• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به اندروید در این تاپیک.

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
ببخشید من گوِشی samsung galaxy young گرفتم هر برنامه یا بازی که میخوام روش نصب کنم اجازه نمیده و میگه از لحاظ امنیتی شما اجازه ندارید و از این حرف ها! چه جوری میشه مشکل رو حل کرد ؟؟
بعدش کیبورد اس ام اس فارسی نداره باید جدا نصب کنم یا از تنظیمات خود گوشی میشه عوضش کرد؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

rafieasghar

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
ببخشید من گوِشی samsung galaxy young گرفتم هر برنامه یا بازی که میخوام روش نصب کنم اجازه نمیده و میگه از لحاظ امنیتی شما اجازه ندارید و از این حرف ها! چه جوری میشه مشکل رو حل کرد ؟؟
بعدش کیبورد اس ام اس فارسی نداره باید جدا نصب کنم یا از تنظیمات خود گوشی میشه عوضش کرد؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
برید به setting > security و گزینه Unknown Sources را تیکش را بزنید
شاید ماله گوشی جاش فرق کنه ولی این آخریشا بگرد پیدا کن

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
سلام

[FONT=&amp]برای نصب کیبرد فارسی هم ، داخل گزینه تنظیمات کیبرد فارسی را باید فعال کنید[/FONT]
[FONT=&amp]اگر هم گزینه کیبرد فارسی روی گوشیتون نبود ، می توانید یه برنامه کیبرد به نام [/FONT]multiling keyboard[FONT=&amp] را روی گوشیتون نصب کنید ، کیبرد فارسی هم داره

[/FONT]http://www.appsapk.com/multiling-keyboard/[FONT=&amp]
[/FONT]

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
برید به setting > security و گزینه Unknown Sources را تیکش را بزنید
شاید ماله گوشی جاش فرق کنه ولی این آخریشا بگرد پیدا کن

[FONT=&]برای نصب کیبرد فارسی هم ، داخل گزینه تنظیمات کیبرد فارسی را باید فعال کنید[/FONT]
[FONT=&]اگر هم گزینه کیبرد فارسی روی گوشیتون نبود ، می توانید یه برنامه کیبرد به نام [/FONT]multiling keyboard[FONT=&] را روی گوشیتون نصب کنید ، کیبرد فارسی هم داره

[/FONT]MultiLing Keyboard Android App[FONT=&]
[/FONT]

از شما دو دوست عزیز خیلی ممنونم که راهنمایی کردید . مرسی

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
دوستان من گوشی Galaxy S II دارم و برای تماس و اس ام اس و اجرای نرم افزار آفیس استفاده میکنم و هیچ برنامه یا بازی نیاز ندارم. الان یه رام جدید نصب کردم که مثل خوره باتری مصرف میکنه. لطفاً یه رام کم مصرف و بدون مشکل و حاشیه معرفی کنید که دانلود و نصب کنم.
ظاهر رام برام مهم نیست. هر چی کم مصرف تر و stable تر باشه بهتر هست. یه کرنل خوب هم معرفی کنید .

ممنونم

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
دوستان من گوشی Galaxy S II دارم و برای تماس و اس ام اس و اجرای نرم افزار آفیس استفاده میکنم و هیچ برنامه یا بازی نیاز ندارم. الان یه رام جدید نصب کردم که مثل خوره باتری مصرف میکنه. لطفاً یه رام کم مصرف و بدون مشکل و حاشیه معرفی کنید که دانلود و نصب کنم.
ظاهر رام برام مهم نیست. هر چی کم مصرف تر و stable تر باشه بهتر هست. یه کرنل خوب هم معرفی کنید .

ممنونم

داش رام های سیانوژن واقعا کم مصرف هستن رام ۴.۲.۲ با سیانوژن ۱۰.۱ رو بگیرید
خودم تستش کردم رو اس۲ واقعا کم مصرفه

ارسال شده توسط آیپد مینی

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150

ارسال شده توسط آیپد مینی

من هم تأييد مي كنم
رام هاي سيانوژن واقعا مصرف باتري خيلي كمي دارن
علاوه بر اين واقعا حجمشون پايينه و اين باعث ميشه فضاي كمتري از حافظه رم را اشغال و سرعت بالاتري داشته باشند
رام أصلي سامسونگ اگه بخواهي دانلود كني حدود ٧٠٠ الي ٨٠٠ مگ حجمشه ، در حال كه سيانورژن حدود ٢٠٠ مگبيشتر حجم نداره

