• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

latari

Registered User
لایک‌ها
86
آره واقعا ، من هم تازه 4s گرفتم به نظرم نسبت به زمان ساختش در عین سادگی بهترین طراحی رو داشته.
من از خیلی جاها تحقیق کردم همشون میگفتن به 9.2.1 ارتقا نده ولی از اونجایی که اهل ریسک هستم ارتقا دادم به نظرم سرعتش خیلی ایده آل شده من 5s هم دارم ولی واقعا با 4s خیلی راحت ترم

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
عزیز یه چندتا سوال دیگه هم داشتم از کجا بفهمم رو گوشی اپل آیدی هست یانه؟ بعد بازی ونرم افزار چجوری بریزم توش ؟ میبخشید مبتدیانس سوالام چون اولین آیفونمه

Sent from my SM-J110F using Tapatalk
دوستم اول این که حضوری میخرید
کا اسونه کارتون راحت تو ستینگ و قسمت ایکلود برید نباید توش ایمیلی وارد شده باشه!!!باشه هم باید ساین اوت بشه و بدن بهتون
برنامه و بازی که کلا مجانی زیاد از استور اپل بقیشم راحت کلی روش واسه بازی ر برنامه مجانی هست
خیالتون از بابت برنامه راحت باشه

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
دوستم اول این که حضوری میخرید
کا اسونه کارتون راحت تو ستینگ و قسمت ایکلود برید نباید توش ایمیلی وارد شده باشه!!!باشه هم باید ساین اوت بشه و بدن بهتون
برنامه و بازی که کلا مجانی زیاد از استور اپل بقیشم راحت کلی روش واسه بازی ر برنامه مجانی هست
خیالتون از بابت برنامه راحت باشه
عزیز ببخشید اپل استور اپل آیدی میخاد چجوری بسازم کسی میتونه برام بسازه بعد بازی های اورج باید بریزم یا کرک شده فرقشون چیه .آی او اس هم آخرین ورژنشه ممنون

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
عزیز ببخشید اپل استور اپل آیدی میخاد چجوری بسازم کسی میتونه برام بسازه بعد بازی های اورج باید بریزم یا کرک شده فرقشون چیه .آی او اس هم آخرین ورژنشه ممنون

دوست عزیز اموزشش تو سایتها هست تو زومجی و,,
یک سرچ بزنید گوگل خیلی سادست
هیچ هزینه ای نداره
به شخصه اریج میریزم چون اهل گیم اینا نیستم
اما خوب مثلا سابت appforall هست که با سفاری گوشی بازش کنید و مراحل رو برید و مجانی بازیارو عین استور اپل نصب کنید
اخرین ای او اس 9.2.1 هست که 9.2.3 هم چند روز دیگه تو کنفرانس اپل ریلیز میشه بعد میتونید راحت نصبش کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان میبخشید من هرکاری کردم نتونستم اپل آیدی درست کنم تو قسمت که باید آدرس واینابدی گیر میکنه کسی میتونه بسازه برای ما یکی

LORD.SPY

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان میبخشید من هرکاری کردم نتونستم اپل آیدی درست کنم تو قسمت که باید آدرس واینابدی گیر میکنه کسی میتونه بسازه برای ما یکی

برای آدرس و موارد مشابه از این سایت استفاده کنید :
http://www.fakeaddressgenerator.com/World/us_address_generator

و اطلاعاتی که وارد کردید رو پیش خودتون نگه دارید دوست خوبم .

موفق باشید .

