• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام
من گوشی را تازه گرفتم ایفون 5
ورژن 6.1.4
وایرلس منزل رو میشناسه پسورد میخواد میزنم قبول میکنه ولی نه علامت وایرلس بالای گوشی میفته نه سایتی باز میکنه

سلام یکبار تنظیمات مربوط به NetWork رو ریست کنید
steting/genral/rest/rest the network seting

اگر پارت نامبر گوشیتون LLa هست یا سفارش کاناداست :ایفون های امریکایی نمی تونن با تنظیمات ایران وصل شن بخاطر همین به داخل مودم برید و در تنظیمات کشور را امریکا بگذارید سپس مشکل حل می شود و دوباره ریست نتورک کنید

take

Registered User
لایک‌ها
100
سلام یکبار تنظیمات مربوط به NetWork رو ریست کنید
steting/genral/rest/rest the network seting

اگر پارت نامبر گوشیتون LLa هست یا سفارش کاناداست :ایفون های امریکایی نمی تونن با تنظیمات ایران وصل شن بخاطر همین به داخل مودم برید و در تنظیمات کشور را امریکا بگذارید سپس مشکل حل می شود و دوباره ریست نتورک کنید

ممنون من ریست کردم درست نشد
گوشی من ‍‍‍‍پارت نامبر امریکاست تنظیمات مودم را هم چک کردم کشور امریکا بود
ولی درست نشد متاسفانه

felex

Registered User
لایک‌ها
137
بر اساس تجربه و چیز های که توی نت دیدم راهکار هایی رو میدم و امیدوارم جواب بده:

به نظره من شما با یه مودم دیگه هم تست کن چون اکثراً مودم ها دچار مشکل میشموند و خیلی از دوستان با همون تنظیم region به آمریکا و سپس ریست نتورک مشکلشون حل شده.

می تونی توی تنظیمات مودمتون توی امنیت وایرلس WPA/WPA2 رو بهWEP تغییر بدین.(شاید با بعضی نوع های security مشکل داشته باشه)

یه ریستور مجدد انجام بدید و بک آپ رو برنگردونید.

راهکاره بعضی از تعمیر کارها اینه که آیفون 20 دقیقه داخل فریزر بذارید و سپس بیارید بیرون تا وقتی با دمای محیط یکی شد یه تست کنید (شاید مشکل از چیپ WiFi باشه که قابل تعمیره)

کلاً . Touch Settings -> General -> Reset -> Reset All Settings.. ریست رو انجام بدی

با این اینترنت ذغالی هرچی خواستم وارد ساپورت اپل بشم نشد
امیدوارم جواب بده تا شب هم سر میزنم ببنیم ساپورت اپل چه جوابی داده

take

Registered User
لایک‌ها
100
بر اساس تجربه و چیز های که توی نت دیدم راهکار هایی رو میدم و امیدوارم جواب بده:

به نظره من شما با یه مودم دیگه هم تست کن چون اکثراً مودم ها دچار مشکل میشموند و خیلی از دوستان با همون تنظیم region به آمریکا و سپس ریست نتورک مشکلشون حل شده.

می تونی توی تنظیمات مودمتون توی امنیت وایرلس WPA/WPA2 رو بهWEP تغییر بدین.(شاید با بعضی نوع های security مشکل داشته باشه)

یه ریستور مجدد انجام بدید و بک آپ رو برنگردونید.

راهکاره بعضی از تعمیر کارها اینه که آیفون 20 دقیقه داخل فریزر بذارید و سپس بیارید بیرون تا وقتی با دمای محیط یکی شد یه تست کنید (شاید مشکل از چیپ WiFi باشه که قابل تعمیره)

کلاً . Touch Settings -> General -> Reset -> Reset All Settings.. ریست رو انجام بدی

با این اینترنت ذغالی هرچی خواستم وارد ساپورت اپل بشم نشد
امیدوارم جواب بده تا شب هم سر میزنم ببنیم ساپورت اپل چه جوابی داده

