• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
ببنید iOS یک دنیای دیگه ای از سیستم عامل رو براتون می سازه ، اصلاً با اندروید قابل قیاس نیست ، 100% ارزش داره که اون مبلغ رو پردازید .
سوال آخر رو متوجه نشدم ؟

دوست عزیز IOS و Android دنیای دیگه ای هستن و باید این رو بدونید که نمیشه مقایسشون کرد و هر کدومشون ویؤگی های خاص خودشون رو دارن.
ولی اگه هدف شما تجربه کردنه به نظر من می ارزه انقد هزینه کنید تا نه تنها IOS بلکه iPhone رو هم تجربه کنید و پشیمون نمیشید.

ممنون از شما
سوالم اشتباه بود خودم متوجه شدم. فکر می کردم iphone5s و iphone5c به معنی تفاوت در رنگهاست مثلا اولی سفید و دومی یه رنگ دیگه ولی وقتی دربارشون خوندم متوجه شدم یعنی چی.
باز هم ممنون از هر دو دوست عزیز و گرامی

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوست عزیز بنده یه ایفون 2جی دارمعاشقشم فقط این برد کانکتورش به گفته تعمیر کار خرابه که باید کلا بردش عوض بشه که150پولشه
حالا شماراهی رو سراق دارید که با کمترین هزینه درست بشه ممنون میشم پخ بفرمایید

سلام دوست عزیز خوب شما می تونید اصل نخرید و یا از شارژر های اصل سامسونگ استفاده کنید، فقط باید ولتاژ و آمپر ورودی شون یکی باشن.همین.

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
ممنون از شما
سوالم اشتباه بود خودم متوجه شدم. فکر می کردم iphone5s و iphone5c به معنی تفاوت در رنگهاست مثلا اولی سفید و دومی یه رنگ دیگه ولی وقتی دربارشون خوندم متوجه شدم یعنی چی.
باز هم ممنون از هر دو دوست عزیز و گرامی

خواهش می کنم داداش

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
برنامه های ارجی که از اپل دان میکنم
کرکش کنم که به جیل بخوره

تو گوگل گشتم یه روش پیدا کردم خیلی سخت بود میخوام بدونم روش اسون داره مثلا با یه نرم افزار

دوست عزیز شما می تونید بهترین بازی ها و برنامه ها رو در کمترین زمان ممکن بعد قرار دادن در اپس استور از سایت زیر دانلود کنید.
www.APPLEAPPS.ir

milad021

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان یک مشکل عجیب من هنگام سینک موزیک میرم تو قسمت recently added موزیک میبینم داره به ترتیب میاره بعد از اینکه سینک تموم میشه هیچی نمیاره یعنی همه رو پاک میکنه ولی قبلن میاورد

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز به نظر از نرم افزار itools یا ifunbox استفاده کنید هم خیلی راحت ترین و هم هیچ چی پاک نمیشه.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان یک مشکل عجیب من هنگام سینک موزیک میرم تو قسمت recently added موزیک میبینم داره به ترتیب میاره بعد از اینکه سینک تموم میشه هیچی نمیاره یعنی همه رو پاک میکنه ولی قبلن میاورد

توي سينك اپ هم همين مشكلو دارين؟

Sent from my iPad using Tapatalk

milad021

Registered User
لایک‌ها
12
والا من هر سری اهنگ میریزم میاره ولی recently added ها رو نمایره یعنی آخرین اهنگ ها رو ولی هنگام سینک میرم میبینم قسمت recently added رو میبینم به ترتیب میاره بعد میره

milad021

Registered User
لایک‌ها
12
اپلکیشن به راحتی روش نصب شد
ولی قبل از اینکه یعنی دیشب اهنگ بریزم داشتم با tongbu میخواستم برنامه برزیم برای اولین بار بعد اهنگ ریختم دیگه recently added اپدیت نمیشد همنو طور موند که من کل اهنگ ها رو پاک کردم دوبار ریختم ولی دیگه خالی میومد همه ی نرم افزار های tongu هم پاک کردم ولی باز اپدیت نکرد قسمته recently added

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
اپلکیشن به راحتی روش نصب شد
ولی قبل از اینکه یعنی دیشب اهنگ بریزم داشتم با tongbu میخواستم برنامه برزیم برای اولین بار بعد اهنگ ریختم دیگه recently added اپدیت نمیشد همنو طور موند که من کل اهنگ ها رو پاک کردم دوبار ریختم ولی دیگه خالی میومد همه ی نرم افزار های tongu هم پاک کردم ولی باز اپدیت نکرد قسمته recently added

اگه از آیتونز استفاده می کنید یه بار دیگه با itools امتحان کنید شاید درست شد.

