• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به اندروید در این تاپیک.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
سلام دوستان آیا آندروید 4.2 را به 4.4 آپدیت کنیم مشکلی در گارانتی بوجود میاد? جایی شنیدم گفتن که روت کردن گوشی گارانتی را از بین میبره اصلا آپدیت ربطی به روت کردن داره یا خیر
لطفا راهنمائ کنید
سلام
داداش من با اينكه نميدونم موبايل شما كدوم مارك و مدل هست اما به احتمال زياد update براش نيومده !
به دليل اينكه 4.4 فعلا فقط براي سري تبلت و موبايل نكسوس به صورت رسمي اومده . و فكر كنم فقط براي يه موبايل ديكه كه ريزرمكس بود

اكر شما بخوايد كوشي رو از طريق OTA ابديت كنيد , ضمانت نامه باطل نميشه و احتياجي هم به روت نداره ولي به دليل اينكه اكثر كوشي هاي موجود در ايران به سفارش خاورميانه يا امارات هستن , يه مقدار نسخه هاي جديدتر رام ها دير تر براشون مياد و نياز به صبر كردن داره :D

اكر هم 4.4 براتون واجب هست , مي تونيد رام كاستوم يا ..... ( رام هاي غير رسمي ) رو نصب كنيد
براي نصب اين رام ها شما نياز به روت كردن داريد و به دليل اين هم كه رام غير رسمي نصب كرديد „ از حالت كارانتي خارج ميشه

اشئهی12

Registered User
لایک‌ها
106
سلام دوستان من s4 i9500 دارم از خود گوشی آپدیت کردم به 4.3 حالا سیمکارتو نمیخونه بردم تعمیرگاه گفت سریال پرونده یه هفته بعد زنگ زدن گفتن سریالش رو برگردوندیم ولی گوشی درست نشده وسیمکارتو نمیشناسه منم گوشیو اوردم حالا که سریالو میبینم با سریال جعبه یکی نیست ولی پشت گوشی همون سریال درج شده یعنی گوشی همون گوشیه خودمه ولی سریال گوشی رو که میزنم یه چیزه دیگست چیکار باید بکنم

zolasaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
داداش من با اينكه نميدونم موبايل شما كدوم مارك و مدل هست اما به احتمال زياد update براش نيومده !
به دليل اينكه 4.4 فعلا فقط براي سري تبلت و موبايل نكسوس به صورت رسمي اومده . و فكر كنم فقط براي يه موبايل ديكه كه ريزرمكس بود

اكر شما بخوايد كوشي رو از طريق OTA ابديت كنيد , ضمانت نامه باطل نميشه و احتياجي هم به روت نداره ولي به دليل اينكه اكثر كوشي هاي موجود در ايران به سفارش خاورميانه يا امارات هستن , يه مقدار نسخه هاي جديدتر رام ها دير تر براشون مياد و نياز به صبر كردن داره :D

اكر هم 4.4 براتون واجب هست , مي تونيد رام كاستوم يا ..... ( رام هاي غير رسمي ) رو نصب كنيد
براي نصب اين رام ها شما نياز به روت كردن داريد و به دليل اين هم كه رام غير رسمي نصب كرديد „ از حالت كارانتي خارج ميشه

داداش نکسوس 4 هستش و آپدیتش هم اومده یعنی آپدیت کنیم گارانتی از بین میره؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام
میخوام گوشی را فلش کنم قبلش میخوام با تیتانیوم بک آپ فری، از مسج ها و کلیه برنامه ها که نصبیدم بک اپ بگیرم، دقیق بگید چکار کنم که بعدا بتونم دونه دونه هر کدوم خواستم ریستور کنم ترجیحا با تصویر

یه سوال الان تو رام جدید برنامه مسج یه نسخه بالاتر رفته اگه ریستور کنم برمیگرده به قبلی؟؟

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
داداش لینک آموزشی ازش داری آپدیت کردنش راحته یا نه؟
شايد از نصب يه برنامه هم اسون تر باشه !
نيازي به اموش خاصي نداره
از تنظيمات مي زنيد كه نسخه جديد رو دان كنه ( نكران قطعي نت هم باش به دليل اينكه اول دان ميشه و بعد ابديت مي كني . يعني اكر نت هم قط بشه مشكلي نيست ! )
فقط جهت اطمينان شارزت بالاي 30% باشه ....

برنامه ها و مسيج ها و كانتكت و .... هم حذف نميشه , خيالت راحت

اما يه بكاب با تيتانيوم ازش داشته باشي بدك نيست

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
دوستان سلام

من هر چی نصب می کنم میره توی رم داخلی با این که یه رم 8 گیگ خریدم !!
سلام
تو اندرويد 4.0.4 تا نسخه 4.3 اين مشكل هست و همه نرم افزار و بازي ها فقط روي حافظه داخلي نصب ميشه
ولي تو 4.4 فكر كنم اين مشكل رو حل كردن
تو نسخه 2.3 هم راحت ميشه به مموري انتقال داد ( البته اون فايل بايد قابليت انتقال رو داشته باشه )

با روت كردن هم مي تونيد اين مشكل رو تو نسخه ها 4 به بالا حل كنيد

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
یعنی هیچ راهی نیست جز این که گوشی روت بشه ؟

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
خوب طرز کارش چه طوریه ؟

میشه بیشتر توضیح بدین ؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
خوب طرز کارش چه طوریه ؟

میشه بیشتر توضیح بدین ؟
برنامه رو نصب و اجراش میکنی
بعدش لیست برنامه و بازی های نصب شده رو گوشیت رو میاره
هر کدومو خواستی میفرستی تو رم

behnamdj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان من یه آیفون 5 چینی دارم با سیستم عامل اندروید روشی هستش سرعت رو افزایش بدم ؟
سوال 2 : یک سری برنامه ها رو out of space میزنه روش درست کردن این هم بگید ممنون میشم تشکر.

milad021

Registered User
لایک‌ها
12
من میخواستم بدونم آخرین اپدیته galaxy s4 براش چی بوده و ایا داغیش و مصرف باتریش درست شده؟ وب گردی و تماشای ویدیو رو چقد دوام میاره مرسی.با توسط تجربه خودتون نه gsmarena
samsung galaxy i9500

honeyiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
س. تبلت من وقتی زبانش فارسی میکنم عدد هاش بر عکس میشن چهارو یک دقه رو چهارو ده دقه نشون میده چه کارکنم میشه راهنمایی بکنید

بالا