• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به اندروید در این تاپیک.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام . یه xperia pro دارم که رم خارجی رو نمیخونه و به واسطه همین مشکل نمیتونم باهاش عکس یا فیلم بگیرم دائما پیغام میده رم موجود نیست .

توی تنظیمات خود گوشی که هیچی نبود از طریق نرم افزارهای جانبی هم نتونستم محل ذخیره سازی عکس و فیلم رو از رم خارجی به رم داخلی تغییر بدم . ایا راهی هست ؟

AmuMamD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام . یه xperia pro دارم که رم خارجی رو نمیخونه و به واسطه همین مشکل نمیتونم باهاش عکس یا فیلم بگیرم دائما پیغام میده رم موجود نیست .

توی تنظیمات خود گوشی که هیچی نبود از طریق نرم افزارهای جانبی هم نتونستم محل ذخیره سازی عکس و فیلم رو از رم خارجی به رم داخلی تغییر بدم . ایا راهی هست ؟

اول رمتو چک کن ببین سالمه
بعد با کامپیوتر format fat32 کن
اگر باز کار نکرد با خود گوشی فرمت کن (البته اگر رمتو بخونه)
setting>storage>unmount sd>format sd>mount sd
کلا اگر توی تنظیمات رمتو نشون نده یعنی اینکه رمتو نمیخونه :D
در نهایت امر اگر گوشیت رم رو میخونه و unmount میکنه یعنی نمیتونی روش فایل بریزی یه hard reset کن و اگر باز هم مشکل برطرف نشد یه رام دیگه نصب کن (فلشش کن)
Sony Ericsson XPERIA PRO hard reset
How to hard reset the Sony Ericsson Xperia Pro | The Full Signal
کلیدVOLUME DOWN(-)را نگه داشته> کلید پاور را نگه دارید تا گوشی روشن شود>از منوی ظاهر شده clear storage را با کمک کلید volume up and volume down انتخاب و با کلید power وارد شوید

HARD REST گوشی شما را به حالت اول کارخانه بازمیگرداند و همه اطلاعات شما ر پاک میکند، اگر مجبور نشدید هرگز hard reset نکنید

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اول رمتو چک کن ببین سالمه
بعد با کامپیوتر format fat32 کن
اگر باز کار نکرد با خود گوشی فرمت کن (البته اگر رمتو بخونه)
setting>storage>unmount sd>format sd>mount sd
کلا اگر توی تنظیمات رمتو نشون نده یعنی اینکه رمتو نمیخونه :D
در نهایت امر اگر گوشیت رم رو میخونه و unmount میکنه یعنی نمیتونی روش فایل بریزی یه hard reset کن و اگر باز هم مشکل برطرف نشد یه رام دیگه نصب کن (فلشش کن)
Sony Ericsson XPERIA PRO hard reset
How to hard reset the Sony Ericsson Xperia Pro | The Full Signal

HARD REST گوشی شما را به حالت اول کارخانه بازمیگرداند و همه اطلاعات شما ر پاک میکند، اگر مجبور نشدید هرگز hard reset نکنید

sسلام ممنون دوست عزیز . مشکل از خوندن رم نیست . اصلا رم رو شناسایی نمیکنه یعنی باید قید رم خارجی رو زد . ایا میشه کاری کرد که تنظیمات رو تغییر داد و عکس و فیلم روی رم داخلی ریخته بشه ؟

AmuMamD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
sسلام ممنون دوست عزیز . مشکل از خوندن رم نیست . اصلا رم رو شناسایی نمیکنه یعنی باید قید رم خارجی رو زد . ایا میشه کاری کرد که تنظیمات رو تغییر داد و عکس و فیلم روی رم داخلی ریخته بشه ؟

طبق این نوشته تو لین سایت، How to use EXTERNAL MEMORY CARD as default in sony xperia sola? - Ive bought this phone a week ago...i though sd card means external memory card..bt i now i found out that it means, internal sd..n after removing my external memory card, all the files میگه اینجوری عمل کن:
  • وارد دوربین شوید
  • وارد قسمت تنظیمات دوربین بشید
  • data storage رو انتخاب کنید
  • SD card رو انتخاب کنید (میدونم شما میخواید رو حافظه داخلی بره پس internal memory یا هر چیز دیگه ای بود رو انتخاب کنید.)
من خودم xperia mini pro ندارم اگه اشتباهه نادیده بگیرید، فقط میخواستم مشارکت کنم. ;)

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
طبق این نوشته تو لین سایت، How to use EXTERNAL MEMORY CARD as default in sony xperia sola? - Ive bought this phone a week ago...i though sd card means external memory card..bt i now i found out that it means, internal sd..n after removing my external memory card, all the files میگه اینجوری عمل کن:
  • وارد دوربین شوید
  • وارد قسمت تنظیمات دوربین بشید
  • data storage رو انتخاب کنید
  • SD card رو انتخاب کنید (میدونم شما میخواید رو حافظه داخلی بره پس internal memory یا هر چیز دیگه ای بود رو انتخاب کنید.)
من خودم xperia mini pro ندارم اگه اشتباهه نادیده بگیرید، فقط میخواستم مشارکت کنم. ;)

ممنون . متاسفانه اصلا در قسمت تنظیمات هیچ گزینه ای برای محل ذخیره عکسها نداره .

