• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
مشکل من با IOS و کلا Apple اینه که معتادش شدم.

اشئهی12

Registered User
لایک‌ها
106
سلام دوستان آیفون 4 16 گیگ بدون جعبه 680 میرزه بخرم تمیز اااا

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
دوستان برای ف ي-ل ت ر شکن برای از چه برنامه يا اکانتی استفاده ميکنيد ؟

اشئهی12

Registered User
لایک‌ها
106
دوست عزیز ایفون 4 در اجرای بازی ها خوبه یا با مشکل مواجه میشه از کجا بفهمم اصل هست سرم کلاه نزارن مرسی بابت پاسخگویی

mir hamid

Registered User
لایک‌ها
51
سلام.خسته نباشید.خوبید؟
من یه ایفون کارکرد خریدم که مال کسی بود که الان تو ایران نیست.و با اون ارتباطی ندارم.سوالم اینه که الان بخوام از اپل ایدی اون خارج شم چطوره؟راستی restrictions passcodeهم فعل هست.الان هم ios 6.1.4روشه که بخوام آپدیت کنم میگن اپل ایدی رو میخواد.طورو خدا کمک کنید که موندم چی کنم.restrictions passcode رو چطور غیر فعال کنم.

mohammad76

Registered User
لایک‌ها
44
سلام من تازه دیوایس اپل گرفتم میخوام روش چند تا برنامه بریزم دستگاهم جیلبریک هست قبلا توش یه سری برنامه برنامه بوده حالا اگه بخوام برنامه ی جدید بریزم من شنیدم میگن حتما باید با کامپیوتر باشه وگرنه هر داری پاک میشه
حالا از دوستان میخوام منو تو این کار راهنمایی کنن

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام
از طریق یه برنامه که توی خود گوشی هست به نام App Store می تونه به فروشگاه اپل دسترسی داشته باشی و برنامه و بازی دانلود کنید.(بدون نیاز به کامپیوتر)
و چون گوشی شما جیلبریک هست میتونید از اینترنت برنامه های کرک رو دانلود کنید و با استفاده از کامپیوتر ٬ به گوشیت منتقل کنی.

mohammad76

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
از طریق یه برنامه که توی خود گوشی هست به نام App Store می تونه به فروشگاه اپل دسترسی داشته باشی و برنامه و بازی دانلود کنید.(بدون نیاز به کامپیوتر)
و چون گوشی شما جیلبریک هست میتونید از اینترنت برنامه های کرک رو دانلود کنید و با استفاده از کامپیوتر ٬ به گوشیت منتقل کنی.
داداش ممنون ولی منظور من این نبود میگم اگه با یه کامپیوتر جدید بخوام برنامه و بازی بریزم همه برنامه هام پاک میشه یکی بهم توضیح که چه جوری با یه کامپیوتر دیگه بازی بریزم که پاک نشه
help me

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ورژن ویندوز رو مطمین نیستم ولی ورژن مک توی منوی Store یه گزینه داره Authorize this computer و کلا مسایل مربوط به این موضوعی که شما باهاش مشکل دارید فکر کنم با این منو حل بشه...
Screen_Shot_1392_10_14_at_12_36_48_PM.png

Last edited:

mhdiii

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان خوبم
سلام
چندماهیه که 3Gs خریدم
جیلبرینگه وانلاک فاکتوری! متاسفانه هیچجوره نمیتونم توش اهنگ بریزم و مجبرورم اهنگهامو ضبط کنم و گوش بدم(خنده داره)
لطفاراهنماییم کنید

felex

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان خوبم
سلام
چندماهیه که 3Gs خریدم
جیلبرینگه وانلاک فاکتوری! متاسفانه هیچجوره نمیتونم توش اهنگ بریزم و مجبرورم اهنگهامو ضبط کنم و گوش بدم(خنده داره)
لطفاراهنماییم کنید

سیستم گوشی رو میشناسه ؟
پیشنهاد میکنم نرم افزار iTools رو نصب کنید و از طریق اون اقدام کنید.
http://uploadboy.com/4fsxhj7xivrd.html : ویندوز
http://uploadboy.com/aw7b1chdskzk.html : مک

کار باهاش ساده اس ولی در صورت بروز مشکل بفرمایید تا راهنمایی کنم

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
درود
دوستان من ایپادم رو به ios 7 ابدیت و جیلیبریکش کردم . الان بلد نیستم برنامه های پولی app stor رو نصب کنم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

felex

Registered User
لایک‌ها
137
درود
دوستان من ایپادم رو به ios 7 ابدیت و جیلیبریکش کردم . الان بلد نیستم برنامه های پولی app stor رو نصب کنم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

وقتی جیلبریک میکنید می تونید برنامه های کرک رو نصب کنید ولی نه مستقیماْ از App Store !
برنامه نویسان و هکر ها ٬ برنامه ها و بازی های رو کرک میکنند و شما میتونید اونا از اینترنت به مانند سایت هایی مثل سایت پارسی زبان AppleApps دانلود کنید.
البته یه سری استور هایی هم هستند که میتونید مستقیماْ از خود گوشی دانلود کنید مثل TaiG .

alex-90

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
میخواستم بدونم یه گوشی دست دوم باطریش چقدر کار کرده و تا چه حد باشه خوبه و بده چه کاری میشه کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید

alex-90

Registered User
لایک‌ها
14
سوال دیگم هم اینه که اگر با 25pp برنامه بریزی تو ایفون بعدش بخوای با ایتونز بریزی سینک نمیشه؟ راه حلی داره؟

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام
میخواستم بدونم یه گوشی دست دوم باطریش چقدر کار کرده و تا چه حد باشه خوبه و بده چه کاری میشه کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید

توی استفاده عادی باید ۲۴ ساعت رو نگه داره (میانگین > بازی - تماس - پیامک - شبکه ی وافای) حالا مثلاْ 3G استفاده کنید مصرفش بیشتر میشه .
با استفاده از برنامه iBackupBot میشه از سایکل باتری اطلاع پیدا کرد.

همونطور که آقا مازیار گفتن راهی نداره و اگر می خوای با آیتونز سینک کنید باید همه ی برنامه های 25PP (یا سرویس های از این دسته نظیر تانگبو) رو حذف کنید.

بالا