سلام داداش ممنون بابت نرم افزار اولی رو نصب کردم فایل اکسس رو نخوند متاسفانهKingsoft office
Polaris office
Officesuite
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام داداش ممنون بابت نرم افزار اولی رو نصب کردم فایل اکسس رو نخوند متاسفانهKingsoft office
Polaris office
Officesuite
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام داداش ممنون بابت نرم افزار اولی رو نصب کردم فایل اکسس رو نخوند متاسفانه
سلام گوشی سامسونگ s dus 7562اینا اکثر فایل های آفیس رو باید بیارن ؛ اکسل رو که خودم هم باهاشون آوردم ولی اکسس رو نمیدونم !
شما ریویوی اینا رو تو گوگل پلی ببین هر کدوم اکسس داشت رو دان کن
البته smart office 2 هم بد نیست
با دکمه ولوم باید سایز فونتش تغییر کنهسلام گوشی سامسونگ s dus 7562
متاسفانه اس ام اس هاش فونت ش خیلی بزرگه میشه بگید کدوم قسمت بایدبرم برای کوچیک کردن فونت اس ام اس گوشی؟
فقط اس ام اس ها اینطورها بقیه نرماله
خیلی عجیبهبا دکمه ولوم باید سایز فونتش تغییر کنه
اگر نکرد ؛ از همون sms ها به قسمت تنظیماتش برید و از اونجا فونت رو تغییر بدید
یعنی تظیمات فونت sms تو قسمت سیتینگ نیست و تو خود همون message هست
خیلی عجیبه
متاسفانه نیست
رام کیت کته 4.4.2با سلام خدمت عزیزان
من این رام رو دانلود کردم واسه z1
وقتی گذاشتم با فلاش تولز اپدیت بشه ارور bundel میده
کسی میدونه چی باید کرد؟
رام هم رسمیه
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم
چرا opera mini که روی گوشی نصب کردم ، موقع اجرا مینویسه در حال نصب اما کامل نمیشه 10% بیشتر نمیره
نسخه کامل نداره دانلود کنم؟
salam dadash boro too settingسلام ، من یه s3 خریدم. یه اروری میده که همش رو اعصابمه تو رو خدا هر کی میدونه کمکم کنه. ارورش اینه:unfortunately, the process com.google.process.gappshas stopped
این ارور مربوط به آپدیت های خودکار گوگل پلی هست ....سلام ، من یه s3 خریدم. یه اروری میده که همش رو اعصابمه تو رو خدا هر کی میدونه کمکم کنه. ارورش اینه:unfortunately, the process com.google.process.gappshas stopped
یه برنامه می خوام بین گوشی اندرویدی و یه دستگه لینوکسی ارتباط Wi برقرار کنه برا انتقال فایل
منون رثيوره و يه برنامه شبيه filezilla مي خوام كه ميشه بين ويندوز و لينوكس فايل انتقال داد
3 تا روش داره :آقا به سوال
من تا حالا داشتم با همون ورژن 4.0.3 اندروید کار میکردم
میخواستم ببینم چجوری میشه اندروید رو به ورژن های بالاتر ارتقا داد؟
و یه سوال دیگه
با اینکه ورژنی که الان استفاده میکنم همین 4.0.3 هست اما خیلی از بازی ها از جمله subway surfer روش نصب نمیشه دلیلیه چیه؟