alissbadeh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 49
- لایکها
- 5
راستی چیلترشکن و ای پی ان چی اونها هم به جیلبریک نیاز دارن یا میشه از این سرویس ها گرفتشون
خیر برای وی پی ان نیازی به جلبریک ندارهراستی چیلترشکن و ای پی ان چی اونها هم به جیلبریک نیاز دارن یا میشه از این سرویس ها گرفتشون
برنامه iTunes رو نصب کنین و داخلش قسمت App Store میتونین گشت و گذار کنیناگه بخوام یه برای یه کاری برنامه پیدا کنم باید کجا بگردم مثل اندروید تو جاهای مختلف دنبال یه قسمت خاص باشم بعد طبق نظر کاربران بگیرم یا سایتی هست که توش بشه کاربرد برنامه ها رودید
سلام دوستان من ایفون فور معمولی دارم
تا دو روز پیش سالم بود
خاموش شد
حالا روشنش میکنم میزنه
کانکت تو ایتونز
اصلا دیگه روشنم نمیشه
به لبتاپ هم با یو اس بی وصلش میکنم فقط عکس اون سیب میاد هی قطع میشه میره از اول دوباره عکس سیب میاد همین
دوست عزیز من هیچی بلد نیستمدرود
شما فریمور 7.1.2 را دانلود کنید به dfu ببرید و سپس با آیتونز اقدام به ریستور کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام یه سری Apps آیفون رو روی سیستم اجرا کنم ، مخصوصا چند تا بازی ، برنامه iPadian رو دانلود و نصب کردم منتهی قسمت Apps ــش جواب نمیده و فقط App هایی که خودش به صورت پیشفرض گذاشته باز میشن...
اگر نرم افزاری هست مثل BlueStacks برای Android بهم خبر بدید..
سپاس فراوان
خیر اطلاعی درباره این گوشی ها ندارمببینم عزیز سایت خارجی چی میشناسی به من بگی . اگه بخوام درمورد گوشی های black berry بدونم و اطلاع کسب کنم جایی رو میشناسی
پشت گوشی یه اعدادی نوشته از اونا یه عکس بذار بعدش بگم چه کنیسلام دوستان من ایفون فور معمولی دارم
تا دو روز پیش سالم بود
خاموش شد
حالا روشنش میکنم میزنه
کانکت تو ایتونز
اصلا دیگه روشنم نمیشه
به لبتاپ هم با یو اس بی وصلش میکنم فقط عکس اون سیب میاد هی قطع میشه میره از اول دوباره عکس سیب میاد همین
....سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام یه سری Apps آیفون رو روی سیستم اجرا کنم ، مخصوصا چند تا بازی ، برنامه iPadian رو دانلود و نصب کردم منتهی قسمت Apps ــش جواب نمیده و فقط App هایی که خودش به صورت پیشفرض گذاشته باز میشن...
اگر نرم افزاری هست مثل BlueStacks برای Android بهم خبر بدید..
سپاس فراوان
اولی آره (توییک MyWii) دومی بله (https://itunes.apple.com/us/app/shareit-fastest-cross-platform/id725215120?mt=8)سلام دوستان من میخوام بدونم اگه ما بخوایم یه گوشی (اندرویدی ،ویندوزی یا آیفون ) از طریق وای فای وصل کنیم به اینترنت بعد میشه آیپد رو هم از طریق وای فای اون گوشی به اینترنت وصل کرد یه سوال دیگه از طریق برنامه های اشتراک گذاری مثل share it میشه بین ایپد و وسایل دیگر اطلاعات فرستاد بجای بلوتوث
به مردم اطلاعات غلط ندهید که خیری در این کار نیست با شیر ایت میشود به اشتراک گذاری را انجام داد باتشکراولی آره (توییک MyWii) دومی خیر
درود گرامیسلام دوستان، یه سوال در مورد شارژ دهی گوشی، iphone 5s دارم که تا 1% بیشتر شارژ نمیشه، آیا این ایراد از نسخه جدیده ios هستش؟ نمیدونم چه ایرادی داره تا 1% شارژ میکنه بعد دیگه قطع میشه. لطفا راهنمایی می کنید.
اگه سی دی بصورت mp3 ذخیره شده میتونی از داخل آیتیونز از منوی File روی Add Folder to Library رو بزنی و آدرس اون پوشه آهنگات رو بدی و دوباره آیپاد رو Sync کنی که این فایل ها هم میرن تو گوشیت، اما اگه سی دی به صورت Audio ذخیره شده یعنی پسوند فایل رو باید به mp3 تغیر بدی یا Rip کنیسلام.
من رو ایپادم از هاردم اهنگ ریختم
امرو اومدم اهنگ از رو سی دی بریزم رو ایپاد که نمیزاره بریزم.
درگ میکنم تو ایتونز قبول نمیکنه
اول میگه اگه از یه لوکیشن دیگه بریزی اهنگای قبلیت میپره منم گفتم باشه اما بازم جدیدارو قبول نمیکنه!
ممکنه مشکل از پسوند اهنگا باشه؟ اگه اره باس پسوند چی بزنم و چجور عوض کنم پسوند فایلارو؟
پیشاپیش ممنون