Youck
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 304
- لایکها
- 22
کسی نیست جواب بده ؟سلام دوستان گوشی من جیلبریک نیست میخواستم بپرسم واسه آهنگ هایی که از طریق واتساپ و تلگرام دانلود میشن باید چیکار کرد؟؟
کسی نیست جواب بده ؟سلام دوستان گوشی من جیلبریک نیست میخواستم بپرسم واسه آهنگ هایی که از طریق واتساپ و تلگرام دانلود میشن باید چیکار کرد؟؟
در تلگرام با برنامه هاي سيو تو كلاد و دوكامنت ٥کسی نیست جواب بده ؟
در تلگرام با برنامه هاي سيو تو كلاد و دوكامنت ٥
آهنگ رو بعد از اجراء با سيو تو كلاد سيو كنيد و در دوكامنت ٥ باز كنيد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اصلن نمیشه پول داخل اپل ای دی رو منتقل کردسلام دوستان
داخل اکانت اپل استورم 30 دلار دارم و کشور اپل آیدیم برای آمریکا هست
اما متاسفانه این آدرس و شهری که داخل مشخصات اپل آیدیم هست با هر خرید ازم مالیات حدود 9 درصدی کم میکنه
الان می خوام یک اپل آیدی جدا درست کنم و شهر رو طوری انتخاب کنم که مالیات نخوره ( شنیدم بعضی شهر های آمریکا معاف از مالیات هستن )
حالا چند سوال داشتم :
1- این که بعضی شهر های آمریکا مالیات ازشون کم نمیشه و میتونید تمام اعتبار اپل آیدیتون رو بدون کم شدن مالیات خرید کنید درسته ؟
2- آیا میتونم براحتی موجودی اپل آیدی فعلی رو به اپل آیدی جدید که مالیات نمیخوره منتقل کنم ؟ (( بعضی ها میگن حتما نیاز به کر دیت کارت داره )
3- آیا اگر موجودی اپل آیدی فعلی رو به اپل آیدی جدید که مالیات نمیخوره منتقل کنم بهش مالیات میخوره در اثر این جابجایی ؟ ( یعنی خود این انتقال مالیات داره !! )
4- کلا شدنی هست در ایران و ارزش انجام داره ؟
ممنون
نه بعید میدونم چون کسی نمیاد مشخصات رو بعد از ساختن چک کنه اگه مشکلی باشه همون قبل از اتمام آخرین مرحله از ساختن اپل ای دی جلوگیری میشهدوستان من سال 2014 یه اپل ایدی ساختم با مشخصات فیک ...
سوالات امنیتی و بقیه موارد مهم هم دارم !
میخواستم بدونم این مشخصات فیک باعث مسدود شدن اپل ایدی نمیشه ؟!
چون میخوام از این اپل ایدی فقط برای گیم سنتر استفاده کنم
برای همین نمیخوام اکانت های بازی یه موقع با توجه به فیک بودن مشخصات موقع ثبت نام بسته بشن !
ممنون میشم راهنمای کنید که چیکار کنم مرسی
ممنون دکترنه بعید میدونم چون کسی نمیاد مشخصات رو بعد از ساختن چک کنه اگه مشکلی باشه همون قبل از اتمام آخرین مرحله از ساختن اپل ای دی جلوگیری میشه
ممنونبسته که کلا نمیشه فقط غیر فعال میشه
مخصوصا سر آدرس فیک خیلی اتفاق افتاده باید آدرس با ای پی که وارد میشین هماهنگ باشه
ممکن بعد از چند وقتی گیر بدن به ادرس
فقط یوزر و پس و فراموش نکنین
چون خیلی از دوستان موقعی که غیر فعال شدن از بد شانسی یوزر و پس یا سوالات امنیتی مخصوصا فراموش کرده بودن که متاسفانه سبب از دست رفتن ایدی شده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
وی پی ان درست در مون با سرور در کشوری که به ای دی دادین معمولا کشور امریکاممنون
به نظرتون راه حل چی هست ؟
چیکار باید کنیم که این مشکل پیش نیاد
سلام آخرین ورژن باید دانلود کنید و با توجه به اینکه 9.3.3 فاینال هم به تازگی اومده هنوز جلوی 9.3.2 هم بسته نشده و میتونید به این ورژن ریستور کنید! چون جفت ورژن ها جیلبریکش نیومده ترجیحا 9.3.3 رو دانلود و با آیتونز ریستور کنید حتما هم ورژن Gsm دانلود کنید! موفق باشیدسلام عزیز...
بنده یه ایفون 6s plus دارم بچه ها دستکاریش کردن الان روشن نمیشه تو لوگوی ایتونز گیر کرده و با ایتونز میخوام رستورش کنم تو ریکاوری مود بردمش رستورم نمیشه ارور 3194 رو میاره
با این ورژن دارم رستورش میکنم نمیشه: iPhone8.2_9.3.1_13E238_Restore
مشکل چیه و چرا رستور نمیشه؟ عایا فایل رستوری که براش دانلود کردم خرابه یا.....؟
سلامممنون دکتر
تابحال شما شنیدید که کلا بخاطر فیک بودن اطلاعات اپل ایدی کسی بسته بشه ؟؟
سلامدوستان سلام
من ميخوام روي آيپد برنامه بريزم از اپ استود اما دانلود نميشه
فكر كنم چيز پي ان ميخواد ، اونم حتي نميتونم دانلود كنم . چيكار كنم به نظرتون ؟