واقعا سپاسگذارم از وقتی که گزاشتید
ریست کلی که فرمودید انجام دادم درست شد

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سپاس فراوان از عزیزانی که کمک می کنن به دوستانی که مشکل دارن.من این چند وقته خیلی گرفتارم و سعی می کنم کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم ولی دوستان واقعا گل کاشتن

take

Registered User
لایک‌ها
100
یک مشکل عجیب بهش برخوردم
من ایفون 4 داشتم چند روز پیش ایفون 5 گرفتم و 4 را دادم به برادرم چون لیست تماسها و پیغامها برام خیلی مهم بود از 4 یک بکاپ گرفتم و کل تماسها و پیغامها را پاک کردم
گوشی 5 خودم را به ایتونز وصل کردم و بکاپ را برگردوندم رو گوشی که همه تماسها و پیغامها برگشت
امروز در کمال تعجب دیدم لیست تماسهای برادرم که در گوشی 4 درست کرده اومده رو گوشی من در صورتی که گوشی من اصلا به لبتاب وصل نبوده
اومدم دوباره گوشی را وصل کردم ایتونز همون بکاپ قبلی را برگوندنم ولی برنمیگردونه

felex

Registered User
لایک‌ها
137
یک مشکل عجیب بهش برخوردم
من ایفون 4 داشتم چند روز پیش ایفون 5 گرفتم و 4 را دادم به برادرم چون لیست تماسها و پیغامها برام خیلی مهم بود از 4 یک بکاپ گرفتم و کل تماسها و پیغامها را پاک کردم
گوشی 5 خودم را به ایتونز وصل کردم و بکاپ را برگردوندم رو گوشی که همه تماسها و پیغامها برگشت
امروز در کمال تعجب دیدم لیست تماسهای برادرم که در گوشی 4 درست کرده اومده رو گوشی من در صورتی که گوشی من اصلا به لبتاب وصل نبوده
اومدم دوباره گوشی را وصل کردم ایتونز همون بکاپ قبلی را برگوندنم ولی برنمیگردونه

جفت گوشی ها از یه اپل آیدی استفاده می کنید ؟
به WiFi که وصل شدید حتماً ، با iCloud کار کردید ؟

take

Registered User
لایک‌ها
100
جفت گوشی ها از یه اپل آیدی استفاده می کنید ؟
به WiFi که وصل شدید حتماً ، با iCloud کار کردید ؟

رو جفتش اپل ایدی من هستش ولی رو 4 که برای برادرم هستش وقتی پسورد میخواد ایشون کنسل میکنه در ضمن من پسورد ایدی خودم را عوض کردم
از ایکلود هم استفاده نکردیم جالب اینجاست که وقتی همین 4 را خودم داشتم شماره های خودم رو رو ایکلود بکاپ گرفتم
دیروز هم از از ایتونز گزینه بکاپ از ایکلود استفاده کردم که نتیجه نداد
یک موضوع هم برام جالبه من بکاپ خودم تو ایتونز ذخیره بود چند روز پیش برای برادرم توسط ایتونز موزیک ریختم ولی اصلا بکاپ نگرفتم دیروز که گوشیم براش این اتفاق افتاد زدم به ایتونز بکاپ خودم را انتقال بدم که هر چی تو گوشی برادرمه حتی عکسهایی که ذخیره داره اومد تو گوشی موندم منی که از گوشی ایشون بکاپ نگرفتم ایتونز سر خود گرفته؟
در اخر شاید بدرد بخورد من وقتی میخواستم شماره های خودمو از 4 پاک کنم از نرم افزار contact mgr استفاده کردم که هنوز برنامه رو 4 نصبه گوشی 4 جیلبریک هست ولی 5 نیست
باز ممنون از وقتی که میزارید

felex

Registered User
لایک‌ها
137
رو جفتش اپل ایدی من هستش ولی رو 4 که برای برادرم هستش وقتی پسورد میخواد ایشون کنسل میکنه در ضمن من پسورد ایدی خودم را عوض کردم
از ایکلود هم استفاده نکردیم جالب اینجاست که وقتی همین 4 را خودم داشتم شماره های خودم رو رو ایکلود بکاپ گرفتم
دیروز هم از از ایتونز گزینه بکاپ از ایکلود استفاده کردم که نتیجه نداد
یک موضوع هم برام جالبه من بکاپ خودم تو ایتونز ذخیره بود چند روز پیش برای برادرم توسط ایتونز موزیک ریختم ولی اصلا بکاپ نگرفتم دیروز که گوشیم براش این اتفاق افتاد زدم به ایتونز بکاپ خودم را انتقال بدم که هر چی تو گوشی برادرمه حتی عکسهایی که ذخیره داره اومد تو گوشی موندم منی که از گوشی ایشون بکاپ نگرفتم ایتونز سر خود گرفته؟
در اخر شاید بدرد بخورد من وقتی میخواستم شماره های خودمو از 4 پاک کنم از نرم افزار contact mgr استفاده کردم که هنوز برنامه رو 4 نصبه گوشی 4 جیلبریک هست ولی 5 نیست
باز ممنون از وقتی که میزارید

