• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
آقا من رو آيپدم اينترنت رايتل دارم ، ميخوام اينترنتم رو شير كنم جوري كه با كامپيوترم هم بتونم از همين اينترنت روي آيپد استفاده كنم ، با چه برنامه اي ميشه اين كار رو كرد ؟ اصلا خود ios همچين امكاني رو داره ؟

بله داره
شما توي setting اي پدتون تون يه گزينه داري personal hotspot اينو كه فعال ميكني، اي پد شما تبديل به روتر ميشه و اينترنت رايتل شما رو بصورت واي فاي به دستگاهايي كه به اي پددتون وصل ميشن سرويس دهي ميكنه

Sent from my iPad using Tapatalk

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
بله داره
شما توي setting اي پدتون تون يه گزينه داري personal hotspot اينو كه فعال ميكني، اي پد شما تبديل به روتر ميشه و اينترنت رايتل شما رو بصورت واي فاي به دستگاهايي كه به اي پددتون وصل ميشن سرويس دهي ميكنه

تایید میشه منم خواستم بگم ک دیگه ایشون فرمودن

ارسال شده توسط آیپد مینی

milad021

Registered User
لایک‌ها
12
سلام بنده یک ایپاد تاچ 5 دارم میخوام shsh ذخیره کنم ولی با tinyumberlla میخوانم ذخیره کنم نمیشه یعنی گزینه overwrite existing shsh file on "save shsh"غیر فعال است اینم عکسش هم پایین گذاشتم میخوام به ios7 اپ کنم وقتی جیل 6.1.3 اومد برم به 6.1.3؟یا حتی ورژن 6.1.3 مورد پیدا کرد دوباره از اول برم همین ورژن
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/53a6b61d8901a0921.jpg

Last edited:

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
عزیز shsh بدرد آیپاد شما نمیخوره یعنی شما نمیونی دانگرید کنی با shsh فقط دستگاه هایی که پردازندشون a4 هست میتونن(مثل اآیفون۴ و آیپاد۴)
اگر میخوای ios 7رو ببینی و زود برگردی الان بتا بنصب بعد برگرد تا ورژن نهایی نیومده میتونی برگردی!
در ضمن جیل 6.1.3 احتمال زیاد نمیاد اگرم بیاد 100% بعد از جیل 7 میاد!
ارسال شده توسط آیپد مینی

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
من گوشیم Xperia acroS ولی چند وقته می خوام IOS رو امتحان کنم
به نظرتون فرقی بینشون هست ؟ من مشخصات آیفون 5 رو از اینجا خوندم تلفن همراه اپل مدل iPhone 5
منظورم اینه که برای استفاده معمولی ارزش داره یک و سیصد روی گوشی بدم اینو بگیرم ؟
تفاوت حافظه ها و رنگ هاشون همون S و C هستش دیگه ؟ درسته ؟

milad021

Registered User
لایک‌ها
12
سلام من واقعا خسته شدم از کی هستش میخوام اهنگ بریزیم میریزم ولی هر کاری میکنم recently added موزیک هم به ترتیب بیاد نمیاد چی کار کنم ؟قبلا ایپاد 4g داشتم یک فولدر داشتم تو pc بعد هر سری اهنگ میخواستم بریزم اول تو فولدر pc میریختم بعد از فولدره دراگ میکردم تو قسمت libary ایتونز ولی الان اینکارو میکنم به ترتیب اسم میاد به جایه اینکه بر اساس اخرین اهنگ های ریخته شده بیاد فقط ببخشید دهنم رو عنایت کرده بعد هم رفتم تو recently added و کلیک چپ کردم و رفتم تو قسمت edit smart play list عکس هم گذاشتم یکی چک کنه ببینه فرمولش درسته یا بهم ریخته
http://www.uploadtak.com/images/g4479_Capture.jpg

http://www.uploadtak.com/images/m6732_Captur1e.jpg

NaviD-K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرتون فرقی بینشون هست ؟ من مشخصات آیفون 5 رو از اینجا خوندم تلفن همراه اپل مدل iPhone 5
منظورم اینه که برای استفاده معمولی ارزش داره یک و سیصد روی گوشی بدم اینو بگیرم ؟

ببنید iOS یک دنیای دیگه ای از سیستم عامل رو براتون می سازه ، اصلاً با اندروید قابل قیاس نیست ، 100% ارزش داره که اون مبلغ رو پردازید .
سوال آخر رو متوجه نشدم ؟

milad021

Registered User
لایک‌ها
12
من فک کنم مشکلم تا حالا برا کسی پیش نیومده از خوده کمپانی اپل به چه صورت میتونم بپرسم؟

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان به نظر شما بهترین فایل منیجر چیه ؟؟؟؟

یه سوال دیگه یه نرم افزار مثه خود app store میشه معرفی کنید (سیبچه و....... به جیلبریک ها میخوره برای من جیل نیست)
من نمیتونم app store رو باز کنم چون 25pp نصب کردم اگه اون باز شه .............................

ممنون

دوست عزیز شما می تونید از نرم افزار های 25pp و Tongbu استفاده کنید.
آموزش استفاده هم در یاست appleapps.ir موجود هست.

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65

دوست عزیز IOS و Android دنیای دیگه ای هستن و باید این رو بدونید که نمیشه مقایسشون کرد و هر کدومشون ویؤگی های خاص خودشون رو دارن.
ولی اگه هدف شما تجربه کردنه به نظر من می ارزه انقد هزینه کنید تا نه تنها IOS بلکه iPhone رو هم تجربه کنید و پشیمون نمیشید.

afsharsaemi

Registered User
لایک‌ها
2
یک مشکل برای ایفون 5 دوستم پیش اومده خواسته بپرسم
مشکلش هم این هستش که یک مرتبه صدای بلندگوش قطع شده مثلا دیگه تو پلیر صدا نداره ولوم هم زیاد و کم میشه
رست هم کرده جواب نگرفته خواهشا راهنمایی کنید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
یک مشکل برای ایفون 5 دوستم پیش اومده خواسته بپرسم
مشکلش هم این هستش که یک مرتبه صدای بلندگوش قطع شده مثلا دیگه تو پلیر صدا نداره ولوم هم زیاد و کم میشه
رست هم کرده جواب نگرفته خواهشا راهنمایی کنید

با هندزفري يه امتحان كن نتيجشو بگو

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان چه جوری برنامه هارو باید کرک کنم ؟؟؟؟

چندتا سورس خوب میشه معرفی کنید؟

ممنون

Last edited:

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز منظورتون از کرک چیه؟

برنامه های ارجی که از اپل دان میکنم
کرکش کنم که به جیل بخوره

تو گوگل گشتم یه روش پیدا کردم خیلی سخت بود میخوام بدونم روش اسون داره مثلا با یه نرم افزار

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوست عزیز بنده یه ایفون 2جی دارمعاشقشم فقط این برد کانکتورش به گفته تعمیر کار خرابه که باید کلا بردش عوض بشه که150پولشه
حالا شماراهی رو سراق دارید که با کمترین هزینه درست بشه ممنون میشم پخ بفرمایید

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوست عزیز بنده یه ایفون 2جی دارمعاشقشم فقط این برد کانکتورش به گفته تعمیر کار خرابه که باید کلا بردش عوض بشه که150پولشه
حالا شماراهی رو سراق دارید که با کمترین هزینه درست بشه ممنون میشم پخ بفرمایید

سلام
خيلي بهت گرون گفته
من ماله ٤ اس يكي از دوستانو با ٥٥ دادم تعمير كرد

بالا