معمولا اینجوریهدوستان z3 دوسیم برای اپدیت اندروید ،مثل گوشی های دیگه دوسیم خیلی زود از رده اپدیت دادن اندروید در میاد یا نه؟
چون گوشی های دوسیم اپدیت کمتری براشون میاد.
آیا این درسته یا خیر؟[/QU
معمولا گوشی ها دوسیم برای خاورمیانه هستند..از لحاظ آپدیت خود شرکت(رام استاک) هم کمی دیرتر از نسخه یک سیم میان.دوستان z3 دوسیم برای اپدیت اندروید ،مثل گوشی های دیگه دوسیم خیلی زود از رده اپدیت دادن اندروید در میاد یا نه؟
چون گوشی های دوسیم اپدیت کمتری براشون میاد.
آیا این درسته یا خیر؟
تشکر گرامی.کلا رام اصلی خودشه اصلا عوض نکردم.کالیبر هم هستش.تا 3.2 درصد روشن میمونه.بعضی وقت ها اینجوری میشه.بعضی وقت ها هم تا 4.3 روز شارژ رو نگه میداره.احتمالا ایراد نرم افزاری و بخاطر کالیبره نبودن باتریه
اگه کاستوم رام نصب کردی بهتره بعد از شارژ 100% از توی ریکاوری کاستوم advance و wipe battry statusa رو انجام بدی تا باتری کالیبره بشه
یا میتونی با نرم افزار باتری رو کالیبره کنی
ضمنا توجه کن ببین میزان دوام شارژ باقی مونده چقدره ،اگه دوام کم باشه و گوشی خاموش بشه ایراد میتونی از باتری یا سخت افزاری باشه
بهترین برنامه ای که میشناسمسلام، خوبین؟
اقا ممیمیخان گزینه لاک کردن گوشی رو عوض کنم، یعنی با کلید ان اف گوشی دیگه صفحه گوشی رو لاک نکنم، مثلا یه بار بزنم رو صفحه و لاک بشه و یه بار دیگه بزنم، ان لاک بشه، ایا راهی هست؟
Mobile g750 u10
دادا همچی مشکلی رو اینجا نمیشه حل کردسلام دوستان یه دو سه روزی بود گوشیم خود به خود پشت سر هم ریستارت میشد ریسیت فکتوری کردم بازم درست نشد خواهشا هرکس میدونه کمک کنه ممنون
تو رو خدا کمک کنید ممنون
سلام یه نوت ۳ دارم که اندروید کیت کت داره که قبلش ۴.۳ بود!
الان میخوام پسوردی که براش تعریف کردم برای ورود به دستگاه رو بردارم ولی هیچ گزینه ای برای حذف پسورد در تنظیمات نیست و فقط گزینه گ داره و لا غیر!
encrypte رو بخوام کلا حذف کنم چطوریه؟؟مسیرش اینه
security>screen look>none
امنیت>قفل صفحه>هیچدام
گزینه encrypte برای رمز گذاری هنگام روشن شدن هست
اگر غیر از اینه از منوی security یه اسکرین شات بذار
http://forum.persiantools.com/forums/مشاوره-برای-خرید-گوشی-و-تبلت.82/دوستان پدرم تا 300 تومن یه گوشی دم دستی میخواد و به من گفته یه مدل بهش بگم و بره بخره . توی این رنج چی بهش پیشنهاد کنم که آبروم نره ؟
نمیخوام بخرره 2 روز دیگه بیاد بگه تاچش خرابه یا هنگ می کنه یا .....
ممنون میشم دوستان کمک کنن .
غیر از گوشیتون وسایل دیگه اعم از لپ تاپ و سایر گوشی ها چطور؟دوستان یه مدته که وای فای گوشیم یهو خود به خود قطع میشه حتی اگر نزدیک مودم باشم! خطای عدم تایید اعتبار میده. مشکل از گوشیه یا مودم؟ اگر لطف کنید برای رفعش راهنماییم کنید ممنون میشم...
~تیک تاک تمام ساعتها، تاکتیک دقیق مرگ من است~
خیر، هیچکدوم مشکلی ندارن فقط این گوشی همچین ایرادی میگیرهغیر از گوشیتون وسایل دیگه اعم از لپ تاپ و سایر گوشی ها چطور؟