعاً که

بالا