• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
من میخوام کامپیوترم رو عوض کنم روش نرم افزار آیتونز دارم که خیلی موسیقی داره میخواستم ببینم راهی هست که یه بک آپ کامل از آیتونز بگیرم که وقتی تو کامپیوتر جدید میارم تمام پلی لیستها و پوشه های پلی لیستها سرجاش باشه
با توجه به سیستم عامل به پوشه زیر برید:
  • Mac: Finder > username > Music
  • Windows Vista or later: \Users\username\Music
  • Windows XP: \Documents and Settings\username\My Documents\My Music
که البته اگه آیتونز رو هم باز کنید در این قسمت مشخص هست که پوشه لایبرری آیتونز کجاست
el_cap-itunes12-preferences-advanced.png

حالا باید تمام داده های لایبرری رو یکجا به همین پوشه انتقال بدید که در واقع باید لایبرری رو Consolidate کنید.
آیتونز رو باز کنید و اگر ویندوز دارید کلید Ctrl + B رو بزنید که منو باز بشه و بعدش به مسیر File, Library, Organize Library بروید.
تیک Consolidate Files رو بزنید و OK کنید.

el_cap-itunes12-file-library-organize_library-consolidate_files.png

بعد از اینکار حالا میتونید همون پوشه اولی رو که بالا گفتم پیدا کردید (iTunes) رو به هارد اکسترنال انتقال بدید و در سیستم جدیدتون ابتدا آیتونز رو نصب کنید و بعد از آیتونز خارج شوید و iTunes رو دقیقن تو همون مسیر بالایی کپی کنید. در نهایت شیفت رو نگه دارید و آیتونز رو باز کنید و Choose iTunes Library رو بزنید و آدرس همین فایل Library.itl رو بدید و تمام.

el_cap-itunes12-choose_itunes_library.png

latari

Registered User
لایک‌ها
86
ممنون دوست عزیز راهنمایی خوبی بود کردید فقط نکته ای که هست من رو لب تاپ جدید همین مراحل رو انجام دادم گویا پلی لیستهایی که درست کردم نمیاد ولی آهنگها کامل میاد

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ممنون دوست عزیز راهنمایی خوبی بود کردید فقط نکته ای که هست من رو لب تاپ جدید همین مراحل رو انجام دادم گویا پلی لیستهایی که درست کردم نمیاد ولی آهنگها کامل میاد
how-to-backup-itunes-playlist-3.jpg

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دوستان من دو تا خط دارم آیا به نظر شما خرید 4s معقول هست برای اونیکی خطم این آگهی رو تو دیوار پیدا کردم آیا معتبر هستش بنظرتون قیمتاش بنظرم پایین هست
https://divar.ir/v/ایفون-کارکرده-در-حد/D4o1-hxqC/
برای خرید گوشی به همین انجمن مراجعه کنید دوستان قابل اعتمادی هستند که 4س درحال فروش دارند.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من یه 4s خریدم البته بماند عاشق سایز و اندازش شدم که خیلی ایده آله فقط به آیتونز که وصل میکنم میگه آپدیت جدید اومده براش بنظرتون آپدیت کنم کسی تجربش رو داره که آپدیت کرده باشه

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
من یه 4s خریدم البته بماند عاشق سایز و اندازش شدم که خیلی ایده آله فقط به آیتونز که وصل میکنم میگه آپدیت جدید اومده براش بنظرتون آپدیت کنم کسی تجربش رو داره که آپدیت کرده باشه
چه ورژنی هستید؟ اگه ورژن 7.12 هستید که خیر آپدیت نکنید اما اگه روی 8 یا 9 هستید به آخرین ورژن آپدیت کنید.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
چه ورژنی هستید؟ اگه ورژن 7.12 هستید که خیر آپدیت نکنید اما اگه روی 8 یا 9 هستید به آخرین ورژن آپدیت کنید.
تشکر از راهنما ییهای شما بله رو هشت هست زدم آپدیت بشه ممنون

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان میبخشید میخام یه آیفون 5اس کارکرده بخرم هیچ اطلاعی از آی او اس ندارم اولین باره میخام بگیرم خواستم ببینم چه چیزاییش مهمه که تستش کنم موقع خرید کلاه سرم نره ممنون

Sent from my SM-J110F using Tapatalk

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
سلام دوستان میبخشید میخام یه آیفون 5اس کارکرده بخرم هیچ اطلاعی از آی او اس ندارم اولین باره میخام بگیرم خواستم ببینم چه چیزاییش مهمه که تستش کنم موقع خرید کلاه سرم نره ممنون

دوست عزیز توصیه میکنم نگیرید عمر خودش رو کرده باتریشم به طبع داغون شده
یک
۶ در حد بگیرید بهتره یا یک پلم ۵ c

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دوست عزیز توصیه میکنم نگیرید عمر خودش رو کرده باتریشم به طبع داغون شده
یک
۶ در حد بگیرید بهتره یا یک پلم ۵ c
درود گرامی
سوال ایشون رو دوباره بخونید.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام
دوستان تلگرام ایفون من دائم conecting میزنه با وجودی که به وای فای وصل هستم .با برنامه های دیگه مثل اینستاگرام و سافاری و ... مشکلی ندارم و به اینترنت وصل میشم . ممنون میشم راهنمایی کنید .

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
در ابتدا باید مطمعن بشید که گوشی تعمیر نشده باشه که خوب مطمعنن یکم سخت هست اما اگه به یه تعمیر کار نشون بدید معمولن متوجه میشه.
بعدش لوازم همراه گوشی هست که باید اصلی باشند و های کپی نباشند.
برچسب پشت کارتن باید چرمی باشه نه کاغذی.
هم سریال و هم شماره IMEI پشت کارتن رو با مشخصات داخل about گوشی که در setting تب general هست مطابقت بدید.
میتونید سیکل شارژ باطری رو هم با اتصال گوشی به کامپیوتر و باز کردن نرم افزار iTools پیدا کنید که اگه تعداد دفعات شارژ بالایی داشته باشه عمر مفید باطری کمتر خواهد بود.
حتمن سنسور اثرانگشت رو چک کنید که درست کار کنه چون خیلی این مورد شایع هست که سنسور اثر انگشت خراب بوده.
دوربین رو هم حتمن چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه، بهترین کار اینه که از یه صفحه مشکی یه عکس بگیرید و عکس رو در کامپیوتر باز کنید زوم کنید و نقطه قرمز یعنی پیکسل سوخته

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام
دوستان تلگرام ایفون من دائم conecting میزنه با وجودی که به وای فای وصل هستم .با برنامه های دیگه مثل اینستاگرام و سافاری و ... مشکلی ندارم و به اینترنت وصل میشم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تلگرام دسکتاپ مشکلی ندارید؟ یعنی با کامپیوتر میتونید وصل تلگرام شید؟
اینترنت شما چیه؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
با تلگرام دسکتاپ مشکلی ندارید؟ یعنی با کامپیوتر میتونید وصل تلگرام شید؟
اینترنت شما چیه؟
با تلگرام دسکتاپ هیچ مشکلی ندارم .از دیشب اینطوری شده .ریست هم کردم ولی درست نشد .اینترنتم لایزره .

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
با تلگرام دسکتاپ هیچ مشکلی ندارم .از دیشب اینطوری شده .ریست هم کردم ولی درست نشد .اینترنتم لایزره .
با اینترنت خود سیم کارت میشه تست کنید و نتیجه رو بفرمایید؟
البته تو قسمت Cellular Data تب تلگرام رو on کنید مثل تلگرام بشه، بعد تست کنید

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سلام دوستان ، بهترین پلیر موزیک ios چی هست؟
پ.ن : با ios 7 سازگار باشه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
آره واقعا ، من هم تازه 4s گرفتم به نظرم نسبت به زمان ساختش در عین سادگی بهترین طراحی رو داشته.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
با اینترنت خود سیم کارت میشه تست کنید و نتیجه رو بفرمایید؟
البته تو قسمت Cellular Data تب تلگرام رو on کنید مثل تلگرام بشه، بعد تست کنید
با اینترنت سیمکارت هم تست کردم همون مشکل برقرار بود .
منظورتون کدوم قسمته ؟ سیتینگ >سلولار > یوز سلولار دیتا فور .... زیرش چندتا برنامه هست که تلگرام هم جزشونه و فعاله .

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
در ابتدا باید مطمعن بشید که گوشی تعمیر نشده باشه که خوب مطمعنن یکم سخت هست اما اگه به یه تعمیر کار نشون بدید معمولن متوجه میشه.
بعدش لوازم همراه گوشی هست که باید اصلی باشند و های کپی نباشند.
برچسب پشت کارتن باید چرمی باشه نه کاغذی.
هم سریال و هم شماره IMEI پشت کارتن رو با مشخصات داخل about گوشی که در setting تب general هست مطابقت بدید.
میتونید سیکل شارژ باطری رو هم با اتصال گوشی به کامپیوتر و باز کردن نرم افزار iTools پیدا کنید که اگه تعداد دفعات شارژ بالایی داشته باشه عمر مفید باطری کمتر خواهد بود.
حتمن سنسور اثرانگشت رو چک کنید که درست کار کنه چون خیلی این مورد شایع هست که سنسور اثر انگشت خراب بوده.
دوربین رو هم حتمن چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه، بهترین کار اینه که از یه صفحه مشکی یه عکس بگیرید و عکس رو در کامپیوتر باز کنید زوم کنید و نقطه قرمز یعنی پیکسل سوخته
عزیز یه چندتا سوال دیگه هم داشتم از کجا بفهمم رو گوشی اپل آیدی هست یانه؟ بعد بازی ونرم افزار چجوری بریزم توش ؟ میبخشید مبتدیانس سوالام چون اولین آیفونمه

بالا