سلامدوستان من اصلا به اندروید وارد نیستم. یه مشکل دارم اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم. من میخوام ES Explorer رو که یه فایل به فرمت apk. هست رو روی موبایل نصب کنم. چون خودش هیچ فایل اکسپلورری روش نصب نیست. اما همین خودش مصیبته، یعنی نمیدونم وقتی ریختمش روی مموری کارت، بعدش که میخوام از روی خود گوشی نصبش کنم اصلا چه جوری باید برم سراغش!! کجا باید پیداش کنم؟؟ چون همونجور که گفتم مشکل همینه که خود گوشی هیچ مرورگر فایلی روش نیست.
در ضمن این مشکل موقعی ایجاد شد که من کارت حافظه گوشی رو عوض کردم، کارت با ظرفیت بالاتر انداختم. منتها بعد از اینکار، نرم افزار ES Explorer که قبلا روش نصب بود یهو از لیست برنامه ها ناپدید شد. هر چی هم فکر میکنم یادم نیست اون اولین بار چه جوری نصبش کرده بودم.
فکر خوبیه. ممنونم. امتحان میکنمسلام
راحت ترين راه اينه فايل خام فايل منيجر رو بزنيد روي يه گوشي ساده كه بلوتوث داره
بعد با اون بفرستيد به اين گوشي
بالا notification مياد راحت نصب كنيد
کسی نمی دونه؟سلام
یه سوال
یکی از اقوام گوشی هواوی جی525 گرفته
مشکلش اینه که هر چند وقت یک بار یه سری برنامه هایی که خودش نصب کرده مثل بازیهاش و ... می پره و میگه اینستال نیست. مجبوره دوباره نصب کنه
به نظر شما مشکل از کجاست؟
هیچ آپدیتی هم انجام نداده چون اوایل فکر میکردیم از آپدیت باشه آپدیت رو غیر فعال کردیم اما بازم اینجوری شد.
ممنون
سلام دوست من.کسی نمی دونه؟
سلامسلام دوستان.اندروید گوشی من(note3) ورژن 4.4 یک سری از بازیا بهش نمیخوره.چیکار کنم؟باید ورژنشو پایین بیارم؟چجوری؟
سلامآقا ترو خدا کمکمون کنین
ی گوشی برای خواهرم خریدم گلکسی مگا 6.3 هستش
روت هستش و رام کاستوم کربن 4.4 و منم خیلی سر در نمیارم
بعد مدتی خواهرم گیر داد که درستش کنم و رام اصلی بزنم ولی متاسفانه روی این رام از گوگل پلی و سرویس هاش هیچ خبری نیست و منم هر نسخه و هر دری زدم نتونستم چیزی روش نصب کنم(نصب هم می شد باز نمی شد) چون باید از اکانت کلش اف کلن و کلش اف لوردزش رجیستری بگیرم و نیاز دارم به گوگل سرویس
هر نوع گوگل سرویس با dpi مختلف رو تست کردم ولی جواب نداد
ترو خدا کمکم کنین خواهرم مغزم رو جوید انقدر قر زد
سلام
شما باید gapps مناسب نسخه اندرویدتون رو دانلود و از ریکاوری فلش بزنین روی گوشیتون.
لینک دانلود gapps برای سیانوژن 11 (اندروید 4.4)
http://www.devfiles.co/download/7m2VdVjQ/gapps-kk-20140105-signed.zip
دادش قبل فلش و هر کاری می خوام اکانت های کلش اف کلنز و لوردز رو رجیستری کنم و بعد برم سراغ رام
مگه نباید با odin رام اصلیش کنم؟؟؟
رام رسمی سامسونگ رو دانلود کزدم با پسوند md5 و تو نت گفتن با odin رام اصلیش کنم
قبلش ترو خدا کمک کنین گوگل پلی سرویس رو روش نصب کنم که بتونم اکانت هاش رو بردارم
عزیز فلش کردن gapps با فلش رام فرق داره.من برای بکاپ گرفتن این راه رو پیشنهاد دادم.شما این فایل رو نصب کنین برنامه های گوگل و از جمله گوگل پلی سرویس روی گوشیتون نصب میشه.گوشی فکتوری ریست نمیشه نگران نباشین.بعد که جیمیل رو ساین کردین و بکاپ گرفتین ار اکانتهاتون باخیال راحت میتونین رام رسمی نصب کنین.دقت کنین موقع نصب gapps به هیچ وجه wipe نکنین.دادش قبل فلش و هر کاری می خوام اکانت های کلش اف کلنز و لوردز رو رجیستری کنم و بعد برم سراغ رام
مگه نباید با odin رام اصلیش کنم؟؟؟
رام رسمی سامسونگ رو دانلود کزدم با پسوند md5 و تو نت گفتن با odin رام اصلیش کنم
قبلش ترو خدا کمک کنین گوگل پلی سرویس رو روش نصب کنم که بتونم اکانت هاش رو بردارم
عزیز فلش کردن gapps با فلش رام فرق داره.من برای بکاپ گرفتن این راه رو پیشنهاد دادم.شما این فایل رو نصب کنین برنامه های گوگل و از جمله گوگل پلی سرویس روی گوشیتون نصب میشه.گوشی فکتوری ریست نمیشه نگران نباشین.بعد که جیمیل رو ساین کردین و بکاپ گرفتین ار اکانتهاتون باخیال راحت میتونین رام رسمی نصب کنین.دقت کنین موقع نصب gapps به هیچ وجه wipe نکنین.
خیر داداش gapps(google apps) مربوط به نسخه اندروید هست نه مدل گوشی.عزیز تنها سوالی که دارم ایناست؟؟؟
بهم گفتن باید gapps مخصوص گوشیم رو بگیرم وگرنه گوشیم بریک می شه؟؟؟؟؟؟
گفتن که فایل های گپس رو روی حافظه گوشیم نصب کنم و برم تو قسمت recovery و تو قسمت install sd نصبشون کنم درسته؟؟؟؟
بعد سوالی که داشتم wipe چیه؟؟؟؟؟
وقتی می خوام رام اصلی رو با odin بزنم نیازی دارم که از imei بک آپ بگیرم؟؟؟؟؟؟
اگر نیاز هست چجوری و با چه برنامه ای بگیرم؟؟؟؟؟
ببخشین انقدر سوال می پرسم یکم مبتدی هستم درکم کنین
ممنون
خیر داداش gapps(google apps) مربوط به نسخه اندروید هست نه مدل گوشی.
بله روش نصب همونه
Wipe پاک کردن کشها و برنامه ها هست که موقع نصب رامهای کاستوم انجام میشه.
برای بکاپ گرفتن باید تولکیت مخصوص گوشیتون رو پیدا کنین و یا پچ بکاپ EFS رو از ریکاوری فلش بزنین.بهتره اینکار رو انجام بدین.
شما Root explorer روی گوشیتون نصب کنینداداش من نصف بیش ترش رو نفهمیدم
العان کامل gapps رو گرفتم
فقط از این جمله هیچی نفهمیدم:
(برای بکاپ گرفتن باید تولکیت مخصوص گوشیتون رو پیدا کنین و یا پچ بکاپ EFS رو از ریکاوری فلش بزنین.بهتره اینکار رو انجام بدین.)