سلام به همه
مدتیه یه مشکل عجیب برام پیش اومده .
گلکسی اس 5 با اندروید 4.4.2 دارم . مشکلم این بود یه مدت وقتی حدود نیم ساعت از کابل aux برای ماشین آهنگ گوش میکردم دستگاه هنگ میکرد و قفل انگشتش باز نمیشد . بردم دادم گارانتی خاورمیانه برام دذست کنن ک فکر کنم فلش یه رام دیگه رو روی دستگاه زدن چون کمی هم ظاهر برخی قسمت ها عوض شده . ولی الان مشکلم اینه گوشی به یکباره وقتی صفحه نمایش خاموش هست هنگ میکنه و دیگه روشن نمیشه و هیچ عملکردی نداره فقط باید باطری رو خارج کرد و دوباره جا زد . در طول روز شده چندین بار اتفاق افتاده یه روزم ممکنه اصلا هنگ نکنه کلا برنامه مشخصی نداره . باز مراجعه کردم به گارانتی گفتن یه مدتیه این باگ بوجود اومده اونم برای وقتی هست که شما حساب جیمیل به گوشی معرفی میکنید و طبیعی هست و حل نمیشه . منم چون بخاطر کار و بازی کلش مجبورم دائم به جیمیل وصل باشم .
گارانتی درست گفته طبیعیه ؟ باید چیکار کنم ؟ دستگاه من نسخه اگزینوس (8 هشته ای ) هستش .
سوال بعدیم اینه اندروید 5 کی براش میاد ؟ کاستوم رام های اومده باگ داره ؟ مشکل ایجاد میکنه ؟ و اینکه اگر خودم کاستوم رام بریزم یا بدم بیرون بریزن گوشی از گارانتی خارج میشه ؟
ممنون از همگی
اگرم مال گوگل اکانت باشه بازم باید درست بشه! گارانتی شاید درست گفته باشه ولی اصلا طبیعی نیست.
برادرم این گوشی رو داره، همین مشکل هنگ و باتری درآوردن رو داشت که با عوض کردن باطری رفع شد، محض اطمینان گوشی رو روت کردم و برنامه greenify رو روش نصب کردم و دیگه خبری از هنگ نبود.
اگر میخوای مطمئن شی ایراد از باتریه یا نه برو تو قسمت battery usage (مصرف باتری) اونجا Display باید بیشترین مصرفو داشته باشه اگر چیزی غیر از Display اول لیست باشه باتریت 100% باید تعویض شه. اگر media server یا هرچیزی مربوط به مدیا هم بود که باتری زیاد مصرف کرده بود فولدربندی گوشیتو عوض کن (مثلا همه عکساتو بریز تو یه فولدر آهنگها تو یه فولدر فیلمها تو یکی و ... هر چیز اضافیم پاک کن
و به هیچ وجه فولدر با اسم تکراری (مخصوصا تو گالری(یعنی فولدرهایی که توش عکس یا فیلم هست)) نداشته باش (اگر مقدوره یه فکتوری ریست هم بکن)) و امتحان کن ببین درست میشه یا نه
ولی یه راه بهتر اینه که اندروید 5 رو روش نصب کنی. هم سریعتره هم تا الان مشکلی من ندیدم توش، هم جذاب تره و .... ولی نسخه روسیه اش فقط هست در ضمن بدون اینکه روت بشه و برنامه greenify نصب شه مصرف باتریشم کمتره. اندروید 5 لالیپاپ رسمی
الان چک کردم دیدم مال عربستانشم اومده (این رام های عربی معمولا منو فارسی هم داره، مال روسیه نداره)