• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
دوستان عکس های من تو نرم افزار file master ریخته بودم به خاطر برنامه ی 25pp وقتی ا ایتونز سینگ شد همه چی پاک شد
حالا میخوام بدونم چه جوری میشه برگردونمشون خیلی هم مهمه :(

این عکس ها رو خودم گرفته بودم یعنی اول توقسمت photo گوشی بود بعد بردمش توی filemaster

ممنون
فکر نمیکنم دیگه بشه برگردوندشون:(
متاسفم

mahdi1649

Registered User
لایک‌ها
0
[h=2]سوال در مورد آپدیت آیفون 4 از ورژن 6 به 7[/h]
اول میخواستم از دوستان بپرسم هزینش چقدره؟دوما اینکه کار سختیه؟خودم میتونم انجامش بدم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

Chainsaw1994

Registered User
لایک‌ها
116
[h=2]سوال در مورد آپدیت آیفون 4 از ورژن 6 به 7[/h]
اول میخواستم از دوستان بپرسم هزینش چقدره؟دوما اینکه کار سختیه؟خودم میتونم انجامش بدم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

داداش اگه لاك نباشه خودت ميتوني انجام بدي كار سختي نيستش

AMin_AM

Registered User
لایک‌ها
52
سلام.
ببخشید سوالم یکم پیش پا افتادست اما چون قصد خریدشو دارم مزاحم شدم.
آخرین ورژنی که 3gs رو میشه بهش ارتقا داد کدوم ورژن ios هست؟

aghaarman

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان. من یه آیپد 3 دارم. روش ios 5 نصب بود. پیغام آپدیت به ios 7 داد. منم کلیک کردم روش. چند بار هی وسط آپدیت کردن قطع شد. بیخیالش شدم. فرداش دوباره رو پیغام آپدیت کلیک کردم. این بار تا زدم رو آپدیت صفحه سیاه شد و آرم اپل اومد و بعدشم آرم آیتیونز با کابل یو اس بی. بعد رفتم آخرین نسخه آیتیونز رو دانلود کردم. اما هر کاری میکنم ارور میده. میگه اتصال به سرور برقرار نشد. لطفا کمک کنید این آیپد ما درست بشه. این آیتیونز رو چکار کنم؟ آیپر رو میشناسه اما موقع زدن رو دکمه ریستور ارور میده.ainاین ارور رو میده make sure your internet conection is active and try ag

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام.
ببخشید سوالم یکم پیش پا افتادست اما چون قصد خریدشو دارم مزاحم شدم.
آخرین ورژنی که 3gs رو میشه بهش ارتقا داد کدوم ورژن ios هست؟

۶.۱‌.۳

ارسال شده توسط پست پیشتاز

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام دوستان. من یه آیپد 3 دارم. روش ios 5 نصب بود. پیغام آپدیت به ios 7 داد. منم کلیک کردم روش. چند بار هی وسط آپدیت کردن قطع شد. بیخیالش شدم. فرداش دوباره رو پیغام آپدیت کلیک کردم. این بار تا زدم رو آپدیت صفحه سیاه شد و آرم اپل اومد و بعدشم آرم آیتیونز با کابل یو اس بی. بعد رفتم آخرین نسخه آیتیونز رو دانلود کردم. اما هر کاری میکنم ارور میده. میگه اتصال به سرور برقرار نشد. لطفا کمک کنید این آیپد ما درست بشه. این آیتیونز رو چکار کنم؟ آیپر رو میشناسه اما موقع زدن رو دکمه ریستور ارور میده.ainاین ارور رو میده make sure your internet conection is active and try ag

دادا فایل اخرین فریمور رو واسه ایپدت دان کن بعد تو آیتیونز شیفت رو بگیر و رو ریستور کلیک کن! ادرس فایل رو بهش بده و ریستور میشه دیگه خودش!
الانم ایپدت تو ریکاوری مد هست(یعنی امادس واسه ریستور)
راستی اگرم خواستی با ایتیونز ریستور کنی از چیز پی ان استفاده کن ک دیگه ارور نده!

ارسال شده توسط پست پیشتاز

mplgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان یه سوال اورژانسی من ایپاد تاچ 4 دارم بعد حدود 3 گیگ برنامه داشتم پاک کردم به جای این که حافظه خالی بشه حافظه پر شده مشکل از کجاست؟جلبریک 5.1.1:(
6 گیگ نوشته other!!!! کمک کنید لطفا:worried:

mahdi1648

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان تفاوت انلاک فکتوری با انلاک دستی چیه؟از کجا میشه فهمید گوشی انلاک فکتوری هست یا که قبلا لاک بوده الان انلاک شده؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
دوستان تفاوت انلاک فکتوری با انلاک دستی چیه؟از کجا میشه فهمید گوشی انلاک فکتوری هست یا که قبلا لاک بوده الان انلاک شده؟

انلاک فکتوری همونطور ک از اسمش مشخصه آنلاک کارخونس یعنی از اول انلاک بوده ولی دستی بعدا انلاک شده
از یکی از برنامه های زیر استفاده کن
itools
ifunbox
تو اطلاعات دستگاهت اگر نوشته بود gsm یعنی انلاک فکتوریه اگر CDMA یعنی انلاک دستی

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

mahdi1648

Registered User
لایک‌ها
6
انلاک فکتوری همونطور ک از اسمش مشخصه آنلاک کارخونس یعنی از اول انلاک بوده ولی دستی بعدا انلاک شده
از یکی از برنامه های زیر استفاده کن
itools
ifunbox
تو اطلاعات دستگاهت اگر نوشته بود gsm یعنی انلاک فکتوریه اگر CDMA یعنی انلاک دستی

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
اگه cdma باشه نو استفاده ازش مشکلی پیش میاد؟

بالا