این اتفاق معمولاً وقتی میوفته که دو تا دیوایس با هم سینک شده باشند و از طریق WiFi و iCloud ارتباط بین دو دوایس برقرار میشه ،مثلاً کانتکت ها یکی میشه و وقتی یک شماره توی یکی از دیوایس ها پاک شه توی دیوایس سینک شدی دیگه هم پاک میشه.
اولین کاری که میکنید اپل آیدی رو از دیوایس آیفون 4 داداشتون پاک کنید یا به اصلاح Sign out شید.

در مورد BackUp که بله ، شما هر موقع دیوایس رو وصل کنید خود آیتیونز از آیفونتون بک آپ میگیره که البته می تونید اونو غیر فعال کنید ولی به صورت پیش فرض خودش انجام میده.
حالا چطوری بک آپ گوشی خودتون رو برگردونید.
آیتیونز رو باز میکنید > روی منو Menu کلیک کرده و از تب
Preferences >Devices رو انتخاب می کنید.تاریخ و اسم گوشی رو نوشته انتخابش کن و بک اپ رو روی گوشیتون برگردونید.

اینم مسیر بک آپ ها توی ویندوز 7 :
\Users\-username-\AppData\Roaming\Apple computer\Mobilesync\Backup\

1.png

2.PNG

در مورد گزینه ی آخر متاسفانه از کانتکت منیجر Contact MGR استفاده نکردم و نحوه ی کارش رو نمی دونم البته خودم در این موارد از Delete Q استفاده می کنم و یا می تونید با استفاده از نرم افزار iTools گوشی خودتون رو بهتر مدیریت کنید​

take

Registered User
لایک‌ها
100
این اتفاق معمولاً وقتی میوفته که دو تا دیوایس با هم سینک شده باشند و از طریق WiFi و iCloud ارتباط بین دو دوایس برقرار میشه ،مثلاً کانتکت ها یکی میشه و وقتی یک شماره توی یکی از دیوایس ها پاک شه توی دیوایس سینک شدی دیگه هم پاک میشه.
اولین کاری که میکنید اپل آیدی رو از دیوایس آیفون 4 داداشتون پاک کنید یا به اصلاح Sign out شید.

در مورد BackUp که بله ، شما هر موقع دیوایس رو وصل کنید خود آیتیونز از آیفونتون بک آپ میگیره که البته می تونید اونو غیر فعال کنید ولی به صورت پیش فرض خودش انجام میده.
حالا چطوری بک آپ گوشی خودتون رو برگردونید.
آیتیونز رو باز میکنید > روی منو Menu کلیک کرده و از تب
Preferences >Devices رو انتخاب می کنید.تاریخ و اسم گوشی رو نوشته انتخابش کن و بک اپ رو روی گوشیتون برگردونید.

اینم مسیر بک آپ ها توی ویندوز 7 :
\Users\-username-\AppData\Roaming\Apple computer\Mobilesync\Backup\

مشاهده پیوست 391764

مشاهده پیوست 391765

در مورد گزینه ی آخر متاسفانه از کانتکت منیجر Contact MGR استفاده نکردم و نحوه ی کارش رو نمی دونم البته خودم در این موارد از Delete Q استفاده می کنم و یا می تونید با استفاده از نرم افزار iTools گوشی خودتون رو بهتر مدیریت کنید​