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
salam. man diruz dadam vasam birun ios 7 ro bara iphone4 nasb kardan. alan man az koja bedunam in ios7 vagei hadt ya na? nemidunam manzuram ro chetori begam. akhe gabl az inke ios 7 ru itunes biad hududan 2,3 hafte pish yeki az dustam be tarighi ke nemidunam ru gushish ios 7 ro dasht!!
rasti in farsi neminevise. yani farsi nadare. chikaresh konam farsi benevise?
ru filme tablighati ios7 mighoft tasavire background ro 3d neshun mide. yani omgh mide behesh. midunin chejuri bayad faalesh kinam?? bebakhshid finglish neveshtam charei nadadhtam. khaheshan soalamo j bedin. mmamnun

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
ye soale dge. alan app chejuri berizam rush. chon jail nist. ( be joz appstore)

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
salam. man diruz dadam vasam birun ios 7 ro bara iphone4 nasb kardan. alan man az koja bedunam in ios7 vagei hadt ya na? nemidunam manzuram ro chetori begam. akhe gabl az inke ios 7 ru itunes biad hududan 2,3 hafte pish yeki az dustam be tarighi ke nemidunam ru gushish ios 7 ro dasht!!
rasti in farsi neminevise. yani farsi nadare. chikaresh konam farsi benevise?
ru filme tablighati ios7 mighoft tasavire background ro 3d neshun mide. yani omgh mide behesh. midunin chejuri bayad faalesh kinam?? bebakhshid finglish neveshtam charei nadadhtam. khaheshan soalamo j bedin. mmamnun

سلام دوست عزیز
اولا شما می تونید به مسیر Setting>>>General>>>About>>>version مراجعه کنید و اگه در قسمت Version نوشته بود 7.0(11A465) مطمئن باش که درسته.
دوم برا تصاویر 3 بعدی باید از تصاویر پوشه Dynamic استفاده کنید.

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
ye soale dge. alan app chejuri berizam rush. chon jail nist. ( be joz appstore)

دوست عزیز اپ های رایگان رو که مشکلی ندارید ولی اپ های پولی رو می تونید از سرویس های تانگو و 25pp استفاده کنید.
که می تونید برای آموزش استفاده از این سرویس ها در گوگل سرچ کنید.
موفق باشید.

milad021

Registered User
لایک‌ها
12
من با we chat میرم چت رم میخوام استیکر بفرستم این ارور رو میده
this sticker is not avalible هنگامی که میخوام استیکر بفرستم

milad021

Registered User
لایک‌ها
12
اگه از آیتونز استفاده می کنید یه بار دیگه با itools امتحان کنید شاید درست شد.
من با همه چی امتحان کردم نشد که نشد.سیستم عامل هم اورجینال کارخونه هست از این دانلودیا نیست ادم شک کنه باز معلوم نیست باید صبر کنم ios 7.1 بیاد تا ریستور کنم شاید درست شد از کمپانی میتونم بپرسم سوال رو پشتیبانی میده>؟

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوست عزیز
اولا شما می تونید به مسیر Setting>>>General>>>About>>>version مراجعه کنید و اگه در قسمت Version نوشته بود 7.0(11A465) مطمئن باش که درسته.
دوم برا تصاویر 3 بعدی باید از تصاویر پوشه Dynamic استفاده کنید.

mamnun duste man. version ke hamun ro neveshte. vali yekam fargh dare. masalan rang haye pas zamine hamash sefide va ba taghyire wallpaper hichi avaz nemishe.
in pushe dynamic ro ham nadare. az koja bayad peydash konam?
rasti. chejuri farsi konam. ? farsi tayp nemikone. kalafam kard

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
mamnun duste man. version ke hamun ro neveshte. vali yekam fargh dare. masalan rang haye pas zamine hamash sefide va ba taghyire wallpaper hichi avaz nemishe.
in pushe dynamic ro ham nadare. az koja bayad peydash konam?
rasti. chejuri farsi konam. ? farsi tayp nemikone. kalafam kard

داش جون هر کی دوس داری فارسی بنویس
من میخوام راهنماییت کنم ولی و خو چشام از کاسه در میاد تا بخوام اینو بخونم:(

بالا