avayeeshgh
Registered User
- نوشتهها
- 56
- لایکها
- 0
نه دوست عزیز، چون خودشون گفتن آخرین مدرک رو میخوان نه مدرک زمان معافیخب بعد این تناقص پیش نمیاد من سالی که خدمت کردم دیپلم بودم حالا مدرکم عوض بشه؟
نه دوست عزیز، چون خودشون گفتن آخرین مدرک رو میخوان نه مدرک زمان معافیخب بعد این تناقص پیش نمیاد من سالی که خدمت کردم دیپلم بودم حالا مدرکم عوض بشه؟
همش بهونه هست برای تنبلی.من گیر دادم انجام داد!سیستمشون قطعه!
هنوز برای پایان خدمت فراخوان ندادند.کارتای جدید عکس روش یک طرف بزرگ چاپ میشه دقیقا مثله کارت ملی! شما تا اردیبهشت صبر کنید تا بگن برای پایان خدمتا چی میخوان؟سلام من کارت پایان خدمت دارم . عکس معمولی میخاد یا لباس نظامی خودمون؟ کارتهای جدید با عکس هست ؟
هنوز برای پایان خدمت فراخوان ندادند.کارتای جدید عکس روش یک طرف بزرگ چاپ میشه دقیقا مثله کارت ملی! شما تا اردیبهشت صبر کنید تا بگن برای پایان خدمتا چی میخوان؟
من مدرکم پیش دانشگاهی بود که موقعی که خدمو معرفی کردم اونم اصلشو پست کردم واسه **** وظیفه!
بعدا هم رو کارت معافیم زدن مدرک پیش دانشگاهی!
حالا دیگه اصل اونو ندارم که, اصلش دست خدشون هست, پیش دانشگاهی ما هم منحل شد رفت
ولی الان دانشجوی دانشگاه علمی کاربردیم,
گواهی اشتغال به تحصیل میخوام بگیرم از دانشگاه ببرم بدم به پلیس 10+
قبول میکنن؟
دوست عزیز ن.و اصل مدرک رو هرگز نمیگیره.شما نامه ی مدرسه رو دادید که فراغت از تحصیل رو اعلام کرده.درسته؟
الان چجوری علمی کاربردی میخونی؟مگه موقع ثبتنام مدرک پیش دانشگاهی رو نمیخوان؟همونو باید نشون بدی و کپیشو میگیرن
خب دوست عزیز شما اشتباه کردی اصلو فرستادی! الان باید بری ن.و و بگیریش.انشاءالله که گم و گور نشده باشه.بعد اطشون سوال کن نگران نباش.اگر گم کرده بودن بگو چه کنم؟احتمالا میری آموزش پرورش بهت ریز نمرات میده بعد سر فرصت المثنی بگیراصل مدرک پیش دانشگاهیم رو سال 86 , با دفترچم پست کردم رفت واسه **** وظیفه! (الان هیچ مدرکی از پیش دانشگاهیم دیگه ندارم! رو کارت معافی هم زد پیش دانشگاهی)
علمی کاربردی رو بعدا با دیپلم دبیرستان ثبت نام کردم! که اصل دیپلم دبیرستانمم, دست دانشگاه هست که نمیدنش بهم!
الان فقط میتونم از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل تو مقطع کاردانی که هستم بگیرم!
همش بهونه هست برای تنبلی.من گیر دادم انجام داد!
همینه دوست عزیز. برای من و همه همین شده. من گیر دادم بهش۲ساعت.اگر سمج نشی ۱۰بار میکشونت اونجا انجام نمیده.امروز سیستمشون قطع بود
دو ساعت الاف شدم آخرش هیچی
۳در۴ زمینه سفید تمام رخ با رعایت شئونات اسلامیالان معافی که من دارم ونوشته دیپلم الان که لیسانس دارم فتوکپی ببرم بعد میزنند رو کارت لیسانس
اینطوری بهتره:lol:
چقدری هزینه داره؟
عکس معمولی 3*4 میخواهد؟
بله ناجی اما شماره مطمئن نیستم. epolice.ir نوشته8200 به این شماره دیگه ؟!
0106374479003 پژوهش و توسعه ناجی - بانک ملی ؟!