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان میبخشید یکی از دوستان یه 5اس داره دوربین پشتش خرابه وهنگ میکنه وواردش که میشی سالمه ولی با اولین فوکوسش از کار میفته وثابت میشه خود دوربیینشم عوض کرده ولی درست نشده میگن از جایه دیگیه مشکل از کجا میتونه باشه به نظرتون

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام دوستان ، بهترین پلیر موزیک ios چی هست؟
پ.ن : با ios 7 سازگار باشه.
به نظر من خودهMusic اپل بهترین باشه مگر اینکه دنبال ویژگی خاصی باشید.
Groove هم خوبه.
https://itunes.apple.com/us/app/groove-2-music-player/id445533979?mt=8

با اینترنت سیمکارت هم تست کردم همون مشکل برقرار بود .
منظورتون کدوم قسمته ؟ سیتینگ >سلولار > یوز سلولار دیتا فور .... زیرش چندتا برنامه هست که تلگرام هم جزشونه و فعاله .
بله منظورم همین بود. چیزه دیگه ای به نظرم نمیرسه امیدوارم دیگر دوستان بتونن کمک کنند.

عزیز یه چندتا سوال دیگه هم داشتم از کجا بفهمم رو گوشی اپل آیدی هست یانه؟ بعد بازی ونرم افزار چجوری بریزم توش ؟ میبخشید مبتدیانس سوالام چون اولین آیفونمه
اینکه روی گوشی اپل ای دی هست یا خیر شاید خیلی مشکلی ایجاد نکنه اما اگه اپل آی دی باشه و icloud فعال باشه اونوقته که میتونه بعد از restore یا update دردسر ساز بشه که برای اینکه بتونید به راحتی گوشی دست دوم تهیه کنید و از این قضیه نترسید باید به سایت زیر برید و شماره imei رو وارد کنید و متوجه میشید که icloud فعال هست یا خیر.
https://www.icloud.com/activationlock/

http://www.zoomit.ir/2016/2/14/2258/ساخت-اپل-ایدی-apple-id/
اگه دیوایس جلبریک باشه میشه کرک ریخت اما اگه جلبریک نباشید یا باید اورجینال با اپل آی دی خودتون دانلود کنید و یا با نرم افزار واسط اپ رو اینستال کنید.
کرک و اورج فرقشون در عدم نیاز به اپل آی دی دانلود کننده هست.

سلام دوستان میبخشید یکی از دوستان یه 5اس داره دوربین پشتش خرابه وهنگ میکنه وواردش که میشی سالمه ولی با اولین فوکوسش از کار میفته وثابت میشه خود دوربیینشم عوض کرده ولی درست نشده میگن از جایه دیگیه مشکل از کجا میتونه باشه به نظرتون
میگن از کجا میتونه باشه مثلا؟

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
طرف گفت از آیسی هست احتمالا درست میشه؟

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
سلام به اساتید محترم
میشه یکم بیشتر در مورد ایفون ریپک توضیح بدین،به نظرتون ارزش داره ادم بخره و دنبال اصلی هاش نره،من بجایی شنیدم که میگفتن این کار مورد تایید اپله
قابشونم تعویشه؟از کجا بفهمم رفرش نیست،درضمن فرق یه گوشی ریپک و غیر ریپک چیه و چطوری باید تشخیص داد

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام به اساتید محترم
میشه یکم بیشتر در مورد ایفون ریپک توضیح بدین،به نظرتون ارزش داره ادم بخره و دنبال اصلی هاش نره،من بجایی شنیدم که میگفتن این کار مورد تایید اپله
قابشونم تعویشه؟از کجا بفهمم رفرش نیست،درضمن فرق یه گوشی ریپک و غیر ریپک چیه و چطوری باید تشخیص داد
درود
گرامی قبلن اینجا توضیح دادم
http://forum.persiantools.com/threa...ios-در-این-تاپیک.393794/page-54#post-11435683

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
با سلام و تبریک عید باستانی

می خواستم بدونم بازی که 2 گیگ حجم دانلودش در appstore معرفی شده حدودا چقدر جا در گوشی میگیره ؟

ممنون اگر راهنمایی کنید

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
با سلام و تبریک عید باستانی
می خواستم بدونم بازی که 2 گیگ حجم دانلودش در appstore معرفی شده حدودا چقدر جا در گوشی میگیره ؟
ممنون اگر راهنمایی کنید
درود گرامی
نوروز فرخنده باد.
برنامه 2 گیگی نداشتم اما آناتومی داوینچی با Size: 1.84 GB رو نصب کردم که فضای اشغال شده رو نوشته:
IMG_1714.PNG