Sent from my iPad using Tapatalk HD

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
من هم تأييد مي كنم
رام هاي سيانوژن واقعا مصرف باتري خيلي كمي دارن
علاوه بر اين واقعا حجمشون پايينه و اين باعث ميشه فضاي كمتري از حافظه رم را اشغال و سرعت بالاتري داشته باشند
رام أصلي سامسونگ اگه بخواهي دانلود كني حدود ٧٠٠ الي ٨٠٠ مگ حجمشه ، در حال كه سيانورژن حدود ٢٠٠ مگبيشتر حجم نداره

کاملا درسته حجم کم رام های سیانوژن نسبت به رام اصلی به خاطر حذف برنامه های اضافی هست و همچنین حذف یه سری کش برنامه ها و...

ارسال شده توسط آیپد مینی

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21

ارسال شده توسط آیپد مینی

رفیق من تو موبایلستان گشتم اما لینکش رو پیدا نکردم . میشه زحمت بکشی لینکش رو بذاری اینجا. راستی یه کرنل هم که باهاش سازگار باشه معرفی کن.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
رفیق من تو موبایلستان گشتم اما لینکش رو پیدا نکردم . میشه زحمت بکشی لینکش رو بذاری اینجا. راستی یه کرنل هم که باهاش سازگار باشه معرفی کن.

آخه چرا موبایلستان ، انجمن کاملا تخصصی اندروید and-roid.ir در باره دیوایسهای اندرویدی هرچی بخواهی توش پیدا میشه

اینم لینک رام سیانوژن برای i9100
[رام-Galaxy S II] رام سیانوژن 10.2 / آندروید 4.3 / پشتیبانی کامل از زبان پارسی

برای دیگر مدلهای Galaxy S II هم توی همین سایتی که گفتم ، هست

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
سلام گوشی اکسپریا ری دارم میخوام بدونم اگه به اندروید 4 یا بالاتر ارتقاش بدم سرعت گوشیم پایین میاد ؟؟؟

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
سلام گوشی اکسپریا ری دارم میخوام بدونم اگه به اندروید 4 یا بالاتر ارتقاش بدم سرعت گوشیم پایین میاد ؟؟؟

سرعت گوشي پايين نمي ياد
ولي اين طور كه گفته شده ، گوشيهاي رده متوسط ايكسپريا با رام اندرويد ٤ ، بازيهاي اچ دي را به خوبي أجرا نمي كنن

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
شما درست می گشن منم همین مشکل رو داشتم که با این روش درست شد.

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125

سلام
سرعت پایین میاد توی اجرای بازیهای HD هم به مشکل میخورین و دلیلش هم کمبود رم گوشی هست.
اگر خواستین آپدیت کنین حتما تاکید میکنم حتما رام رو دانلود و از طریق فلش تولز روی گوشیتون فلش کنین.با PC Companion یا OTA آپدیت کنین به احتمال قوی مشکل لایت براتون بوجود میاد.

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
دوستان من با گوشی سامسونگم فایل صوتی آموزشی گوش میکنم که صدای بلندی نداره. البته روی کامپیوتر که اجرا میکنم صداش بد نیست ولی روی موبایل خیلی صدا کم هست و به زحمت میفهمم یارو چی میگه. میخواستم ببینم نرم افزار پلیر هست که صدای پخشش بلند تر از پلیر خود گوشی باشه؟ یا راهی وجود داره حجم صدا رو افزایش داد؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
دوستان من با گوشی سامسونگم فایل صوتی آموزشی گوش میکنم که صدای بلندی نداره. البته روی کامپیوتر که اجرا میکنم صداش بد نیست ولی روی موبایل خیلی صدا کم هست و به زحمت میفهمم یارو چی میگه. میخواستم ببینم نرم افزار پلیر هست که صدای پخشش بلند تر از پلیر خود گوشی باشه؟ یا راهی وجود داره حجم صدا رو افزایش داد؟

داش برا اس۲ ی مود هست به اسم beats audio اونو نصب کنی صداش بلند تر میشه

ارسال شده توسط آیپد مینی

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سوال : بهترین راه برای انتقال نرم افزار های نصب شده چیه ؟

خصوصا بازی های دیتا دار و سنگین مثله آسفالت 8 ، مدرن کمبت ، نووا و ...

بالا