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
ممنون . متاسفانه اصلا در قسمت تنظیمات هیچ گزینه ای برای محل ذخیره عکسها نداره .

رامتو یه بار دیگه فلش کن عزیز اوکی میشه
یه بار دیگه رام اصلی رو بگیر اخرین نسخه اگه نشد سیانوژن بزن حتما اوکی میشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
رامتو یه بار دیگه فلش کن عزیز اوکی میشه
یه بار دیگه رام اصلی رو بگیر اخرین نسخه اگه نشد سیانوژن بزن حتما اوکی میشه

من یه بار فلش زدم گوشیو به اخریت اپدیت رسمی اندروید 4 ولی درست نشد . ، این سیانوژن با گوشی ما سازگاره ؟ میشه یه لینکی بدید ...

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
من یه بار فلش زدم گوشیو به اخریت اپدیت رسمی اندروید 4 ولی درست نشد . ، این سیانوژن با گوشی ما سازگاره ؟ میشه یه لینکی بدید ...

مرجع تخصصی اندروید ایران
برو اینجا بخش خود گوشیت ثبت نام کن و بعد همه چیز هست حتی میتونی مشکلتو اونجا مطرح کنی چند ساعته اوکی میشه مشکلت

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
مرجع تخصصی اندروید ایران
برو اینجا بخش خود گوشیت ثبت نام کن و بعد همه چیز هست حتی میتونی مشکلتو اونجا مطرح کنی چند ساعته اوکی میشه مشکلت

اونجا خیلی وقت پیش مطرح کردم . تنها توصیه ای که داشتند اپدیت به اخرین رام رسمی بود و اگر درست نشد یعنی مشکل سخت افزاریه و باید بدم تعمیر :eek:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
بهترین نرم افزار کال ریکورد ک تست شده ؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
اونجا خیلی وقت پیش مطرح کردم . تنها توصیه ای که داشتند اپدیت به اخرین رام رسمی بود و اگر درست نشد یعنی مشکل سخت افزاریه و باید بدم تعمیر :eek:

شاید هم اسلات مموریش خراب شده :| |: :| |: :ی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
شاید هم اسلات مموریش خراب شده :| |: :| |: :ی

فک نکنم . دفعه قبل که اینجوری شده ای سی مموریش تعویض شده و درست شده . فروشنده میگفت 10-15 ت خرجش شد . توی یکی از تاپیکها که گوشی دست دوم میخریدند طرف گفت 90 ت خرجشه ! منم پشیمون شدم ولی در کل اگه این قضیه دوربینش درست بشه بقیش برام مهم نیست . هم توی انجمن اندرویید هم اینجا از بچه هایی که ادعایی داشتند پرسیدم واقعا هیچ کدوم از راه حل ها جواب نداد .

taraneh444

Registered User
لایک‌ها
3
تا حالا برنامه ای ساخته شده که آندروید روی کامپیوتر درست کار کند؟

boose_bar_khoda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام وقت بخیر
من اخیرا یه گوشی هواوی g610 خریدم ولی یه موضوعی توش هست و اونم اینکه وقتی میزنم به شارژ تا 80% رو عادی و طبیعی پر میشه ولی از 80 تا 100 ممکنه 10 ساعت طول بکشه مثلا وقتی به 80 90 میرسه از شارژ در میارم دوباره میزنم یهو میبینی میشه 99 به نظرتون مشکل چیه؟
تشکررررررررر

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام وقت بخیر
من اخیرا یه گوشی هواوی g610 خریدم ولی یه موضوعی توش هست و اونم اینکه وقتی میزنم به شارژ تا 80% رو عادی و طبیعی پر میشه ولی از 80 تا 100 ممکنه 10 ساعت طول بکشه مثلا وقتی به 80 90 میرسه از شارژ در میارم دوباره میزنم یهو میبینی میشه 99 به نظرتون مشکل چیه؟
تشکررررررررر
خوب معلومه
باتریش مشکل داره

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
سلام.خسته نباشید
دوستان من پترن گوشیمو فراموش کردم.البته قفل چهره رو فعال کرده بودم و واسه رمز دوم پترن گذاشته بودم.حالا با چهره باز میشه ولی واسه برداشتن قفل پترن میخواد.
با اکانت گوگل که کانکت میشم یه کمی لودینگ میاد و اتفاقی نمیافته فکر کنم مال سرعت اینترنت باشه.میشه یه راهنمایی بفرمایید.پیشاپیش ممنون

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام.خسته نباشید
دوستان من پترن گوشیمو فراموش کردم.البته قفل چهره رو فعال کرده بودم و واسه رمز دوم پترن گذاشته بودم.حالا با چهره باز میشه ولی واسه برداشتن قفل پترن میخواد.
با اکانت گوگل که کانکت میشم یه کمی لودینگ میاد و اتفاقی نمیافته فکر کنم مال سرعت اینترنت باشه.میشه یه راهنمایی بفرمایید.پیشاپیش ممنون
سلام
گوشیتون چیه؟
با SRS پترن رو بردارین.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام.خسته نباشید

دادا با این برنامه میتونی پترن رو برداری marborro

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستان برنامه باحال کاربردی واسه اندروید چی هست؟ :D
ترجیحا بازار باشه مفتم باشه
راجع به زیبایی افزایی گوشی
لاک و والپیپرو ساعت و این داستانا
تنکیو گایز

Sent from my Awesome LG P713