poorya0014
Registered User
مشکل من با IOS و کلا Apple اینه که معتادش شدم.
سلام دوستان آیفون 4 16 گیگ بدون جعبه 680 میرزه بخرم تمیز اااا
داداش ممنون ولی منظور من این نبود میگم اگه با یه کامپیوتر جدید بخوام برنامه و بازی بریزم همه برنامه هام پاک میشه یکی بهم توضیح که چه جوری با یه کامپیوتر دیگه بازی بریزم که پاک نشهسلام
از طریق یه برنامه که توی خود گوشی هست به نام App Store می تونه به فروشگاه اپل دسترسی داشته باشی و برنامه و بازی دانلود کنید.(بدون نیاز به کامپیوتر)
و چون گوشی شما جیلبریک هست میتونید از اینترنت برنامه های کرک رو دانلود کنید و با استفاده از کامپیوتر ٬ به گوشیت منتقل کنی.
دوستان خوبم
سلام
چندماهیه که 3Gs خریدم
جیلبرینگه وانلاک فاکتوری! متاسفانه هیچجوره نمیتونم توش اهنگ بریزم و مجبرورم اهنگهامو ضبط کنم و گوش بدم(خنده داره)
لطفاراهنماییم کنید
درود
دوستان من ایپادم رو به ios 7 ابدیت و جیلیبریکش کردم . الان بلد نیستم برنامه های پولی app stor رو نصب کنم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
نه مهیار جان نیاز به باز شدن نیست داداشدوستان برای استفاده از سیم گیوی گوشی باید باز بشه؟
ببخشید
از ایفون سر در نمیارم
یه نفر جواب بده لطفا....سوال دیگم هم اینه که اگر با 25pp برنامه بریزی تو ایفون بعدش بخوای با ایتونز بریزی سینک نمیشه؟ راه حلی داره؟
نه راهي نيستیه نفر جواب بده لطفا....
سلام
میخواستم بدونم یه گوشی دست دوم باطریش چقدر کار کرده و تا چه حد باشه خوبه و بده چه کاری میشه کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید