گفتم گوشی در حالت DFU نیستش و مشکلی داره و واسه این خطا میده و بهتره دوباره اینکار رو انجام بدی با برنامه iReb 6 بعد بزنی
برنامه Teamviewer 8 رو داری اگه آره تیم بده تا بهت کمک کنم
یادمه این خطا رو من روی ویندوز 7 میگرفتم و علتش فکر کنم مربوط به درایور USB میشد و خطا میدادش
شما برنامه iTunes رو پاک کن و ریستارت کن و دوباره نصبش کن و تست کن اگه باز خطا گرفتید روی یه ویندوز دیگه هم تست کنید و از درگاه دیگه USB استفاده کنید
در ضمن با ورژن redsn0w_win_0.9.15b1 هم تست کن
به نظرم با sn0wbreez کاستوم بزن دیگه این درد سرها رو نداری
با ireb بردم حالت defu
از اون مرحله رد شد رفت رو حالت waiting for rebot
بعدش این ارور اومد>>> exploit failed
الان شما داری دستگاه رو جیلبرک میکنی یا ریستور ؟
http://qwertyoruiop.com/static/mirror/sn0wbreeze-v2.9.14.zip
بگیرش تا موقع تا من بگم چیکار کنی
درضمن باید گوشیت رو ریستور کنی
شما برنامه رو باز میکنی و بعد فیرمور 6.1.3 رو انتخاب میکنی و بعد میری مرحله بعدش وگزینه Expert mode را انتخاب میکنی و میری مرحله بعد و دست به چیزی نمیزنی میری باز مرحله بعدش حالا گزینه Build IPSW برای شروع ساخت کاستوم و صبر میکنی تا تمام بشه و Ok بیاد بعد دستگاه رو می بری توی حالت DFU و میزنی با همون فیرمور ریستور بشه
شما با برنامه iReb 7 گوشی رو ببر DFU بعدا با iTunes بزن ریستور بشهبا ایتونز ریستور کردم ارور 1600
بستگی به Gevey داره که آره الان ورژن 6.1.3 رو میشه آنلاک کردشدوستان ایفون فور لاک سافتبانک ژاپن با ورژن 6.1.3 رو میشه با گیوی انلاک کرد؟
کسی میتونه انجامش بده؟
نوع ساختارشون فرق میکنه و قابل اجرا بر روی سیستم عامل دیگه نیستشبرنامه ای هست که بشه بازی های ایفون رو گوش اندروید اجرا کرد؟
یا روی pc?
کلا نحوه نصب برنامه روش چطوریه؟
سلام
دوستان app برای خاموش و ری استارت کردن گوشی میخواستم بدون استفاده از دکمه های فیزیکی هوم و پاور... راستی بعد از لاک اسکرین که گوشی صفحه اش خاموش میشه برنامه ای هست بدون فشار دادن کلید ها بشه رفت تو منو؟ به صورت نرم افزاری مرسی.