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
درود گرامی
نوروز فرخنده باد.
برنامه 2 گیگی نداشتم اما آناتومی داوینچی با Size: 1.84 GB رو نصب کردم که فضای اشغال شده رو نوشته:
مشاهده پیوست 920328
ممنون از کمکت
می خواستم از خدمتتون بپرسم یک تبلت می خوام بگیرم بنظرتون حجم 32 گیگ کافی هست ؟ ( برای ریختن یک سری بازی و برنامه و موزیک در حد معمول )

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ممنون از کمکت
می خواستم از خدمتتون بپرسم یک تبلت می خوام بگیرم بنظرتون حجم 32 گیگ کافی هست ؟ ( برای ریختن یک سری بازی و برنامه و موزیک در حد معمول )
آره 32 گیگ بهتر از 16 هست مخصوصن اگه واسه بازی میخواین بگیرین.
64 به نظرم زیاده اما واقعن بستگی به تعداد بازی هایی داره که دوست دارین رو دیوایس نصب باشه که لزومن همشون رو هم در یک لحظه بازی نمیکنید، خیلی ها میمونه شاید هفته ها باز هم نشه به همین خاطر 32 مناسبه واسه چندتا بازی که میدونین همیشه باهاشون بازی میکنید.

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
دوستان در حال حاضر 6plus 64 ای او اس 8 موجود هست در بازار ؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آره 32 گیگ بهتر از 16 هست مخصوصن اگه واسه بازی میخواین بگیرین.
64 به نظرم زیاده اما واقعن بستگی به تعداد بازی هایی داره که دوست دارین رو دیوایس نصب باشه که لزومن همشون رو هم در یک لحظه بازی نمیکنید، خیلی ها میمونه شاید هفته ها باز هم نشه به همین خاطر 32 مناسبه واسه چندتا بازی که میدونین همیشه باهاشون بازی میکنید.
ممنونم از لطفتون دكتر جان
فقط يك سوال شايد كمي مبتديانه ولي نظرتون رو دوست دارم بدونم
براي من كه آيفون ٦پلاس دارم آيا خريد آيپد از نظر كاربرد كار بيهوده و بي فايده اي هست؟و اينكه آيپد پرو ١٢.٩ ارزش خريد داره يا خير؟

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ممنونم از لطفتون دكتر جان
فقط يك سوال شايد كمي مبتديانه ولي نظرتون رو دوست دارم بدونم
براي من كه آيفون ٦پلاس دارم آيا خريد آيپد از نظر كاربرد كار بيهوده و بي فايده اي هست؟و اينكه آيپد پرو ١٢.٩ ارزش خريد داره يا خير؟
6پلاس رو با کدوم آیپد میخواین مقایسه کنید؟ یعنی مینی باشه یا ایر یا پرو 9.7 یا پرو 12.9؟
اگه منظورتون فقط اندازه صفحه نمایشه که خوب به نظر من داشتن یک آیپد در کنار آیفون خیلی هم خوبه، اما مشکل در اینه که اون آیفونِ 6پلاس باشه چون صفحه ش خیلی بی اندازه بزرگ هست و ممکنه واسه شما خیلی هم مناسب باشه، بهرحال این سلیقه ای هست. اما در کل داشتن آیپد در کنار آیفون خیلی هم خوبه. (من 5اس دارم و آیپد مینی)
در مورد آیپد پرو 12.9 به نظرم خیر، خیلی بزرگ هست و کاربرد خیلی خاص داره (مثل طراحی) اما آیپد پرو 9.7 خیلی شدید توصیه میشه.

