سلامسلام
دیروز میخاستم گوشی (galaxy s3 l9300)رو آپدیت کنم.ولی همش مینویسه
به روزرسانی موجود نیست .تا جایی که میدونم تا اندروید 4.3 واسه s3اومده.
حتی اگه این ورژن مال اروپا و اینا باشه حداقل باید یه ورژن بالاتر از 4.0.4اومده باشه که آبدیت بشه
با وای فای انجام دادم ولی کارنکرد.حتی با فلفل ش.ک.ن هم کار نمیکرد.لطف میکنید اگه یه راهنمایی کنید.
ممنون از پاسختون ولی گوشی رو روت نکردم.رام هم اصلیه و ماله خودشه.سلام
حتی اگر 4.3 برای شما نیومده باشه ، مسلما باید 4.1 رو بتونید دریافت کنید !
اگر گوشی رو روت کردید و رام غیر رسمی ( کاستوم و سیانوژن و .... ) نصب کردید ، بالطبع هم نمی تونید نسخه بالاتر رو به صورت OTA دریافت کنید !
فکر کنم احتمال این مورد از همه بیشتر باشه
ولی اگر غیر از این هست ، با کیس امتحان کنید و یا با فلش زدن و دانلود فایل از سایت sammobile آپدیت کنید
البته بکاپ با تیتانیوم یا گو بکاپ هم فراموش نشه
نه ، برای آپ کردن با کامپیوتر اصلا نیازی به روت نیستممنون از پاسختون ولی گوشی رو روت نکردم.رام هم اصلیه و ماله خودشه.
باpc دانلود کردم ولی باید روت کنم تا آپدیت بشه دیگه؟
البته جدیدا سریع شارژش تموم میشه و چند sms در میان یک sms نمیاد.واسه این میخاستم آپدیت کنم.
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
سلام
من هرچی بازی دیتا دار نصب می کنم پیام دانلود فیلد میاد فک می کنم بازی های دیتادار نمیتونن به اینترنت وصل شن
چکار کنم؟
مدل onda v811
یک ریست کردم خیلیاش درست شد بعضیاش هم که پیام مربوط به کرک رو میده(برنامه ای برای کرک نمی شناسی؟)سلام
ما که از این مدل چیزی سر در نیاوردیم و اصلا نفهمیدیم چی هست
اما در مورد دیتا ،
نحوه نصب هر بازی متفاوت هست و یه روند کلی نداره !
بعضی از بازی ها رو باید آفلاین اجرا کرد ، بعضی ها رو باید با خود گوشی دان کرد و بعضی ها رو با قند شکن و داشتن اکانت جیمیل ....
راهنمای نحوه نصب هر بازی فکر کنم برای شما مفیدتر باشه !
از سایت apktops.ir می تونید استفاده کنید
چون یکی از بهترین سایت ها در مورد راهنمایی نصب هست ( به نظر من )
یک ریست کردم خیلیاش درست شد بعضیاش هم که پیام مربوط به کرک رو میده(برنامه ای برای کرک نمی شناسی؟)
درمورد مدل تبلت هم فقط میتونم بگم فوق العادست از نظر سخت افزاری به جز باتری افتضاحش
پشتیبانی نرم افزاریش هم هعععیییی بدک نیستاندروید 4.4 بتا یکی دوتا سایت گذاشتن براش
طلایه!خدا رو شکر
قبلا با استفاده از برنامه lucky patcher برای کرک استفاده می کردم .
نمی دونم هنوز هم مث قبل کار می کنه یا نه ، ولی امتحانش مجانیه
پس یه چیز خوفی هست برای خودش
برید توی قسمت setting >about phone >software update ببینید آپدیت دارید یا نه...با سلام خدمت اساتید از کجا باید بدونم تا چه آپدیتی برای گوشی موبایلم اومده؟
گوشی من Huawei G510 isj.
تبلت تون چینیه ؟؟!!!سلام
تبلت pc704 رو فلش کردم دوربین ش کارنمیکنه
چیکاربایدکرد به نظرتون؟
F761s
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk