امین رادمنش
Registered User
مدل جی 730 ورژن 4.2.2 از دیروز اینطوری شدهسلام
چه مدلی؟چه ورژن اندروید؟
ریست فاکتوری کردید؟
یه کیبورد روش نصب کردم جدیدا
مدل جی 730 ورژن 4.2.2 از دیروز اینطوری شدهسلام
چه مدلی؟چه ورژن اندروید؟
ریست فاکتوری کردید؟
روت اصلا ربطی به آپدیت ندارهیه سوال در مورد آپدیت گوشی های هواوی
میخوام آندروییدمو از 4.2 به کیت کت ارتقا بدم.. حالا اول روت کنم بعدش آپدیت بهتره یا فقط آپگرید؟
چه مدلیه؟و یه سوال دیگه.. گوشیم بعضی وقتا روی لگو گیر میکنه بالا نمیاد
به حالت ریکاوری هم اصلاً نمیره انگار مرده، کاملاً خاموش
ولی با یو اس بی به کامپیوتر میزنم می شناسدش.. بعد بی دلیل خودش بالا میاد. خیلی رو اعصابه
با روت کردن یا آپدیتش مشکلش حل میشه؟
گوشی رو ریست فاکتوری کردم درست نشد
سیم کارت هم 0912 هست
الان از چه رامی استفاده میکنید؟ رسمی یا کاستوم؟بیلد چند؟هواوی y300
نرم افزاراشو از سایتای معتبر گرفتم ویروسی نیست
با سلام و خدا قوت.وقتی وارد برنامه app mgr 2 sd میشم و میخوام برنامه ها رو انتقال بدم این پیام(دستگاه ذخیره اولیه واقعی خارجی ندارد.یا ذخیره اولیه خارجی شبیه ساخته است جابه جایی اپ به اس دی در این دستگاه نمی تواند پشتیبانی شودthe device does not have a reaL PRIMARI EXTERnal storage or the primary external storage is emulated. moving app to sd function cannot be supported by this device.). رو میده و وار د مد یریت برنامه های خود آندروید میشه.مشکل کجاست؟؟؟؟ لطفا یه راه حل بدین.ممنون.(تبلت لنوو آ3000 و آندروید 4.2 و روت هم هست.)
شما یه رام رسمی رو گوشیت بصورت افلاین فلش بزن.بعد که بالا اومد روتش کن و ریکاوری روی گوشیت نصب و از طریق ریکاوری وایپ ها رو انجام بده بعد از طریق همون ریکاوری فکتوری ریست کن و گوشیو ریبوت کن.مشکلت حل میشهو یه سوال دیگه.. گوشیم بعضی وقتا روی لگو گیر میکنه بالا نمیاد
به حالت ریکاوری هم اصلاً نمیره انگار مرده، کاملاً خاموش
ولی با یو اس بی به کامپیوتر میزنم می شناسدش.. بعد بی دلیل خودش بالا میاد. خیلی رو اعصابه
با روت کردن یا آپدیتش مشکلش حل میشه؟
مدل جی 730 ورژن 4.2.2 از دیروز اینطوری شده
یه کیبورد روش نصب کردم جدیدا
ممنون دوست عزیز مشکل از مخابرات بود تماس گرفتم حل شد
الان از چه رامی استفاده میکنید؟ رسمی یا کاستوم؟بیلد چند؟
ضمنا سخت افزار 300 برای کیت کت مناسب نیست ،اگه رامی پیدا کردید اینجا بزارید بررسی بشه
شما یه رام رسمی رو گوشیت بصورت افلاین فلش بزن.بعد که بالا اومد روتش کن و ریکاوری روی گوشیت نصب و از طریق ریکاوری وایپ ها رو انجام بده بعد از طریق همون ریکاوری فکتوری ریست کن و گوشیو ریبوت کن.مشکلت حل میشه
نصب ريكاوري و وايپ رو بلد نيستم.. فلش زدن رام و بعد روت كردن مشكلو حل نميكنه؟
نصب ريكاوري و وايپ رو بلد نيستم.. فلش زدن رام و بعد روت كردن مشكلو حل نميكنه؟