• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

felex

Registered User
لایک‌ها
137
من ویندوزم رو عوض کردم
آیتیونز جدید ریختم و همینطور آیتولز . الان میخوام با آیتولز آهنگ بریزم روی آیپادم ارور میده میگه اینترنت کانکشن رو چک کنید و آیتونز رو ! وا... قبلا این داستان نبود
کسی میدونه چه کنم ؟!

دوست عزیز
آیپادت چیه ؟
یک عکس از ارور بذار
فقط مشکل آهنگ داری ؟ بقیه چیز ها رو میریزه ؟

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
اونم امتحان کردم نشد
خیلی عجیبه

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4

دوست عزیز در نرم افزار iTools و در قسمت موزیک اگه هیچی نمیاد باید بگم که شما باید آیپادتون رو ریستور کنید این تنها راه حله!

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
همه فولدر آهنگ ها و برنامه ها رو نشون میده حتی میتونم عکس اضافه کنم ، فقط با آهنگ این مشکل رگ دارم

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
همه فولدر آهنگ ها و برنامه ها رو نشون میده حتی میتونم عکس اضافه کنم ، فقط با آهنگ این مشکل رگ دارم

به احتمال زیاد که مشکل منو داری و ربطی هم به iTools یا iToens نداره و باید ریستورش کنی.

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
آيپدم رو كه به ٧.٠.٢ آپديت كردم بعضي موقع ها صفحه نمايش rotate نميشه

reza.yazd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.دوستان لطفا کمک کنید.من یه iphone 4 دارم.که بعد دانلد ios 6.1.2 وقتی میخوام ریستور کنم ارور 3194 میده هرچی تو نت گشتم و راه حل هایی گفته شده بود انجام دادم نشد که نشد.تغییر hosts و.../لطفا بگین چاره چیه؟ الان ios 5.1.1 رو گوشیمه.قبلا واسه دوستم انجام داده بودم و راحت ریستور شد و بعدم جیلبریک کردم.
هرچی گشتم نه لیمک دزست و حسابی نه هیچی. میگن shsh رو داشته باشی میشه یه کارایی کرد.یکی میگه اپل بسته این کارو.لطفا سایت و لینک خوب دارین یا خوذتون بلدید بگین.ممنون میشم.مرسی

felex

Registered User
لایک‌ها
137
آيپدم رو كه به ٧.٠.٢ آپديت كردم بعضي موقع ها صفحه نمايش rotate نميشه

توی حالت Lock نباشه.
بعضی از برنامه ها و بازی ها از روتیت پشتیبانی نمی کنه.
ممکنه مشکل نرم افزاری باشه.(باگ iOS یا مشکلات ریستور:پیشنهاد میشه یک بار ریستور کنید.)

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام.دوستان لطفا کمک کنید.من یه iphone 4 دارم.که بعد دانلد ios 6.1.2 وقتی میخوام ریستور کنم ارور 3194 میده هرچی تو نت گشتم و راه حل هایی گفته شده بود انجام دادم نشد که نشد.تغییر hosts و.../لطفا بگین چاره چیه؟ الان ios 5.1.1 رو گوشیمه.قبلا واسه دوستم انجام داده بودم و راحت ریستور شد و بعدم جیلبریک کردم.
هرچی گشتم نه لیمک دزست و حسابی نه هیچی. میگن shsh رو داشته باشی میشه یه کارایی کرد.یکی میگه اپل بسته این کارو.لطفا سایت و لینک خوب دارین یا خوذتون بلدید بگین.ممنون میشم.مرسی

سلام
ببین دوست عزیز اپل وقتی یه ورژن جدید میده ٫ جلوی اکتیو کردن ورژن قبلی رو می بنده
iOS 6.1.2 توی February ریلیز (انتشار) شد و شما قبل از اومدن iOS 6.1.3 میتونستید به ۶.۱.۲ ریستور کنید.
در حال حاضر شما فقط میتونید به آخرین نسخه ریستور کنید که iOS 7.0.2 هست.
پس iOS ۷.۰.۲ مخصوص گوشیت رو دانلود و ریستور کن.

نکته اول : هنوز برای این ورژن جیلبریک نیومده
نکته دوم : چون iPhone4 از پردازنده ی قدیمی استفاده میکنه و iOS7 یک مقدار سنگین تر هست شاید با مشکل کندی مواجه بشی.(خیلیا ناراضی بودند و بلعکس بعضی هم کاملاْ‌ راضی بودند.)

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

داش نمیشه کلا دیگه
ریستور فقط ۷.۰.۲

ارسال نشده توسط آیپد مینی

reza.yazd

Registered User
لایک‌ها
0
داش نمیشه کلا دیگه
ریستور فقط ۷.۰.۲

ارسال نشده توسط آیپد مینی
مرسی.ولی خوب حالا هم که این ورزن یعنی ios5.1.1 جیلبریک کردم.cydia ندارم رو گوشیم.فایل deb اون رو نصب کردم با ifile و خاموش روشن کردم.بازم نشد.چاره چیه؟؟؟

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
مرسی.ولی خوب حالا هم که این ورزن یعنی ios5.1.1 جیلبریک کردم.cydia ندارم رو گوشیم.فایل deb اون رو نصب کردم با ifile و خاموش روشن کردم.بازم نشد.چاره چیه؟؟؟

داداش امکان نداره دیوایسی جیل باشه ولی Cydia نداشته باشه!

reza.yazd

Registered User
لایک‌ها
0
داداش امکان نداره دیوایسی جیل باشه ولی Cydia نداشته باشه!
تا اونجایی که من میدونم بعضی از برنامه ها که جیل میکنن سیدیا رو نصب نمیکنه.
اخه از من جیل شدخ.چون روش برنامه سیبچه و... ریختم.مگه نه؟

reza.yazd

Registered User
لایک‌ها
0
تکذیب میشه:hmm:
خوب الان من چیکار کنم دوستان؟من cydia رو بهش نیاز دارم.روشی که دقیق جواب بده ندارین؟
دوستان تازه فهمیدم.وقتی تو گوشی search میکنم cydia رو میاره و میرم داخلش.ولی تو لیست برنامه هام نیست؟؟؟مشکل چیه؟؟؟

Last edited:

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
خوب الان من چیکار کنم دوستان؟من cydia رو بهش نیاز دارم.روشی که دقیق جواب بده ندارین؟
دوستان تازه فهمیدم.وقتی تو گوشی search میکنم cydia رو میاره و میرم داخلش.ولی تو لیست برنامه هام نیست؟؟؟مشکل چیه؟؟؟
پس حدسم درست بود
عزیز cydia اصطلاحا هیدن شده!
یک بار دیگه جیل کن.

hamiiiiiiiiiii

Registered User
لایک‌ها
18
سلام عزيزان .... اقا app store بسته شده ؟ شما با ديوايس ميتونيد دان كنيد ؟

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان عکس های من تو نرم افزار file master ریخته بودم به خاطر برنامه ی 25pp وقتی ا ایتونز سینگ شد همه چی پاک شد
حالا میخوام بدونم چه جوری میشه برگردونمشون خیلی هم مهمه :(

این عکس ها رو خودم گرفته بودم یعنی اول توقسمت photo گوشی بود بعد بردمش توی filemaster

ممنون

بالا