داره دانلود میشه. با توجه به اینکه بالای 500 مگابایته تقریبا بیشتر از یه ساعت طول میکشه
گارانتی گوشی رو که از بین نمیبره احیانا؟
خیر مشکلی برای گارانتیتون پیش نمیاد.
داره دانلود میشه. با توجه به اینکه بالای 500 مگابایته تقریبا بیشتر از یه ساعت طول میکشه
گارانتی گوشی رو که از بین نمیبره احیانا؟
خیر مشکلی برای گارانتیتون پیش نمیاد.
آقا تقریبا تموم شده دانلودش. خوب حالا بعد از اینکه دانلود شد باید چیکار کنم؟
من تمام مراحلو رفتم اما هیچ اتفاقی نیفتاد. آخرش یه پنجره اومد که توش نوشته: The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update.دوست عزیز از این آموزش استفاده کنین و هرجا مشکل بود بفرمایین توضیح بدم [آموزش] آنبریک | فلش رام های رسمی | Lg Optimus L9
نوع فلش و حالت گوشی رو درست انتخاب کردین؟کامپیوتر به نت وصل نباشه.من تمام مراحلو رفتم اما هیچ اتفاقی نیفتاد. آخرش یه پنجره اومد که توش نوشته: The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update.
همین
مشاهده پیوست 382452
مگه برای آپگرید نرم افزار هم نیاز داره؟ من یادمه قبلاً یبار این کار رو روی یه گوشی کردم مستقیم از سایتش
به صورت ota نیاز به نرم افزار نداره اما برای فلش رام قضیه فرق داره.
سلام دوست عزیزم.من با گوشی چینی اندرویدی کار نکردم اما تبلت چینی اندرویدی چرا کار کردم.بهتون پیشنهاد می کنم نه روت کنید نه اندرویدش رو تغییر بدید چون هر رامی مخصوص همون گوشیه و گوشی های چینی به راحتی بریک میشن و قابل تعمیر هم نیستند.
آقا محمد من تبلت NEXUS7 دارم که مدل GPUش TEGRA3 هست حالا میخوام بازیهایی که قبل از عرضه ی TEGRA3 معرفی شدن رو روش نصب کنم
میخواستم بدونم دیتاهایی که مربوط به TEGRA2 هستن به TEGRA3 میخورن؟؟
ممنون
سلام من تبلت آینول دارم به آندروید 4.2.2 آپدیت کردمش اما این ورژن روت نیست چجوری میتونم روتش کنم؟ کسی هست کمک کنه؟ برام پ. خ بزنید
Sent from my Novo7 Venus using Tapatalk 2
گلکسی تب 2 دارم می خواستم به کیبوردش زبان فارسی اضافه کنم, ولی نمی دونم چطوری!
شما میتونین برنامه SwiftKey که مخصوص تبلت هَت رو دانلود کنید و هر زبانی که تو برنامه هست ازش استفاده کنین
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
پیرو گفته دوستمون همچنین می تونید از کاستوم رام های فارسی مثل سیانوژن و رام های رسمی فارسی ساپرت استفاده کنید
ممنون از جواب هردوتون
می تونید بیشتر توضیح بدید؟ تبلت خواهرم فقط کیبوردش فارسی می شه هروقت که بخواد بین زبان انگلیسی و فارسی سوئیچ می کنه ولی چون یکی دیگه براش درست کنه نمی دونه چطوریه که منم همون کارو انجام بدم.
سلام .
من یه مشکل دارم با اتصال گوشیهای سونی به کامپیوتر .
خودم گوشیم Sony Sola است و گوشی زن برادرمم که چند وقت پیش امتحان کردم و همین مشکلو داشتم باهاش Sony P بود .
مشکلم اینه که وقتی وصل میکنم با USB به کامپیوتر بعضی وقتا حافظه اصلی گوشی رو تو my computer اضافه میکنه و 90 دصد اوقات اضافه نمیکنه و هر کاری هم میکنم اضافه نمیشه.
البته من درایور خاصی نصب نکردم چون باید حجم 200 مگ دانلود میکردم که حوصلشو ندارو و امکانات اون برنامه ی 200 مگی هم بهخ کارم نمیاد فقط فایل ترنسفر میخوام انجام بشه.
اگه مموری تو گوشی باشه تو مای کامپیوتر میاد ولی حافظه داخلی فقط 10 درصد اوقات میاد که نمیدونم واقعا به چی بستگی داره و رو چند تا کامپیوتر هم با چند تا گوشی سونی امتحان کردم نتیجه یکسان بود .
ویندوزم هم 8 هستش . قبلش با 7 هم همینطور بود .
رفتم تو تنظیمات MTP نداشت یه دونه MSC داشت که تیکش روش بود.
این PC .. . رو نصب کردم فرقی نکرده.