Pars207
Registered User
گویا باگ نرم افزاری هست ،یا ریست فاکتوری کنید یا آپدیت به ورژن جدیدخیر، هیچکدوم مشکلی ندارن فقط این گوشی همچین ایرادی میگیره
~تیک تاک تمام ساعتها، تاکتیک دقیق مرگ من است~
گویا باگ نرم افزاری هست ،یا ریست فاکتوری کنید یا آپدیت به ورژن جدیدخیر، هیچکدوم مشکلی ندارن فقط این گوشی همچین ایرادی میگیره
~تیک تاک تمام ساعتها، تاکتیک دقیق مرگ من است~
اوکیگویا باگ نرم افزاری هست ،یا ریست فاکتوری کنید یا آپدیت به ورژن جدید
mx playerسلام دوستان کسی نرم افزاری میشناسه که همه ی قیلم های رو با همه ی پسوند ها پخش کنه و زیر نویس رو هم بشناسه و بشه زمان زیر نویس رو تغییر داد؟
ممنون
سلام داداش خیلی ممنون که کمک کردیmx player
سلامسلام داداش خیلی ممنون که کمک کردی
Mx Player رو دارم و خیلی هم عالیه ولی قابلیت تغییر زمان زیر نویس رو نداره
گوشی مثل کامپیوتر فن نداره که صدا بدهسلام
وقتی با گوشی تو هر بازی میرم ، وقتی گوشمو میبرم نزدیک گوشی انگار صدا سی پی یو میاد. این عملکرد طبیعی گوشیه؟ باید صدا بده یا نه؟
سلام،منم مشکل شما رو دارم،چندی پیش راحت با وای فای مبین نت از اینستگرام استفاده میکردم ولی الان دیگه لود نمیشه یا برای لود شدن باید قند شکن روشن کنم،امتحان کنید مشکل حل میشه،در مورد جی پی اس هم باید بگم مال من وای فایش مشکل داره،گوشیم روت هست ولی با انتی ویروس چک کردم نداشت،کسی راه حلی برای من داره ممنون میشم اطلاع بدهسلام
گوشی من هواوی g610 u20 هست در حال حاضر دو مشکل دارم که هر دو مربوط به اینترنت هست.اول اینکه تاحالا از طریق وای فای به اینستاگرام متصل نشده بودم ولی دو سه روزه از وای فای استفاده میکنم اما تصاویر اینستا برام قابل مشاهده نیست ومطمئن هستم که مشکل از گوشیه چون گوشی دیگه ای که دارم و تبلت با همون وای فای و همون ورژن اینستاگرام این مشکل را ندارند.مشکل دوم هم روشن شدن خود بخود جی پی اس زمانی که نت سیمکارت را فعال میکنم هست تمام برنامه ها را که احتمال میدادم مشکل از اونا باشه غیر فعال کردم ولی بازم روشن میشه خاموشش هم میکنم چند ثانیه بعد فعال میشه. گوشیم روت هست و چند وقت پیش ویروسی شده بود دوست که نرم افزار کاره دستی با استفاده از منو مخفی فرمتش کرد.خواهشا راهنمایی کنید
با سلام خدمت همه بچه های گل پی تی .اول از هم پوزش به دلیل اینکه چند وقتی درگیر اساس کشی بودم و نتونستم فعالیت زیادی داشته باشم اما تا جایی که توان داشتم مخصوصا پخ ها رو جواب دادم.به فکرم رسید که تاپیک مخصوص هر قسمت رو بزنم تا هم مشکلات دوستان برطرف شه و هم خدای نکرده تاپیکی از چشم نیفته و شرمنده نشیم.تا جایی که توان داشته باشم و از عهده حقیر بر بیاد انجام وظیفه می کنم.
البته دوستان هم یاری کنن و نظرات خودشون رو مطرح کنن تا به هم کمکی کرده باشیم
بسم ا...