Dr.Cnet
Registered User
تمام کانتکت ها رو دستی حذف کنید خوده اپل ای دی اپدیت میشهممنون ولي من اصلا داخلش كپي نكردم كه بخواد از اونجا برداره!
چجوري ميتونم از داخل اپل ايدي حذفشون كنم؟
تمام کانتکت ها رو دستی حذف کنید خوده اپل ای دی اپدیت میشهممنون ولي من اصلا داخلش كپي نكردم كه بخواد از اونجا برداره!
چجوري ميتونم از داخل اپل ايدي حذفشون كنم؟
میکروفن رو با Voice memos تست کن ببین مشکلی نداره.درود
عرض ادب
دوستان گوشي اكثر اوقات موقع فيلمبرداري صدا ضبط نميكنه بعضي موقع ها هم ضبط ميكنه!
يبارم گوشي رو ريست كردم ولي فرقي نكرد
مشكل از كجاست؟
ممنون
بلهسلام دوستان عزیز
از سایت http://www.apple-nic.com/ خرید داشتید ؟ مطمئنه؟
ممنون .
گرامی خرید se رو والا من نمیتونم پیشنهاد کنم، خودم هم ۵اس رو از همه بیشتر میپسندم چون خوش دسته و میشه با یک دست به تمام قسمتاش دسترسی داشت امابزرگتر از ۵اس رو باید با دو دست کار کردممنون .
دکتر جان دو تا سوال دیگه داشتم، آیفون7 بدون گارانتی بگیریم مشکلی نیست؟ اصلا این گارانتی دارها خوب پشتیبانی میکنن؟
یکی دیگه به نظر شما خرید آیفون se الان توجیه داره؟ من خودم از گوشی کوچیک خوشم میاد البته se همه چیش عالیه بجز دوربین سلفی اش!
طبیعیدر آیفون 7 وقتی reduce motion خاموش هست ، موقعی که می خوام با با اثرانگشت گوشی رو باز کنم ( صفحه روشن ولی قفل هست ) یه عبارت آنلاکد به مدت یک لحظه به جای علامت قفل ، بالای صفحه ظاهر میشه و بعد محو میشه
برای شما هم چنین چیزی میاد در این شرایط ؟
یعنی نمیشه؟غیر از ایتونز با چه برنامه هایی میشه عکس و فیلم به پی سی ریخت برا ios 10
از طریق درایو خود آیفون وقتی به سیستم وصل میکنید میشه عکس ها و فیلم ها رو کپی کرد.یعنی نمیشه؟
وقتی آیتیونز نصب باشه، دستگاه رو وصل کنید تو قسمت my computer یک قسمت برای گوشی یا تبلت اضافه میشه و تمامی عکس ها و فیلم هایی که داخل Photos و Videos باشن رو میشه منتقل کرد.غیر از ایتونز با چه برنامه هایی میشه عکس و فیلم به پی سی ریخت برا ios 10
سلام.درود
دوستان کسی مشکل Hiss Gate رو با آیفون 7 پلاس داره؟
پ.ن: هیس گیت یه صدایی ارسال و دریافت سیگنال هست که زمانیکه دقیقن گوش رو روی لوگوی پشت گوشی میذاری شنیده میشه.
این شماره رو رو کال کنید: ستاره 61 مربعهمراه اول دارم. در برنامه Phone در قسمت Tab Bar وقتی Voice Mail رو انتخاب میکنم Call failed میده. کسی راه حلی برای این پیدا کرده؟
کد ستار ۵۵۵*... هم میزنم ولی تاثیری نداره.
درودسلام خدمت دوستان عزیز .
بنده با آیتونز میخوام آیفون5اس خودم رو ریستور کنم . فریمور 10.3.1 رو هم دانلود کردم ولی در هنگام شروع ریستور با ارور 17 مواجه می شوم و هرکاری میکنم حل نمیشه . خسته شدم خواهش میکنم یکی کمک کنه بتونم مشکل رو حل کنم