اطلاعاتم پاک نمیشه؟آره خب
متوجه نمیشم پ ر ا چیه؟ کلا سیستمم همیشه یه اینترنت وصله.پس دانلودش نکردی فیرمور حجمش بالاست
شما پ-ر-ا کسی اینا داری وصل کن و به اینترنت متصل باش تا خود برنامه بره از توی نت فایل های مورد نظرش رو بگیره
شما موقع این کار وصل بودید یا نه؟
منظورم همون و-ی پ-ی ان هستشمتوجه نمیشم پ ر ا چیه؟ کلا سیستمم همیشه یه اینترنت وصله.
یعنی با b2 جواب نمیده؟منظورم همون و-ی پ-ی ان هستش
شما ورژن b3 رو بگیرید و وقتی بخوایید گوشی رو بوت کنید خودش فایل های مورد نظرش رو میگیره از نت
یا میتونید بهش فیرمور مورد نظر همونطوری که گفتم بدید در صورتی که فیرمور در اختیار دارید
به اطلاعاتتون ربطی نداره خواستید بک آپ بگیریدیعنی با b2 جواب نمیده؟
نتم 128 هست باید با دانلود منیجر بگیرم چون قطع میشه با خودش بگیره
اسم اون فایلی که باید بگیرمم بگید دیگه حله
فقط یه چیزه مهم! اطلاعاتم پاک میشن؟
گزاشتم که firmwere 6.0 دانلود شه عدش میزنم select ipawبه اطلاعاتتون ربطی نداره خواستید بک آپ بگیرید
فرقی نداره اما بتا 3 کاملتره فایلش رو ما نمیتونیم ببینیم خود برنامه میگیره
گزاشتم که firmwere 6.0 دانلود شه عدش میزنم select ipaw
دمت گرم داداش خیلی اقایی
اگه ریستور کنید بله اما میتونید قبلش از برنامه ها اینا بک آپ بگیریدیعنی اگه restore کنم اطلاعات و برنامه ها پاک میشن؟
مرسی حالا یه سوال دیگه. جیلبریک پایدار واسه ۶.۱.۳ شنیدم با ios7 میاد! درسته؟ خبری هست که ۷ کی میاد؟اگه ریستور کنید بله اما میتونید قبلش از برنامه ها اینا بک آپ بگیرید
داداش خیلی سوال میپرسم خدایی شرمندهآره یه خبرهایی هستش اما تا رونمایی از آیفون نسل بعد باید صبر کنی البته رو نماییش احتمالا همین ماه باشه اما از وقتی توی بازار بیادش و در اختیار عموم قرار بگیره
داداش خیلی سوال میپرسم خدایی شرمنده
donwgrade خوبه کنم؟ به 6.1.2 مثلا!