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
6پلاس رو با کدوم آیپد میخواین مقایسه کنید؟ یعنی مینی باشه یا ایر یا پرو 9.7 یا پرو 12.9؟
اگه منظورتون فقط اندازه صفحه نمایشه که خوب به نظر من داشتن یک آیپد در کنار آیفون خیلی هم خوبه، اما مشکل در اینه که اون آیفونِ 6پلاس باشه چون صفحه ش خیلی بی اندازه بزرگ هست و ممکنه واسه شما خیلی هم مناسب باشه، بهرحال این سلیقه ای هست. اما در کل داشتن آیپد در کنار آیفون خیلی هم خوبه. (من 5اس دارم و آیپد مینی)
در مورد آیپد پرو 12.9 به نظرم خیر، خیلی بزرگ هست و کاربرد خیلی خاص داره (مثل طراحی) اما آیپد پرو 9.7 خیلی شدید توصیه میشه.
دکترجان به نظر شما ، بین 6plus و آیبد پرو کدوم بهتره ؟
یعنی اگه حق انتخاب فقط یکی رو داشته باشیم کدومش میتونه بهترین انتخاب باشه !
بعد فرق پرو 12.9 و پرو 9.7 فقط در اندازه هاشونه دیگه درسته؟
یا مشخصات فنی شون هم فرق میکنه

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دکترجان به نظر شما ، بین 6plus و آیبد پرو کدوم بهتره ؟
یعنی اگه حق انتخاب فقط یکی رو داشته باشیم کدومش میتونه بهترین انتخاب باشه !
بعد فرق پرو 12.9 و پرو 9.7 فقط در اندازه هاشونه دیگه درسته؟
یا مشخصات فنی شون هم فرق میکنه
خوب ببینید این که بدونین واسه چه کاری میخواین از اینها استفاده کنید واقعن اساس تصمیم گیری هست، اگه بخواین به عنوان گوشی ازش استفاده کنید که 6 پلاس هم به عنوان گوشی خیلی جالب نیست مث یخچال میمونه تو دست یعنی خیلی بزرگه :) که من حتی واسه گوشی هم پیشنهاد نمیکنم یعنی من باشم محاله به سمت این برم، اگه واسه استفاده به عنوان گوشی مدنظر هست که 6 بهتره و باز 5اس بهتر از همست، اما اگه کاربری دیگه مثل کتاب خوندن و وبگردی دارین حتمن به سمت آیپد مینی برید چون ایر و پرو 9.7 بزرگه و سنگین پس آیپد مینی میتونه بهتر باشه، چون واسه کتاب خوندن و وبگردی نیاز دارید که مدت زیادی آیپد دستتون باشه که هم سنگینش و هم سایزش در مدت طولانی اذیت میکنه اما اگر واسه کار خاصی میخواین پرو 9.7 بهتر از باقی گزینه هاست.
البته من به هیچ وج 12.9 رو پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه کار طراحی و هرچیزی که مربوط به تصویر باشه بکنید.
نه رزولیشین صفحه، 2 گیگ رم و رزولیشین دوربین ها متفاوته

12.9in iPad Pro

• Display: 12.9in 2732×2048 pixel at 264 pixels per inch
  • Colors: Silver, Space Grey, Gold
  • Storage: 32, 128, or 256GB
  • Processors: 64-bit A9X and M9
  • RAM: 4GB
  • Touch ID: yes
  • Cameras: front 1.2MP 720p HD camera and a rear 8MP 1080p HD camera
  • Connectivity: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, GPS, optional 4G
  • Size: 305.7 mm × 220.6 mm × 6.9 mm
  • Weight: 713 grams
  • Inputs: Lightning, Smart Connector, Apple Pencil
  • Speakers: 4
9.7in iPad Pro

• Display: 9.7in 2048x1536 pixel at 264 pixels per inch; True Tone display; Wide colour display
  • Colors: Silver, Space Grey, Gold, Rose Gold
  • Storage: 32, 128, or 256GB
  • Processors: 64-bit A9X and M9
  • RAM: 2GB
  • Touch ID: yes
  • Cameras: front 5MP 720p HD camera and a rear 12MP 4k HD camera with flash
  • Connectivity: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, GPS, optional 4G
  • Size: 240 mm × 169.5 mm × 6.1 mm
  • Weight: 444 grams
  • Inputs: Lightning, Smart Connector, Apple Pencil
  • Speakers: 4

بالا