• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به اندروید در این تاپیک.

rafieasghar

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز من یک گوشی نوت 2 دارم زمانی که روی update کلیک میکنم پیغام زیر رو میده..میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟
your device has been modified.
software updates are not available
ممنون

مطمئن هستین که رام اصلی هست و از کاستوم رام استفاده نمیکنین ؟

farrrzad

Registered User
لایک‌ها
0
مطمئن هستین که رام اصلی هست و از کاستوم رام استفاده نمیکنین ؟
والا نمیدونم دست دو از همین سایت خریدم ...رفتم نمایندگی گفت اصلا این update رو نزنید روت گوشیتون میپره!!!
اصلا این پیغام طبیعی هست؟؟ یا پیغام درست زمانی که آپدیتی فعال نیست چیه؟؟ تو بعضی از سایتای خارجی نوشته بود گوشی رو ریست فکتوری کنید در این حالت

mohsendevil66

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
من یک galaxy mini دارم میخواستم ببینم میتونم نسخه اندرویدش رو ارتقاء بده یا نه؟اگر میشه لطفا بگید چطور این کار رو بکنم.آسونه یا تخصصی هست؟
ممنون

rafieasghar

Registered User
لایک‌ها
8
والا نمیدونم دست دو از همین سایت خریدم ...رفتم نمایندگی گفت اصلا این update رو نزنید روت گوشیتون میپره!!!
اصلا این پیغام طبیعی هست؟؟ یا پیغام درست زمانی که آپدیتی فعال نیست چیه؟؟ تو بعضی از سایتای خارجی نوشته بود گوشی رو ریست فکتوری کنید در این حالت

پس گوشی شما روت شده در هر صورت حالا چه رام اصلی باشه یا نباشه
در این صورت نمیشه دیگه اینجوری آپدیت کرد یا باید از کاستوم رام استفاده کنین یا اگر برای فبلت شما هم میشه باید آنروت کرد.
الان آندروید چند روشه؟ اگر قدیمی شده به نظر من از این همه کاستوم رام که تو اینترنت پره با راهنمای نصب فارسی استفاده کنید

rafieasghar

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
من یک galaxy mini دارم میخواستم ببینم میتونم نسخه اندرویدش رو ارتقاء بده یا نه؟اگر میشه لطفا بگید چطور این کار رو بکنم.آسونه یا تخصصی هست؟
ممنون

سلام . فک نمیکنم آپدیت جدیدی برای این گوشی باشه
اما پیشنهاد من به شما استفاده از کاستوم رام هست
تو سایتهای فارسی پره با آموزش قدم به قدم
ولی در نظر داشته باش که آندروید 4 فضای زیادی از رم را اشغال میکنه و برای گوشی شما بهتره که به 4 آپدیت نشه تا کند نشه

farrrzad

Registered User
لایک‌ها
0
پس گوشی شما روت شده در هر صورت حالا چه رام اصلی باشه یا نباشه
در این صورت نمیشه دیگه اینجوری آپدیت کرد یا باید از کاستوم رام استفاده کنین یا اگر برای فبلت شما هم میشه باید آنروت کرد.
الان آندروید چند روشه؟ اگر قدیمی شده به نظر من از این همه کاستوم رام که تو اینترنت پره با راهنمای نصب فارسی استفاده کنید
والا آندرویدش 4.1.2 هست...از کسی که خریدم میگه روت نکردم...پس نظر شما اینه؟؟؟

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوست عزیز من یک گوشی نوت 2 دارم زمانی که روی update کلیک میکنم پیغام زیر رو میده..میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟
your device has been modified.
software updates are not available
ممنون

دوست من شما اول یه رام سه فایله ی رسمی نصب کن بعد حله...گوشیتون الان چون روت شده و کاستوم رام روشه از ساپورت خارج شده اما وقتی یه رام سه فایله ی جدید نصب کنید دوباره تحت پوشش میشه!!
موفق باشید

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان
ممنون

دوست من شما اگه قصد آپدیت دارید برید سراغ رام های stable از cyanogen mod و با خیال راحت جدیدترین آپدیت رو داشته باشید

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
سلام و خسته نباشید من نکسوس 4 دارم و مشکل در انتقال فایل از کامپیوتر به گوشی دارم.از خود کابل اتصال به کامپیوتر هیچ فایلی کپی نمیشه.کابل otg هم ساپورت نمیکنه به نظر شما باید چیکار کنم؟ ایا برنامه خاصی نیازه؟

دوست من شما موقعی که کابل یو اس بی رو به گوشی وصل میکنید باید بعد از چند ثانیه توی status bar گوشیتون یه آیکن ظاهر بشه و اجازه انتقال فایل رو ازتون بخواد!! اگه اینطور نیست باید درایور گوشیتون رو نصب کنید...موفق باشید

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
یه مشکل دوستان با بازی داریم
نووا3 بدون مشکل اجرا میشد یهو توی لودینگکلهم خارج میشه خیلیشم رفتم حیف بپره ماله چی میتونه باشه؟

sent from my new iphone 5c

farrrzad

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من شما اول یه رام سه فایله ی رسمی نصب کن بعد حله...گوشیتون الان چون روت شده و کاستوم رام روشه از ساپورت خارج شده اما وقتی یه رام سه فایله ی جدید نصب کنید دوباره تحت پوشش میشه!!
موفق باشید

عزیز میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ از کجا میشه رام اصلی دانلود کرد و چجوری؟؟؟

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
عزیز میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ از کجا میشه رام اصلی دانلود کرد و چجوری؟؟؟

دوست عزیز شما باید رام را به صورت جداگانه دانلود و با برنامه odin رو گوشیت نصب کنی

رامها را از اینجا دانلود کن
[رام-Galaxy Note II] رام های رسمی گلکسی نوت 2 | | Samsung Galaxy Note II Official ROMs

آموزش نصب رام هم اینجا توضیح داده (یکم وقت بگذار ، آموزشها را با دقت یاد بگیر)
[آموزش] نحوه ی نصب رام رسمی و کاستوم بر روی Galaxy Note II

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
یه مشکل دوستان با بازی داریم
نووا3 بدون مشکل اجرا میشد یهو توی لودینگکلهم خارج میشه خیلیشم رفتم حیف بپره ماله چی میتونه باشه؟

sent from my new iphone 5c

ی اس۳ بود اینجوری شده بود فلشیدم حل شد!

ارسال نشده توسط آیپد مینی

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
بهترین برنامه کشنده برنامه های در حال اجرا و اضافه در پس زمینه چیه؟ رایگان و ساده باشه
اگه بتونی شبیه boot speed الجی که برنامه های که در بالا اومدن گوشی اجرا میشن کنترل کنه که عالیه

Majid.J

Registered User
لایک‌ها
28
بهترین برنامه کشنده برنامه های در حال اجرا و اضافه در پس زمینه چیه؟ رایگان و ساده باشه
اگه بتونی شبیه boot speed الجی که برنامه های که در بالا اومدن گوشی اجرا میشن کنترل کنه که عالیه

سلام
من از Advance Task killer Pro استفاده می کنم خیلی عالیه.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا من میخواستم رو گوشی v پ ی eن بذارم هررررکاری میکنم جواب نمیده
کانکت هم که میشه هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه!! ظاهرا یه مشکل قدیمیه ولی من چون استفاده نکرده بودم حالا بهش برخوردم
کسی میدونه چجوری باید اینو حل کرد؟؟

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
بالا