Dr.Cnet
Registered User
درود گرامیاندروید امن تره یا ios ?
از چه لحاظ امنیت میخواین؟ سخت افزاری یا نرم افزاری؟
اینجا رو مطالعه کنین به جواب میرسید:
http://community.norton.com/en/blogs/norton-protection-blog/android-vs-ios-which-more-secure
درود گرامیاندروید امن تره یا ios ?
دروددوستان برا ٨.١.٣ جيل مياد؟! الان تا كدوم ورژن جيل هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از توضيحتون [emoji8]درود
تا 8.1.2 بتا جیل موجوده اما واسه 8.1.3 فعلن نیست و بعید میدونم دیگه کسی روی این ورژن کار کنه چون دوشنبه ورژن 8.2 قراره بیاد بیرون که اگه روی 8.1.3 کار بشه اپل اون اکسپلویت رو پچ میکنه پس قطعن واسه 8.1.3 جیل نمیاد و باید منتظر 8.2 باشید.
چه ارروری میده ؟سلام چند روزه نمیتونم اپل ایدیمو تو گوشی سینک کنم دلیلش چیه؟رو چنتا گوشی چنتا اپل ایدی امتحان کردم بازم نمیشه.با فیلتر شکنم امتحان کردم فایده نداشت
میگه یه وقت دیگه امتحان کن ولی خوب بیفایدسچه ارروری میده ؟
We apologize to our customers experiencing problems with iTunes and other services this morning. The cause was an internal DNS error at Apple. We’re working to make all of the services available to customers as soon as possible, and we thank everyone for their patience.سلام چند روزه نمیتونم اپل ایدیمو تو گوشی سینک کنم دلیلش چیه؟رو چنتا گوشی چنتا اپل ایدی امتحان کردم بازم نمیشه.با فیلتر شکنم امتحان کردم فایده نداشت
مبارک باشه.سلام دوستان!
من تازه آیفون 4 خریدم
میدونم به فایل های سیستمی و .. نمیشه مثل اندروید دست پیدا کرد ولی فکر کنم برنامه ifiles یا یه همچین چیزی اینکارو میکنه
گوشی رو خودم جیل کردم و اپل ایدی هم خودم ساختم
یه سری برنامه رو تونستم نصب کنم ولی الان iFiles_v1.16.0 v رو نمیتونم از طریق آیتونز نصب کنم
رو گوشی میاد و نصب میشه ولی آیکنش کم رنگه
روش کلیک میکنم دوباره میره رو حالت دانلود یا نصب شدن و ...
مشکل چیه؟؟
چطوری دقیقا؟مبارک باشه.
برنامه iFile رو باید از طریق Cydia نصب کنین.
امتحان کنین میشه.چطوری دقیقا؟
من امتحان نکردم نشد
تو قسمت وایفایت DNS ست کنسلام چند روزه نمیتونم اپل ایدیمو تو گوشی سینک کنم دلیلش چیه؟رو چنتا گوشی چنتا اپل ایدی امتحان کردم بازم نمیشه.با فیلتر شکنم امتحان کردم فایده نداشت
اندروید امن تره یا ios ?
کسی میدونه دیتا برنامه ها رو چجوری میشه پاک کرد؟
مثلا همین برنامه وایبر نزدیک 1 گیگ دیتا داره
با تشکر
جیلبریک نشده هاسلام
از طريق برنامه ifile داخل برنامه وايبر بريد و درون پوشه documents فايل هاى اضافى رو حذف كنيد