بعد اون 6000 رو دیگه همونجا بهشون میدیم و نباید توی بانک بدیم ؟
من امروز میخواستم برم تحویل بدم مدارکمو, ولی واسم کار پیش اومده نمیرسم دیگه, فردا میبرم تحویل بدم!من 26 دی ماه مدارکمو تحویل دادم ولی هنوز کارتم نیومده یواش یواش داره اعصابم خورد میشه اخه من خیلی دردسر کشیدم تا معافی گرفتم .از شماها کسی کارتتون اومده یا نه؟؟میگم نکنه ور دارن دوباره ما رو ببرن خدمت؟؟؟انصافا هنوزم یاد دوران اموزشی میفتم حالم بد میشه من حین خدمت معافی گرفتم جاتون خالی تو پلیس +10 ام از خجالت یکی از این فاطی کماندوها هم در اومدم برای این که کارو انجام نده هی میگفت برو فردا بیا برو عصر بیا منم خوب جوابشو دادم میرین اونجا پر رو نباشینو بخواین هرچی گفتن باور کنین باید همین طور بدویین .14 هزار تومن پولی نیست ولی این پولم پولیه که در واقع دارن به زور از ماها میگیرن کارتی که خودشون صادر کردنو میخوان عوض کنن دیگه پول گرفتنشون چیه؟؟حساب کنید چقدر ما ازین کارتای غیر هوشمند داریم از راه همین طعویض کارت چند صد میلیارد تو جیب اینا خواهد رفت.اقا راستی این کارت اگه نیومد کجا باید بریم پیگیری کنیم؟؟توی پرینتی که بهمون میدن نوشته سایت ای پلیس و یه شماره هم داده که جفتشم سر کاریه
من ۱۹دی دادم و یه چیز بگم؟! ۱۶بهمن +۱۰ بهم گفت صادر شده و بارکد داد!۲۰بهمن ن.و پیامک داد در دست بررسیه!!!!! موندم!پست میگه بارکد صحیحه اما هنوز بما نرسیده ازونور خود ن.و پیامک می ده تازه در دست بررسیه!!!من 26 دی ماه مدارکمو تحویل دادم ولی هنوز کارتم نیومده یواش یواش داره اعصابم خورد میشه اخه من خیلی دردسر کشیدم تا معافی گرفتم .از شماها کسی کارتتون اومده یا نه؟؟میگم نکنه ور دارن دوباره ما رو ببرن خدمت؟؟؟انصافا هنوزم یاد دوران اموزشی میفتم حالم بد میشه من حین خدمت معافی گرفتم جاتون خالی تو پلیس +10 ام از خجالت یکی از این فاطی کماندوها هم در اومدم برای این که کارو انجام نده هی میگفت برو فردا بیا برو عصر بیا منم خوب جوابشو دادم میرین اونجا پر رو نباشینو بخواین هرچی گفتن باور کنین باید همین طور بدویین .14 هزار تومن پولی نیست ولی این پولم پولیه که در واقع دارن به زور از ماها میگیرن کارتی که خودشون صادر کردنو میخوان عوض کنن دیگه پول گرفتنشون چیه؟؟حساب کنید چقدر ما ازین کارتای غیر هوشمند داریم از راه همین طعویض کارت چند صد میلیارد تو جیب اینا خواهد رفت.اقا راستی این کارت اگه نیومد کجا باید بریم پیگیری کنیم؟؟توی پرینتی که بهمون میدن نوشته سایت ای پلیس و یه شماره هم داده که جفتشم سر کاریه
شما خود من نیستی؟! بند معافی منم اشتباه زده!نگران نباش بلاخره میادش اون موضوعم که نوشتم نکنه دوباره ببرن خدمت بیشتر باسه شوخی گفتم .اگر کارت جعلی نباشه مطمینا هیچ مشکلی نیست .تا وقتی دستم بود همش تو خونه افتاده بود ولی خوب یه چیزیه که لازمه الانم دارن یه کاری میکنن بدون کارت حتی حساب بانکیم نتونی باز کنی باسه منم اون پیامک اومد همچین نوشته در دست بررسی است انگار میخوان شاتل هوا کنن .توی خود برگه رسیدی که بهمون میدن نوشته اعتبار این برگه یک ماهه و در صورت عدم دریافت کارت طی این مدت به فلان سایتو فلان شماره مراجعه کنید .دیروز برگمو دوباره نگاه کردم دیدم بند معافیتمو اشتباه زده .زنیکه ازگل چقدر بیسوادن این پلیس +10 کلا هر گری گوری که عرضه هیچ کاریو تو زندگیش نداشته سر ازین جاها در میاره یا میره استخدام ارتش و **** میشه .