ممنون
فقط دو تا سوال دیگه
1:تو گوشی برادرم چجوری ا‍‍‍پل ایدی را پاک کنم؟
من ویندوز 8 دارم برای برگردوندن بکاپ به مسیری که فرمودید تو ایتونز رفتم ولی دو تا بیشتر بکاپ نبود یکی برای دیروز یکی هم برای امروز
من بکاپی را میخوام که یک هفته پیش گرفتم

felex

Registered User
لایک‌ها
137
ممنون
فقط دو تا سوال دیگه
1:تو گوشی برادرم چجوری ا‍‍‍پل ایدی را پاک کنم؟
من ویندوز 8 دارم برای برگردوندن بکاپ به مسیری که فرمودید تو ایتونز رفتم ولی دو تا بیشتر بکاپ نبود یکی برای دیروز یکی هم برای امروز
من بکاپی را میخوام که یک هفته پیش گرفتم

توی قسمت Setting>itunes & appstore
توی قسمت setting>icloud

توی این دو قسمت sign Out شید و یک بار گوشیتون رو ریبوت کنید.

توی iCloud بک آپ نگرفتید؟

take

Registered User
لایک‌ها
100
توی قسمت Setting>itunes & appstore
توی قسمت setting>icloud

توی این دو قسمت sign Out شید و یک بار گوشیتون رو ریبوت کنید.

توی iCloud بک آپ نگرفتید؟

اگر اشتباه نکنم موقعی که ایفون 4 داشتم تو خود گوشی یکبار تیک مسیج و کنتاکها را زدم تو ایکلود بکاپ گرفتم

felex

Registered User
لایک‌ها
137
اگر اشتباه نکنم موقعی که ایفون 4 داشتم تو خود گوشی یکبار تیک مسیج و کنتاکها را زدم تو ایکلود بکاپ گرفتم

اگر فکر می کنید توی iCloud بک آپی دارید سعی کنید اونو برگردونید
چون اگر بک آپی از دیوایستون روی سیستمتون ندارید ، مخصوصاً توی تب دیوایس آیتیونز نمیشه کاری کرد

take

Registered User
لایک‌ها
100
اگر فکر می کنید توی iCloud بک آپی دارید سعی کنید اونو برگردونید
چون اگر بک آپی از دیوایستون روی سیستمتون ندارید ، مخصوصاً توی تب دیوایس آیتیونز نمیشه کاری کرد
از ایکلود چجوری میتونم برگردونم

felex

Registered User
لایک‌ها
137
از ایکلود چجوری میتونم برگردونم

گوشی رو به سیستم وصل میکنید و آیتیونز رو باز میکنید .
در ستون سمت چپ و یا بالا روی نام گوشی خود راست کلیک کرده و گزینه Restore from backup را انتخاب کن.
در پنجره ی جدید در قسمت Backup ها گزینه ی BackUp From iCloud را بزنید تا بک آپ ها به گوشی شما منتقل شود
وصل بودن به اینترنت الزامی است

take

Registered User
لایک‌ها
100

گوشی رو به سیستم وصل میکنید و آیتیونز رو باز میکنید .
در ستون سمت چپ و یا بالا روی نام گوشی خود راست کلیک کرده و گزینه Restore from backup را انتخاب کن.
در پنجره ی جدید در قسمت Backup ها گزینه ی BackUp From iCloud را بزنید تا بک آپ ها به گوشی شما منتقل شود
وصل بودن به اینترنت الزامی است

عزیز من کاری که گفتید کردم منتها رفتم file از اونجا device و restore from backup را زدم منتها اصلا گزینه backup from icloud را نداره

m.a.z

Registered User
لایک‌ها
42
کمک مردم...:( ;(

ایپاد تاچ 4 دارم که شارزش شب تموم شد زدم به زارز صبح روشن کردم دیدم نورش انقدر کم شده که انگار خاموشه.کسی اگه راهی میدونه بکه یا تعمیر کاریو معرفی کنه من تهرانم توروخدا اپ بدید که اطلاع رسانی بشه
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
ohno-smiley.gif

Last edited:

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
سلام
الان بهترین راه برای عبور از سد تحریمهای اینترنتی روی ای او اس چی هست؟
وی پی ان جواب میده؟
در کل پیشنهادتون برای استفاده از اپلیکیشنهای اصلی دستگاه مثل فیس بوک و یو تیوب و توی یتر چیه؟

Last edited:
بالا